basla tabi taklım ya..sende benim gbi at karinca ol bakiym.bu yüzden spora başlıyorumm yeniden hastalık sonrası
bu yüzden spora başlıyorumm yeniden hastalık sonrası
ben sevıyorım yaaa basenı bende yok belkı ondan canım yavalla benimki gibi genetikse biraz zor ama tabiki sporla küçültmek mümkün benim basenler annemden yadigar benim kızımında basenleri var yani bizde genetik zayıfkende yanlarda çıkıntılarım vardı biraz ama kilolu olunca çirkin duruyor yoksa zayıflayınca fiç fena değilde azmedicez bu yolu girdik bir kere
kızlaarrr ayyy işim çoktu bugün geçmişi okumadan bildirim yapayım
Öğleyin
evde yemek yemedim..
Okula gelince 3 erik
1 ham kayısı
yidim..
Eve gidince15:40 gibi yerim
1 kase tarhana çorbası
fırında patlıcan(karnıyarık) yarım da patates ve bir kırmızı biber (karnıyarıklık malzemeyle doldurulmuş)
salata da yerim..
Bugün omega 3 üm bittiği için yenisini aldım. Markası P.lse kullanan var mı:26:
Hoşgeldin canım.İlk sayfayı okursan iyi olur,hamur işi yok,sabah kahvaltına artı 1 yumurta,kuru yemiş,zeytin ilave edersen daha uzun süre tok kalırsın.Meyveleri kuru ya da mevsim meyvelerinden sabah ve öğle öğünlerinle alabilirsin
öğlen 4 lahmacun 1 pide yemiş olabilirim ama bunları saat 1 den once bitirmiştim..
sporumu acıklıyorum:::::
2 saat ten fazla tempolu yürüyüşşşş ve tam olarak
12 kilometreeeee........
nasıl ama
Allah senden de razı olsun Leylak'cığım. Biz de seni çok seviyoruz.
basla tabi taklım ya..sende benim gbi at karinca ol bakiym.
Bizde yarin kis kiza bruncha gidecez kesin ekmek yerim ama sabah gitmeden yuruyebilirsem yiruycem insallah bantta..
bu arada oturarak basariyi elde eden tek warlik tavuk derken bi hata yapiyosun taklim,özgür gezen tavuk haric dimelisin..
kızlar karatay diyetine başlayalı p.tesi 3 hafta dolacak ve tam 3 kilo verdim. Henüz 8 aylık bi bebeğim var ve doğum kilolarımla başım dertte. 57 ile evlendim 2 ay sonra 60 ile hamile kaldım ve tam 24 kilo aldım. 11 i gitti ama 73 den aşağı inememiştim bir türlü hiçbi kıyafetimin olmaması bir yana herkesin garip bakışlarından usandım artık, e 36 bedenden 44 e yükselmek de bir başarı!! Karatay sayesinde bu sabah doğum günü hediyesi olarak 70 i gördüm :) hem çalışıp hemde bebekle uğraştığımdan bildirim yapamayacağım ama yazdıklarınızın sıkı takipcisiyim ve öğrendiklerimi uyguluyorum :) bugün biberiye çayı öğrendim mesela ama nasıl yapılacağını göremedim , yardım lütfen.. Bide bu diyet sütte azalma yaparmı diye korkuyorum ne dersiniz?
üfff ...amma çok yazmışınız kızlar yavv
arkadaşlar size bir sorum var..bir yol gösterirseniz sevinirim..özellikle örtmen arkadaşlarım..
benim kızım dün eve geldi..ben de e okula girdim notları yenilenmiş mi diye ve şok şok şok,,,
resim 60:44::44:
kızım resimde birçok dereceleri ve ödülleri olan bir öğrenci ki resim yapmaya bayılır ve çok yetenekli..
tabbiii jetonum düştü bizim kız öğretmen söylemesine rağmen resimlerini tamam lamamış..
ben de kaç kere uyarmıştım..
peki şimdi ne olacak.. bugün öğretmeninin dersi yokmuş..
pazartesi yanına git ve özür dileyip resimlerini ver dedim..sizce ben de gidip konuşmalı mıyım..ya notları düzeltmezse..ortalaması düşecek..orta1 malum..
bu tayin işi olunca iyice cıvıttı bizim kız..tabii dün zırladı durdu..bir fikir verin arkadaşlar..
bir de eokula girdikten sonra notlar değişebilir mi?...öf bu kız beni öldürecekkk:26::26::26:
nee fotograf mı calındı..!!!kimin yaa...!!!Aman Allahım..
Yanlış hatırlamıyor isem aydasunun geçen sene burda paylaştığı zayıflama fotoğrafları çalınmıştıZayıflama hapının sitesinde sanki hap ile zayıflamış gibi anlatılmıştı
gunaydın herkese bayanlar.. karatay diyeti bana çok mantıklı geliyor herşeyden önce ve sizi çok tebrik ediyorum bende başlamak istiyorum aslında ama ekmeksiz olma fikrine kendimi alıştıramıyorum hiç doymazmışım gibi geliyor
Nasılsınız kızlar
Kahvaltım
1 kayısı kıvamında haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,domates,biber,ceviz,çay
gunaydın herkese bayanlar.. karatay diyeti bana çok mantıklı geliyor herşeyden önce ve sizi çok tebrik ediyorum bende başlamak istiyorum aslında ama ekmeksiz olma fikrine kendimi alıştıramıyorum hiç doymazmışım gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?