Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar aklıma geldikçe yazıyorum konuşulanları

Birisi insülin direnci ortalama kaç olmalı diye sordu,hocada 12 saatlik açlık kanda 5 i geçmeyecek dedi,peki insülin direncini ne artırır diye sordu hocada kortizonlu ilaçlar,depresyon ilaçları,alerji ilaçları artırır,kara ciğeri yağlandırır dedi

Bir bayan da 3 4 aydır fitnesa gidiyorum,hiç kilo veremedim dedi,hoca yol yürümelisiniz dedi,fitnes yaparak kilo veremezsiniz,fitnes vücudu rahatlatır,insan vücudu yürümek için yaratılmıştır,spor salonlarında spor yapasınız diye değil,belinizden aşağıdaki adele kitlesini düşünün,bütün vücudunuzda en çok enerjiyi kullanan kitledir,onları çalıştırmazsan,yürümezsen ki-lo ve-re-mez-si-niz(aynen böyle heceledi)yürümek de açık hava da olacak ,bantta değil dedi.Yürüyüş bantları dizlerinizi halleder dedi.

Bir de ben ,herkes bana artık bırak ,ekmeğe başla,yüzün inceldi diyorlar dedim,hoca da ne güzelsin işte dedi,sakın bırakma,onlar hasetlerinden öyle konuşuyorlar dedi,bunu da benim onlara söylediğimi söyle dedi.

İşte böyle kızlar,bu gün de böyle geçti.

Canım ben de çocuklara yapıyorum ama kendim hiç yemiyorum,sen de yemiyorsun herhalde

gül canım seni çokkkkkk tebrik ediyorum.resmen üzerinden bir insan yükü atmışsın.azmin,gayretin ve sabrına hayran kaldım.en iyisi sağlığına kavuşmuşsun ve sağlıklı yaşıyorsun artık. ben daha bu siteyi Keşfedeli 1 hafta bile olmuyor 3 gündür de uymAYA ÇALIŞIYORUM KEŞKE DİYORUM KENDİME KEŞKE DAHA ÖNCE FARK ETSEYDİM HİÇ BİR ZAMAN ÇOK KİLOLU BİR İNSAN OLMADIM AMA BU KADAR DA SAĞLIKLI OLMADIM BENCE :))

2. VE SON ÖĞÜNÜM :

1 kase kuru fasulye
1 koca tabak yoğurtlu semiz otu ( içine keten tohumu ekledim )
1 avuç badem

arkadaşlar bişi soracam omega 3 alacam yarın eczaneden hangi marka olsun

BU GÜNKÜ MENÜLERİM

SAAT 11.00

1 YUMURTADAN BİBERLİ OMLET
YARIM RAFADAN YUMURTA
PEYNİR
2 DOMATES-SALATALIK
MAYDONOZ
2 ERİK

SAAT 15:00

2 CEVİZ
1 GÜN KURUSU

SAAT 17:30
1 TANE ISPANAKLI BÜKME (kayınvalidem yapmış yemessem ayıp olacaktı )
DOMATES SALATASI
CACIK
şimdide yürüyüşe gidiyorum.nasıl kızlar oluyor mu benim diyet.yok gösterin bu kardeşinize.

canım çok güzel bilgiler paylaşmışsın çok teşekkür ederiz.mesela ben d vitaminini ağızdan alıyodum,yanlışımı gördüm çok iyi oldu bu

he he:)))canan hocam çok güzel cevap vermişbence de hiç kimseyi takma bebişim:112::112::112:

Canım ben de çocuklara yapıyorum ama kendim hiç yemiyorum,sen de yemiyorsun herhalde

ben bi güzel yidim çok güseldi yaw çok seviyorum zaten..
Papadiyam diyo ya kaçamağı sabah yapın diye ondan da ööle yaptım.. Bir de birazcıııkk göbeğim kaldı hedef kiloma çok yakınım. Ondan yidim Bazen sabahları ekşimayalı köy ekmeği de yiyorum sen görmemişsin

İyi Bir Anne, İyi Bir Baba mıyım?

• Siz, her sabah çocuğunuzu günaydın diyerek uyandırıp, okuldan geldiğinde sevgiyle kucaklıyorsanız,
• Siz, çocuğunuzun her sorduğu soruyu önemseyip,yaşına uygun bir biçimde açıklıyorsanız,
• Siz, evetlerinizi değerli kılabilmek için, gerektiği yerlerde hayır diyebiliyorsanız,
• Siz, şiddeti hiç sevmiyorsanız,
• Siz, çocuğunuz için özel zaman ayırabiliyorsanız,
• Siz, çocuğunuzun en ufak başarısını bile görüp onu yüreklendiriyorsanız,
• Siz, çocuğunuzu başka çocuklar ile kıyaslamıyorsanız,
• Siz, gerektiğinde çocuğunuzun sorunlarını uzmanlarla paylaşabiliyorsanız,
• Siz, yaşamayı seviyorsanız,
• Siz, hoşgörünüz ve dürüstlüğünüzle çocuğunuz için iyi bir örnek teşkil ediyorsanız,
• Siz, çocuğunuzun kişilik ve zihinsel gelişiminin en önemli kısmının 0-6 yaş arasında oluştuğunu biliyor ve bu konuda elinizden geleni yapıyorsanız,
• Siz, aile içindeki kararlarınıza çocuğunuzu da ortak ediyorsanız,

Evet iyi bir anne babasınız..
hem ruhen hem de bedenen sağlıklı bir nesil için annelere çok görev düşüyor

selam fıstıklar ve adayları
bugün misafirim vardı..şimdik gittiler...geçmişi de okumadan bildirim yapayım
sabah 07:30

tulum pey.li omlet
3 çeri
5 zeytin
peynir
4 ceviz

2. öğünüm14:30

4 mercimek köftesi
tavuklu börek(tavuklarından)
havuçlu pat salatası
1 küçük börek
2 çatal tatlı

ufff biliyom kızcanız ama ben niye bu kadar iradesizim:18::18:
regli olucam bugün yarın..onun için yarın hiç tartılmayı düşünmüyorum kızlar...:26:

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) taze fasulye,2 kasık bulgur pılavı ,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 2saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Hayırlı aksamlar arkadaslar...
Gecmısı okudum cevap yazacagım bırazdan ınsallah once unutmadan menumu yazayım dedım, deneyımlı arkadaslar yorumlarsa sevınırım, yanlısım varsa duzeltmek ıstıyorum cunku, elımde suan sadece ılk kıtabım var bılmedıklerım cok olabılır...

Sabah

2 yumurta, terayagında, sahanda
1 avuc ıcı peynır
1 cay bardagı cevız
7 yesıl zeytın
Domates, salatalık, taze nane

Öğle

1 muz
1 cay kasıgı kakao
1 cevız
1 bardak süt

Aksam
1 kase tarhana corbası
3 kürdan kebabı (yagda kızartmadım, fırınladım)
1 kase bulgur pılavı
yoğurt, salata

Bulgur pılavı konusunda cok bılgım yok acıkcası, Onda bır sınırlama var mı acaba 2 kasık 3 kasık gıbı. Elbette sınırlı yıyecegız de ölçümüz var mı acaba?

Son düzenleme:
ficanscim cok saol canim benim,paylasimlar cok guzel..kosu bandi hakkaten dizlere cok zarar weriyo,tecrubeyle sabittir..
İkinci ogunum:
1 muz,kahve ve ceviz puresi- cırcır icin..
Ayran
et ve tavuk mangal- kocisim yapt
salata
cay cay cay....
Solgar omega 2 kapsul

Herkese iyi aksamlar..
bugunde bantta yuruycem maalesef..mecbur kaldg
da bantta diger zamanlarda disarda yuruyicim..
optm herkesleri..

Aydasu menun cok super,bulgur tabiki kisitli,yarim kase olabilrdi bugunku..bide yesil mercimek yemegini deneyebirsin..al sana tarif:mercimegi hasla,tencereye z.yagi yda tereyag koy,ustune piyaz dogradign sogan,yesilbiber,domatesi de ekle,sonra mercimegi de ekle,hep beraber pisir..pismeye bi kac dakika kala 1-2 dis sarimsak da dogra,karabiber kimyon kirmizi biber de koy..tadindan yiyeme

merhabalar arkadaşlar az önce Canan Karatayın videosunu izledim gerçekten çok mantıklı geldi bana şuan kendimce uygaladığım bi diyet var hayatımda hep kilo almaya çalışan ben ilk kez diyet yapınca biraz kafam karışmıştı açıkcası ama bu karatay diyeti daha doğrusu sağlıklı beslenme bence bu çok kafama yattı ideal kiloma düştüğüm anda yeme düzenimi bu yönde değiştirmeyi düşünüyorum sizlere bir kaç sorum olacak lahmacun tavsiye edilmiş mayasız hamur diye ama dışarıdaki lahmacunların sanırım çoğu mayalı hamurdan siz kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa dışarda yemeniz gerektiğinde tercih ediyormusunuz birde bulgur pilavı nohut bezelye barbunya yani bizim sulu yemek diye tabir ettiğimiz yemekler belirli ölçüde serbestmi tabi patates hariç birde kepekli makarnalar ? tecrübeli arkadaşlarımdan faydalanmak isterim şimdiden teşşekkürler cevaplayan arkadaşlara

temizlik işlerimi bitirdim saat 6,30 da yemeğimide yedim

güveçte patlıcan yemeği
nohutlu bulgur pilavı
keten tohumlu yoğurt
salata

şimdide çayımı içiyorum

Yesıl mercımege bayılırım, hıc eksık etmem cok sukur, kımyon cıdden cok yakısıyor mercımege...

Cızelgenız cok sasırttı benı bdı nız 22 falan olsa dıeye baslasınız eh belkı derdım de sız zaten epey zayıfmıssınız neden bdı 17 ye dusmesını ıstıyorsunuz o zaman cok cok zayıf olmazmısınız, merakımı maruz gorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…