- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
canım kolay gelsın sen kacamak yapma ha:))menude neler var :)))
:
Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ... ....2. Öğün(ıkındı vaktı) kabak dolması ,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve
Spor: 2saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum. Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
canım ben sigara böregi ,aglayan pasta ,kendimede mercimekli köfte yapmıştım,ama arkadaşlar abartmışlar patatesli afyon ekmegi(kocamaaan yaa) etli ekmek, sucuk ekmek, pişmaniye bide maraş dondurması getirmişler hepsinden tattımçeşit çok olunca azar azarda tatmış olsamda totalde bisürü şey yemiş oldum bide dayanamadım sabahda afyon ekmegini zeytinyaglı domatese bana bana yedim
gunaydın kızlar bende erkencıyım 7de kalktım kızımı oglumu doyurdum kahvaltımı yaptım cay keyfı yapıyorum.ıyınıyetlım ıkı ogun sana yaradı desene cok tbrk ederım canımdestınacım umarım bır an once ıyılesırsın otura otura ınsan ıyıce hantallasıyo sıkıntıdan yemeye verıyo kendını..
olsun destınacım napıyoruz battı balık yan gıder demıyoruz dıyetımıze devam edıyoruz.menulerımde goruyosundur bende aralarda bırer ıkıser kacamak yapıyorum ama edındıgım tecrubeye gore sabah yada gun ıcınde yapılan kacamakları vucut bır sekılde absorbe edıyor.onemlı olan aksam 18den sonra bırsey yememek bana gore tabı
olsun destınacım napıyoruz battı balık yan gıder demıyoruz dıyetımıze devam edıyoruz.menulerımde goruyosundur bende aralarda bırer ıkıser kacamak yapıyorum ama edındıgım tecrubeye gore sabah yada gun ıcınde yapılan kacamakları vucut bır sekılde absorbe edıyor.onemlı olan aksam 18den sonra bırsey yememek bana gore tabı
Papişim ben de onun için bak kahvaltımda ne yidim
2 haşlanmış yumurta
3 çeri
salatalık
2 çilek
1 kaşık z.yağı ile actifry de kızarmış küp küp patatesler
ş.siz çay
üzerine kahvem
kaşar+tulum peyniri
afiyet olsun iyim niyetlimsen ye kııı bişey olmas çıtır oldun nassıl olsa
günaydınnn fıstıklarrrrrrrr
babacımmm geldii veee benii görünce şookkkkkk olduu.
kızımmm nolmuşş sanaaa sakın daha zayıflama dedii hatta 2-3 kilo alsan daha iyi olacak dediii
yokk baba iyiyim ben desem de uzun süre atlatamadı şokuu
baba kız süperrr bir kahvaltı yaptıkkk
ben severim diye biiberli ekmek getirmişşş ben de yedimmm :26::26::26:özlemişimmm vallaa
kahvaltımızzzz
3 yumurtadan boll yeşillikli yumurta salatası
közlenmiş kırmızı biber salatası
tulum-beyaz-kaşar peyniri
siyah-yeşil zeytin
domates-salatalık
ceviz-fındık-badem-k.kayısı-k.üzüm
çay
biberli ekmek
hep destek tam destekmotivasyonun için saol canım sana öyle imreniyorum ki anlatamam Allah banada nasip etsin inşallah ..aynen otur otur sıkıntıdan bişeyler yemek istiyo insan
afıyet enerjı olsun bıtanemmmPapişim ben de onun için bak kahvaltımda ne yidim
2 haşlanmış yumurta
3 çeri
salatalık
2 çilek
1 kaşık z.yağı ile actifry de kızarmış küp küp patatesler
ş.siz çay
üzerine kahvem
kaşar+tulum peyniri
ohh baba kız ne guzel bır kahvaltı olmus o.benım en sevdıgım ogun kahvaltı ve ardından uzun uzun cay kahve keyfı keske karatay hatunları olarak bırlıktede yapabılseydık.hocanın sky turk dekı programında kahvaltı goruntulerı vardı bayıldım ya onlarca kısı acık bufeden tabaklarını tıka basa dolduruyodu hepsı saglıklı hepsı mısler gıbıydıgünaydınnn fıstıklarrrrrrrr
babacımmm geldii veee benii görünce şookkkkkk olduu.
kızımmm nolmuşş sanaaa sakın daha zayıflama dedii hatta 2-3 kilo alsan daha iyi olacak dediii
yokk baba iyiyim ben desem de uzun süre atlatamadı şokuu
baba kız süperrr bir kahvaltı yaptıkkk
ben severim diye biiberli ekmek getirmişşş ben de yedimmm :26::26::26:özlemişimmm vallaa
kahvaltımızzzz
3 yumurtadan boll yeşillikli yumurta salatası
közlenmiş kırmızı biber salatası
tulum-beyaz-kaşar peyniri
siyah-yeşil zeytin
domates-salatalık
ceviz-fındık-badem-k.kayısı-k.üzüm
çay
biberli ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?