kıslar iyi akşamlar..bugun pek bi sucluyum,kaçamağın dibine vurdum gene yaw..
yediğim zararlı seleri yazıyom sadece:
2 adet sigara böreği
2 adet poğaça
1/4 pide
2 kiprit kutusu helva
1-2 kasık patates kızartması
1 çatal sosis salatası
1 adet cok haşlanmıs yumurta....
tüm bunları 11 bucukta bitirdim ve o saatten beri hiçbişe yemedim daha dogrusu yiyemedim..çünkü cırcır oldum
ve midem cok bulanıyooo
parmağımı bile kıpırdatack halim yok
bide cok üşüyorum ceket ve kalın montlan oturuyom..
tüm bunlara ragmen kosu bandında 40 dakka yurudum..
ama bittim resmen,omuzlarım boynum karıncalanıyo..
e dövmeyin beni artık canım yawwww
erkenciyim pazar pazar:):)
Propycilcim iyi misin?
Kilo vermişim sürpriz olsun yarına
motivasyonun için saol canım sana öyle imreniyorum ki anlatamam Allah banada nasip etsin inşallah ..aynen otur otur sıkıntıdan bişeyler yemek istiyo insan
leylak70 ve leylak84 kadınlar kulubunden beklenıyorsunuz
Günaydın kızlar,
herkeze güzel, sağlıklı, kaçamaksiz bir gün diliyorum.
Kahvaltimda:
1 kase kabuklu fıstık,
5 kuru meyve,
cay
su
kıslar iyi akşamlar..bugun pek bi sucluyum,kaçamağın dibine vurdum gene yaw..
yediğim zararlı seleri yazıyom sadece:
2 adet sigara böreği
2 adet poğaça
1/4 pide
2 kiprit kutusu helva
1-2 kasık patates kızartması
1 çatal sosis salatası
1 adet cok haşlanmıs yumurta....
tüm bunları 11 bucukta bitirdim ve o saatten beri hiçbişe yemedim daha dogrusu yiyemedim..çünkü cırcır oldum
ve midem cok bulanıyooo
parmağımı bile kıpırdatack halim yok
bide cok üşüyorum ceket ve kalın montlan oturuyom..
tüm bunlara ragmen kosu bandında 40 dakka yurudum..
ama bittim resmen,omuzlarım boynum karıncalanıyo..
e dövmeyin beni artık canım yawwww
Merhaba kizlar..artik telefonumdan girebiliyorum evdeyken..daha cok buralarda olucam insallahh..
Belki daha az kacamak yaparim..
Gecmisi cok az okudum..
Yogun basladi bu haftasonu..
Daha once soylemistim anenem hastaneye yatti diye..dun aksam yogun bakima almislar..
Oksijene doyurmaya calisiyorlarmis..annem girdi yanina 2 dk gorebildi..gorunurde iyiymis..
Yanina kimseyi sokmuyorlar..haftasonu doktoruda olmadigi icin bilgi alamiyoruz..sadece gunde 1 kisiye 5 dk izin veriliyor..hastane tam benim evimin karsisinda oldugu icin butun aile bende toplandik jaber bekliyoruz..
Simdi herkes evine gitti..hastaneden iyi haberler bekliyoruz..
Herkese bol leptinli geceler diliyorum..
Sabahlari erken kalkmaya basladim hemde istemedigim halde uzulsemmi sevinsemmi bilemiyorum yaa... Kahvaltimi ettim sabah 7 ye dogru daha 4 saat olmadi ve aciktim yani tatli istiyorum ahhh su regli bitiriyosun beni ara ogun yapmak istemiyodum halbuki 4 saat olmasi icin 1 saat var oooofff o kadar sabredebilirmiyim bilmiyorum ;( biseyler bulcam artik ;( ama bu diyet ve bu sayfa beni cok mutlu ediyor. Su aralar cok yalniz hissediyodum kendimi burda sizlerle konusmak cok iyi geliyor bana :)
günaydınnn fıstıklarrrrrrrr
babacımmm geldii veee benii görünce şookkkkkk olduu.
kızımmm nolmuşş sanaaa sakın daha zayıflama dedii hatta 2-3 kilo alsan daha iyi olacak dediii
yokk baba iyiyim ben desem de uzun süre atlatamadı şokuu
baba kız süperrr bir kahvaltı yaptıkkk
ben severim diye biiberli ekmek getirmişşş ben de yedimmm :26::26::26:özlemişimmm vallaa
cook tesekkur ederim taklım..inşallah yapmam arttık kaçamak maçamak..yavrum masallah yarasın ama göbek yapmasın arada bir kacamak oluyor ama artık bu hafta yapma emiher seye ragmen spor da yapmıssın kıyamam sana gecmiş olsun ayrıcaiyi geceler
aynıyım taklım bi değişiklik yok maalesef..erkenciyim pazar pazar:):)
Propycilcim iyi misin?
desticim sıkma tatlı canını taklım..bu hafta boyle oldu maalesef..yarın yeni bi hafta olsun hem senin hem de benim için..diwam diwam diwam...canım ben sigara böregi ,aglayan pasta ,kendimede mercimekli köfte yapmıştım,ama arkadaşlar abartmışlar patatesli afyon ekmegi(kocamaaan yaa) etli ekmek, sucuk ekmek, pişmaniye bide maraş dondurması getirmişler hepsinden tattımçeşit çok olunca azar azarda tatmış olsamda totalde bisürü şey yemiş oldum bide dayanamadım sabahda afyon ekmegini zeytinyaglı domatese bana bana yedim
ay o gobek küçülmüyo ya bende,galiba abartarak yediklerimden..Sağol papadiyam sayenizde veriyorum kilolarımı
Canım ben çok az veriyorum ama şu an göbek de küçülmeye başladı biliyo musun
Günden güne küçülüyo göbeğim
Papadiyam 2 öğünle verebildim ben de yoksa gitmiyordu hiç...
sağol canımm
Destinam üzülme ayağın iyileştiğinde verirsin sağlık olsun canımm.. Şimdi mümkün olduğunca az kaçamak yap ve moralini yüksek tut
gozün aydın örtmenim..memleketimin biberli ekmeğine kim dayanabilir ki kuzum..afiyet enerji olsun inşallah..günaydınnn fıstıklarrrrrrrr
babacımmm geldii veee benii görünce şookkkkkk olduu.
kızımmm nolmuşş sanaaa sakın daha zayıflama dedii hatta 2-3 kilo alsan daha iyi olacak dediii
yokk baba iyiyim ben desem de uzun süre atlatamadı şokuu
baba kız süperrr bir kahvaltı yaptıkkk
ben severim diye biiberli ekmek getirmişşş ben de yedimmm :26::26::26:özlemişimmm vallaa
kahvaltımızzzz
3 yumurtadan boll yeşillikli yumurta salatası
közlenmiş kırmızı biber salatası
tulum-beyaz-kaşar peyniri
siyah-yeşil zeytin
domates-salatalık
ceviz-fındık-badem-k.kayısı-k.üzüm
çay
biberli ekmek
ayy papiş o benim hayalimdi biliomusun..ohh baba kız ne guzel bır kahvaltı olmus o.benım en sevdıgım ogun kahvaltı ve ardından uzun uzun cay kahve keyfı keske karatay hatunları olarak bırlıktede yapabılseydık.hocanın sky turk dekı programında kahvaltı goruntulerı vardı bayıldım ya onlarca kısı acık bufeden tabaklarını tıka basa dolduruyodu hepsı saglıklı hepsı mısler gıbıydı
aynıyım leylak aplamyok yok artık dövmeyeceğiz sen cezanı fazlasıyla çekmişsin
şaka bir yana şimdi nasılsın kuzum
merhaba kızlar.mutlu ve kaçamaksız pazarlar
kahvaltı 11 de bitti..
1 yumurtadan biberli omlet
yarım rafadan yumurta(oğlumdan kaldı :)
2 domates_salatalık
peynir
maydonoz
2 erik
biraz öncede gittim çarşıdan ceviz ve gün kurusu aldım..ama yemedimyarına artık
erkenciyim pazar pazar:):)
Propycilcim iyi misin?
günaydın canlar
dün ugrayamadım arkadaşlarım geldi ..ısrarla hiç bişey hazırlama ikramlar bizden dediler ama ben yine dayanadım kırık ayakla kalktım bisürü ikram hazırladım onlarda bisürü şey getirmişler ..bukadar yüklenmeye ayak dayanmadı davul gibi şişti nasıl agrıdı anlatamam ..bide dayanamyıp ikramlardanda yedim iyice şiştim resmen kilo almadan şu dönemi bi atlatsaydım daha ne isterim ya ..bide üstüne şimdi artan ikramlardanda yedim noluyo bana ya irade mirade kalmadı geçmişe bakemde gelem
Sabahlari erken kalkmaya basladim hemde istemedigim halde uzulsemmi sevinsemmi bilemiyorum yaa... Kahvaltimi ettim sabah 7 ye dogru daha 4 saat olmadi ve aciktim yani tatli istiyorum ahhh su regli bitiriyosun beni ara ogun yapmak istemiyodum halbuki 4 saat olmasi icin 1 saat var oooofff o kadar sabredebilirmiyim bilmiyorum ;( biseyler bulcam artik ;( ama bu diyet ve bu sayfa beni cok mutlu ediyor. Su aralar cok yalniz hissediyodum kendimi burda sizlerle konusmak cok iyi geliyor bana :)
Cook teşekkur ederim canımıniçi..aynıyım daha bi değişiklik yok..
sen nasılsın..bu hafta kaçamağın yok hiç sanırsam..pravoo sana taklım..
ha BU ARADA BEN DÜN AKŞAM TARTILDIM 65.2 ÇIKTIM,SABAH WCDEN SONRA 63.2 ÇIKTIM.BİRAZ ÖNCE EŞİMLE TARTILDIK 65.8 ÇIKTIM.BENİM TARTIM MI BOZUK YOKSA BEN Mİ DENGHESİZİM ANLAYAMADIMDİYETE KAÇ KİLOYLA BAŞLADIM ONU BİLE BİLMİYORUMMMM
cook tesekkur ederim taklım..inşallah yapmam arttık kaçamak maçamak..
aynıyım taklım bi değişiklik yok maalesef..
merak ettim şimdi kıs kaç kilo verdin..neyse yarına kadar sabrediym
desticim sıkma tatlı canını taklım..bu hafta boyle oldu maalesef..yarın yeni bi hafta olsun hem senin hem de benim için..diwam diwam diwam...
ay o gobek küçülmüyo ya bende,galiba abartarak yediklerimden..
tebrikler kuzum benim..
gozün aydın örtmenim..memleketimin biberli ekmeğine kim dayanabilir ki kuzum..afiyet enerji olsun inşallah..
ayy papiş o benim hayalimdi biliomusun..topikte daha önce dile getirdiydim karatay mutfağı acmayı..saglık ossun..kadının biri benim gibi düşünmüş ve açmıs oyle bi yer Etilerde..İstanbul da olan warsa gitsin kıslar oraya..
aynıyım leylak aplam
bu hafta sen ben ve desticik için yeni bi hafta olsun inşallah..bu arada yuruyuslerden dolayı kacamaklarının zararlı etkisi azalmıstır şekerim sıkma canını..opüyorum
canım cok tsk ederım yorumun ıcın 54 bedenden 38 e ınmek muthıs bır degısım tabıkı.. artık magazalarda beden bulamama kabınden mutsuz cıkma donemı bıttı allah hocamızdan razı olsun.bende senı tbrk ederım azmınden oturuveeee kgh
leylak70 ve leylak84 kadınlar kulubunden beklenıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?