canım çok teşekür ederim.çok ilgilisiniz allah razı olsun hepinizdenhoşgeldin aramıza.sabahki pideyumurtanı 2 tane yapabilirsin yada 1 muz 1 yumurta şeklindede olur.1 çay bardağı ceviz yada kavrulmamış badem fındıkta yemelisin.zeytin 10 tane yiyebilirsin .sakın bidaha misafirliğe gitme eğer böyle kaçamak yapacaksan .meyveleride sabahları yersen daha iyi olur canım kolay gelsin...
hoşgeldin, evet canım kavrulmamış fındık badem de yiyebilirsin...
hoşgeldin,doğum günün kutlu olsun .sen emzirdiğin için daha fazla kilo verebilirsin bu diyetle sütünün azalacağını zannetmiyorum çünkü doğal besleniyosun ama bitki çaylarını araştır bebeğine bi zararı olmasın...
sabahları yumurtayı 2 tane ye cevizi yada diğer kuruyemişleri 1 çay bardağı kadar ye zeytini biraz daha arttırabilirsin salatalık ve yeşillikler yiyebilirisn ve istersen kuru kayısı erik de yenebilir..ama nescafe yassakkk.üzerinde diyet yazan herşey yassakk hazır gıdalar yassakk
hoşgeldin aramıza canım sen başla diyetine zamanla evdekileride alıştırırsın bu beslenme şekline seni gördükçe zaten onlarda isteyeceklerdir.kilo vermek kişiden kişiye ve yaptığın kaçamaklara göre değişir ama gerçekten uyarsan 5-6 ayda haledebilirsin.çizelgenide ticker factoryden yapıyosun.kolay gelsin canım.
sende hoşgeldin canım merak etme zamnala alışıyosun ve hiç aramıyosun ekmeği.ben ki ekmeksiz yapamam diyodum 4-5 aydır ekmek yemiyorum aramıyorum bile ekmeğin yerine ceviz badem fındık yiyoruz canım...
sanada günaydın ve kolay gelsin canım kendine göre ikramlar hazırlaki kaçamak olmasın
canım hoşgeldin patates yassakzeytin yemelisin 10 kadar ve 1 çaybardağı kadarda ceviz yada kavrulmamış badem fındık ,tuzsuz fıstık yiyebilirsin.
kızlar hepinize günaydın kahvaltımı yaptım geçmişi okudum şimdi diğer işlerime bakıyorum hepinize güzel kaçamaksız bir gün diliyorum hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum
kızlar onerileriniz dogrultusunda cevizlerimi bayaa bi arttırdım. 2 domates, salatalık, bol peynir, zeytin yedim.1 ay one falan kahvaltıda 2 yumurta yerken vucudumda kabartılar olmustu o yuzden yumurtayı yine bir yedim.
nescafe ve diyet hicbirşey yok artık :)
propycilcim ben zaten yurumeye cok alıskınım otobuse binmeye usenip yururum hep :) ama tabii diyetle farklı olabilir. yuruyebildigim kadar zorlayayım fazla gelirse azaltayım o zaman..
bir de kızlar bu diyeti yapanların selulıtleri ne alemde? malum yaz geldi bile :)
sağol canım..haklısın sorumluluklarını bilmeleri lazım..iyi de olmuş öğretmeninin yaptığı ben ona katılıyorum..ama canım benim not ortalaması da düşerse onun umuru olmasa da benim umurum.en başarılı olduğu derslerden biri..haklısın:26::26: sesini duyar gibiyim..ben zaten devreye enson girmeyi düşünüyorum ve bunu da kızım bilmiyor..ona aynen senin dediğin gibi şeyler söyledim..sonuçlarının böyle olmaması için daha düzenli ve sorumluluk sahibi olması gerektiğini söyledim..üzülmek istemiyorsa bu davranışlarını devam ettirmemesi gerektiğini hatırlattım..ve kendi haline bıraktım tatlımSersumum canım tayin olma olayı onu çok etkilemiş.. Resimde dereceleralmış bi öğrencinin bu durumu geçicidir.. Not ortalaması düşük gelsin derim velilerim hemen atılır ama olur mu diye söze başlarlar.. Onun için hemen yazmadım.. Çocuklar yaptıklarının karşılığını almalılar.. Çalışmadığında ya da ödevini yapmadığında zayıf ya daa düşük notlar da almalılar.. Bin ton nasihatten daha yararlı inan canım..
Sen bu konuda kızınla konuşmalısın kendisini nasıl hissediyor önce bu önemli bir sorun sıkıntı var mı?
Senin yapabileceğin bişey var mı onu sormalısın.. Düşük npt aldığında üzüldüğünü ama bu notun onun davranışından kaynaklandığını çalışmadığında düşük notlar alacağını söyle yeter.. Kızın düzeltecektir.. Kendisini iyi hissetmesini sağla sadece.. Biz bile tayin durumundan oldukça kötü etkileniyoruz. Onun tepki vermesi normal.. Sadece konuş rahatlamasını sağla..Her zaman yanında olduğunu bilsin.. duygularınızı paylaşın..
Endişelenme geçecektir.. Notlar değişmiyor diye biliyorum.. Değiştirmek de doğru değil canım zaten beni yanlış anlamazsan size en doğru yönlendirmeyi yapıyorum..
sağol canımcım..ben de tahmin ettim zaten sorumluluklarını bilmeleri için en iyi yol öğretmenimizin yolu ama umarım işe yarar..benim kız da akıllanır..ilkönce kendisinin gidip özür dilemesini söyledim ben de daha sonra duruma göre konuşucam ...tabisi öğretmene hak verdiğimi söyleyerek konuşucam ki sonuna kadar haklı..tatlım tabiki duzeltilir not..resim örtmeni kendi şifres,yle değiştiremezse bile idareciler değiştirir..
ama anladıgım kadarıyla sorumluluk duygusu kazansın die dusük wermiş kızına..adam da haklı ayyy
senin kız da galiba okulda yapılan resimleri basit gormuş..gozü yükseklerde hanfendinin..
şaka bi tarafa sen git konus tatlım,özür dile...yukseltmek için ne yapabiliriz tavsiye werin filan de..ama adama sakın sen tawsiye werme,cunku hocalar genelde gıcık olurlar bu duruma.. oyuzden tawsiye iste taklım...
sağol canım ben de öyle yapıp enson konuşucağım..Notları karneye basılana kadar öğretmen o yapamazsa da idareciler değiştirebiliyor tatlım...Kızının değilde öğretmenle uygun dille senin konuşman daha iyi olur sanırım...
Canım notlar değiştirilebiliyor tabiiki,benim oğlumda 6.sınıf,flütünü o gün unutmuş, müzik öğretmenimiz çok düşük bir not verdi ve e okula da girdi o notu ,sorumluluk kazansın diye yaptı,sonradan 100 olarak değiştirdi notunu
defnecim 10 kilo dediyin neki emin ol çok kısa sürede gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?