Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

züppperrrrr

dısarda 1 saat yuruyup geldım bıtkı cayımı ıcıp sızı okuyorum.bırazdan arkadasımın oglunun sunnet mevludune gıdıcez ıkıncı ogunumu orda yapıcam etlı pılav tatlı ayran dan olusan bır menu vardır buyuk ıhtımal.pılavın sadece etlerını yıycem ayranıda kavanoza koyup evden getırcem bırkac ta kuru yemıs alın sıze hasarsız bır ogun

yerım ben senı supersınnnn

kızlar wc ıle sorunu olan arkadaslar olabılır dıye nacızane kendı tecrubemı paylasmak ıstıyorum...

papadıya cayı

1 yemek kasıgı bıberıye
2 sallama yesılcay
1 sallama form cayı
bır mıktar kıraz sapı

hepsı bır demlıge koyulur uzerıne 1 lt kaynamıs su ılave edılır 10 dk demlenır ara ara ıcılır..ıkı gundur bunu yapıyorum hersey yolunda

iyiniyetlim akşam eşimle 40 dk daha yürüdük
toplamda 85 dk oldu

yürüyüşte sıkıntı yokta kaçamak yapmasam bu hafta iyiydi

Evet tatlım sağol 2 öğün yaradı ama hafta sonu 3 öğün oldu. Hep birlikte yedik ailecek.. Ama 3. öğünüm kuruyemiş ve süttü. 5 gibi yeyip bitiriyorum bir de.. Hafta içi yine 2 öğün olacak inş.

Canım yürüyüşler de sana yaradı bence baskül ne gösterecek merak ediyorum Bence kaçamaklara rağmen vereceksin kilo

Tartin bozul tatlim

Canım sağol, ancak hafta başında meyve kaçamaklarım oldu. Şimdi normale döndü.:) Sen de bugün dikkatli beslen, mideni fazla yorma tatlım, sevgiler,
Tesekkur ederim canim.insallh yormam,bol bol su iciom..sen o meyweleri coktaan yakmissin taklim:))
evet propcyl cım cok guzel olurdu topıkce kahvaltı..ben ıstanbuldayım etılere yolum duserse ugrarım mutlaka
canim gidersen foto cek bizede goster..yazin istnbula gitmeyi dusunuyom,bende ugriycam insallah oraya..ama tek korkum o mekanda kendmi kaybederim we ordakilere rezil olurum die korkuyom..ee herkes sizin gbi alisim deil benim oburluklarima..

canım çok geçmiş olsun

Tesekkur ederim bidenem..sen de güle gule kirlet ewini..

Canım çabucak iyileşirsin inş. Biraz merak edin diye ööle dedim
sana da iyi pazarlar.. Sağol canım benim

Sağol papadiyam

Canimcim ceviz ve sut bagirsaklari inanilmaz calistiriyo..Alabalik ciftlik mi yoksam organikmi kıııss

Çiftlik canım.. Benim hoşuma gitti.. Organiğini bulabilsem keşkem.. Üzerine helvam eksikmiş di mi

Fındıkla sütte çalıştırıyomu acep :26: Sen iyisin maşallah kendine gelmişsin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…