Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bunun bi çözümü olduğunu sanmam heryerden gidiyor.. Benim yüzüm de ince biraz daha incelmişş ama güzel çirkin değil şimdik devam devam karataya devam

Bugün bacaklarıma baktım şööle sıkı sıkı diğiller çok incelmişler
Plates yapacağım birazdan hatunlar hoşuma gitmedi her yerim sıkılaşsın istiyorum her yer çalışmam lazım çoookça

Propycil senin ne kaaa yidiğini düşünemiyorummm..
kaçamak yaptın ya yine hem kaçamak yapıyosun hem de 1.7 kilo veriyosun ne güselmiş

Aman tuzaga dusme! Hemen kendini mesgul edicek bi seyler yap. Bugun benim regl'min 1. Gunu ve ben de feci vaziyette yiyecek bi seyler dusunuyorum. Simdi kendime bi kahve yapicam sonra da oglumun dolabini toplamayi dusunuyorum
Bende orgu oruyorum :))) sabredicem cunku temmuz 14 te dugunum var))

bugün hareketli bir gündü sabahtan yürüyüslü gecti günüm konakta kemeraltında gezindik(yegenlere hediye aldık ),vapurla karsıyakaya gittik karsıyaka gezindik derken epey yürümüsüz kızlar pzt. günü memlekete gitcez esimin babası guatır ameliyatı olacak hemde aile ziyareti hepsi bi arada benim akrabalarda o tarafta hepsini ziyaret etmiş olacaz yarın pzt. günü icin bildirim yaparım geceden haftaya izinli olayım memlekette olacam

sabah kahvaltım(09:30bitti)
1 köy umurtası rafadan
peynir 1 tanesini yedim
1 cay bardagı fındık
1 avuc kiraz,3 parca kavun

öglen yemegim(14:00bitti)
5 köfte
2 kasık bulgur pilavı
az yogurt
köftenin altındaki lavası yemedim kızlar

Son düzenleme:
Aksam yemeğim

2 kase tavuk corba
domates salata
bezelye kızartması
tavuk döner eti
ayran

üstüne çay

diğer 1,5 litre suyum bitmek üzere spor yerine 50 defa sopayla bel çevirme

yeniden merhabalar ben topik ilk açıldığı zamanlarda karatay yapmıştım iki ayda 97 kilodan 89 kiloya inmiştim sonra bıraktım ama tam ayrılmadım şimdi 18 mayısta yeniden başladım 92 kilo başlangıcım şu an 89 gösteriyor tartım bakalım inşallah bu sefer sonuna kadar gidebilirim her akşam topikteyim aslında ama misafir olarak sizleri okuyor ve takip ediyorum eşimde bana okuya okuya kilo vercen diyo neyse bende aranızdayım artık arasıra bende yazarım nacizane olur mu karataycılarım alırmısınız benide aranıza benim listeye falan girmem gerekmiyo sadece sizlerden motivasyon sağlıyorum kendime şimdilik hoşçakalın ^-^

Platese başlıyorum şimdik.. 50 dk. ohhh gitsin yağlar kış kış

Öğleyin lahmacun pide yidim bi de yarım magnum e o zaman didim akşama bir kaç kabak çekirdeği bi de fındık yiyeyim

Aksam yemeğim

2 kase tavuk corba
domates salata
bezelye kızartması
tavuk döner eti
ayran

üstüne çay

diğer 1,5 litre suyum bitmek üzere spor yerine 50 defa sopayla bel çevirme

Merhaba canım afiyet olsun.. Doğrıu yerdesinn
Yalnız bezelye yasak Glisemik indeksi yüksek olduğu için.. Biz glisemik indeksi düşük karbonhidratlarla besleniyoruz Ayranın da ev yoğurdundan olursa güzel olur. Yoğurdumuzu da kendimiz yapmaya çalışıyoruz.. Mümkün olduğunca katkı maddeli gıdalar yemiyoruz

Son düzenleme:

kolay gelsin canım her zaman bekleriz aramıza sen de bildirim yapsan daha da iyi motive olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…