Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

diyete bugün basladım kahvaltıda
1 bardak yeşil çay
2 haşlanmıs yumurta
ceviz yerine fındık
çeçil peyniri yedim

öğlende ne güzel kaçamaksız devam edicektim ama ilk gün dayanamadım :)))
kaseye birazcık boncuk makarna koydum
taze fasulye 1 tabak
1 tabak şehriye çorba
domates salata
ayran

aralarda yemek yemiyodum ama nette takılırken ağzıma şeker attım D şuana kadar 1,5litre su bitirdim
yeni 1,5 litrelik suyumu actım icmeye devamm aksamda menumu yazarım herkese kolay gelsin

Yatmadan önce nasıl spor yapabiliyosunuz? Koşubandında yürüyüş falan mı?

selam kızlar kahvaltıdan sonra cıktım lcw den aldıgım 40 beden gomlek ve pantolonu 38 bedenlerle degıstırıp yuruyusumu yapıp pazardan sebzelerımı,aktardan bıberıyemı keten tohumumu alıp eve geldım ıkıncı ogunumude yedım kahvemı bılem ıctım

Ne kadar güzel:) Hem de 3 ayda bu kadar kilo vermen harika. Inşallah hedefine de tez zamanda rahat rahat ulaşabilirsin

Kızlar geçen sene bir arkadaşımdan öğrendim: yaprakları haşlayıp aralarına kristal tuz atıp, birer pişirimlik olacak şekilde buzluğa koyuyoruz. Ben geçen sene böyle yaptım güzel oldu.

2. ve son öğünüm: 1 tabak etli taze fasulye, 1 kase yoğurt, 1 dilim peynir, salata, 1 dilim kavun

ikinci öğün 16:30 bitti
bir kase tavuklu şehriye çorbası
bir tabak bol yeşillikli kurufasulye piyaz
5 tane lahana sarma
2incir
2 günkurusu
biraz fıstık
bitki çayı 2 fincan..
çoook doydumm akşam yemicem dükkanı kapatıyorumm
akşama 40dk spor yapıcam...herkese iyi hafta sonları kızlarrr...

kızlar, içten karşılamanız için çoookk teşekkürler hepiniz çok tatlısınız ve ben artık sapık gibi sürekli yazdıklarınızı takip ediyorum..
bende sabah karatay kahvaltısı yaptım , önceden yarım ekmek yemeden kalkmazdım masadan şimdi kendime inanamıyorum çünkü hala acıkmadım.. üstelik canım tatlıda istemiyo..
karatay tarzında uyamadığım tek nokta var, işden 8 gibi gelebiliyorum ve bebek olduğundan akşam önce onu doyurmam sonra kendi yemeğime başlamam gerekiyor, yani 9'u buluyor akşam yemeği.. genelde sadece salata yiyerek telefi etmeye çalışıyorum.
gazetede hocanın yeni kitabından dondurma tarifi gördüm deneyen var mı? koşarak gidip sahlep ve hurma almak geliyo içimden.. çıldırıyorum galiba

ha bi de 2 gündür kocamı karatay izlerken yada okurken görüyorum, galiba sağlıklı yaşam için o da aramıza gelecek çünkü zaten innncecik..
bebek uyandı ben kaçar , gidiym biraz gıdıklıym

Merhabalar herkese,

Hani dun gece eşimin yaşgün ve dışardaolucaz demiştim ya, hani bana şans dileyin çok yemiyim demiştim ya? Valla elimden geleni yaptım. Bolca salata (cevizli ve peynirli) ve et yedim ama korkarım etin miktarını oldukça fazla yedim. Etin miktarını fazla yemek nasıl bi sonuç verir sizce?

Amaaa, en önemlisi, yaşgünü pastasından sadece çatalın ucuyla ayıp olmasın dye bi lokmacık yedim ve gersini olduğu gibi bıraktım tabakta.

Ama bugün sabah direk olarak klasik karatay kahvaltısını ettim.

Öğlen de 3-4 kaşık mantar çorbası, 1 kase yğurt ve az miktarda zeytinyağlı taze fasulye yedim.

Sizce dün gece yediğim etler bana çok fazla kilo olarak döner mi?

Henüz yürüyüş de yapamadım ama yatmadan mutlaka 50 dk yürüycem.

Çok kötü durumda diilim di mi?:18:

Ya cok tebrik ederim supersin insaAllah bende basaririm. Simdilik iyi gidiyor. Yarim kilodan fazla vermis gozukuyorum tartida.insallah sonuclar iyi olacak
Bu arada bugunku menum karatay kahvaltisi tek fark pastirmali yumurta yedim ve cok daha uzun tok tuttu beni sabah 7de yedim 4e kadar sadece ceviz ve kuru kayisi yedim. Dun yedigim esmer bulgurlu tavuklu biber dolmasindan yedim yogurtla bide kacamak olarak az tuzlu cekirdek Eger dayanirsam bisey yemicem ama zor gibi belki 1saat sora az tavuk yiyebilirim :) 1 tanede elmam var unutmusum. Bide bugun reglimin ilk gunu nasil tatli istiyor canim aliskanliktan heralde bide evde nutella var nasil zor tutuyorum kendimi zor bigun gecirdim moralimde bozuk kendimi yemekle avutmaya alismisim simdi bosta hissediyorum

o kadr kilo vermeye 1 dilim su böreği olsun artıkkkk afiyet olsunn
sagol canımm

Papadiyam 38 beden mi didin senn Allah'ım büyük sana Böreğin de afiyet bal olsun canım

evet ya 38 beden saka gıbı on gun once almıstım 40 beden kotu bugun 38 le degıstım kg cok degısmese bıle bellı bır ıncelme ve daralma var sanursam ıyınıyetlım

Aman tuzaga dusme! Hemen kendini mesgul edicek bi seyler yap. Bugun benim regl'min 1. Gunu ve ben de feci vaziyette yiyecek bi seyler dusunuyorum. Simdi kendime bi kahve yapicam sonra da oglumun dolabini toplamayi dusunuyorum

2 .ÖĞÜN

1 kase yeşil mercimekli nohutlu çorba
4-5 kaşık yeşil fasulye yemeği
2 çeri
1 avuç badem
3 yaprak marul

3. öğün :
yoğurt
1 avuç badem yerim

su: 2.5 lt
spor : 1 sa yürüyüş

kızlar ben yüzüm incelmesin istiyorum ama yanaklarım dolgun kalsın istiyorum :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…