Ne zamandır karatay yapıyorsun peki... Evliliğin öyle bir dezavantajı var maalesef...İnsan kendi evinde herşeyi denemek istiyor sonuç kilo olarak dönüyorBende evlendikten sonra kilo aldım çok
günaydın arkadaşlar.bende bugün ilk defa karatay kahvaltımı yaptım.ilk başta hiç doymayacağım sanmıştım ama allaha şükür tıka basa doydum :)
2 yumurta ve 2 patates ( buharda ) 2,5 yasındaki oğlumla paylastım ama :)
1kk peynir
1 domates
1 salatalık
1 bardak siyah çay
biraz maydonoz
biraz taze nane
inşallah hata yapmamışımdır..yardımlarınızı bekliyorum.
arkadaşlar a101 de KİNG markalı baskül varmış.alsam mı ki? nedersiniz? kullananız var mı? 17,50 kuruşmuş fiyatı :))
cnm günde 2 ya da 3 gr alıyoruz. 500 mg lık marincap kullanıyorum.
sabah 2 ya da 3 tane akşam da aynı şekilde tok karnına içiyorum...
Bugun ıkıncı gunum
Gecen ay memlekete gıttık ılk kez evlendıgımızden berı, gıtmeden ınce bır hafta karatay yapmıstım 2 kılo vermıstım ama gıdınce annemler kayınvaldemler 7 aydır gormeyınce ye ye ye sonuc bellı tabı ama ılk oldugu ıcın bırsey yapamadım malesef... Dondukten hemen sonra hamıle oldugumu ogrendım 1 hafta sonra da dusuk yaptımkendımı yenı yenı toparlıyorum, bı yerden baslamak lazım dedım ve geldım aranıza, ramazana kadar epey bır yol katetmıs olmak ıstıyorum ınsallah...
Dedıgın gıbı evlenınce ınsan mutfakta kendını kesfetmek ıstıyor, esıme guzel yemekler yapayım aaa acaba su tatlıyıda becerebılırmıyım aa tadına bakayım, aman yemezsem esım çemkırırderken derken sonuc ortada
benim de yaza düğünüm varr.
dikkatli olmam karataydan çıkmamam lazımmm.o kadar kilo verdikten sonraaa bi daha almak istemiyorummmm.
Eczanelerden alıyoruz sanırım değil mi? Fiyatı ne kadar acaba ve kaç gram alacağımıza nasıl karar veriyoruz :26::26::26: Ay çok sordum sanırım
estağfurullah cnm.eczaneden alıyoruzz evet. fiyatı 12,5 lira. hocanın dediği 2 ya da 3 gr alabilirsiniz şeklinde. bazı arkadaşlarımız 2 gr bazı arkadaşlarımız 3 gr alıyor.
Allahım gönlüne göre bir düğün nasip etsin inşallah...Geçen sene bu zamanlarda bende kilo derdindeydim
Meyve gün içinde öğle yemeği yerine filan tüketilmiyor mu? Birde kuru incir,kayısı gibi kuru meyveleri günde ne kadar tüketebiliyoruz :26::26::26:
sağol cnmm
meyveyi sabah kahvaltıyla yiyebleceğimiz gibi öğün olarak da tüketebiliyoruz. ama akşam tüketmeyin diyor hoca.
sabah kahvaltıyla yiyeceğimiz 1 porsiyon meyveyi abartmadan yiyoruz. öğün olarak tüketeceksek de miktarı biraz daha fazla olabilir ama yanında süt ya da yoğurt tüketiyoruz kii kan şekerimiz aniden yükselmesin...
kuru meyveleri abartmadan yiyebilirsin cnm. çok yersen kilo verme hızı düşüyor....
patates yemiyoruz cnm
kahvaltına kavrulmamış kuru yemiş eklersen 1 ince belli çay bardağı kadar süper olurrr.
zeytin de yiebiliyoruzz cnm.
meyve yemek istiyorsan sabah öğününe koy tatlımm.
hoşgeldinn aramızaaaaa
canım kolay gelsın sen kacamak yapma ha:))menude neler var :)))günaydın hanımlar
geçmişe bakamadım bugün misafir gelecek ikram telaşındayım umarım kaçamak yapmam
hepinizi öptüm
Allah razı olsun arkadasım...
Cok sukur evlendık bu sefer de kılo cıktı basımıza
O kadar kıloyu 6 ogun beslenerek vermıstım ama ara ogune bagımlı kalmıstım sımdı cok sacma gelıyor. Yaptıgım tek spor hergun mutlaka 1 1,5 saat yurumektı. Suan mesela deseler o sekılde kılo vercen yapmam, yapamam, mantıklı gelmıyor cunku. Yıne Allah a sukur o kadar kılodan kurtulmustum saglıklı bır sekılde ama karatay baska bambaska...
Tesekkur ederım canım ama senın de benden kalır yanın yok ben 30 kılo vermıstım sen de 27 vermıssın masallah dıyorum, gercekten cıddı emek ve caba gerekıyor...
Sorma evlılık bana da kılo aldırdı ama rakamsal olarak kendıme bıle ıtıraf etmek ıstemıyorum
Bugun esıme bıle caktırmadan tartıdakı kılomu not ettım
Sen de hamıle kalmak ıstıyorsun sanırım, ınsallah en yakın zamanda ıkımızde kalırız
canım corbayı ılık mı sıcak mı ıcırıyoruz?
Krep tarıfını alabılırmıyım canım, un koyuyormusun, krepı cok severım
masallah dıyorum, kılonuz bu kadar az ve bu kadar azım ne dıyım
corbayı dun ılk pısırdıgımde sıcak ıcmıstım ama ılıkta ıcılır canımNotları karneye basılana kadar öğretmen o yapamazsa da idareciler değiştirebiliyor tatlım...Kızının değilde öğretmenle uygun dille senin konuşman daha iyi olur sanırım...
Evet malesef oyle bır olay geldı basıma, cok sukur kazen abım el atmıstı da kaldırttı resımlerı ordan, ınsanlar ahlak yoksunu olunca ne yapsan kar etmıyor ıste canım...
afıyet olsun canım gozun aydın bu arada baban gelıyomus allah ayırmasıngünaydınnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
canlarrr çok sevinçliyimmmyarınn babammmm geliyooooooo karneden sonra birlikte döneceğiz inşallahhhh
o yüzden geniş boyutlu bir ev temizliği yapmalıyımmm ziraa babamm çokk titizdirrr
kahvaltımı yaptımmm bu aradaa
1 kk haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
domates-salatalık-yeşil soğan-maydonoz
badem- kuru üzüm-k.kayısı
Bu diyete baslarken oylesine bir denemek maksadiyla basladim.Sana yazdigim ozel mesajdan sonra ve senin verdigin samimi ve icten mesajla daha cook kamcilandi bu istegim.Basta papadia ve tum yardimci olan arkadaslarima tesekkur etmek geldi icimden.İyiki buldum bu topigi ve katildim araniza.
Bugun esimde bende gordugu degisiklikleri gorunce basladi bu yasam sekline umarim o da saglikli yasama duzgun bir adim atabilr.
Ay ne güzel beraber yaparsınız diyeti...Benim eşimde istiyor diyet yapmak ama öğle yemeklerine hala bir çözüm üretemediğimiz için beklemede
Sen ne kadar zamandır yapıyorsun diyet :44::44::44:
12 gunde 3 kilo verdim canim.ustelik adet donemindeyim.
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.2,5 yaşında bir oğlum var..doğumdan sonra emzirerek 57 kilolara kadar düşmüştüm fakat emzirmeyi bıraktıktan sonra ramazanlık girdi sonra bayram,kışında kpss ye hazırlanırken hiç evden çıkmadım sıfır hareket bol boğaz şimdi tombiş oldum( eczanede tartıldlğıma göre 64,komşuda 67 çıkıyorum..en yakın zamanda bir baskül alacağım.banada yardımcı olursanız çok sevinirim.boyum 1.67..56_57 olmak ist:iyorumm..
bugün sabah.1 yumurta,domates salatalık,peynir,2 bardak çay,çok az pide yedim(
öğlen komşum çaya çağırdı, 2 bardak çay 1 tane poğaca ve 1 tane peksimet( bi daha misafirliğe gitmeyeceğim..
akşam.1 kase tarhana çorbası ve 1 tabak çoban salata( neler yapmam gerekiyor ve meyve yiyemezmiyiz akşamları falan hiç *
mrb kızlar ben kışın yapmıstım ve kilo vermistim yaz yaklastı ve son 1 aydır kendimi saldım göbeğim ve yandan simitlerim çıkmaya basladı en son 49 kiloydum suan bilmiyorum kim bilir kaç kiloyum bende yarından itibaren karatayaa baslıyorum yalnız evde cevizim yokk kahvaltıda ekmek niyetine fındık yesem olur muuu???
kızlar karatay diyetine başlayalı p.tesi 3 hafta dolacak ve tam 3 kilo verdim. henüz 8 aylık bi bebeğim var ve doğum kilolarımla başım dertte. 57 ile evlendim 2 ay sonra 60 ile hamile kaldım ve tam 24 kilo aldım. 11 i gitti ama 73 den aşağı inememiştim bir türlü hiçbi kıyafetimin olmaması bir yana herkesin garip bakışlarından usandım artık, e 36 bedenden 44 e yükselmek de bir başarı!! karatay sayesinde bu sabah doğum günü hediyesi olarak 70 i gördüm :) hem çalışıp hemde bebekle uğraştığımdan bildirim yapamayacağım ama yazdıklarınızın sıkı takipcisiyim ve öğrendiklerimi uyguluyorum :) bugün biberiye çayı öğrendim mesela ama nasıl yapılacağını göremedim , yardım lütfen.. bide bu diyet sütte azalma yaparmı diye korkuyorum ne dersiniz?
kızlar tekrar merhaba :)
ilginize ve sıcaklıgınıza cok tesekkur ederim. sitede de yeni oldugum icin goremedigim mesajlar olabilir alısana kadar kusuruma bakmazsınız umarım :)
bugunden baslayayım menume o zaman:
sabah:
1 yumurta
3_4 ceviz
6 zeytin
domates
peynir (sanırım klasik karatay kahvaltısı oluyor bu)
ara ogun: (12 gibi)
cikolatalı diyet bıskuvi 2 tane( bu kacamak kısmım)
2. ogun:
yogurt (ketentohumlu)
biftek
salata
1 saat yuruyus
saymadım ama aklıma geldikce de su ictim..
reyhancım reglimin ilk gunu oldugu icin biliemiyorum ne kadar dogru ama bu sabah 68. 600 cıktım. hedefim 58 :)
bir de bugun nescafe cok ictim o da kacamak kısmına giriyor mu ki? sutlu icince biraz tok tutuyor cunku
merhaba arkadaşlar bende karatay diyetine başlamak istiyorum ama o kadar zorr geliyorki,zor gelen diyet kısmı değil birçok sayfayı okudum yaptığımız yanlışları okudukça pişman oldum ve ben sağlıklı beslenmeye takıpta kafayı yemekten korkuyorum..çünki insan öğrendikçe sadece kendisinin değil eşinin çocuklarınında sağlıklı beslenmesini istiyor ben şimdi eşime ,çocuklarıma nasıll yedireceğim dahada kötüsü zararlı olan meyve pasta börek çörek çikolata..v.s nasıl yedirmeyeceğim nasıl engelleyebilirim en iyisi hiçç bulaşmayım diyorum ama bi yandada diyete başlamak istiyorum 76kiloyum şuan 55 olmak istiyorum ne kadar sürede verebilirim sizce?birde tatlıdan çikolatadan meyveden ömür boyu uzak durmak vallahi çok zor geliyorr.....arkadaşlar bu çizelgeler nasıl yapılıyor acaba ..şimdiden teşekürler..
gunaydın herkese bayanlar.. karatay diyeti bana çok mantıklı geliyor herşeyden önce ve sizi çok tebrik ediyorum bende başlamak istiyorum aslında ama ekmeksiz olma fikrine kendimi alıştıramıyorum hiç doymazmışım gibi geliyor
günaydın hanımlar
geçmişe bakamadım bugün misafir gelecek ikram telaşındayım umarım kaçamak yapmam
hepinizi öptüm
günaydın arkadaşlar.bende bugün ilk defa karatay kahvaltımı yaptım.ilk başta hiç doymayacağım sanmıştım ama allaha şükür tıka basa doydum :)
2 yumurta ve 2 patates ( buharda ) 2,5 yasındaki oğlumla paylastım ama :)
1kk peynir
1 domates
1 salatalık
1 bardak siyah çay
biraz maydonoz
biraz taze nane
inşallah hata yapmamışımdır..yardımlarınızı bekliyorum.
arkadaşlar a101 de KİNG markalı baskül varmış.alsam mı ki? nedersiniz? kullananız var mı? 17,50 kuruşmuş fiyatı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?