Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar hepinize günaydın kahvaltımı yaptım geçmişi okudum şimdi diğer işlerime bakıyorum hepinize güzel kaçamaksız bir gün diliyorum hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum

Günaydın kızlar, güzel bir hafta sonu geçirmemiz dileğiyle
Menümü bildiriyorum hemen
Kalkınca: 1 gün kurusu kayısı

Sabah:10.30'da bitti
zeytinyağda (ev yapımı)sucuklu (2)yumurta
2 avuç içi peynir (dil, tulum, çökelek, beyaz, tolot)
5 zeytin
1/2 ceviz
1 fındık
2 badem
1/2 tarçınlı incir
1 k. erik
2 k. üzüm
domates
salatalık
3 gr omega 3
2 ajda çay
Şimdide metabolizma çayımı içiyorum geçmişi okuyacağım

günaydın herkese sabah güzel bi karatay kahvaltısı yaptım 8 de bıtti kahvaltım bırazdan bır avuc fındık yıcem ılk haftalar kendımı cok zorlamak ıstemıyorum ogleden sonra gezmem var zorlu bır sınav beklıyor yanı ınsallah salata tarzı bırsey olur ne yapsam karar veremedım ıs yerındeyım burda yıyecek bırsey yok gıderken 1 muz alıp bıraz kuruyemıs ve ayran tuketsem ordada salata yesem arada zaman gecmıs olacak yanı 4 saate uyamıcam yemesem salata olmazsa ne yapıcam sasırdım yanı:) herkese kacamaksız bır gun dılıyorum

canım çok teşekür ederim.çok ilgilisiniz allah razı olsun hepinizden iyiki bu sayfayı bulmuşum..gitsin kilolar

Merhaba kızlar, herkese güzel ve kaçamaksız bir hafta sonu diliyorum.

sabah: 2 yumurta, biraz peynir, salata, 1 ç.b. ceviz, 10 çilek, 4 zeytin

Sevgiler

Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler, şimdiden kolay gelsin hepinize.

Destinaam sana da kolay gelsin, sakın kaçamak yapma. Bu arda alçın ne durumda ne zaman çıkacak?

İğneoyası, canım tebrikler.

iyiniyetlim ve propycil'ciğim size de bol eğlenceler.

kızlar onerileriniz dogrultusunda cevizlerimi bayaa bi arttırdım. 2 domates, salatalık, bol peynir, zeytin yedim.1 ay one falan kahvaltıda 2 yumurta yerken vucudumda kabartılar olmustu o yuzden yumurtayı yine bir yedim.

nescafe ve diyet hicbirşey yok artık :)

propycilcim ben zaten yurumeye cok alıskınım otobuse binmeye usenip yururum hep :) ama tabii diyetle farklı olabilir. yuruyebildigim kadar zorlayayım fazla gelirse azaltayım o zaman..

bir de kızlar bu diyeti yapanların selulıtleri ne alemde? malum yaz geldi bile :)

he yyyy yavru kuşlarım yeni gelenler gelmek isteyenler hepinize selam hayatım 3,5 ay önce canan hocayı görünce deyişti vede bu siteyi takip ederekten 106 kilodan 93 kiloya düştüm hedef 70 yeni başlayan Kurdele arkadaş yılma lütfen buradan ayrılma gidecek kilolar

defnecim 10 kilo dediyin neki emin ol çok kısa sürede gidecek

sağol canım..haklısın sorumluluklarını bilmeleri lazım..iyi de olmuş öğretmeninin yaptığı ben ona katılıyorum..ama canım benim not ortalaması da düşerse onun umuru olmasa da benim umurum.en başarılı olduğu derslerden biri..haklısın:26::26: sesini duyar gibiyim..ben zaten devreye enson girmeyi düşünüyorum ve bunu da kızım bilmiyor..ona aynen senin dediğin gibi şeyler söyledim..sonuçlarının böyle olmaması için daha düzenli ve sorumluluk sahibi olması gerektiğini söyledim..üzülmek istemiyorsa bu davranışlarını devam ettirmemesi gerektiğini hatırlattım..ve kendi haline bıraktım tatlım

karataylı hayata adım atan yeni arkadaşlar hoş geldiniz aramıza çok doğru seçim yaptınız bundan emin olun.çok sağlıklı beslenerek aç kalmadan kurtulacaksınız kilolarınızdan ....etrafınızdakilerde hayran hayran nasıl kilo verdiğinize verdikçe dahada güzelleştiğinize şaşıracaklar.benim etrafımdakiler soruyorlar anlatıyorum ama ekmeksiz,hamursuz,şekersiz yaşamayacaklarını sanıp tırsıyorlar.aslında ilk 1 hafta dayanıp deneseler gerisi geliyor.ama herkes buradakiler gibi iradeli olamıyor demekki.

sağol canımcım..ben de tahmin ettim zaten sorumluluklarını bilmeleri için en iyi yol öğretmenimizin yolu ama umarım işe yarar..benim kız da akıllanır..ilkönce kendisinin gidip özür dilemesini söyledim ben de daha sonra duruma göre konuşucam ...tabisi öğretmene hak verdiğimi söyleyerek konuşucam ki sonuna kadar haklı..

mutlu haftasonları herkese

kahvaltım
1yumurtada biberli peynirli omlet
zeytin
ev yapımı peynir
saltalık
ceviz
1günkurusu
1kuru erik
omega 3lerim

tabiki çayım

Notları karneye basılana kadar öğretmen o yapamazsa da idareciler değiştirebiliyor tatlım...Kızının değilde öğretmenle uygun dille senin konuşman daha iyi olur sanırım...
sağol canım ben de öyle yapıp enson konuşucağım..

evet arkadaşım sanırım bizimki de sorumluluk alsın diye öyle yaptı..değiştirir sanırım..

kızlar..menümü bildirip ben kaçarım..işler çoookkk

baharatlı limon ve zeytinyağlı yumurta salatası
ev sucuğu
salat,domates
biber kavurma
4 ceviz
omega 3
şekersiz çay...

3 kayısı + büyük bardak ılık su

1. öğün:
1 bardak adaçayı
2 yumurtadan terayağlı omlet
10 zeytin
4 çeri
maydanoz , dereotu
1 bardak ceviz
1 yeşil biber
2 çorba kaşığı çökelek

defnecim 10 kilo dediyin neki emin ol çok kısa sürede gidecek

yaa gercekten iyi ki varsınız :) :) boyle seyler ne kadar da motive ediyormus meger.. ilk defa bir forumda yazıyorum ve 3. gunum olmasına ragmen (ki en zor gunlerdir diye tanmin ediyorum) bu diyet benim icin eglenceli, mutlu birşey oldu :)

reyhancım senin kac kilon var vermek istedigin? cizelgen yoktu galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…