Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Mrb bende sizin gibiydim 1 sene once,kilo almya calisirdim..bence siz karatayla ideal kilonuza daha iyi ulasirsiniz ve bidaha almazsiniz..sulu yemekler serberst..kurufasulye bulgur barbunya serbest.bezelye ve patates ayni yalniz,ikisi de tavsiye edilmiyor kilo verme doneminde..lahmacun konusunda haklisiniz,hepimiz yiyoruz ama acaba hic dusunmuyoruz acaba hamuru mayalimi degilmi diye..ama bu sorunuz beno dusundurdu bu konuda,en iyisi lahmacun yememek..

Cizelgem dogru canim,hatta bu hafta BMİ im 18.5 e dustu yarin degistircem cizelgeyi..17.4 bi sene onceki BMİ im canim,eski kiyafetlerime sigmak icin hala dewam ediyorum..
bide com alistim karataya,hernekadar cok fazla kacamak yapsamda..spor zaten sart herkese zayif olsun kilolu olsun..oyuzden diwam karataya..

bende duyunca ohh lahmacun var diye çok sevindim ama nettende araştırdım lahmacun hamuru hep mayalı çıktı zaten mayasız olsa kıtır kıtır olur ve kırılırdı diye düşünüyorum ama yanılmak istiyorum

İyi ebewnler ayrica saglikli beslenmeli ve cocuklarini da saglikli beslemeli,spor yapmali ve onlari da mutlaka spor yapmaya ozendirmeli..paylasim icin tesekkurler taklim,rehberligin supper

bunların üstüne şimdi de topsahasında 12 tur attım geldim ne kadar yürümüşümdür bilmiyorum ama çok terleyemiyorum sadec koltuk altım oda çok az

Sersum'cuğum, kaçamaklara dikkat. Sonra kilo veremedim diye üzülmeyelim. Ben de bu hafta meyvelerde bayağı bir kaçırdım. Bakalım yarın ne olacak.:44:

Bu arada 45 dk yürüdüm. Şimdi şekersiz Türk kahvemi içiyorum.

geçmiş olsun gulüümmm...iyimisin şimdik...
gözünaydın canım ..ne güzel baba kız günü yapmışsınız
iyiniyetlim, maydanoz ekmiştim, çıkmışlar, baktıkça seni hatırlıyorum, herhalde bir hafta sonra yenilebilecek hale gelirler.
ohhhh..mis gibi tatlım bahçeciğinden ye ..afiyet olsun..
senin adına çok sevindim canım ...
sersum kendini affet taklum,ki okadar seyin tadina bakip hepsini yemedin..
Kıs yedinmi yoksaaaa...yarin tarti gunu kıııssssss

üff..azcık azcuk..yidim..:18::18: ah ben kendimi nası affedeeeemmm...nerelere gidemm:84::90::90:

canım benim.iş arkadaşlarım geldi..hakkariye gitmeden son misafirlerim..azcuk azcuk ucundan cısları tattımregl olucam bi de tutamadım..ben zatii bu hafta kessin + dayım(50:

kızlar, kefir konusunda ne düşünüyorsunuz? ayran yerine akşam kefir içilse nasıl olur sizce?

kefir ayran gibi içilebiliyor kefirimi kendim yapıyorum markettekilerin kefirle alakası yok

sabah boregımı pohacamı yerım emmeeee ıkıncı ogunumu aslanlar gıbı kapatırım
bu cümleni nurhayat(yalan dünyadaki)gibi söylediğini düşündüm

harikasın hocayı görmek seni motive etmiştir

canım benim.iş arkadaşlarım geldi..hakkariye gitmeden son misafirlerim..azcuk azcuk ucundan cısları tattımregl olucam bi de tutamadım..ben zatii bu hafta kessin + dayım(50:

Olsun canımcım taşınınca, telaştan ve koşuşturmacadan verirsin nasıl olsa. Bugünler senin için telaşlı ve az da olsa stresli günler, bu nedenle kaçamakları bu sefer görmüyoruz.

kızlar size bi tarif vereyim..ama bize cıss..misafirlerinize yaparsınız..benim arkadaşlarım çok beğendiler..adına da sersum bööreği dersiniz
Sersum'un Tavuklu Böğreği
3 yfkayı borcama üst üste yayalım..aralarına hiçbirşey sürmiycez..fırında kızarana kadar dursun
buarada 1 tavuk göğsünü suda haşlayalım..yufkalar pişince sıcak sıcak haşlama suyuyla yufkaları ıslatalım(sadece ıslansınlar çok diğil)
tavuk göğsünü pişince elimizle didikleyelim..
başka bir yerde başamel sos pişirelim içine kaşar ve az karabiber de koyalım..
didiklenen tavukları başamel sosla karıştırp yufkaların üzerine yayalım..
en son da bol kaşar rendesini üzerine boca edip kaşar eriyip hafif kızarana kadar fırınlayalım
Afiyet Olsun

bu çok kötü oldu yaaa
lahmacun yedım ya ben 13 aydır yapıyorum bu dıyetı,haftada 1 tane yedım ben,58 kg verdım,ayda 4 kg kadar verıyorum. Ancak kızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok. Ayran ıcebılırsınız , tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız.

Olsun canımcım taşınınca, telaştan ve koşuşturmacadan verirsin nasıl olsa. Bugünler senin için telaşlı ve az da olsa stresli günler, bu nedenle kaçamakları bu sefer görmüyoruz.

sağol canımcım...
ben de öyle düşünüyorum..beni çoookkk yoğun günler bekliyorr:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…