Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ne guzel anlatmıssın papadıyam ya ,ben de ılaveten ekleyeyım "807373 | Soran : gamze-398469 | Soru Grup : Genel
Soru : Merhabalar Canan Hanim,
Saygilar sevgiler.Bu size 4.cu kez yazisim benden biktiniz ama.size belirtmek istiyorumki 3.hafta o kilo kaybi oldugunuz soylemistim.ama size 3.yazisimdan hemen ertesi gun tartilmistim.75.60 dan 74.40 inmisim cok sevindeim ama 4 haftada 1 kilo cok az kaldi.sionucta cok az yiyorum 4 saat ararliklr la yiyorum.meyve yemiyorum.oysa ki meyveyi cok severim.birde ben hic ekmek ,tatli beyaz un tamamen hayatimdqn cikardim.yemek miktarlarinizi cok azyiyoru.acaba ondanmi kilo veremiyorum ara ogun yemoiyorum ogunlerim arasi 4 saatten az olmuyor.bu hafta basinda tekrar tardildim yani 6 gun sonra ama dehsete dustum.76.60 olmusum bu nasil sizce normalmi..ayrica ilaclarimi beloc ve prozac gun asiri iciyorum.ben cok azimliyim ama azmim kirilmaya basladi.bana yardimci olun yalvaririm.bu gece birazda panik atatk gecirdim.ayrica tansiyon aleti ictigim gun basim agriyor.bende tansiyonumu olctum 11-6 sasirdim bana cok dusuk basimin ondan agridgini dusundum..sizce de olabilirmu?
26.10.2011 01?00 tarihinde sorulmuştur.

--------------------------------------------------------------------------------

Prof. Dr. M Canan Efendigil KARATAY tarafından cevaplanmıştır.
Cevap :

ÇOOOOOOOOOOOK az yerseniz kilo tabii ki veremezsiniz. Sağlıklı yiyecekleri doyuncaya kadar yemelisiniz!!!! Yol yürümelisiniz.

Herkesin kilo verme hızı değişiktir...Kendinizi kimseyle de kıyaslamayın...

ayda şukadar gibi ölçülere de aldırmayın. Önce dinçleşmeniz ve enerji kazanmanız önemli....Az mı verdim? çok mu verdim sarmalına kafanızı sakın ama sakın haaaaa takmayın, lütfen!!! Bol yemel,isiniz, doğru olanları. Kitabı iyi okumalı ve anlamalısınız.

Prof. Dr. M Canan Efendigil Karatay"demıs hoca. Devam kızlar :13:,ugurlayalım fazlalıkları sevgıyle

iyi pazarlar

kahvaltım
1haşlanmış yumurta
zeytin
ev yapimı peynir
kaşar peyniri
salatalık-nane-dereotu-biber
fındık
omega 3lerim ve çayım

birazdan evi temizliyeceğim yarında babamla doktora gideceğiz
sabah bildirim yapmaya çalışırım

Günaydın kızlar,
herkeze güzel, sağlıklı, kaçamaksiz bir gün diliyorum.

Kahvaltimda:
1 kase kabuklu fıstık,
5 kuru meyve,
cay
su

yok yok artık dövmeyeceğiz sen cezanı fazlasıyla çekmişsin
şaka bir yana şimdi nasılsın kuzum

erkenciyim pazar pazar:):)

Propycilcim iyi misin?

Kilo vermişim sürpriz olsun yarına

iki öğün yemek yaradı sana canım tebrikler bende 2 öğün yiyorum ama ikinci öğün 6ila 7,30 saatleri arası oluyor
bu hafat daha erken yiyeyim bakalım ne değişecek:44::44:

motivasyonun için saol canım sana öyle imreniyorum ki anlatamam Allah banada nasip etsin inşallah ..aynen otur otur sıkıntıdan bişeyler yemek istiyo insan

detinam canım moral bozmak yok bende bu haftayı boşa harcadım
yeni bir başlangıç yapalım canım kaçamak yok tamam mı
alçın ne zaman çıkacak

leylak70 ve leylak84 kadınlar kulubunden beklenıyorsunuz

burdayım burdayım oğluş geç kalktı onunla güzel bir pazar kahvaltısı yaptık
tabi onun yedikleri benimkinden farklıydı

Günaydın kızlar,
herkeze güzel, sağlıklı, kaçamaksiz bir gün diliyorum.

Kahvaltimda:
1 kase kabuklu fıstık,
5 kuru meyve,
cay
su

kanel dikkat ediyorum sen çok az yiyorsun kuzum
kahvaltıda bari doyur karnını

iyiniyetlim akşam eşimle 40 dk daha yürüdük
toplamda 85 dk oldu

yürüyüşte sıkıntı yokta kaçamak yapmasam bu hafta iyiydi

merhabalar kızlar,

Çok geçmiş olsun canımcım, şimdi nasıl oldun?

Canım tekrar geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur.

Kahvaltıda doğru beslendin mi canım? Eğer doğru şekilde beslendiysen acıkma durumu pek olmuyor. Belki az yemişsindir yada zararlı bir şey.

Gözünaydın canım, oh baba kız özlem giderirsiniz.

Destinaa'cığım geçmiş olsun, ayağını yukarıda tutarak dinlendir canım. İnşallah alçın çıkınca yürüyüşlere başlarsın, tekrar düzene girersin.

İyiniyetlim sana da kocaman , kaçamaklara rağmen gitmiş kilolar.

Sabah: bugün kahvaltıyı dışırada yaptık ama kaçamak yok.:) sucuklu omlet, peynir, salata, 8 zeytin, 4 erik, 4 çilek
20 dk yürüyüş

Herkese güzel bir pazar diliyorum.

yavrum masallah yarasın ama göbek yapmasın arada bir kacamak oluyor ama artık bu hafta yapma emi her seye ragmen spor da yapmıssın kıyamam sana gecmiş olsun ayrıcaiyi geceler
cook tesekkur ederim taklım..inşallah yapmam arttık kaçamak maçamak..

Propycilcim iyi misin?

aynıyım taklım bi değişiklik yok maalesef..

merak ettim şimdi kıs kaç kilo verdin..neyse yarına kadar sabrediym

desticim sıkma tatlı canını taklım..bu hafta boyle oldu maalesef..yarın yeni bi hafta olsun hem senin hem de benim için..diwam diwam diwam...

ay o gobek küçülmüyo ya bende,galiba abartarak yediklerimden..
tebrikler kuzum benim..

gozün aydın örtmenim..memleketimin biberli ekmeğine kim dayanabilir ki kuzum..afiyet enerji olsun inşallah..

ayy papiş o benim hayalimdi biliomusun.. topikte daha önce dile getirdiydim karatay mutfağı acmayı..saglık ossun..kadının biri benim gibi düşünmüş ve açmıs oyle bi yer Etilerde..İstanbul da olan warsa gitsin kıslar oraya..

yok yok artık dövmeyeceğiz sen cezanı fazlasıyla çekmişsin
şaka bir yana şimdi nasılsın kuzum
aynıyım leylak aplam
bu hafta sen ben ve desticik için yeni bi hafta olsun inşallah..bu arada yuruyuslerden dolayı kacamaklarının zararlı etkisi azalmıstır şekerim sıkma canını..opüyorum

Günaydınnnn kızlar Hepimize iyi pazarlar
Hemen menümü yazıyorum:
Kalkınca:1 gün kurusu

Sabah:12.30'de bitti
2 yumurtadan bol peynirli omlet (yumurta peynirden gözükmüyordu)
1,5 avuç içi peynir (tulum, tolot, beyaz,çökelek)
5 zeytin
1/2 ceviz
1 fındık
2 badem
1/2 tarçınlı incir
1 k. erik
2 k.üzüm
2 k. yaban mersini
domates, salatalık, aysberg
omega 3 almadım çay keyfi yapıyorum Geçmişi okuyorum şimdide

Cook teşekkur ederim canımıniçi..aynıyım daha bi değişiklik yok..
sen nasılsın..bu hafta kaçamağın yok hiç sanırsam..pravoo sana taklım..

merhaba kızlar.mutlu ve kaçamaksız pazarlar

kahvaltı 11 de bitti..

1 yumurtadan biberli omlet
yarım rafadan yumurta(oğlumdan kaldı :)
2 domates_salatalık
peynir
maydonoz
2 erik

biraz öncede gittim çarşıdan ceviz ve gün kurusu aldım..ama yemedim yarına artık

Evde kalınca km giremiyorum is güç misafir.
Neyse kaçamak yok zaten ama pek bu haftada kilo gitmedi sanırım.
1.ogun kahvaltı 12.30
Biberli omlet
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık maydanoz,nane

Haa birde şeyi unuttum ödemin var diyodumya sabah 1lt suya bir bağ sapiyla maydanoz,
Bir çubuk karanfil kaynatip bir bardak suyundan ictim bakalım ise
Yarayacakmış,gecen gün bimde kiraz sapi cay bulamadım.

bide kızlar ben dün akşam tartıldım 65.2 çıktım sabah wcden sonra tartıldım 63.2 çıktım biraz önce eşimle tartıldım 65.8 benim tartımı bozuk ben mi dengesizim anlamadım diyete kaç kiloyla basladığımı bile bilmiyorum anlayacağınız

ha BU ARADA BEN DÜN AKŞAM TARTILDIM 65.2 ÇIKTIM,SABAH WCDEN SONRA 63.2 ÇIKTIM.BİRAZ ÖNCE EŞİMLE TARTILDIK 65.8 ÇIKTIM.BENİM TARTIM MI BOZUK YOKSA BEN Mİ DENGHESİZİM ANLAYAMADIM DİYETE KAÇ KİLOYLA BAŞLADIM ONU BİLE BİLMİYORUMMMM

Propycilcim iyi misin?

Yarını merakla bekliyorum

alçı ne zaman çıkıyor destinacım? Arada kaçamak yapmak iyidir, metabolizmayı şaşırtır Böyle düşün ki takma kafana olan olmuş

Tarçınlı çay iç, kan şekerini dengeler tatlı isteğini azaltır

Propycil nasıl oldun? Hala kaçamakların acısını mı çekiyorsun canım? İyileşebildin mi?

Cook teşekkur ederim canımıniçi..aynıyım daha bi değişiklik yok..
sen nasılsın..bu hafta kaçamağın yok hiç sanırsam..pravoo sana taklım..

Canım sağol, ancak hafta başında meyve kaçamaklarım oldu. Şimdi normale döndü.:) Sen de bugün dikkatli beslen, mideni fazla yorma tatlım, sevgiler,

Farklı zamanlarda farklı rakamların çıkması normal canım, genelde sabahları aç karnına tartılmak hatta haftada bir tartılmak öneriliyor. Sık sık tartılmak, motivasyonu olumsuz etkilediği için pek önerilmiyor.

evet propcyl cım cok guzel olurdu topıkce kahvaltı..ben ıstanbuldayım etılere yolum duserse ugrarım mutlaka

leylak70 ve leylak84 kadınlar kulubunden beklenıyorsunuz

geldim bebişim.eşim dışardayken evi dip köşe temizledim deyarına işim kalmadı şükürgeçmişi okudum geldim.38 beden pantolonunu ve gömleğini güle güle giy bebişim.bende artık rahat rahat 38 beden giyebiliyorum.hatta eskiden kalan hiç giymediğim bi 36 beden gömleğim var.o da oluyo ama gögüs kısmı dar geliyo biraz .artık gözümü ona diktim.o da rahatça olduğu zaman bu iş tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…