sagol canımmmO kadar cok hak etmissin ki boyle borek yemeyi. Afiyetle ye
ben de çok şaşırmıştım papadiyam.. ohhh kurtulduk pis yağlardan:13:
2 .ÖĞÜN
1 kase yeşil mercimekli nohutlu çorba
4-5 kaşık yeşil fasulye yemeği
2 çeri
1 avuç badem
3 yaprak marul
3. öğün :
yoğurt
1 avuç badem yerim
su: 2.5 lt
spor : 1 sa yürüyüş
kızlar ben yüzüm incelmesin istiyorum ama yanaklarım dolgun kalsın istiyorum :26::26:
aynen oyle bıtanem allah canan hocadan razı olsun valla.senın boyun kac ıyınıyetlım.
benımde 167 falan.e o zaman sen ıncecıksın canımpapadiyam 166 cm sanırım boyum senin ki de uzundu hatırlıyorum.
Evet Hocamızdan Allah razı olsunn canımm
Bende orgu oruyorum :))) sabredicem cunku temmuz 14 te dugunum varAman tuzaga dusme! Hemen kendini mesgul edicek bi seyler yap. Bugun benim regl'min 1. Gunu ve ben de feci vaziyette yiyecek bi seyler dusunuyorum. Simdi kendime bi kahve yapicam sonra da oglumun dolabini toplamayi dusunuyorum
iyiniyetlim sıra sende mi bebişim ben yarın gecebildirim yaparım sanada özelden atarım olur mu bebişim
benımde 167 falan.e o zaman sen ıncecıksın canım
çizelge için hepsini yaptım ama bu kopyaladıktan sonra nereye yapışacak imza nıza diyor orası neresikii
Aksam yemeğim
2 kase tavuk corba
domates salata
bezelye kızartması
tavuk döner eti
ayran
üstüne çay
diğer 1,5 litre suyum bitmek üzere spor yerine 50 defa sopayla bel çevirme
yeniden merhabalar ben topik ilk açıldığı zamanlarda karatay yapmıştım iki ayda 97 kilodan 89 kiloya inmiştim sonra bıraktım ama tam ayrılmadım şimdi 18 mayısta yeniden başladım 92 kilo başlangıcım şu an 89 gösteriyor tartım bakalım inşallah bu sefer sonuna kadar gidebilirim her akşam topikteyim aslında ama misafir olarak sizleri okuyor ve takip ediyorum eşimde bana okuya okuya kilo vercen diyo neyse bende aranızdayım artık arasıra bende yazarım nacizane olur mu karataycılarım alırmısınız benide aranıza benim listeye falan girmem gerekmiyo sadece sizlerden motivasyon sağlıyorum kendime şimdilik hoşçakalın ^-^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?