Mrb bende sizin gibiydim 1 sene once,kilo almya calisirdim..bence siz karatayla ideal kilonuza daha iyi ulasirsiniz ve bidaha almazsiniz..sulu yemekler serberst..kurufasulye bulgur barbunya serbest.bezelye ve patates ayni yalniz,ikisi de tavsiye edilmiyor kilo verme doneminde..lahmacun konusunda haklisiniz,hepimiz yiyoruz ama acaba hic dusunmuyoruz acaba hamuru mayalimi degilmi diye..ama bu sorunuz beno dusundurdu bu konuda,en iyisi lahmacun yememek..merhabalar arkadaşlar az önce Canan Karatayın videosunu izledim gerçekten çok mantıklı geldi bana şuan kendimce uygaladığım bi diyet var hayatımda hep kilo almaya çalışan ben ilk kez diyet yapınca biraz kafam karışmıştı açıkcası ama bu karatay diyeti daha doğrusu sağlıklı beslenme bence bu çok kafama yattı ideal kiloma düştüğüm anda yeme düzenimi bu yönde değiştirmeyi düşünüyorum sizlere bir kaç sorum olacak lahmacun tavsiye edilmiş mayasız hamur diye ama dışarıdaki lahmacunların sanırım çoğu mayalı hamurdan siz kendiniz mi yapıyorsunuz yoksa dışarda yemeniz gerektiğinde tercih ediyormusunuz birde bulgur pilavı nohut bezelye barbunya yani bizim sulu yemek diye tabir ettiğimiz yemekler belirli ölçüde serbestmi tabi patates hariç birde kepekli makarnalar ? tecrübeli arkadaşlarımdan faydalanmak isterim şimdiden teşşekkürler cevaplayan arkadaşlara
Cizelgem dogru canim,hatta bu hafta BMİ im 18.5 e dustu yarin degistircem cizelgeyi..17.4 bi sene onceki BMİ im canim,eski kiyafetlerime sigmak icin hala dewam ediyorum..
Yesıl mercımege bayılırım, hıc eksık etmem cok sukur, kımyon cıdden cok yakısıyor mercımege...
Cızelgenız cok sasırttı benı bdı nız 22 falan olsa dıeye baslasınız eh belkı derdım de sız zaten epey zayıfmıssınız neden bdı 17 ye dusmesını ıstıyorsunuz o zaman cok cok zayıf olmazmısınız, merakımı maruz gorun
Mrb bende sizin gibiydim 1 sene once,kilo almya calisirdim..bence siz karatayla ideal kilonuza daha iyi ulasirsiniz ve bidaha almazsiniz..sulu yemekler serberst..kurufasulye bulgur barbunya serbest.bezelye ve patates ayni yalniz,ikisi de tavsiye edilmiyor kilo verme doneminde..lahmacun konusunda haklisiniz,hepimiz yiyoruz ama acaba hic dusunmuyoruz acaba hamuru mayalimi degilmi diye..ama bu sorunuz beno dusundurdu bu konuda,en iyisi lahmacun yememek..
Canım afiyet olsun.. Ben de oğluşu parka götürdüm 1 saat sürdü.. Yordum oni evde yaramazlık yapmasın daatemizlik işlerimi bitirdim saat 6,30 da yemeğimide yedim
güveçte patlıcan yemeği
nohutlu bulgur pilavı
keten tohumlu yoğurt
salata
şimdide çayımı içiyorum
İyi ebewnler ayrica saglikli beslenmeli ve cocuklarini da saglikli beslemeli,spor yapmali ve onlari da mutlaka spor yapmaya ozendirmeli..paylasim icin tesekkurler taklim,rehberligin supperİyi Bir Anne, İyi Bir Baba mıyım?
Siz, her sabah çocuğunuzu günaydın diyerek uyandırıp, okuldan geldiğinde sevgiyle kucaklıyorsanız,
Siz, çocuğunuzun her sorduğu soruyu önemseyip,yaşına uygun bir biçimde açıklıyorsanız,
Siz, evetlerinizi değerli kılabilmek için, gerektiği yerlerde hayır diyebiliyorsanız,
Siz, şiddeti hiç sevmiyorsanız,
Siz, çocuğunuz için özel zaman ayırabiliyorsanız,
Siz, çocuğunuzun en ufak başarısını bile görüp onu yüreklendiriyorsanız,
Siz, çocuğunuzu başka çocuklar ile kıyaslamıyorsanız,
Siz, gerektiğinde çocuğunuzun sorunlarını uzmanlarla paylaşabiliyorsanız,
Siz, yaşamayı seviyorsanız,
Siz, hoşgörünüz ve dürüstlüğünüzle çocuğunuz için iyi bir örnek teşkil ediyorsanız,
Siz, çocuğunuzun kişilik ve zihinsel gelişiminin en önemli kısmının 0-6 yaş arasında oluştuğunu biliyor ve bu konuda elinizden geleni yapıyorsanız,
Siz, aile içindeki kararlarınıza çocuğunuzu da ortak ediyorsanız,
Evet iyi bir anne babasınız..
hem ruhen hem de bedenen sağlıklı bir nesil için annelere çok görev düşüyor
BU GÜNKÜ MENÜLERİM
SAAT 11.00
1 YUMURTADAN BİBERLİ OMLET
YARIM RAFADAN YUMURTA
PEYNİR
2 DOMATES-SALATALIK
MAYDONOZ
2 ERİK
SAAT 15:00
2 CEVİZ
1 GÜN KURUSU
SAAT 17:30
1 TANE ISPANAKLI BÜKME (kayınvalidem yapmış yemessem ayıp olacaktı )
DOMATES SALATASI
CACIK
şimdide yürüyüşe gidiyorum.nasıl kızlar oluyor mu benim diyet.yok gösterin bu kardeşinize.
ozaman yanilmiyosun maalesefbende duyunca ohh lahmacun var diye çok sevindim ama nettende araştırdım lahmacun hamuru hep mayalı çıktı zaten mayasız olsa kıtır kıtır olur ve kırılırdı diye düşünüyorum ama yanılmak istiyorum
İyi ebewnler ayrica saglikli beslenmeli ve cocuklarini da saglikli beslemeli,spor yapmali ve onlari da mutlaka spor yapmaya ozendirmeli..paylasim icin tesekkurler taklim,rehberligin supper
selam fıstıklar ve adayları
bugün misafirim vardı..şimdik gittiler...geçmişi de okumadan bildirim yapayım
sabah 07:30
tulum pey.li omlet
3 çeri
5 zeytin
peynir
4 ceviz
2. öğünüm14:30
4 mercimek köftesi
tavuklu börek(tavuklarından)
havuçlu pat salatası
1 küçük börek
2 çatal tatlı
ufff biliyom kızcanız ama ben niye bu kadar iradesizim:18::18:
regli olucam bugün yarın..onun için yarın hiç tartılmayı düşünmüyorum kızlar...:26:
geçmiş olsun gulüümmm...iyimisin şimdik...kıslar iyi akşamlar..bugun pek bi sucluyum,kaçamağın dibine vurdum gene yaw..
yediğim zararlı seleri yazıyom sadece:
2 adet sigara böreği
2 adet poğaça
1/4 pide
2 kiprit kutusu helva
1-2 kasık patates kızartması
1 çatal sosis salatası
1 adet cok haşlanmıs yumurta....
tüm bunları 11 bucukta bitirdim ve o saatten beri hiçbişe yemedim daha dogrusu yiyemedim..çünkü cırcır oldum
ve midem cok bulanıyooo
parmağımı bile kıpırdatack halim yok
bide cok üşüyorum ceket ve kalın montlan oturuyom..
tüm bunlara ragmen kosu bandında 40 dakka yurudum..
ama bittim resmen,omuzlarım boynum karıncalanıyo..
e dövmeyin beni artık canım yawwww
gözünaydın canım ..ne güzel baba kız günü yapmışsınızgünaydınnn fıstıklarrrrrrrr
babacımmm geldii veee benii görünce şookkkkkk olduu.
kızımmm nolmuşş sanaaa sakın daha zayıflama dedii hatta 2-3 kilo alsan daha iyi olacak dediii
yokk baba iyiyim ben desem de uzun süre atlatamadı şokuu
baba kız süperrr bir kahvaltı yaptıkkk
ben severim diye biiberli ekmek getirmişşş ben de yedimmm :26::26::26:özlemişimmm vallaa
kahvaltımızzzz
3 yumurtadan boll yeşillikli yumurta salatası
közlenmiş kırmızı biber salatası
tulum-beyaz-kaşar peyniri
siyah-yeşil zeytin
domates-salatalık
ceviz-fındık-badem-k.kayısı-k.üzüm
çay
biberli ekmek
ohhhh..mis gibi tatlım bahçeciğinden ye ..afiyet olsun..iyiniyetlim, maydanoz ekmiştim, çıkmışlar, baktıkça seni hatırlıyorum, herhalde bir hafta sonra yenilebilecek hale gelirler.
senin adına çok sevindim canım ...Söyledim kızlar,zaten kadınlar kulübü diyince çok sevindi,ne güzel dedi
Omega 3 ün yanına antioksidan ne alalım diye sordum,a ve c vitamini en güçlü antioksidanlardandır dedi,ben de siyah çekirdekli kuru üzüm alıyorum dedim,o da olur dedi
sersum kendini affet taklum,ki okadar seyin tadina bakip hepsini yemedin..
Kıs yedinmi yoksaaaa...yarin tarti gunu kıııssssss
Sersum'cuğum, kaçamaklara dikkat.Sonra kilo veremedim diye üzülmeyelim. Ben de bu hafta meyvelerde bayağı bir kaçırdım. Bakalım yarın ne olacak.:44:
Bu arada 45 dk yürüdüm. Şimdi şekersiz Türk kahvemi içiyorum.
kızlar, kefir konusunda ne düşünüyorsunuz? ayran yerine akşam kefir içilse nasıl olur sizce?
bu cümleni nurhayat(yalan dünyadaki)gibi söylediğini düşündümsabah boregımı pohacamı yerım emmeeee ıkıncı ogunumu aslanlar gıbı kapatırım
Hocamız çok tatlıydı,ona kk dan olduğumu söyledim çok sevindi,evdeki kitaplarımı götürmüştüm,gitmişken 3.kitabı da aldım iyi oldu,çok güzel tarifler var içinde.
İmzalama faslından sonra söyleşi oldu,ben de sorular sordum.
Bana çevremdeki insanlar çok inceldin,yüzün küçüldü,herhalde kastan kilo veriyorsun diyorlar,ben de buna sinir oluyorum,nasıl beslendiğimi bilmeden konuşuyorlar işte.
Hocaya sabah aç karnına yürüyüş yapıyorum 1 saat kadar dedim,bu kaslarımın zayıflamasına sebep olur mu dedim,sen dedi gün içinde proteinini alıyorsan ona göre besleniyorsan,kastan kayıp diye birşey söz konusu olamaz dedi.Asıl iyi yağları tüketmezseniz yağlanırsınız,tüketirseniz yağlarınız gider dedi.Sabah ya da akşam, aç ya da tok size nasıl uygun geliyorsa o şekilde yürüyün dedi.
canım benim.iş arkadaşlarım geldi..hakkariye gitmeden son misafirlerim..azcuk azcuk ucundan cısları tattımregl olucam bi de tutamadım..ben zatii bu hafta kessin + dayım ( 50:
canım benim.iş arkadaşlarım geldi..hakkariye gitmeden son misafirlerim..azcuk azcuk ucundan cısları tattımregl olucam bi de tutamadım..ben zatii bu hafta kessin + dayım ( 50:
bu cümleni nurhayat(yalan dünyadaki)gibi söylediğini düşündüm
lahmacun yedım ya ben 13 aydır yapıyorum bu dıyetı,haftada 1 tane yedım ben,58 kg verdım,ayda 4 kg kadar verıyorum. Ancakbu çok kötü oldu yaaa
Olsun canımcım taşınınca, telaştan ve koşuşturmacadan verirsin nasıl olsa. Bugünler senin için telaşlı ve az da olsa stresli günler, bu nedenle kaçamakları bu sefer görmüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?