Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın arkadaşlar.bende bugün ilk defa karatay kahvaltımı yaptım.ilk başta hiç doymayacağım sanmıştım ama allaha şükür tıka basa doydum :)

2 yumurta ve 2 patates ( buharda ) 2,5 yasındaki oğlumla paylastım ama :)

1kk peynir
1 domates
1 salatalık
1 bardak siyah çay
biraz maydonoz
biraz taze nane

inşallah hata yapmamışımdır..yardımlarınızı bekliyorum.

arkadaşlar a101 de KİNG markalı baskül varmış.alsam mı ki? nedersiniz? kullananız var mı? 17,50 kuruşmuş fiyatı :))

Ne zamandır karatay yapıyorsun peki... Evliliğin öyle bir dezavantajı var maalesef...İnsan kendi evinde herşeyi denemek istiyor sonuç kilo olarak dönüyor Bende evlendikten sonra kilo aldım çok

benim de yaza düğünüm varr.
dikkatli olmam karataydan çıkmamam lazımmm. o kadar kilo verdikten sonraaa bi daha almak istemiyorummmm.

patates yemiyoruz cnm
kahvaltına kavrulmamış kuru yemiş eklersen 1 ince belli çay bardağı kadar süper olurrr.
zeytin de yiebiliyoruzz cnm.
meyve yemek istiyorsan sabah öğününe koy tatlımm.
hoşgeldinn aramızaaaaa

cnm günde 2 ya da 3 gr alıyoruz. 500 mg lık marincap kullanıyorum.
sabah 2 ya da 3 tane akşam da aynı şekilde tok karnına içiyorum...

Eczanelerden alıyoruz sanırım değil mi? Fiyatı ne kadar acaba ve kaç gram alacağımıza nasıl karar veriyoruz :26::26::26: Ay çok sordum sanırım

Ay benimde 3.gün sanırım...Bende 73 kiloyla dukan diyetine başladım 2,5 ayda 13 kilo verdim ama dukanla ilgili çıkan haberlerden sonra direncim kırıldı ve devam edemedim bir umut karataya geçtim Hep bu annelerden dolayı alıyoruz kiloları zaten

''Dondukten hemen sonra hamıle oldugumu ogrendım'' hemen seviniverdim maşallah dedim ama sonrasında üzüldüm İlk hamileliklerde düşük normal diyor doktorlar inşallah tekrar nasip olur sanada...İnsan kendine güvendikten kafasında bitirdikten sonra kilo veriyor...Sadece başarılı olacağına odaklan gerisi kolay

Son düzenleme:
benim de yaza düğünüm varr.
dikkatli olmam karataydan çıkmamam lazımmm. o kadar kilo verdikten sonraaa bi daha almak istemiyorummmm.

Allahım gönlüne göre bir düğün nasip etsin inşallah...Geçen sene bu zamanlarda bende kilo derdindeydim

Meyve gün içinde öğle yemeği yerine filan tüketilmiyor mu? Birde kuru incir,kayısı gibi kuru meyveleri günde ne kadar tüketebiliyoruz :26::26::26:

Eczanelerden alıyoruz sanırım değil mi? Fiyatı ne kadar acaba ve kaç gram alacağımıza nasıl karar veriyoruz :26::26::26: Ay çok sordum sanırım

estağfurullah cnm.eczaneden alıyoruzz evet. fiyatı 12,5 lira. hocanın dediği 2 ya da 3 gr alabilirsiniz şeklinde. bazı arkadaşlarımız 2 gr bazı arkadaşlarımız 3 gr alıyor.

sağol cnmm
meyveyi sabah kahvaltıyla yiyebleceğimiz gibi öğün olarak da tüketebiliyoruz. ama akşam tüketmeyin diyor hoca.
sabah kahvaltıyla yiyeceğimiz 1 porsiyon meyveyi abartmadan yiyoruz. öğün olarak tüketeceksek de miktarı biraz daha fazla olabilir ama yanında süt ya da yoğurt tüketiyoruz kii kan şekerimiz aniden yükselmesin...
kuru meyveleri abartmadan yiyebilirsin cnm. çok yersen kilo verme hızı düşüyor....

Ay çok sağol ya kafamdaki soru işaretleri gitti... Kuru meyve şart değil yani ben hiç almayım o zaman 40 yıl yemesem aklıma gelmez Yenmesi gerekiyor diye düşünüyordum... Belki regli dönemlerinde kurtarıcı olabilir

hoşbuldumm :))) teşekür ederim canım..patates buharda diye birşey olmaz sanmıştım sağol...

kahvaltıda çok doydum canım,meyveyi öğlen yemeyi düşünüyordum ama öğlene misafirim gelecekmiş inşallah kaçamak yapmam

Bu diyete baslarken oylesine bir denemek maksadiyla basladim.Sana yazdigim ozel mesajdan sonra ve senin verdigin samimi ve icten mesajla daha cook kamcilandi bu istegim.Basta papadia ve tum yardimci olan arkadaslarima tesekkur etmek geldi icimden.İyiki buldum bu topigi ve katildim araniza.
Bugun esimde bende gordugu degisiklikleri gorunce basladi bu yasam sekline umarim o da saglikli yasama duzgun bir adim atabilr.

günaydın hanımlar

geçmişe bakamadım bugün misafir gelecek ikram telaşındayım umarım kaçamak yapmam

hepinizi öptüm
canım kolay gelsın sen kacamak yapma ha:))menude neler var :)))

Ay ne güzel beraber yaparsınız diyeti...Benim eşimde istiyor diyet yapmak ama öğle yemeklerine hala bir çözüm üretemediğimiz için beklemede

Sen ne kadar zamandır yapıyorsun diyet :44::44::44:

gunaydın kızlar

kahvaltım

1 yumurta
1 kayısı
1 ıncır
4 zeytın
2 cevız
1 domates
1 bıber
omega3
b.peynır
corba
cay

Arkadaşlar ben akşam önceden belirttiğim gibi balık yedim ama baya bol ama bol salatayla balık ayıklaması falan baya sürdüğü için geç oturduk yemeğe bide benim canım muhakkak tatlı ister balıktan sonra 2 adet kuru incir yedim ve türk kahvesi bu kadar bunun dışında sabah yine çok güzel karatay kahvaltısı

ama sabah tartı fena değildi güzel güzel ;D:

merhaba kızlarr
kahvaltım 9:00 bitti
1 haşlanmış yumurta
keten tohumlu peynir
2 minik domates
2 tane kandil simidi(eşim akşam getirmiş dayanamadım akşam yememiştim sabah yedim cıııısss)
çayyyy...
dün akşam yarım kase makarna yedim başkada bişi yemedim spor da yapamadım ama reglim bitiyor önümüzdeki hafta spora ağırlık vericem inş..günlük yürüyüş yapıyorum ama yetersiz güzel kaçamaksız bir gün diliyorum karatay kızlarınına..
topiğimize yeni gelen taze karatay kızlarınada hoşgeldiniz bizimle kalınnn kilolara veda edinnnkaçamak yapsanızda karatay beslenme sekline aynen devam ediyoruzz başka diyetler gibi amannnn bozuldu diyetim bosver gitsin demiyoruzzzkaçamaklarıda yazıyoruzki pişmanlık ve bizden patakkk alasınızki bir daha yapmayasınızzz

hoşgeldin aramıza.sabahki pide yumurtanı 2 tane yapabilirsin yada 1 muz 1 yumurta şeklindede olur.1 çay bardağı ceviz yada kavrulmamış badem fındıkta yemelisin.zeytin 10 tane yiyebilirsin .sakın bidaha misafirliğe gitme eğer böyle kaçamak yapacaksan .meyveleride sabahları yersen daha iyi olur canım kolay gelsin...

hoşgeldin, evet canım kavrulmamış fındık badem de yiyebilirsin...

hoşgeldin,doğum günün kutlu olsun .sen emzirdiğin için daha fazla kilo verebilirsin bu diyetle sütünün azalacağını zannetmiyorum çünkü doğal besleniyosun ama bitki çaylarını araştır bebeğine bi zararı olmasın...

sabahları yumurtayı 2 tane ye cevizi yada diğer kuruyemişleri 1 çay bardağı kadar ye zeytini biraz daha arttırabilirsin salatalık ve yeşillikler yiyebilirisn ve istersen kuru kayısı erik de yenebilir..ama nescafe yassakkk.üzerinde diyet yazan herşey yassakk hazır gıdalar yassakk

hoşgeldin aramıza canım sen başla diyetine zamanla evdekileride alıştırırsın bu beslenme şekline seni gördükçe zaten onlarda isteyeceklerdir.kilo vermek kişiden kişiye ve yaptığın kaçamaklara göre değişir ama gerçekten uyarsan 5-6 ayda haledebilirsin.çizelgenide ticker factoryden yapıyosun.kolay gelsin canım.

sende hoşgeldin canım merak etme zamnala alışıyosun ve hiç aramıyosun ekmeği.ben ki ekmeksiz yapamam diyodum 4-5 aydır ekmek yemiyorum aramıyorum bile ekmeğin yerine ceviz badem fındık yiyoruz canım...

günaydın hanımlar

geçmişe bakamadım bugün misafir gelecek ikram telaşındayım umarım kaçamak yapmam

hepinizi öptüm

sanada günaydın ve kolay gelsin canım kendine göre ikramlar hazırlaki kaçamak olmasın

canım hoşgeldin patates yassak zeytin yemelisin 10 kadar ve 1 çaybardağı kadarda ceviz yada kavrulmamış badem fındık ,tuzsuz fıstık yiyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…