Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

meyveleri akşam yemeseydin keşke meyveleri oda makul ölçüde sabah yiyoruz
meyve yerine yemek yeseydin veya yoğurt salata yeseydin

cidden mi? ben daha hafif olsun öğlen yediğim böreğin açığını kapatayım diye yemiştim tühh:18: neyse artık bir daha bu hatayı yapmam..sizlerden öğreneceğim çok şey varr..çok teşekürler karataylılarr

çay demledim çay keyfi yapacağım
45 dk yürüdüm bugün koçişi ikna edebilirsem yatmadan bir daha çıkarsak iyi olacak
görüşürüz anacım

canım dün bir link paylaşmıştım hocanın cüneyt özdemirle programı onu izlemeni tavsiye ederim

canım dün bir link paylaşmıştım hocanın cüneyt özdemirle programı onu izlemeni tavsiye ederim

tamam canım yarın izlemeye çalışacağım.teşekürler..bide ben bugün a101den baskül aldım KİNG marka..akşamüstü tartıldım. kıyafetsiz 65 kıyafetle 66 siz ne zaman tartılıyorsunuz? akşamdan beri çizelge yapmak için uğraşıyorum ama yapamadım rica etsen aranızdan biri bana çizelge yapabilirmi ? 55 kilo olmak istiyorum

canım çizelgeyi bende bilmiyorum sabah aç karına mümkünse wcden sonra tartılıyoruz

Balıktan sonra tahin helva yiyebilirsin

Ben de ilk haftamda bir ara sürekli uyumak istedim. Geçmiş sayfalardan okuduğum kadarıyla insülin direnci kırılmaya başladığında bünye alışık olmadığı için uyku olabiliyormuş. Omega 3 kullanmaya başlayınca düzeldi durum

İdealimsin iyiniyetli, kaçamak yaparken bile neredeyse yok denecek kadar yapmayı biliyorsun Kız o kadarcık magnum neyine yetcek

kıslar iyi akşamlar..bugun pek bi sucluyum,kaçamağın dibine vurdum gene yaw..
yediğim zararlı seleri yazıyom sadece:
2 adet sigara böreği
2 adet poğaça
1/4 pide
2 kiprit kutusu helva
1-2 kasık patates kızartması
1 çatal sosis salatası
1 adet cok haşlanmıs yumurta....

tüm bunları 11 bucukta bitirdim ve o saatten beri hiçbişe yemedim daha dogrusu yiyemedim..çünkü cırcır oldum
ve midem cok bulanıyooo
parmağımı bile kıpırdatack halim yok
bide cok üşüyorum ceket ve kalın montlan oturuyom..
tüm bunlara ragmen kosu bandında 40 dakka yurudum..
ama bittim resmen,omuzlarım boynum karıncalanıyo..

e dövmeyin beni artık canım yawwww

Canıımmm döver miyiz hiç gerek kalmamış1 Kıss hepsi yağlı hepsi cısss bunların Allah iyiliğini versin emi Merakla seni bekliyoduk bisde leylakımla
Geçmiş olsun datlum Sen beni çok güldürüyosun hastayım iyiniyetli de gülüyo deme valla kendimi tutamıyorum

Yaa sağol canımmm
Oğluş babasın "çikota al doma da (dondurma) al" diyo bi geliyolar hepsi alınmış. Çikolatayı pek aramıyorum ama dondurma 6lı paket almışlar yine.. Son 2 kalmıştı kızım hakkını yemiş. Benim tam bitirmeyeceğimi de biliyo başımda bekliyo çok sevindi

Asyaateşçim sen aynı benim gençliğimsin ben de senin gibiydim:112: azıcııkk kilo alsam uğraşır dururdum

geçmiş olsun canım ama bu yediklerinin bir kısmı galiba bu hafta hiç kaçamak yapma bence büyün hakkını oldurup hatta aşmışsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…