geçmişi oku oku zor bitirdim akşam babam geldi giremedim
oda çok zayıflamışsın verme artık dedi bana
ama ben kararlıyım karataya sağlık için devam
iyiniyetlim sana verdiğim sözü tutmaya çalışıyorum
dün 40+40 toplam 80 dk yürüdüm bugünde birazdan çıkayım diyorum
havada yağışlı ama ermem yağmurdan yine çıkrım şimdi de biberiye çayımı içiyorum
bu hafta +++ lardayım kesin moralimi bozmadan devam etmeliyim
sagol canımm
evet ya 38 beden saka gıbı on gun once almıstım 40 beden kotu bugun 38 le degıstım kg cok degısmese bıle bellı bır ıncelme ve daralma var sanursam ıyınıyetlım
Canım öyle bir anlatmışsın ki, içimden İzmir'e gitmek ve delicesine gezmek geldibugün hareketli bir gündü sabahtan yürüyüslü gecti günüm konakta kemeraltında gezindik(yegenlere hediye aldık ),vapurla karsıyakaya gittik karsıyaka gezindik derken epey yürümüsüz kızlar pzt. günü memlekete gitcez esimin babası guatır ameliyatı olacak hemde aile ziyareti hepsi bi arada benim akrabalarda o tarafta hepsini ziyaret etmiş olacaz yarın pzt. günü icin bildirim yaparım geceden haftaya izinli olayım memlekette olacam
sabah kahvaltım(09:30bitti)
1 köy umurtası rafadan
peynir 1 tanesini yedim
1 cay bardagı fındık
1 avuc kiraz,3 parca kavun
Eki Görüntüle 428760
öglen yemegim(14:00bitti)
5 köfte
2 kasık bulgur pilavı
az yogurt
köftenin altındaki lavası yemedim kızlar
Eki Görüntüle 428761
Kizlar canan hocanin imza gunu var,yarin saat 14 de optimum avm de
walla gerek kalmadı yaw....gül kıs gül,ne mutlu bna güldürebiliyosam,ama şapşallıklarımla değil de esprilerimle güldürebilseydim keşke..Canıımmm döver miyiz hiç gerek kalmamış1 Kıss hepsi yağlı hepsi cısss bunların Allah iyiliğini versin emi Merakla seni bekliyoduk bisde leylakımla
Geçmiş olsun datlumSen beni çok güldürüyosun hastayım iyiniyetli de gülüyo deme valla kendimi tutamıyorum
bi tek biberiye war ama ondan da tiskiniyom yaw..propycilcim adaçayı ya da mercanköşk(yoktur sende şimdi) ya da biberiye ile çay yap içdatlum benim
Merhabalar herkese,
Hani dun gece eşimin yaşgün ve dışardaolucaz demiştim ya, hani bana şans dileyin çok yemiyim demiştim ya? Valla elimden geleni yaptım. Bolca salata (cevizli ve peynirli) ve et yedim ama korkarım etin miktarını oldukça fazla yedim. Etin miktarını fazla yemek nasıl bi sonuç verir sizce?
Amaaa, en önemlisi, yaşgünü pastasından sadece çatalın ucuyla ayıp olmasın dye bi lokmacık yedim ve gersini olduğu gibi bıraktım tabakta.
Ama bugün sabah direk olarak klasik karatay kahvaltısını ettim.
Öğlen de 3-4 kaşık mantar çorbası, 1 kase yğurt ve az miktarda zeytinyağlı taze fasulye yedim.
Sizce dün gece yediğim etler bana çok fazla kilo olarak döner mi?
Henüz yürüyüş de yapamadım ama yatmadan mutlaka 50 dk yürüycem.
Çok kötü durumda diilim di mi?:18:
Teşekkür ederim canım. Benim halimden sen anlarsın:) Ben ilaç kullanmıyordum. Bunu kabullenmiştim... Şimdi kilo vermenin yanında bu bonus gibi oldu:))
Yaa sağol canımmm
Oğluş babasın "çikota al doma da (dondurma) al" diyo bi geliyolar hepsi alınmış. Çikolatayı pek aramıyorum ama dondurma6lı paket almışlar yine.. Son 2 kalmıştı kızım hakkını yemiş. Benim tam bitirmeyeceğimi de biliyo başımda bekliyo çok sevindi
Asyaateşçim sen aynı benim gençliğimsin ben de senin gibiydim:112: azıcııkk kilo alsam uğraşır dururdum
walla gerek kalmadı yaw....gül kıs gül,ne mutlu bna güldürebiliyosam,ama şapşallıklarımla değil de esprilerimle güldürebilseydim keşke..
leylakcım ve sana teşekkur edrim gercekten kıslar..saolun
bi tek biberiye war ama ondan da tiskiniyom yaw..neyse içebilirsem içiym ama eşime yaptırıym..hastayım demi ama
sen naaptın pilatesini neyini yaptınmı...
|
Ev yoğurdu nasıl yapılıyor kii ben ev yoğurdu yemem yani ananemler meesela evde kendileri yapar sevmem hazır yoğurdu severim ve ondan ayran yapıyorum genelde onun dısında yiyebilceğimi hiç düsünmüyorumm
Tabii datlum olur bekliyorum bildirimini
Kayınbabana geçmiş olsun şimdiden acil şifalar dilerim canım.. Sen de bebişe oğluşuna kendine iyi bak
İyi yolculuklar canımm
Kizlar canan hocanin imza gunu var,yarin saat 14 de optimum avm de
kıslar iyi akşamlar..bugun pek bi sucluyum,kaçamağın dibine vurdum gene yaw..
yediğim zararlı seleri yazıyom sadece:
2 adet sigara böreği
2 adet poğaça
1/4 pide
2 kiprit kutusu helva
1-2 kasık patates kızartması
1 çatal sosis salatası
1 adet cok haşlanmıs yumurta....
tüm bunları 11 bucukta bitirdim ve o saatten beri hiçbişe yemedim daha dogrusu yiyemedim..çünkü cırcır oldum
ve midem cok bulanıyooo
parmağımı bile kıpırdatack halim yok
bide cok üşüyorum ceket ve kalın montlan oturuyom..
tüm bunlara ragmen kosu bandında 40 dakka yurudum..
ama bittim resmen,omuzlarım boynum karıncalanıyo..
e dövmeyin beni artık canım yawwww
Canım öyle bir anlatmışsın ki, içimden İzmir'e gitmek ve delicesine gezmek geldi
Ankara'da yaşayan biri olarak umarım vakit bulup gideceğim hocamızın yanına
Haydi topikteki Ankaralılar olarak birlikte gidelim hatta? Birbirimizle de tanışırız böylece
Her yaz mutlaka gelirim zaten İzmir'e. En son şubatta gelmiştim.gel bitanem izmire havalar bu sıralar cok güzel bekleriz
ankaralı arkadasım mutlaka canan hocamızı görmeye git derim kacırma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?