Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım notlar değiştirilebiliyor tabiiki,benim oğlumda 6.sınıf,flütünü o gün unutmuş, müzik öğretmenimiz çok düşük bir not verdi ve e okula da girdi o notu ,sorumluluk kazansın diye yaptı,sonradan 100 olarak değiştirdi notunu

günaydın hanımlar

geçmişe bakamadım bugün misafir gelecek ikram telaşındayım umarım kaçamak yapmam

hepinizi öptüm

Bu beslenme şeklinde tamamen doğal gıdalar yediğimiz için,işlenmiş hiç bir şey yemediğimiz için sütün azalmaz,aksine artar,emziriyorsan bitki çaylarını tüketmemelisin bence

Canım hoşgeldin,nescafe de işlenmiş gıda sınıfına giriyor,o yüzden içmiyoruz,türk kahvesi içebilirsin,sütlü ya da sade

Sen de hoşgeldin,hemen başla,herkesin metabolizması farklı,kilo verme süresi değişebilir,yalnız meyveden ömür boyu uzak durmak diye birşey yok,sabah,öğlenyemeklerle yiyibilirsin

günaydın hanımlar

geçmişe bakamadım bugün misafir gelecek ikram telaşındayım umarım kaçamak yapmam

hepinizi öptüm

Kolay gelsin,kaçamaksız bir gün olur inşallah hepimiz için

günaydın hanımlar

hepinizi öptüm
desticim kolay gelsin bebeeam..sen kendi yiyebileceğin bişe de yap ama tabagına hepsinden koy,ara ara mutfaga cay doldurmaya gidiomus gibi yap ve tabagındaki zararlı selerin bi kac tanesini bıyere sakla,ve gide gele bitir ki çakmasınlar,sonra aaa kendi yaptıgını yemiyo derler..rahat ol araya laf karıstır ve hedefe ulaş taklımm

ben gidiym de kacamak yapıym brunch ta...cok acıktım cunku..arkadaslarım bilmio karatay yaptıgımı...
dalga gecerler sonra zaten zayıfsın derler.

hepinizi opuyom kıslar...siz bana uyup kacamak yapmayın....bu arada bu haftaki kilo kaybım 1.7..

Güzel taktik ,ben de uygulayayım,yemeyince göze batıyorsun,ayrıca seni hep gülümseyerek okuyorum.Allah da seni güldürsün

Süpersin maşallah,senin kilonda bu kayıp,Kaçamak yap ama yürüyüş rekoru bugün sen de olur herhalde

Hadi iyi eğlenceler canım size...

Ben klasik karatay kahvaltımı ettim. Birazdan ile gideceğiz biz de..
Akşam 20 dk filan platesle başladım sporuma kıss dışarısı buz gibi ficansın dediği gibi maazallah hasta olurum gene bi ısınmadı hava :26:

Bu sabah ben de çıkmadım yürüyüşe,hava buz,bugünkü sporum bayağı bir ev işi olucak,gidip başlayayım.

Bende sen neden kilo veriyorsun diyecektim... Hatırlıyorum güzel kilo vermiştin hatta resimlerin filan çalınmıştı...
Evlenmişin allah bir yastıkta kocatsın inşallah...

Allah razı olsun arkadasım...
Cok sukur evlendık bu sefer de kılo cıktı basımıza
O kadar kıloyu 6 ogun beslenerek vermıstım ama ara ogune bagımlı kalmıstım sımdı cok sacma gelıyor. Yaptıgım tek spor hergun mutlaka 1 1,5 saat yurumektı. Suan mesela deseler o sekılde kılo vercen yapmam, yapamam, mantıklı gelmıyor cunku. Yıne Allah a sukur o kadar kılodan kurtulmustum saglıklı bır sekılde ama karatay baska bambaska...

Tesekkur ederım canım ama senın de benden kalır yanın yok ben 30 kılo vermıstım sen de 27 vermıssın masallah dıyorum, gercekten cıddı emek ve caba gerekıyor...

Sorma evlılık bana da kılo aldırdı ama rakamsal olarak kendıme bıle ıtıraf etmek ıstemıyorum
Bugun esıme bıle caktırmadan tartıdakı kılomu not ettım
Sen de hamıle kalmak ıstıyorsun sanırım, ınsallah en yakın zamanda ıkımızde kalırız

kızlar metabolızma hızlandıran corbayı denedım ve ıctım tadı harıkaydı ben daha ıcılmesı zor bısey beklıyodum ama oyle olmadı superdı valla

canım corbayı ılık mı sıcak mı ıcırıyoruz?

Krep tarıfını alabılırmıyım canım, un koyuyormusun, krepı cok severım

öğlen 4 lahmacun 1 pide yemiş olabilirim ama bunları saat 1 den once bitirmiştim..
sporumu acıklıyorum:::::
2 saat ten fazla tempolu yürüyüşşşş ve tam olarak
12 kilometreeeee........
nasıl ama

masallah dıyorum, kılonuz bu kadar az ve bu kadar azım ne dıyım

Sabah 8 de kahvaltımı yaptım, kendımı cok ıyı hıssedıyorum. Öğlen dısarı cıkacagım ınsallah kıtabı bulabılırım...

Kahvaltı

Mantarlı 2 yumurtalı tereyaglı omlet
50 gr peynır
35 gr cevız
8 yesıl zeytın
1 yesıl bıber
1 domates
3 gunkurusu

Ne zamandır karatay yapıyorsun peki... Evliliğin öyle bir dezavantajı var maalesef...İnsan kendi evinde herşeyi denemek istiyor sonuç kilo olarak dönüyor Bende evlendikten sonra kilo aldım çok

Herkese gunaydin.
Bugun diyetimin 12.gunu.
Tartiya ilk ciktigimda 75,6 olan ben .,bugun 72,6 yi gormenin sevincini yasiyor.
Yasasin karatay,yasasin yemek yemekkkkk

günaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
canlarrr çok sevinçliyimmm yarınn babammmm geliyooooooo karneden sonra birlikte döneceğiz inşallahhhh
o yüzden geniş boyutlu bir ev temizliği yapmalıyımmm ziraa babamm çokk titizdirrr
kahvaltımı yaptımmm bu aradaa

1 kk haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
domates-salatalık-yeşil soğan-maydonoz
badem- kuru üzüm-k.kayısı

Günaydın canlar,

Bu hafta pek giremedim. Arada şöyle bir okusam da yazma fırsatım olmadı. Hafta başında 1 kilo aldığımı görünce bunalıma girmiştim. Meğer regl olacakmışım. Bu benim için mucize! 45-50 günde bir regl olurdum(polikistik over) Karatay'a başladığımdan beri 2 defadır 30 günde 1 regl oldum! Gerçekten de hormonlarım düzenleniyor galiba... ÇOOOOK MUTLUYUM

Bu hafta tecrübe ettiğim 2 şey:

Gece yemek hemen kilo olarak vücuda çöküyor

Yatmadan önce yapılan spor hemen kilo verdiriyor

Biliyorsunuz benim tartı günüm Cuma. Hemen yeni bir ticker yapayım...

Hepinize gönlünüzce bir gün dilerim.

Ne zamandır karatay yapıyorsun peki... Evliliğin öyle bir dezavantajı var maalesef...İnsan kendi evinde herşeyi denemek istiyor sonuç kilo olarak dönüyor Bende evlendikten sonra kilo aldım çok

Bugun ıkıncı gunum
Gecen ay memlekete gıttık ılk kez evlendıgımızden berı, gıtmeden ınce bır hafta karatay yapmıstım 2 kılo vermıstım ama gıdınce annemler kayınvaldemler 7 aydır gormeyınce ye ye ye sonuc bellı tabı ama ılk oldugu ıcın bırsey yapamadım malesef... Dondukten hemen sonra hamıle oldugumu ogrendım 1 hafta sonra da dusuk yaptım kendımı yenı yenı toparlıyorum, bı yerden baslamak lazım dedım ve geldım aranıza, ramazana kadar epey bır yol katetmıs olmak ıstıyorum ınsallah...
Dedıgın gıbı evlenınce ınsan mutfakta kendını kesfetmek ıstıyor, esıme guzel yemekler yapayım aaa acaba su tatlıyıda becerebılırmıyım aa tadına bakayım, aman yemezsem esım çemkırır derken derken sonuc ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…