Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın canlar

dün ugrayamadım arkadaşlarım geldi ..ısrarla hiç bişey hazırlama ikramlar bizden dediler ama ben yine dayanadım kırık ayakla kalktım bisürü ikram hazırladım onlarda bisürü şey getirmişler ..bukadar yüklenmeye ayak dayanmadı davul gibi şişti nasıl agrıdı anlatamam ..bide dayanamyıp ikramlardanda yedim iyice şiştim resmen kilo almadan şu dönemi bi atlatsaydım daha ne isterim ya ..bide üstüne şimdi artan ikramlardanda yedim noluyo bana ya irade mirade kalmadı geçmişe bakemde gelem

gunaydın kızlar bende erkencıyım 7de kalktım kızımı oglumu doyurdum kahvaltımı yaptım cay keyfı yapıyorum.ıyınıyetlım ıkı ogun sana yaradı desene cok tbrk ederım canımdestınacım umarım bır an once ıyılesırsın otura otura ınsan ıyıce hantallasıyo sıkıntıdan yemeye verıyo kendını..

canım cok tsk ederım yorumun ıcın 54 bedenden 38 e ınmek muthıs bır degısım tabıkı.. artık magazalarda beden bulamama kabınden mutsuz cıkma donemı bıttı allah hocamızdan razı olsun.bende senı tbrk ederım azmınden oturu veeee kgh

kahvaltım

1 yumurta
5 zeytın
2 taze kayısı
peynır,salatalık
fındık,fıstık
omega3
ıncır,k.t yogurt
1dlım t.b ekmegı
1 kandıl sımıdı
yesıl cay,
normal cay

canım kolay gelsın sen kacamak yapma ha:))menude neler var :)))

:

canım ben sigara böregi ,aglayan pasta ,kendimede mercimekli köfte yapmıştım,ama arkadaşlar abartmışlar patatesli afyon ekmegi(kocamaaan yaa) etli ekmek, sucuk ekmek, pişmaniye bide maraş dondurması getirmişler hepsinden tattım çeşit çok olunca azar azarda tatmış olsamda totalde bisürü şey yemiş oldum bide dayanamadım sabahda afyon ekmegini zeytinyaglı domatese bana bana yedim

canım harikasın.. inanılmaz bişey bu kadar zamanda bu kadar kiloyu sağlıklı bir şekilde verebilmek.. ağzım açık okudum.. çok tebrik ediyorum ve saygıyla eğiliyorum önünde

Sabahlari erken kalkmaya basladim hemde istemedigim halde uzulsemmi sevinsemmi bilemiyorum yaa... Kahvaltimi ettim sabah 7 ye dogru daha 4 saat olmadi ve aciktim yani tatli istiyorum ahhh su regli bitiriyosun beni ara ogun yapmak istemiyodum halbuki 4 saat olmasi icin 1 saat var oooofff o kadar sabredebilirmiyim bilmiyorum ;( biseyler bulcam artik ;( ama bu diyet ve bu sayfa beni cok mutlu ediyor. Su aralar cok yalniz hissediyodum kendimi burda sizlerle konusmak cok iyi geliyor bana :)

olsun destınacım napıyoruz battı balık yan gıder demıyoruz dıyetımıze devam edıyoruz.menulerımde goruyosundur bende aralarda bırer ıkıser kacamak yapıyorum ama edındıgım tecrubeye gore sabah yada gun ıcınde yapılan kacamakları vucut bır sekılde absorbe edıyor.onemlı olan aksam 18den sonra bırsey yememek bana gore tabı

Sağol papadiyam sayenizde veriyorum kilolarımı
Canım ben çok az veriyorum ama şu an göbek de küçülmeye başladı biliyo musun
Günden güne küçülüyo göbeğim

Papadiyam 2 öğünle verebildim ben de yoksa gitmiyordu hiç...
sağol canımm

Destinam üzülme ayağın iyileştiğinde verirsin sağlık olsun canımm.. Şimdi mümkün olduğunca az kaçamak yap ve moralini yüksek tut

Papişim ben de onun için bak kahvaltımda ne yidim
2 haşlanmış yumurta
3 çeri
salatalık
2 çilek
1 kaşık z.yağı ile actifry de kızarmış küp küp patatesler
ş.siz çay
üzerine kahvem
kaşar+tulum peyniri

motivasyonun için saol canım sana öyle imreniyorum ki anlatamam Allah banada nasip etsin inşallah ..aynen otur otur sıkıntıdan bişeyler yemek istiyo insan

afiyet olsun iyim niyetlim sen ye kııı bişey olmas çıtır oldun nassıl olsa

günaydınnn fıstıklarrrrrrrr
babacımmm geldii veee benii görünce şookkkkkk olduu.
kızımmm nolmuşş sanaaa sakın daha zayıflama dedii hatta 2-3 kilo alsan daha iyi olacak dediii
yokk baba iyiyim ben desem de uzun süre atlatamadı şokuu

baba kız süperrr bir kahvaltı yaptıkkk
ben severim diye biiberli ekmek getirmişşş ben de yedimmm :26::26::26:özlemişimmm vallaa

kahvaltımızzzz

3 yumurtadan boll yeşillikli yumurta salatası
közlenmiş kırmızı biber salatası
tulum-beyaz-kaşar peyniri
siyah-yeşil zeytin
domates-salatalık
ceviz-fındık-badem-k.kayısı-k.üzüm
çay
biberli ekmek

Canım bravoo sana Gözünaydın baban da gelmiş afiyet olsun canım size.. Ekmek ye arada artık. Bugün yemeseydin baban kızardı sanırım Şok etmişsin babanıı demek ki bayağı kilo verdin

Sabah kahvaltımı 11 de yapıcam geç kalktım :))

2 haşlanmış yumurta
domates-biber
çeçil peynir
fındık
yeşil çay

benden bu kadar

aman Allahım kızlar 1 ayda kaç bin sayfa olmuş yazdıklarınız. çok özledim sizlerle paylaşım yapmayı.
okul yılsonu proje çalışması çocuklar... çok yoruldum bırakın düzenli beslenmeyi düzenli bi yaşamamım kalmadı bile strsten. bi de işten atılma korkusu( çocuk sayısı yazın azalıcak ve sadece 2 öğretmen çalışacak. Ağustosta da nışanım var para yok((

1 ayda sadece 1- 1.5 kilo verdim. 57 buçuktan 55.2 olmuşum dünde bugunde tartıda kilom aynıydı. su içemediğimden vucudun ödem tutarına göre tartıda kilo oranı da değişiyor. ama gram fark ediyor.
ekmek sadece sabahları sandwich ekmeği olarak tüketiyorum buna da mecburum içinde domates kaşar ve salatalık oluyo.
pilav makarna da sadece 1 yada 2 kaşık yiyorum o da çocuklarla yemek yediğimiz için onların tabağında ne varsa tüketmek zorundayız Görerek öğrenme model olma durumu...
aksamları da saat 8 den sonra ağzıma lokma girmiyo.
Karataydan çıktım selinin zoraki yaşam diyetine döndüm.

kavitasyona bile 3 kere gidebildim vakitsizlikten. neyseki yağ oranımda farklılık oldu birazcık. geriye 8 kilo yağ kalmış.
nışana kadar ah bi versem...

çookk çokk özledim sizleri hepinizi öpüyorum...

Günaydın kızlar

Ya ben hangi gün yürüyüş yapsam ertesi gün tartıda fazla çıkıyorum neden ki kaldı ki dün en son öğünümü 18 gibi yapmıştım sabah kesin daha az çıkarım dediydim ama +200 gr fazla bile çıktım
3 kayısı+büyük bardak ılık su

1. öğün
2 erik
1 bardak adaçayı
1 çay bardağı ceviz+fındık karışımı
avuç içi köy peyniri
12 zeytin
maydanoz
2 yumurtadan tereyağlı omlet
1 yeşil biber
4 çeri

Son düzenleme:
motivasyonun için saol canım sana öyle imreniyorum ki anlatamam Allah banada nasip etsin inşallah ..aynen otur otur sıkıntıdan bişeyler yemek istiyo insan
hep destek tam destek

afıyet enerjı olsun bıtanemmm

ohh baba kız ne guzel bır kahvaltı olmus o.benım en sevdıgım ogun kahvaltı ve ardından uzun uzun cay kahve keyfı keske karatay hatunları olarak bırlıktede yapabılseydık.hocanın sky turk dekı programında kahvaltı goruntulerı vardı bayıldım ya onlarca kısı acık bufeden tabaklarını tıka basa dolduruyodu hepsı saglıklı hepsı mısler gıbıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…