Günaydın canlar,
Bu hafta pek giremedim. Arada şöyle bir okusam da yazma fırsatım olmadı. Hafta başında 1 kilo aldığımı görünce bunalıma girmiştim. Meğer regl olacakmışım. Bu benim için mucize! 45-50 günde bir regl olurdum(polikistik over) Karatay'a başladığımdan beri 2 defadır 30 günde 1 regl oldum! Gerçekten de hormonlarım düzenleniyor galiba... ÇOOOOK MUTLUYUM
Bu hafta tecrübe ettiğim 2 şey:
Gece yemek hemen kilo olarak vücuda çöküyor
Yatmadan önce yapılan spor hemen kilo verdiriyor
Biliyorsunuz benim tartı günüm Cuma. Hemen yeni bir ticker yapayım...
Hepinize gönlünüzce bir gün dilerim.
selam kızlar kahvaltıdan sonra cıktım lcw den aldıgım 40 beden gomlek ve pantolonu 38 bedenlerle degıstırıp yuruyusumu yapıp pazardan sebzelerımı,aktardan bıberıyemı keten tohumumu alıp eve geldım ıkıncı ogunumude yedım kahvemı bılem ıctım
bunun bi çözümü olduğunu sanmamheryerden gidiyor.. Benim yüzüm de ince biraz daha incelmişş ama güzel çirkin değil şimdik devam devam karataya devam
Yüzüm iyi aslında benim ama eski tombik yanaklarımı istiyorum işte :)
Allahtan geniş bir yüzüm var da kötü durmuyor
Ben de yüzün ince de zayıflayınca kötü görünecek diye söyledin zannettim
Bugun ıkıncı gunum
Gecen ay memlekete gıttık ılk kez evlendıgımızden berı, gıtmeden ınce bır hafta karatay yapmıstım 2 kılo vermıstım ama gıdınce annemler kayınvaldemler 7 aydır gormeyınce ye ye ye sonuc bellı tabı ama ılk oldugu ıcın bırsey yapamadım malesef... Dondukten hemen sonra hamıle oldugumu ogrendım 1 hafta sonra da dusuk yaptımkendımı yenı yenı toparlıyorum, bı yerden baslamak lazım dedım ve geldım aranıza, ramazana kadar epey bır yol katetmıs olmak ıstıyorum ınsallah...
Dedıgın gıbı evlenınce ınsan mutfakta kendını kesfetmek ıstıyor, esıme guzel yemekler yapayım aaa acaba su tatlıyıda becerebılırmıyım aa tadına bakayım, aman yemezsem esım çemkırırderken derken sonuc ortada
selam kızlar kahvaltıdan sonra cıktım lcw den aldıgım 40 beden gomlek ve pantolonu 38 bedenlerle degıstırıp yuruyusumu yapıp pazardan sebzelerımı,aktardan bıberıyemı keten tohumumu alıp eve geldım ıkıncı ogunumude yedım kahvemı bılem ıctım
merhaba arkadaslar öğlen misafirlerim geldi..1 saat önce haber verdiler bende milföy hamurundan börek ve patates salatası yaptım.
öğle yemeği :
1 adet milföy hamurundan börek
çok az patates salatası
2 bardak çay
akşam yemeği :
3 çilek
2 yenüdünya
1 şeftali
3 erik
yarım domates
şimdide bitki çayımı içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?