kızlar karatay diyetine başlayalı p.tesi 3 hafta dolacak ve tam 3 kilo verdim. henüz 8 aylık bi bebeğim var ve doğum kilolarımla başım dertte. 57 ile evlendim 2 ay sonra 60 ile hamile kaldım ve tam 24 kilo aldım. 11 i gitti ama 73 den aşağı inememiştim bir türlü hiçbi kıyafetimin olmaması bir yana herkesin garip bakışlarından usandım artık, e 36 bedenden 44 e yükselmek de bir başarı!! karatay sayesinde bu sabah doğum günü hediyesi olarak 70 i gördüm :) hem çalışıp hemde bebekle uğraştığımdan bildirim yapamayacağım ama yazdıklarınızın sıkı takipcisiyim ve öğrendiklerimi uyguluyorum :) bugün biberiye çayı öğrendim mesela ama nasıl yapılacağını göremedim , yardım lütfen.. bide bu diyet sütte azalma yaparmı diye korkuyorum ne dersiniz?
kızlar tekrar merhaba :)
ilginize ve sıcaklıgınıza cok tesekkur ederim. sitede de yeni oldugum icin goremedigim mesajlar olabilir alısana kadar kusuruma bakmazsınız umarım :)
bugunden baslayayım menume o zaman:
sabah:
1 yumurta
3_4 ceviz
6 zeytin
domates
peynir (sanırım klasik karatay kahvaltısı oluyor bu)
ara ogun: (12 gibi)
cikolatalı diyet bıskuvi 2 tane( bu kacamak kısmım)
2. ogun:
yogurt (ketentohumlu)
biftek
salata
1 saat yuruyus
saymadım ama aklıma geldikce de su ictim..
reyhancım reglimin ilk gunu oldugu icin biliemiyorum ne kadar dogru ama bu sabah 68. 600 cıktım. hedefim 58 :)
bir de bugun nescafe cok ictim o da kacamak kısmına giriyor mu ki? sutlu icince biraz tok tutuyor cunku
desticim kolay gelsin bebeeam..sen kendi yiyebileceğin bişe de yap ama tabagına hepsinden koy,ara ara mutfaga cay doldurmaya gidiomus gibi yap ve tabagındaki zararlı selerin bi kac tanesini bıyere sakla,ve gide gele bitir ki çakmasınlar,sonra aaa kendi yaptıgını yemiyo derler..rahat ol araya laf karıstır ve hedefe ulaş taklımm
klasik kahvaltımı yaptım ..öğle yoğurt ve badem yiyeceğim sanırım ....
yarın 21 gün olucak karataylabugün tartım 78 dedi iyidir demiii....ilk gün 82.800dü ama malum gün sebebiyle bol ödem vardı ..
canım kolay gelsin.. Güle güle kirlen inş. canım. Biz geldik bile alacaklarımız vardı..Bu sabah ben de çıkmadım yürüyüşe,hava buz,bugünkü sporum bayağı bir ev işi olucak,gidip başlayayım.
Bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler, şimdiden kolay gelsin hepinize.
Destinaam sana da kolay gelsin, sakın kaçamak yapma.Bu arda alçın ne durumda ne zaman çıkacak?
İğneoyası, canım tebrikler.
iyiniyetlim ve propycil'ciğim size de bol eğlenceler.
leylakım 70im sen napıyosun kaçamak var mı kaçamakNe güsel temizliklerini de yaptın güle güle kirlen
geçmişi oku oku zor bitirdim akşam babam geldi giremedim
oda çok zayıflamışsın verme artık dedi bana
ama ben kararlıyım karataya sağlık için devam
iyiniyetlim sana verdiğim sözü tutmaya çalışıyorum
dün 40+40 toplam 80 dk yürüdüm bugünde birazdan çıkayım diyorum
havada yağışlı ama ermem yağmurdan yine çıkrım şimdi de biberiye çayımı içiyorum
bu hafta +++ lardayım kesin moralimi bozmadan devam etmeliyim
Doğum günün kutlu olsunSağlıklı zayıflamak için en doğru yerdesin Hoşgeldin
En azından bisküviyi diyet seçmeseydin keşke. Neskafe yarine türk kahvesini sütlü iç hatta kakaolu sütü dene,daha güzel
canım aslında hic istememiştim onu yemek ama işyerindeydim kantinde de tost, agır cikolatalı kekler vs. vardı. o icinde 4 tane cikolatalı form biskuvi olanını sectim mecburen onun da yarısını, 2 tanesini yedim. ama bundan sonra yok canım kacamak herseyden once saglık icin..
neskafe yerine de turk kahvesi yaptım sutlu cok ta guzel oldu :)
reyhancım sen de inşallah istedigin kiloya cabucak inersin..
bu arada selulitle ilgili sorumu yeniliyeyim var mı bi degişiklik acaba ?
Notları karneye basılana kadar öğretmen o yapamazsa da idareciler değiştirebiliyor tatlım...Kızının değilde öğretmenle uygun dille senin konuşman daha iyi olur sanırım...
Yanlış hatırlamıyor isem aydasunun geçen sene burda paylaştığı zayıflama fotoğrafları çalınmıştıZayıflama hapının sitesinde sanki hap ile zayıflamış gibi anlatılmıştı
ay evet ya başka topikte bi arkadaşın daha çalınmış fotoları.en iyisi foto yayınlamamak.eşime de söyledim,bi daha sende koyma didi
Tesekkur ederım canım ama senın de benden kalır yanın yok ben 30 kılo vermıstım sen de 27 vermıssın masallah dıyorum, gercekten cıddı emek ve caba gerekıyor...
Sorma evlılık bana da kılo aldırdı ama rakamsal olarak kendıme bıle ıtıraf etmek ıstemıyorum
Bugun esıme bıle caktırmadan tartıdakı kılomu not ettım
Sen de hamıle kalmak ıstıyorsun sanırım, ınsallah en yakın zamanda ıkımızde kalırız
Krep tarıfını alabılırmıyım canım, un koyuyormusun, krepı cok severım
canım sen de bebeğini kaybetmişsin,çok üzüldüm.inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın.allah isteyen herkese versin inşallah....
ben krepi 1 yumurta,1 bardak süt,1 bardak unla yapıyorum.ama tam buğday unundan yapıyorum ve ince olduğu için 1 tane yemekten zarar gelmeyeceğini düşünüyorum canım
Öğle14:00 de bitti.
4 de 3 (1'e yakın) lahmacun
yarım kıymalı pide
gavurdağı salatası (eşim yaptı)
koyun sütünden yapılmış ev yoğurduyla bi bardak ayran
Küçük magnumun yarısı (kıyamadım emeklerime yarısını kızıma verdim)
Leylakım bugün pazardan tazecik asma yaprağı aldım 3 kilo basacak bakıcım bana sağolsun
ohhh,kışın misler gibi yersin canım benim.ben de bu yıl ölçüyü tutturdum sonundasarı sarı oldu yapraklarım 1 litre suya 1 çay bardağı tuz atınca yapraklar sertleşmiyo ve sarı kalıyo.bir de 4-5 gün ağzını açık bekletirsen daha iyi olur iyiniyetlim
Notları karneye basılana kadar öğretmen o yapamazsa da idareciler değiştirebiliyor tatlım...Kızının değilde öğretmenle uygun dille senin konuşman daha iyi olur sanırım...
ay evet ya başka topikte bi arkadaşın daha çalınmış fotoları.en iyisi foto yayınlamamak.eşime de söyledim,bi daha sende koyma didi
canım sen de bebeğini kaybetmişsin,çok üzüldüm.inşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalırsın.allah isteyen herkese versin inşallah....
ben krepi 1 yumurta,1 bardak süt,1 bardak unla yapıyorum.ama tam buğday unundan yapıyorum ve ince olduğu için 1 tane yemekten zarar gelmeyeceğini düşünüyorum canım
[/FONT]
ohhh,kışın misler gibi yersin canım benim.ben de bu yıl ölçüyü tutturdum sonundasarı sarı oldu yapraklarım 1 litre suya 1 çay bardağı tuz atınca yapraklar sertleşmiyo ve sarı kalıyo.bir de 4-5 gün ağzını açık bekletirsen daha iyi olur iyiniyetlim
bu alıntım leylakımdan
İnş. sen de afiyetle ye canım.. Ölçüyü not alıyorum seneye de kendim yaparım yaprakımı artıkın
Kıslaar resim de koyamayacağız işgüzarların yüzünden yaa anlaşıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?