dısarda 1 saat yuruyup geldım bıtkı cayımı ıcıp sızı okuyorum.bırazdan arkadasımın oglunun sunnet mevludune gıdıcez ıkıncı ogunumu orda yapıcam etlı pılav tatlı ayran dan olusan bır menu vardır buyuk ıhtımal.pılavın sadece etlerını yıycem ayranıda kavanoza koyup evden getırcem bırkac ta kuru yemıs alın sıze hasarsız bır ogun
geldim bebişim.eşim dışardayken evi dip köşe temizledim deyarına işim kalmadı şükür geçmişi okudum geldim.38 beden pantolonunu ve gömleğini güle güle giy bebişim.bende artık rahat rahat 38 beden giyebiliyorum.hatta eskiden kalan hiç giymediğim bi 36 beden gömleğim var.o da oluyo ama gögüs kısmı dar geliyo biraz .artık gözümü ona diktim.o da rahatça olduğu zaman bu iş tamamdır
züppperrrrr
yerım ben senı supersınnnn
sabah boregımı pohacamı yerım emmeeee ıkıncı ogunumu aslanlar gıbı kapatırım
ıkız cım bıtanem ordan ce eee yapıp kayboluyosun ozledık muhabbetını nasılsın 3 cocuklu fit anne
İyiyim canım sağol..Sen nasılsın 38 beden olmuşsun
bende ıyıyım canım.tsk ederımsızın actıgınız yoldan ılerlıyoruz ıste, yuruyuste ıdoldun sen bılıyosun
yok yok artık dövmeyeceğiz sen cezanı fazlasıyla çekmişsin
şaka bir yana şimdi nasılsın kuzum
iki öğün yemek yaradı sana canım tebrikler bende 2 öğün yiyorum ama ikinci öğün 6ila 7,30 saatleri arası oluyor
bu hafat daha erken yiyeyim bakalım ne değişecek:44::44:
detinam canım moral bozmak yok bende bu haftayı boşa harcadım
yeni bir başlangıç yapalım canım kaçamak yok tamam mı
alçın ne zaman çıkacak
burdayım burdayım oğluş geç kalktı onunla güzel bir pazar kahvaltısı yaptık
tabi onun yedikleri benimkinden farklıydı
kanel dikkat ediyorum sen çok az yiyorsun kuzum
kahvaltıda bari doyur karnını
iyiniyetlim akşam eşimle 40 dk daha yürüdük
toplamda 85 dk oldu
yürüyüşte sıkıntı yokta kaçamak yapmasam bu hafta iyiydi
Tartin bozul tatlimbide kızlar ben dün akşam tartıldım 65.2 çıktım sabah wcden sonra tartıldım 63.2 çıktım biraz önce eşimle tartıldım 65.8 benim tartımı bozuk ben mi dengesizim anlamadımdiyete kaç kiloyla basladığımı bile bilmiyorum anlayacağınız
Tesekkur ederim canim.insallh yormam,bol bol su iciom..sen o meyweleri coktaan yakmissin taklim:))Canım sağol, ancak hafta başında meyve kaçamaklarım oldu. Şimdi normale döndü.:) Sen de bugün dikkatli beslen, mideni fazla yorma tatlım, sevgiler,
canim gidersen foto cek bizede goster..yazin istnbula gitmeyi dusunuyom,bende ugriycam insallah oraya..ama tek korkum o mekanda kendmi kaybederim we ordakilere rezil olurum die korkuyom..ee herkes sizin gbi alisim deil benim oburluklarima..evet propcyl cım cok guzel olurdu topıkce kahvaltı..ben ıstanbuldayım etılere yolum duserse ugrarım mutlaka
canım çok geçmiş olsun
Canimcim ceviz ve sut bagirsaklari inanilmaz calistiriyo..Alabalik ciftlik mi yoksam organikmi kıııssöğle yemeğim 12.50
tereyağında kızarmış 1 alabalık
salata
Akşama sadece fındık ve süt var
Canım çabucak iyileşirsin inş. Biraz merak edin diye ööle dedimcook tesekkur ederim taklım..inşallah yapmam arttık kaçamak maçamak..
aynıyım taklım bi değişiklik yok maalesef..
merak ettim şimdi kıs kaç kilo verdin..neyse yarına kadar sabrediym
desticim sıkma tatlı canını taklım..bu hafta boyle oldu maalesef..yarın yeni bi hafta olsun hem senin hem de benim için..diwam diwam diwam...
ay o gobek küçülmüyo ya bende,galiba abartarak yediklerimden..
tebrikler kuzum benim..
gozün aydın örtmenim..memleketimin biberli ekmeğine kim dayanabilir ki kuzum..afiyet enerji olsun inşallah..
ayy papiş o benim hayalimdi biliomusun..topikte daha önce dile getirdiydim karatay mutfağı acmayı..saglık ossun..kadının biri benim gibi düşünmüş ve açmıs oyle bi yer Etilerde..İstanbul da olan warsa gitsin kıslar oraya..
aynıyım leylak aplam
bu hafta sen ben ve desticik için yeni bi hafta olsun inşallah..bu arada yuruyuslerden dolayı kacamaklarının zararlı etkisi azalmıstır şekerim sıkma canını..opüyorum
sana da iyi pazarlar.. Sağol canım benimmerhabalar kızlar,
Çok geçmiş olsun canımcım, şimdi nasıl oldun?
Canım tekrar geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur.
Kahvaltıda doğru beslendin mi canım? Eğer doğru şekilde beslendiysen acıkma durumu pek olmuyor. Belki az yemişsindir yada zararlı bir şey.
Gözünaydın canım, oh baba kız özlem giderirsiniz.
Destinaa'cığım geçmiş olsun, ayağını yukarıda tutarak dinlendir canım. İnşallah alçın çıkınca yürüyüşlere başlarsın, tekrar düzene girersin.
İyiniyetlim sana da kocaman, kaçamaklara rağmen gitmiş kilolar.
Sabah: bugün kahvaltıyı dışırada yaptık ama kaçamak yok.:) sucuklu omlet, peynir, salata, 8 zeytin, 4 erik, 4 çilek
20 dk yürüyüş
Herkese güzel bir pazar diliyorum.
Sağol papadiyamhep destek tam destek
afıyet enerjı olsun bıtanemmm
ohh baba kız ne guzel bır kahvaltı olmus o.benım en sevdıgım ogun kahvaltı ve ardından uzun uzun cay kahve keyfı keske karatay hatunları olarak bırlıktede yapabılseydık.hocanın sky turk dekı programında kahvaltı goruntulerı vardı bayıldım ya onlarca kısı acık bufeden tabaklarını tıka basa dolduruyodu hepsı saglıklı hepsı mısler gıbıydı
Canimcim ceviz ve sut bagirsaklari inanilmaz calistiriyo..Alabalik ciftlik mi yoksam organikmi kıııss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?