kız brunctan gelemedin mi
neler yemişsindir sen hadi gelde anlat bekliyoruz
ben de onu bekliyorum senin gibi
canım beyaz tayta geri sayım başladı.....
meyveleri akşam yemeseydin keşke meyveleri oda makul ölçüde sabah yiyoruz
meyve yerine yemek yeseydin veya yoğurt salata yeseydin
beyaz tayt sana ben daha siyah taytları denemeye başladım
çay demledim çay keyfi yapacağım
45 dk yürüdüm bugün koçişi ikna edebilirsem yatmadan bir daha çıkarsak iyi olacak
görüşürüz anacım
cidden mi?ben daha hafif olsun öğlen yediğim böreğin açığını kapatayım diye yemiştim tühh:18: neyse artık bir daha bu hatayı yapmam..sizlerden öğreneceğim çok şey varr..çok teşekürler karataylılarr
taytları denemeye başladık ya yupiiiii leylakım
Ben baskülü merak ediyorum şimdik p.tesi için leylakım son kilolar gitmek bilmiyor ama olsun sizlerle olmak güsel
canım dün bir link paylaşmıştım hocanın cüneyt özdemirle programı onu izlemeni tavsiye ederim
tamam canım yarın izlemeye çalışacağım.teşekürler..bide ben bugün a101den baskül aldım KİNG marka..akşamüstü tartıldım. kıyafetsiz 65 kıyafetle 66 siz ne zaman tartılıyorsunuz? akşamdan beri çizelge yapmak için uğraşıyorum ama yapamadım rica etsen aranızdan biri bana çizelge yapabilirmi ?55 kilo olmak istiyorum
Canım bende de polkistik over var, diane 35 kullanıyorum. senin için çok sevindim 30 günde 1 regl olmana
Arkadaşlar ben akşam önceden belirttiğim gibi balık yedim ama baya bol ama bol salatayla balık ayıklaması falan baya sürdüğü için geç oturduk yemeğe bide benim canım muhakkak tatlı ister balıktan sonra 2 adet kuru incir yedim ve türk kahvesi bu kadar bunun dışında sabah yine çok güzel karatay kahvaltısı
ama sabah tartı fena değildi güzel güzel ;D:
Selamlar,
Arkadaslar benim rejimim harika gidiyor. Bir kere hiç bu kadar kolay rejim yapmamistim. Ben tatliya acayip düskünlügü olan biriyim ve bugün rejimin 6'nci gününde olmama ragmen canim hic tatli istemiyor. Üstelik her gün resmen yarim kilo veriyorum. Su anda tam 2 kilo vermis durumdayim. Umarim bu hizla devam eder. Reglime cok az kaldi, bu durum bile istahimi degistirmedi.
Daha önce ilk 2 gün yediklerimi yazmistim. Son yediklerim de söyle:
3. Gün:
Kahvalti: eksiksiz Karatay kahvaltisi
Ögle: 1 ince belli çay bardagi dolusu çig findik, fistik, badem, ceviz, bir porsiyon meyve, bir kase yogurt
Aksam: sebze soslu kirmizi et, mantar, yasemin çayi
Gün içinde bol bol su, çay ve spor
4. Gün:
Kahvalti: eksiksiz Karatay kahvalti
Ögle: 1 ince belli çay bardagi dolusu çig findik, fistik, badem, ceviz, bir porsiyon meyve, bir kase yogurt
Aksam: izgara tavuk, haslanmis yesil mercimek, zeytinyagli-limonlu salata ve ayran
Gün içinde bol bol su, çay ve spor
5. Gün:
Kahvalti: eksiksiz Karatay kahvaltisi
Ögle: 1ince belli çay bardagi dolusu çig findik, fistik, badem, ceviz, bir porsiyon meyve, bir kase yogurt
Aksam: çok az tavuk, çok az yogurtlu patlican ve az salata (aksam saat 10'a geldigi icin her seyden çok az yedim)
Gün içinde bol bol su ve çay. Hiç spor yapamadim, çünkü aşırı derecede yorgundum. Allahtan o gün boş günümdü. Bütün gün uyudum. Neden böyle oldum bilmiyorum ama rejimden kaynaklandığını hiç zannetmiyorum.
Öğle14:00 de bitti.
4 de 3 (1'e yakın) lahmacun
yarım kıymalı pide
gavurdağı salatası (eşim yaptı)
koyun sütünden yapılmış ev yoğurduyla bi bardak ayran
Küçük magnumun yarısı (kıyamadım emeklerime yarısını kızıma verdim)
Leylakım bugün pazardan tazecik asma yaprağı aldım 3 kilo basacak bakıcım bana sağolsun
canım çizelgeyi bende bilmiyorum sabah aç karına mümkünse wcden sonra tartılıyoruz
linki buldum özellikle yeni başlayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim
bende yeni birşeyler öğrendim
herkes izlesin
kıslar iyi akşamlar..bugun pek bi sucluyum,kaçamağın dibine vurdum gene yaw..
yediğim zararlı seleri yazıyom sadece:
2 adet sigara böreği
2 adet poğaça
1/4 pide
2 kiprit kutusu helva
1-2 kasık patates kızartması
1 çatal sosis salatası
1 adet cok haşlanmıs yumurta....
tüm bunları 11 bucukta bitirdim ve o saatten beri hiçbişe yemedim daha dogrusu yiyemedim..çünkü cırcır oldum
ve midem cok bulanıyooo
parmağımı bile kıpırdatack halim yok
bide cok üşüyorum ceket ve kalın montlan oturuyom..
tüm bunlara ragmen kosu bandında 40 dakka yurudum..
ama bittim resmen,omuzlarım boynum karıncalanıyo..
e dövmeyin beni artık canım yawwww
Balıktan sonra tahin helva yiyebilirsin
Ben de ilk haftamda bir ara sürekli uyumak istedim. Geçmiş sayfalardan okuduğum kadarıyla insülin direnci kırılmaya başladığında bünye alışık olmadığı için uyku olabiliyormuş. Omega 3 kullanmaya başlayınca düzeldi durum
İdealimsin iyiniyetli, kaçamak yaparken bile neredeyse yok denecek kadar yapmayı biliyorsunKız o kadarcık magnum neyine yetcek
kıslar iyi akşamlar..bugun pek bi sucluyum,kaçamağın dibine vurdum gene yaw..
yediğim zararlı seleri yazıyom sadece:
2 adet sigara böreği
2 adet poğaça
1/4 pide
2 kiprit kutusu helva
1-2 kasık patates kızartması
1 çatal sosis salatası
1 adet cok haşlanmıs yumurta....
tüm bunları 11 bucukta bitirdim ve o saatten beri hiçbişe yemedim daha dogrusu yiyemedim..çünkü cırcır oldum
ve midem cok bulanıyooo
parmağımı bile kıpırdatack halim yok
bide cok üşüyorum ceket ve kalın montlan oturuyom..
tüm bunlara ragmen kosu bandında 40 dakka yurudum..
ama bittim resmen,omuzlarım boynum karıncalanıyo..
e dövmeyin beni artık canım yawwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?