Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım bende de polkistik over var, diane 35 kullanıyorum. senin için çok sevindim 30 günde 1 regl olmana

merhaba kızlar,
nasilsiniz bugün ?

Bugun 2 Ogün yaptım. 1 saat yürüdüm.

Kahvaltimda:
Kavurmali yumurta, 1 salatalık,3 zeytin , minik kase kabuklu fıstık.

Aksam yemeğimde;
2 ince dilim tavuk göğüsü,
Bol kırmızı kelem salatası
yesil çay

Optum hepinizi .. İyi günler

Papadiyam süpersinnn. Beyaz pantolondu değil mi? Darısı bizlerin de başına.

3. öğün yapmayacaktım ama daha sonra acıkmayayım diye 1 avuç kavrulmamış çekirdek, 10 adet fındık yedim. Akşam süt içmeyi düşünüyorum.

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) kabak dolması ,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 2saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

fzgunum afiyet olsun datlum ben de platesimi bitirdim şimdik.kol bacak kalça göbek hepsini çalıştık
Seninle aynı şeyleri yemişiz.. Süt içmeyeceğim yalnızca

Son düzenleme:
Sonunda benimde tickerim var insallah ulasicammm... Bu arada bugun omega 3 umu aldim..aksam yemegimide yedim ama tatli kacamagi yapmadimm dayanicam )

bunun bi çözümü olduğunu sanmam heryerden gidiyor.. Benim yüzüm de ince biraz daha incelmişş ama güzel çirkin değil şimdik devam devam karataya devam

Yüzüm iyi aslında benim ama eski tombik yanaklarımı istiyorum işte :)
Allahtan geniş bir yüzüm var da kötü durmuyor

Papadıya cok sevındım 38 beden olmana canım,benım de az kaldı bu aydan sonra sanırımm 2 hafta sonra 38 garantı olur bana,oyle umuyorum,bayaga ınceldım cok sukur ya,Allah Prf Canan Efendıgıl Karatay dan razı olsun. HARİKAYIZZZ

akşam yemeğimide yedim
dolapta bir sürü kalan yemek vardı

mercimek çorbası
1tane zeytinyağlı enginar
3kaşık semizotu yemeği(sarımsaklı yoğurtlu)
2 tane çiğ köfte
salata

2,5 litre su içtim
45 dk da yürüdüm

Geçmiş olsun aydasu. Burada kal sana her konuda yardımcı oluruz

Kızlar sabah geçmişi okurken çıkmam gerekti, çok birikmiş okuyacağım şimdi
Önce menümü yazayım dedim: Sabah 10.45'te kahvaltıdan kalkınca bugün 2 öğün yaptım.

16.45'te 2 kupa taze sıcak süt

2. öğün: 20.00'da bitti
1 kase yoğurt çorba
1 koca tabak yoğurtlu yeşil fasülye
keten tohumlu salata

Spor: yarım saat tempolu yürüyüş

Sıvı: sayamadım ama malum en az 4 litre olmuştur

Metabolizma çayım yanımda (birazdan çayda demlenmiş olcak, ona devam ederim sonrada) geçmişi okuyacağım şimdi

merhaba arkadaslar öğlen misafirlerim geldi..1 saat önce haber verdiler bende milföy hamurundan börek ve patates salatası yaptım.
öğle yemeği :

1 adet milföy hamurundan börek
çok az patates salatası
2 bardak çay

akşam yemeği :

3 çilek
2 yenüdünya
1 şeftali
3 erik
yarım domates

şimdide bitki çayımı içiyorum

ooohh sefan olsun beyaz pantoların içinde fır fır dön canımcım
onlar bol gelsin git birde 36 bedenlerini al inşallah

bende hafta içi beyaz kapri ve tayt denedim çokta beğendim
ama biraz daha bekleyeceğim almak için

meyveleri akşam yemeseydin keşke meyveleri oda makul ölçüde sabah yiyoruz
meyve yerine yemek yeseydin veya yoğurt salata yeseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…