Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bu yüzden spora başlıyorumm yeniden hastalık sonrası
basla tabi taklım ya..sende benim gbi at karinca ol bakiym.
Bizde yarin kis kiza bruncha gidecez kesin ekmek yerim ama sabah gitmeden yuruyebilirsem yiruycem insallah bantta..
bu arada oturarak basariyi elde eden tek warlik tavuk derken bi hata yapiyosun taklim,özgür gezen tavuk haric dimelisin..

bu arada aksam yemegi yemedim kislar,bugnku meshur karbonhidrat depolarini saat 1 gibi bitirmistim ve nerdeyse 9 saat gecti ve ben acikmaya basladim..
en iyisi uyumak..
herkesleri opuyorum..leptinli geceler dileyerekten propycil kacar..

2 gundur tam karatayla oruc tutuyorumm ve sonuç tek kelımeyle muhteşemmm

spor tempolu yapmadım vucudumu yormamk ıcın ama ıkı gundur 2 saat kızımı alıp bebek arabasıyla parka gıdıp oynayıp gelıyoruz

oturmadan ordan oraya ekstra hareket ıcın ınıp cıkıyorum falan tabıkı

yarında tutmak ıstıyorum ama eşiml evedeyız kahvaltı faln onlara ezıyet olmasın pazertsı tutacagımm

sahurda yedıklerım lutfen sızde böle yıyın

1 kse ev yogurdu
1 ajda bardak ev sütü
2 kk beyaz peynır
5-6 zeytın
2yumurta
1 cay bardagı cevız badem karısımı
250 ml ara ara su
salatalık
domates
omega 2 g

dişim fırcalayıp yatıyorum sonuc mukemmel

amma abartın ya demeyın cunku ben uzun gun zorlar ınsanı yanı sımdı yarın bıle tutsam yanı ıstıyorum . borclarımı öduycem ınsalhh. eskıden zorlanırdım yanii hel su 1 dlm ekmek lı dıyetlerde ayy nasıl zorlandım 1 gr da verememıstım gecen sen cunku aksama tıka basa yıyordum tatlı matlı ooo

ben sevıyorım yaaa basenı bende yok belkı ondan canım ya

ben kullndım canım kalıtelı dıyetısyenım önermsıtı eskıden ama ben marncapı sevıyorum sankı benı zayıflatıyor yaa:44::44::44::44::44:

teşekürler canım, ilgin için..zeytin ve kuruyemişim kalmamış yarın yağmur yağmazsa markete gidicem oğlumla...bide baskül alıcam acaba markası önemli mi?

öğlen 4 lahmacun 1 pide yemiş olabilirim ama bunları saat 1 den once bitirmiştim..
sporumu acıklıyorum:::::
2 saat ten fazla tempolu yürüyüşşşş ve tam olarak
12 kilometreeeee........
nasıl ama

süppppeeeerrrrr

Allah senden de razı olsun Leylak'cığım. Biz de seni çok seviyoruz.

iyi geceler arkadaslar hem yürüyüsümü yaptım dısarda hemde karatay mutfagı kitabımı aldım tam 1 saatte gittim geldim yani 2 km yürüdüm mutlu oldum daha iyi geldi acık hava

sabah kahvaltım(09:30 bitti)
biraz sacma sapan oluyor kahvaltılarım nedendir bilinmez sabah sabah cok acım ama canım hic bir sey istemiyor öglen ve aksam daha güzel besleniyorum kitabı okuyup kendimi motive etmem lazım hamilelik beni sarıp gitmemeli düzenliolmalı dimi ama

1 kase tarhana corbası
1 cay bardagı fındık
1kücük salatalık
peynir
aksamki kızartma
domates yenmedi
omega3 2 kapsül,folikasit

öglen yemegim(14:30bitti)
1 tabak taze fasulye
1 sogan
3 kasık bulgur pilavı

aksam yemegim(20:00bitti)
2 tabak etli türlü(patlıcan,kabak,biber,fasulye,patates)
az cacık(onu da oglus kaptı yogurt yoktu da ondan az yeni mayaladım)
1 sogan

Son düzenleme:
kızlar karatay diyetine başlayalı p.tesi 3 hafta dolacak ve tam 3 kilo verdim. henüz 8 aylık bi bebeğim var ve doğum kilolarımla başım dertte. 57 ile evlendim 2 ay sonra 60 ile hamile kaldım ve tam 24 kilo aldım. 11 i gitti ama 73 den aşağı inememiştim bir türlü hiçbi kıyafetimin olmaması bir yana herkesin garip bakışlarından usandım artık, e 36 bedenden 44 e yükselmek de bir başarı!! karatay sayesinde bu sabah doğum günü hediyesi olarak 70 i gördüm :) hem çalışıp hemde bebekle uğraştığımdan bildirim yapamayacağım ama yazdıklarınızın sıkı takipcisiyim ve öğrendiklerimi uyguluyorum :) bugün biberiye çayı öğrendim mesela ama nasıl yapılacağını göremedim , yardım lütfen.. bide bu diyet sütte azalma yaparmı diye korkuyorum ne dersiniz?

kızlar tekrar merhaba :)
ilginize ve sıcaklıgınıza cok tesekkur ederim. sitede de yeni oldugum icin goremedigim mesajlar olabilir alısana kadar kusuruma bakmazsınız umarım :)

bugunden baslayayım menume o zaman:

sabah:
1 yumurta
3_4 ceviz
6 zeytin
domates
peynir (sanırım klasik karatay kahvaltısı oluyor bu)

ara ogun: (12 gibi)
cikolatalı diyet bıskuvi 2 tane ( bu kacamak kısmım)

2. ogun:

yogurt (ketentohumlu)
biftek
salata

1 saat yuruyus
saymadım ama aklıma geldikce de su ictim..

reyhancım reglimin ilk gunu oldugu icin biliemiyorum ne kadar dogru ama bu sabah 68. 600 cıktım. hedefim 58 :)

bir de bugun nescafe cok ictim o da kacamak kısmına giriyor mu ki? sutlu icince biraz tok tutuyor cunku

Selam fistiklar

Dünkü menümü yazayim, yazmak icin vaktim olmamisti ..

Sabah: Pastirmali yumurta, yesil cay

Öglen: Firinda sis köfte, domates salatalik

Aksam: Kiymali ispanak yemegi ve salata

Bugünkü menüm:

Sabah: 1 yesil elma, 1 avuc kiraz, biraz visne ve nane cayi

Öglen: Kiymali ispanak yemegi, salata ve yogurt

Ara: Erik

Aksam: Etli yaprak sarmasi ve yogurtt (oooyyy oyoy sarmaya delisiyim)

Karpuz icin sekerli su diyorlar, siz ne diyorsunuz fisitklar daha dogrusu karatay hocamiz ne düsünüyor ?

arkadaşım hamilelikte bazı çaylar sakıncalı diye biliyorum biberiyeyi bi araştır istersen:)

merhaba arkadaşlar bende karatay diyetine başlamak istiyorum ama o kadar zorr geliyorki,zor gelen diyet kısmı değil birçok sayfayı okudum yaptığımız yanlışları okudukça pişman oldum ve ben sağlıklı beslenmeye takıpta kafayı yemekten korkuyorum..çünki insan öğrendikçe sadece kendisinin değil eşinin çocuklarınında sağlıklı beslenmesini istiyor ben şimdi eşime ,çocuklarıma nasıll yedireceğim dahada kötüsü zararlı olan meyve pasta börek çörek çikolata..v.s nasıl yedirmeyeceğim nasıl engelleyebilirim en iyisi hiçç bulaşmayım diyorum ama bi yandada diyete başlamak istiyorum 76kiloyum şuan 55 olmak istiyorum ne kadar sürede verebilirim sizce?birde tatlıdan çikolatadan meyveden ömür boyu uzak durmak vallahi çok zor geliyorr.....arkadaşlar bu çizelgeler nasıl yapılıyor acaba ..şimdiden teşekürler..

Notları karneye basılana kadar öğretmen o yapamazsa da idareciler değiştirebiliyor tatlım...Kızının değilde öğretmenle uygun dille senin konuşman daha iyi olur sanırım...

Nasılsınız kızlar

Kahvaltım

1 kayısı kıvamında haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,domates,biber,ceviz,çay

gunaydın herkese bayanlar.. karatay diyeti bana çok mantıklı geliyor herşeyden önce ve sizi çok tebrik ediyorum bende başlamak istiyorum aslında ama ekmeksiz olma fikrine kendimi alıştıramıyorum hiç doymazmışım gibi geliyor

Günaydın canım,ben de başta öyle düşünüyordum,hiç öyle olmadı,hem doyuyorsun,hem de uzun süre acıkmıyorsun

Nasılsınız kızlar

Kahvaltım

1 kayısı kıvamında haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,domates,biber,ceviz,çay

Günaydın Müdürüm gelsede ben de kahvaltımı yapabilsem karnım gurulduyor

Bende senin gibiydim ama şimdi hiç aramıyorum Her öğün bıraksalar bir ekmek yiyebilirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…