Herkese gunaydin.
Bugun diyetimin 12.gunu.
Tartiya ilk ciktigimda 75,6 olan ben .,bugun 72,6 yi gormenin sevincini yasiyor.
Yasasin karatay,yasasin yemek yemekkkkk
Günaydın canlar,
Bu hafta pek giremedim. Arada şöyle bir okusam da yazma fırsatım olmadı. Hafta başında 1 kilo aldığımı görünce bunalıma girmiştim. Meğer regl olacakmışım. Bu benim için mucize! 45-50 günde bir regl olurdum(polikistik over) Karatay'a başladığımdan beri 2 defadır 30 günde 1 regl oldum! Gerçekten de hormonlarım düzenleniyor galiba... ÇOOOOK MUTLUYUM
Bu hafta tecrübe ettiğim 2 şey:
Gece yemek hemen kilo olarak vücuda çöküyor
Yatmadan önce yapılan spor hemen kilo verdiriyor
Biliyorsunuz benim tartı günüm Cuma. Hemen yeni bir ticker yapayım...
Hepinize gönlünüzce bir gün dilerim.
he yyyy yavru kuşlarım yeni gelenler gelmek isteyenler hepinize selam hayatım 3,5 ay önce canan hocayı görünce deyişti vede bu siteyi takip ederekten 106 kilodan 93 kiloya düştüm hedef 70 yeni başlayan Kurdele arkadaş yılma lütfen buradan ayrılma gidecek kilolar
ohhh,kışın misler gibi yersin canım benim.ben de bu yıl ölçüyü tutturdum sonundasarı sarı oldu yapraklarım 1 litre suya 1 çay bardağı tuz atınca yapraklar sertleşmiyo ve sarı kalıyo.bir de 4-5 gün ağzını açık bekletirsen daha iyi olur iyiniyetlim
o kadr kilo vermeye 1 dilim su böreği olsun artıkkkk afiyet olsunnıkıncı ogun
corba
ton balıklı
bol yesıllık salatası
bırkac fındık
2 kayısı
1 ıncır
1dılım su boregı
Ya cok tebrik ederim supersin insaAllah bende basaririm. Simdilik iyi gidiyor. Yarim kilodan fazla vermis gozukuyorum tartida.insallah sonuclar iyi olacakhe yyyy yavru kuşlarım yeni gelenler gelmek isteyenler hepinize selam hayatım 3,5 ay önce canan hocayı görünce deyişti vede bu siteyi takip ederekten 106 kilodan 93 kiloya düştüm hedef 70 yeni başlayan Kurdele arkadaş yılma lütfen buradan ayrılma gidecek kilolar
ıkıncı ogun
corba
ton balıklı
bol yesıllık salatası
bırkac fındık
2 kayısı
1 ıncır
1dılım su boregı
sagol canımmo kadr kilo vermeye 1 dilim su böreği olsun artıkkkk afiyet olsunn
Papadiyam 38 beden mi didin sennAllah'ım büyük sana Böreğin de afiyet bal olsun canım
Ya cok tebrik ederim supersin insaAllah bende basaririm. Simdilik iyi gidiyor. Yarim kilodan fazla vermis gozukuyorum tartida.insallah sonuclar iyi olacak
Bu arada bugunku menum karatay kahvaltisi tek fark pastirmali yumurta yedim ve cok daha uzun tok tuttu beni sabah 7de yedim 4e kadar sadece ceviz ve kuru kayisi yedim. Dun yedigim esmer bulgurlu tavuklu biber dolmasindan yedim yogurtla bide kacamak olarak az tuzlu cekirdek Eger dayanirsam bisey yemicem ama zor gibi belki 1saat sora az tavuk yiyebilirim :) 1 tanede elmam var unutmusum. Bide bugun reglimin ilk gunu nasil tatli istiyor canim aliskanliktan heralde bide evde nutella var nasil zor tutuyorum kendimizor bigun gecirdim moralimde bozuk kendimi yemekle avutmaya alismisim simdi bosta hissediyorum
ıkıncı ogun
corba
ton balıklı
bol yesıllık salatası
bırkac fındık
2 kayısı
1 ıncır
1dılım su boregı
sagol canımm
evet ya 38 beden saka gıbı on gun once almıstım 40 beden kotu bugun 38 le degıstım kg cok degısmese bıle bellı bır ıncelme ve daralma var sanursam ıyınıyetlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?