lahmacun yedım ya ben 13 aydır yapıyorum bu dıyetı,haftada 1 tane yedım ben,58 kg verdım,ayda 4 kg kadar verıyorum. Ancakkızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok. Ayran ıcebılırsınız , tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız.
lahmacun yedım ya ben 13 aydır yapıyorum bu dıyetı,haftada 1 tane yedım ben,58 kg verdım,ayda 4 kg kadar verıyorum. Ancakkızlar aksam sekızden sonra lahana dahı yemek yok,meyve asla bu saatten sonra yok. Ayran ıcebılırsınız , tatlı krızınız tutarsa sut ıcebıllırsınız.
Yesıl mercımege bayılırım, hıc eksık etmem cok sukur, kımyon cıdden cok yakısıyor mercımege...
Cızelgenız cok sasırttı benı bdı nız 22 falan olsa dıeye baslasınız eh belkı derdım de sız zaten epey zayıfmıssınız neden bdı 17 ye dusmesını ıstıyorsunuz o zaman cok cok zayıf olmazmısınız, merakımı maruz gorun
leylakım sende bugün temizlik yapmışsın bende yaptım bitirdim
yarın babamla hastane işimiz var bugünden yapayım dedim
canım cok tsk ederım yorumun ıcın 54 bedenden 38 e ınmek muthıs bır degısım tabıkı.. artık magazalarda beden bulamama kabınden mutsuz cıkma donemı bıttı allah hocamızdan razı olsun.bende senı tbrk ederım azmınden oturuveeee kgh
BU GÜNKÜ MENÜLERİM
SAAT 11.00
1 YUMURTADAN BİBERLİ OMLET
YARIM RAFADAN YUMURTA
PEYNİR
2 DOMATES-SALATALIK
MAYDONOZ
2 ERİK
SAAT 15:00
2 CEVİZ
1 GÜN KURUSU
SAAT 17:30
1 TANE ISPANAKLI BÜKME (kayınvalidem yapmış yemessem ayıp olacaktı )
DOMATES SALATASI
CACIK
şimdide yürüyüşe gidiyorum.nasıl kızlar oluyor mu benim diyet.yok gösterin bu kardeşinize.
niye bana kimse yorum yapmıyor:18: yoksa beni aranıza almak istemiyor musunuz?sizden öğreneceğim çok şey var ama
Canım kahvaltında mutlaka kuruyemiş olmalı ince belli çay bardağı kadar..Zeytinin sayısını arttırmalısın tok tutuyor..
Öğünlerarası en az 4 saat olmalı..
Kolay gelsin
niye bana kimse yorum yapmıyor:18: yoksa beni aranıza almak istemiyor musunuz?sizden öğreneceğim çok şey var ama
Canım kahvaltında mutlaka kuruyemiş olmalı ince belli çay bardağı kadar..Zeytinin sayısını arttırmalısın tok tutuyor..
Öğünlerarası en az 4 saat olmalı..
Kolay gelsin
Ben 8 den de oncE bıtırmeye calısıyorum.gülcüm yeme işni 8 demi bitiriyorsun daha öncemi
bende saat 8den sonra asla birşey yemiyorum saat 6 gibi bitirince dahamı iyi olur senin fikrini almak istedim
Omega 3 kullananlar hangi markayı kullanıyorlar acil cevap yarın alacam arkadaşlar bilen biri cevaplayabilir mi:52:
8 den once olsa daha ıyı tabı. Bıraz sabır gıdıyorlar.gülcüm yeme işni 8 demi bitiriyorsun daha öncemi
bende saat 8den sonra asla birşey yemiyorum saat 6 gibi bitirince dahamı iyi olur senin fikrini almak istedim
Cizelgem dogru canim,hatta bu hafta BMİ im 18.5 e dustu yarin degistircem cizelgeyi..17.4 bi sene onceki BMİ im canim,eski kiyafetlerime sigmak icin hala dewam ediyorum..
bide com alistim karataya,hernekadar cok fazla kacamak yapsamda..spor zaten sart herkese zayif olsun kilolu olsun..oyuzden diwam karataya..
aydasu senin yazıların çok küçük zor okuyorum
m.rincap 500mg arada a var..marka söylemek yasak olabilir..
Suan 40 beden gıyıyorum ama 2 hafta sonrasında 38 bedene rahatlıkla gırebılecegımı dusunuyorum,herseyın bası sabır,asla pes etmeyın,ızın verılen seylerden doyuncaya kadar yıyebılırsınız,gerısı gelıyor verıyor ınsan.Ya coooookkkk tebrik ederimmm supersin bende 54 beden giyiyorum ahhhh 38e inmekkk super bi duygu olmali ne kadar surede verdin bu kiloyu?
Bu arada menum sabah karatay kahvaltisi ve sabah 4saat dayandim hatta sirf dayanabilmek icin ciktim 1saat yurudum (bu adet donemi beni cok aciktiriyo) oglen tavuklu esmmer bulgur pilavi ara ogun kayisi ama biraz abarttim malesef aksam en son 17 de yedim 1 lahmacun bi tavuk sisin yarisi 2 kasik bulgur ve ayran Ama cok sis hissediyorum kendimi hepsi bu hormon dengesizligi ooooffff
Suan 40 beden gıyıyorum ama 2 hafta sonrasında 38 bedene rahatlıkla gırebılecegımı dusunuyorum,herseyın bası sabır,asla pes etmeyın,ızın verılen seylerden doyuncaya kadar yıyebılırsınız,gerısı gelıyor verıyor ınsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?