üfff ...amma çok yazmışınız kızlar yavv
arkadaşlar size bir sorum var..bir yol gösterirseniz sevinirim..özellikle örtmen arkadaşlarım..
benim kızım dün eve geldi..ben de e okula girdim notları yenilenmiş mi diye ve şok şok şok,,,
resim 60:44::44:
kızım resimde birçok dereceleri ve ödülleri olan bir öğrenci ki resim yapmaya bayılır ve çok yetenekli..
tabbiii jetonum düştü bizim kız öğretmen söylemesine rağmen resimlerini tamam lamamış..
ben de kaç kere uyarmıştım..
peki şimdi ne olacak.. bugün öğretmeninin dersi yokmuş..
pazartesi yanına git ve özür dileyip resimlerini ver dedim..sizce ben de gidip konuşmalı mıyım..ya notları düzeltmezse..ortalaması düşecek..orta1 malum..
bu tayin işi olunca iyice cıvıttı bizim kız..tabii dün zırladı durdu..bir fikir verin arkadaşlar..
bir de eokula girdikten sonra notlar değişebilir mi?...öf bu kız beni öldürecekkk:26::26::26:
kızlar karatay diyetine başlayalı p.tesi 3 hafta dolacak ve tam 3 kilo verdim. henüz 8 aylık bi bebeğim var ve doğum kilolarımla başım dertte. 57 ile evlendim 2 ay sonra 60 ile hamile kaldım ve tam 24 kilo aldım. 11 i gitti ama 73 den aşağı inememiştim bir türlü hiçbi kıyafetimin olmaması bir yana herkesin garip bakışlarından usandım artık, e 36 bedenden 44 e yükselmek de bir başarı!! karatay sayesinde bu sabah doğum günü hediyesi olarak 70 i gördüm :) hem çalışıp hemde bebekle uğraştığımdan bildirim yapamayacağım ama yazdıklarınızın sıkı takipcisiyim ve öğrendiklerimi uyguluyorum :) bugün biberiye çayı öğrendim mesela ama nasıl yapılacağını göremedim , yardım lütfen.. bide bu diyet sütte azalma yaparmı diye korkuyorum ne dersiniz?
kızlar tekrar merhaba :)
ilginize ve sıcaklıgınıza cok tesekkur ederim. sitede de yeni oldugum icin goremedigim mesajlar olabilir alısana kadar kusuruma bakmazsınız umarım :)
bugunden baslayayım menume o zaman:
sabah:
1 yumurta
3_4 ceviz
6 zeytin
domates
peynir (sanırım klasik karatay kahvaltısı oluyor bu)
ara ogun: (12 gibi)
cikolatalı diyet bıskuvi 2 tane( bu kacamak kısmım)
2. ogun:
yogurt (ketentohumlu)
biftek
salata
1 saat yuruyus
saymadım ama aklıma geldikce de su ictim..
reyhancım reglimin ilk gunu oldugu icin biliemiyorum ne kadar dogru ama bu sabah 68. 600 cıktım. hedefim 58 :)
bir de bugun nescafe cok ictim o da kacamak kısmına giriyor mu ki? sutlu icince biraz tok tutuyor cunku
merhaba arkadaşlar bende karatay diyetine başlamak istiyorum ama o kadar zorr geliyorki,zor gelen diyet kısmı değil birçok sayfayı okudum yaptığımız yanlışları okudukça pişman oldum ve ben sağlıklı beslenmeye takıpta kafayı yemekten korkuyorum..çünki insan öğrendikçe sadece kendisinin değil eşinin çocuklarınında sağlıklı beslenmesini istiyor ben şimdi eşime ,çocuklarıma nasıll yedireceğim dahada kötüsü zararlı olan meyve pasta börek çörek çikolata..v.s nasıl yedirmeyeceğim nasıl engelleyebilirim en iyisi hiçç bulaşmayım diyorum ama bi yandada diyete başlamak istiyorum 76kiloyum şuan 55 olmak istiyorum ne kadar sürede verebilirim sizce?birde tatlıdan çikolatadan meyveden ömür boyu uzak durmak vallahi çok zor geliyorr.....arkadaşlar bu çizelgeler nasıl yapılıyor acaba ..şimdiden teşekürler..
günaydın hanımlar
geçmişe bakamadım bugün misafir gelecek ikram telaşındayım umarım kaçamak yapmam
hepinizi öptüm
beni de solgar zayıflatıomus gibi gelio..bu hafta kullanmaya basladım solgarı ve ciddi fark war marinkapla arasında..gercek balıkyagı ya belki ondandır..
tebrikler canım..emzirdiğin için daha kolay werirsin kilocukları..kitabı oku ama mutlaka,yeşil mezuralı kitabı,hatta yeni kitabı da oku,yaratıcılıgını geliştir yemek konusunda..sütünü asla azaltmaz karatay tam aksine arttırır..bol bol yeşil mercimek,yumurta,et,süt...sütün tavan yapar tatlım..hiç korkma..kızlar karatay diyetine başlayalı p.tesi 3 hafta dolacak ve tam 3 kilo verdim. henüz 8 aylık bi bebeğim var ve doğum kilolarımla başım dertte. 57 ile evlendim 2 ay sonra 60 ile hamile kaldım ve tam 24 kilo aldım. 11 i gitti ama 73 den aşağı inememiştim bir türlü hiçbi kıyafetimin olmaması bir yana herkesin garip bakışlarından usandım artık, e 36 bedenden 44 e yükselmek de bir başarı!! karatay sayesinde bu sabah doğum günü hediyesi olarak 70 i gördüm :) hem çalışıp hemde bebekle uğraştığımdan bildirim yapamayacağım ama yazdıklarınızın sıkı takipcisiyim ve öğrendiklerimi uyguluyorum :) bugün biberiye çayı öğrendim mesela ama nasıl yapılacağını göremedim , yardım lütfen.. bide bu diyet sütte azalma yaparmı diye korkuyorum ne dersiniz?
canım sen daha yeni başladıgın için sporunu 20 dakka tut ilk 1 ay..sonra yavas yavas arttır tabi seni zorlamazsa...kahvaltın cok az.yumurtayı 2 ye cıkar,zeytini en az 10 tane ye..yeşilliği arttır..cevizi 10-12 tane ye..yani 1 ince belli bardagı tam doldursun ceviziçi..peyniri kendi avuc içinin buyuklugunde ve kalınlıgında ye..nescafe zararlı tabi..ara ogun yap ilk başta ve bu araogunler de kuruyemiş filan yeki zararlı bişeye gozun kaymasın..kızlar tekrar merhaba :)
ilginize ve sıcaklıgınıza cok tesekkur ederim. sitede de yeni oldugum icin goremedigim mesajlar olabilir alısana kadar kusuruma bakmazsınız umarım :)
bugunden baslayayım menume o zaman:
sabah:
1 yumurta
3_4 ceviz
6 zeytin
domates
peynir (sanırım klasik karatay kahvaltısı oluyor bu)
ara ogun: (12 gibi)
cikolatalı diyet bıskuvi 2 tane( bu kacamak kısmım)
2. ogun:
yogurt (ketentohumlu)
biftek
salata
1 saat yuruyus
saymadım ama aklıma geldikce de su ictim..
reyhancım reglimin ilk gunu oldugu icin biliemiyorum ne kadar dogru ama bu sabah 68. 600 cıktım. hedefim 58 :)
bir de bugun nescafe cok ictim o da kacamak kısmına giriyor mu ki? sutlu icince biraz tok tutuyor cunku
desticim kolay gelsin bebeeam..sen kendi yiyebileceğin bişe de yap ama tabagına hepsinden koy,ara ara mutfaga cay doldurmaya gidiomus gibi yap ve tabagındaki zararlı selerin bi kac tanesini bıyere sakla,ve gide gele bitir ki çakmasınlar,sonra aaa kendi yaptıgını yemiyo derler..rahat ol araya laf karıstır ve hedefe ulaş taklımmgünaydın hanımlar
geçmişe bakamadım bugün misafir gelecek ikram telaşındayım umarım kaçamak yapmam
hepinizi öptüm
desticim kolay gelsin bebeeam..sen kendi yiyebileceğin bişe de yap ama tabagına hepsinden koy,ara ara mutfaga cay doldurmaya gidiomus gibi yap ve tabagındaki zararlı selerin bi kac tanesini bıyere sakla,ve gide gele bitir ki çakmasınlar,sonra aaa kendi yaptıgını yemiyo derler..rahat ol araya laf karıstır ve hedefe ulaş taklımm
ben gidiym de kacamak yapıym brunch ta...cok acıktım cunku..arkadaslarım bilmio karatay yaptıgımı...
dalga gecerler sonra zaten zayıfsın derler.
hepinizi opuyom kıslar...siz bana uyup kacamak yapmayın....bu arada bu haftaki kilo kaybım 1.7..
ben gidiym de kacamak yapıym brunch ta...cok acıktım cunku..arkadaslarım bilmio karatay yaptıgımı...
dalga gecerler sonra zaten zayıfsın derler.
hepinizi opuyom kıslar...siz bana uyup kacamak yapmayın....bu arada bu haftaki kilo kaybım 1.7..
Hadi iyi eğlenceler canım size...
Ben klasik karatay kahvaltımı ettim. Birazdan ile gideceğiz biz de..
Akşam 20 dk filan platesle başladım sporuma kıss dışarısı buz gibi ficansın dediği gibi maazallah hasta olurum gene bi ısınmadı hava :26:
Bende sen neden kilo veriyorsun diyecektim... Hatırlıyorum güzel kilo vermiştin hatta resimlerin filan çalınmıştı...
Evlenmişin allah bir yastıkta kocatsın inşallah...
Tesekkur ederım canım ama senın de benden kalır yanın yok ben 30 kılo vermıstım sen de 27 vermıssın masallah dıyorum, gercekten cıddı emek ve caba gerekıyor...offf 52 bedenden 38 bedene düştün öylemisüpersin arkadaşım.bende 48 beden giyiyodum daha önce çok mutlu oluyo insan ya,hele ki eski kıyafetleri giyip içinde kaybolunca
aman dikkat et canım.evlilik kilo için çok tehlikeliben de birkaç ay içinde 10 kg almıştım.bu arada yatmadan önce spor yaparsan daha etkili olur.en iyisini yaparsın yani
kızlar metabolızma hızlandıran corbayı denedım ve ıctım tadı harıkaydı ben daha ıcılmesı zor bısey beklıyodum ama oyle olmadı superdı valla
bugün yediklerim
1 tane krep
peynir
domates
bitki çayı
2.öğün:
1 kepçe mercimek çorbası
bolca çiğköfte(eşim çok acılı yapmış,midemde yangın var şuan)
bolca marul
bitki çayı
spor:45 dk yürüdüm:124::124::124:
öğlen 4 lahmacun 1 pide yemiş olabilirim ama bunları saat 1 den once bitirmiştim..
sporumu acıklıyorum:::::
2 saat ten fazla tempolu yürüyüşşşş ve tam olarak
12 kilometreeeee........
nasıl ama
Notları karneye basılana kadar öğretmen o yapamazsa da idareciler değiştirebiliyor tatlım...Kızının değilde öğretmenle uygun dille senin konuşman daha iyi olur sanırım...
Yanlış hatırlamıyor isem aydasunun geçen sene burda paylaştığı zayıflama fotoğrafları çalınmıştıZayıflama hapının sitesinde sanki hap ile zayıflamış gibi anlatılmıştı
Evet malesef oyle bır olay geldı basıma, cok sukur kazen abım el atmıstı da kaldırttı resımlerı ordan, ınsanlar ahlak yoksunu olunca ne yapsan kar etmıyor ıste canım...
Bu sabah ben de çıkmadım yürüyüşe,hava buz,bugünkü sporum bayağı bir ev işi olucak,gidip başlayayım.
Allah razı olsun arkadasım...
Cok sukur evlendık bu sefer de kılo cıktı basımıza
O kadar kıloyu 6 ogun beslenerek vermıstım ama ara ogune bagımlı kalmıstım sımdı cok sacma gelıyor. Yaptıgım tek spor hergun mutlaka 1 1,5 saat yurumektı. Suan mesela deseler o sekılde kılo vercen yapmam, yapamam, mantıklı gelmıyor cunku. Yıne Allah a sukur o kadar kılodan kurtulmustum saglıklı bır sekılde ama karatay baska bambaska...
Omega-3 ü günde ne kadar alıyorsunuz ve hangi marka kullanıyorsunuz acaba...:26::26::26:
Ne zamandır karatay yapıyorsun peki... Evliliğin öyle bir dezavantajı var maalesef...İnsan kendi evinde herşeyi denemek istiyor sonuç kilo olarak dönüyorBende evlendikten sonra kilo aldım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?