Tartin bozul tatlim
Tesekkur ederim canim.insallh yormam,bol bol su iciom..sen o meyweleri coktaan yakmissin taklim:))
canim gidersen foto cek bizede goster..yazin istnbula gitmeyi dusunuyom,bende ugriycam insallah oraya..ama tek korkum o mekanda kendmi kaybederim we ordakilere rezil olurum die korkuyom..ee herkes sizin gbi alisim deil benim oburluklarima..
Tesekkur ederim bidenem..sen de güle gule kirlet ewini..
Afiyet olsun Kanel :) sütlü kabak çorbasını ilk kez duydumÖğle yemeğim;
5 badem,
1 kase sütlü kabak çorbası
ve su
Alabalık nefis afiyet olsunöğle yemeğim
tereyağında kızarmış 1 alabalık
salata
Akşama sadece fındık ve süt var
dısarda 1 saat yuruyup geldım bıtkı cayımı ıcıp sızı okuyorum.bırazdan arkadasımın oglunun sunnet mevludune gıdıcez ıkıncı ogunumu orda yapıcam etlı pılav tatlı ayran dan olusan bır menu vardır buyuk ıhtımal.pılavın sadece etlerını yıycem ayranıda kavanoza koyup evden getırcem bırkac ta kuru yemıs alın sıze hasarsız bır ogun
kızlar wc ıle sorunu olan arkadaslar olabılır dıye nacızane kendı tecrubemı paylasmak ıstıyorum...
papadıya cayı
1 yemek kasıgı bıberıye
2 sallama yesılcay
1 sallama form cayı
bır mıktar kıraz sapı
hepsı bır demlıge koyulur uzerıne 1 lt kaynamıs su ılave edılır 10 dk demlenır ara ara ıcılır..ıkı gundur bunu yapıyorum hersey yolunda
Biz dogalini bulabiliyoz alabaligin..Çiftlik canım.. Benim hoşuma gitti.. Organiğini bulabilsem keşkem.. Üzerine helvam eksikmiş di mi
Fındıkla sütte çalıştırıyomu acep :26: Sen iyisin maşallah kendine gelmişsin biraz
Farklı zamanlarda farklı rakamların çıkması normal canım, genelde sabahları aç karnına tartılmak hatta haftada bir tartılmak öneriliyor. Sık sık tartılmak, motivasyonu olumsuz etkilediği için pek önerilmiyor.
gitcen mi arkadasım bence git fırsatın var ise bilmyorum ankarada yasıyorsan kacırma derim ben hocamla izmir de fuarda tanıstım süperdi anlatamam o duygularıgidin hocamıza selamlarımızı iletin kadılar kulubindeyim de cok sevinecek
Hocamızı görmeyi çok istiyorum aslında. Sen görmüştün dimi, fotoğraflarını hatırlıyorum. Çok sevinmiştim, yazdıklarını okurken kendim görmüş gibi mutlu olmuştum. İnş bana da nasip olur. Ben çok uzak oturuyorum geleceği yere. Ankara'nın bir ucunda ben, bir ucunda optimum
Ankara'da yaşayan biri olarak umarım vakit bulup gideceğim hocamızın yanına
Haydi topikteki Ankaralılar olarak birlikte gidelim hatta? Birbirimizle de tanışırız böylece
Canım başka bir program vardı,gidemem zannediyordum ama gittim,hocamızla tanıştım,sen gittiğinde çok sevinmiştim,banada kısmet oldu tanışmak.
Optimum da gözlerim seni de aradı ,dedim incecik biri varsa bu asyaateştir diyecektim ama neyse,kısmet değilmiş,yerin uzakmış.
Herhalde kk nden birtek ben vardım.
Biz dogalini bulabiliyoz alabaligin..
Daglardaki derelerden tutyo koyluler...ama iste üsengecligimden daha hic yapmadim,aslinda cok sewerim tereyagnda alabaligi,gercu kim sewmezki demi,muthis bi lezzet gercekten,afiyet enerji olsun datlum..
sutle findik da calistirir bence,ikisi de yagli ya..
iyilesemedim bide yaw,her 15 dakkada wc ye gidiyom..Yanaklarim suzuldu resmen yawww ama tam gaz yemeye diwam..yasasinnnn karatay..
Ha bide helwan eksik kalmis ewet..neyse bidahakine artik..
Canım başka bir program vardı,gidemem zannediyordum ama gittim,hocamızla tanıştım,sen gittiğinde çok sevinmiştim,banada kısmet oldu tanışmak.
Optimum da gözlerim seni de aradı ,dedim incecik biri varsa bu asyaateştir diyecektim ama neyse,kısmet değilmiş,yerin uzakmış.
Bizden selam söyledim dimi ficansçım
Ficans'cığım konuştun mu hocayla, bizlerden de bahsedip selam söyleseydin.
Canım evet ben İncek'te oturuyorum gelmem çok zordu. Sabah foruma baktım kızlardan gelecek var mı diye, kimsenin cevabı olmayınca yolda uzak diye gitmedim. Gideceğini bilseydim gelirdim, tanışırdık hemCanım başka bir program vardı,gidemem zannediyordum ama gittim,hocamızla tanıştım,sen gittiğinde çok sevinmiştim,banada kısmet oldu tanışmak.
Kocise soyliym de alsin ozaman alabalik..tamam canim deniym bi kahveyi..ama kahveyi sekersiz iciom ya telvesini bol yapip parmagimla bandira bandira yiyorum telveyi..olmazsa yarin doktora gitcez,burda acaip bi salgin warmis..Eşim yaptı bugün salatayı da alabalığı da sağolsun:86:
Kıss yesene her hafta işte hem de doğalından varmış orada en güselindenEvet müthiş bi lezzet
Canım kahve ye 1 çay kaşığı keser hemen
canimcim cok sanslisin ya gercekten..bizden de selam soledigin icin cok saol gercekten..Hocamız çok tatlıydı,ona kk dan olduğumu söyledim çok sevindi,evdeki kitaplarımı götürmüştüm,gitmişken 3.kitabı da aldım iyi oldu,çok güzel tarifler var içinde.
İmzalama faslından sonra söyleşi oldu,ben de sorular sordum.
Bana çevremdeki insanlar çok inceldin,yüzün küçüldü,herhalde kastan kilo veriyorsun diyorlar,ben de buna sinir oluyorum,nasıl beslendiğimi bilmeden konuşuyorlar işte.
Hocaya sabah aç karnına yürüyüş yapıyorum 1 saat kadar dedim,bu kaslarımın zayıflamasına sebep olur mu dedim,sen dedi gün içinde proteinini alıyorsan ona göre besleniyorsan,kastan kayıp diye birşey söz konusu olamaz dedi.Asıl iyi yağları tüketmezseniz yağlanırsınız,tüketirseniz yağlarınız gider dedi.Sabah ya da akşam, aç ya da tok size nasıl uygun geliyorsa o şekilde yürüyün dedi.
Boyle bır dıyete ılk defa rastladım,lezzet saglık var ac kalmak yok,tesekkur ederım paylasmak cok guzel,ıyı kı varsınız. ....... Kendımı Karatay Diyetiyle Basarıya Kurguluyorum. Basarı ya da basarısızlık ınanmayla sıkı sıkıya baglantılı,kıtabı almadan once bazı tereddutlerım vardı,yıne de yapıyordum dıyetı daha sonra kıtabı da okuyunca tum korkularım gectı,basaracagıma tamamen ınandım boylece tum sınırsel yollarım acıldı,acılıyor,paylasıyorum da yolda tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum,yuruyus tempom ıkı kat artıyorcanım harikasın.. inanılmaz bişey bu kadar zamanda bu kadar kiloyu sağlıklı bir şekilde verebilmek.. ağzım açık okudum.. çok tebrik ediyorum ve saygıyla eğiliyorum önünde
iyiniyetlim, maydanoz ekmiştim, çıkmışlar, baktıkça seni hatırlıyorum, herhalde bir hafta sonra yenilebilecek hale gelirler.
İnşallah canım, yedikçe seni hatırlarım artık canım.afiyet olsun canımm.. Ben sabah kahvaltısında bile üşenmeyip biçip biçip yiyorum. Bolca çıksınlar afiyetle ye canım
Kocise soyliym de alsin ozaman alabalik..tamam canim deniym bi kahveyi..ama kahveyi sekersiz iciom ya telvesini bol yapip parmagimla bandira bandira yiyorum telveyi..olmazsa yarin doktora gitcez,burda acaip bi salgin warmis..
canimcim cok sanslisin ya gercekten..bizden de selam soledigin icin cok saol gercekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?