Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Doğum günün kutlu olsun Sağlıklı zayıflamak için en doğru yerdesin Hoşgeldin

En azından bisküviyi diyet seçmeseydin keşke. Neskafe yarine türk kahvesini sütlü iç hatta kakaolu sütü dene,daha güzel

Kız ne güzel taktik bu Brunchta çok kaçırmazsın umarım, gerçi sen yürüyüşle yakarsın dimi BMI'lerimiz neredeyse aynı ama ben kaçamak yaparken senin kadar rahat olamıyorum Hep üzülüyorum, bu takmama olayını öğrenmem lazım

Selamlar,

Arkadaslar benim rejimim harika gidiyor. Bir kere hiç bu kadar kolay rejim yapmamistim. Ben tatliya acayip düskünlügü olan biriyim ve bugün rejimin 6'nci gününde olmama ragmen canim hic tatli istemiyor. Üstelik her gün resmen yarim kilo veriyorum. Su anda tam 2 kilo vermis durumdayim. Umarim bu hizla devam eder. Reglime cok az kaldi, bu durum bile istahimi degistirmedi.

Daha önce ilk 2 gün yediklerimi yazmistim. Son yediklerim de söyle:

3. Gün:

Kahvalti: eksiksiz Karatay kahvaltisi
Ögle: 1 ince belli çay bardagi dolusu çig findik, fistik, badem, ceviz, bir porsiyon meyve, bir kase yogurt
Aksam: sebze soslu kirmizi et, mantar, yasemin çayi

Gün içinde bol bol su, çay ve spor

4. Gün:

Kahvalti: eksiksiz Karatay kahvalti
Ögle: 1 ince belli çay bardagi dolusu çig findik, fistik, badem, ceviz, bir porsiyon meyve, bir kase yogurt
Aksam: izgara tavuk, haslanmis yesil mercimek, zeytinyagli-limonlu salata ve ayran

Gün içinde bol bol su, çay ve spor

5. Gün:

Kahvalti: eksiksiz Karatay kahvaltisi
Ögle: 1ince belli çay bardagi dolusu çig findik, fistik, badem, ceviz, bir porsiyon meyve, bir kase yogurt
Aksam: çok az tavuk, çok az yogurtlu patlican ve az salata (aksam saat 10'a geldigi icin her seyden çok az yedim)

Gün içinde bol bol su ve çay. Hiç spor yapamadim, çünkü aşırı derecede yorgundum. Allahtan o gün boş günümdü. Bütün gün uyudum. Neden böyle oldum bilmiyorum ama rejimden kaynaklandığını hiç zannetmiyorum.

klasik kahvaltımı yaptım ..öğle yoğurt ve badem yiyeceğim sanırım ....
yarın 21 gün olucak karatayla bugün tartım 78 dedi iyidir demiii....ilk gün 82.800dü ama malum gün sebebiyle bol ödem vardı ..

Nazcım 21 gün için gayet güzel gitmiş kilon
tebrikler

Son düzenleme:
Bu sabah ben de çıkmadım yürüyüşe,hava buz,bugünkü sporum bayağı bir ev işi olucak,gidip başlayayım.
canım kolay gelsin.. Güle güle kirlen inş. canım. Biz geldik bile alacaklarımız vardı..

Bugün kızım yüzümün de inceldiğini söyledi çok sevindim idealistcim gibi ben de Bir de eski vesikalık fotoğrafımı gösteriyor bana evet yüzüm de incelmiş..
Bugün gardrobumda atmaya kıyamadığım lofttan bi kotum vardı ne zaman aldım bilmiyorum belki 6-7 yıl olmuştur. Onu giydim tam bana göre oldu.. 29 30 bedeni de

Öğle 14:00 de bitti.

4 de 3 (1'e yakın) lahmacun
yarım kıymalı pide
gavurdağı salatası (eşim yaptı)
koyun sütünden yapılmış ev yoğurduyla bi bardak ayran
Küçük magnumun yarısı (kıyamadım emeklerime yarısını kızıma verdim)

Leylakım bugün pazardan tazecik asma yaprağı aldım 3 kilo basacak bakıcım bana sağolsun

geçmişi oku oku zor bitirdim akşam babam geldi giremedim
oda çok zayıflamışsın verme artık dedi bana
ama ben kararlıyım karataya sağlık için devam
iyiniyetlim sana verdiğim sözü tutmaya çalışıyorum
dün 40+40 toplam 80 dk yürüdüm bugünde birazdan çıkayım diyorum
havada yağışlı ama ermem yağmurdan yine çıkrım şimdi de biberiye çayımı içiyorum
bu hafta +++ lardayım kesin moralimi bozmadan devam etmeliyim

Dısarı cıktım canan hocanın son kıtabını almak ıcın ama malesef yoktu carsıya cıkınca heryerı dıdık dıdık etcem cok uzuldum bugun alamadıgıma...

Yok cıdden cok kararlıyım bu defa, ıcımden baloncuk baloncuk karatay yazıları cıkıyor sankı

Menumu toparlarsam

Sabah

Mantarlı 2 yumurtalı tereyaglı omlet
50 gr peynır
35 gr cevız
8 yesıl zeytın
1 yesıl bıber
1 domates
3 gunkurusu

Öğle

1 tabak zeytinyağlı taze bakla yemeği
1 kase yogurt
1 taze kayısı

Aksam

(kızartmadan fırında yaptım) İslim kebabı
1 kase tarhana corbası
yoğurt
salata olur muhtemelen

Sporumu da yaparım ıns bugun vakıt kalırsa

Karatay Karatay Karatay

Sevindim leylakım güsel yürümüşsün canımm
Devam canım kendin için sağlığın için devam tabiisii zaten olmamız gereken kiloya geldiğimizde kilo verme duruyor ya biliyosun sen de durmak yokk

Buzdolabımı filan yerleştireyim temizleyeyim. Pazarlıklarımı yerleştireyim.. Yaz gelse iyi olacak ama.. Pazardan alacak bişi bulamıyorum:26: Kabak patlıcan biber domates içime sine sine alamıyorum.. Kışlık sebzeler zaten bitti. :26: Neyse ben de kaçar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…