Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

gülcüm yeme işni 8 demi bitiriyorsun daha öncemi
bende saat 8den sonra asla birşey yemiyorum saat 6 gibi bitirince dahamı iyi olur senin fikrini almak istedim

bugün duyduğum en güzel şey bu oldu gerçekten

aydasu senin yazıların çok küçük zor okuyorum

leylakım sende bugün temizlik yapmışsın bende yaptım bitirdim
yarın babamla hastane işimiz var bugünden yapayım dedim

güle güle kirlen leylakım.bende bugünden bitirdim yarına rahatım yani

güüüüüüüüüülllllllllllllllllll diye haykırmak istiyorum....ne olur aynı şeyleri yazmaaaa.biliyoruz ve 8 den sonra lahana dahi yemiyoruzzzzzzzzzz

Ya coooookkkk tebrik ederimmm supersin bende 54 beden giyiyorum ahhhh 38e inmekkk super bi duygu olmali ne kadar surede verdin bu kiloyu?

Bu arada menum sabah karatay kahvaltisi ve sabah 4saat dayandim hatta sirf dayanabilmek icin ciktim 1saat yurudum (bu adet donemi beni cok aciktiriyo) oglen tavuklu esmmer bulgur pilavi ara ogun kayisi ama biraz abarttim malesef aksam en son 17 de yedim 1 lahmacun bi tavuk sisin yarisi 2 kasik bulgur ve ayran Ama cok sis hissediyorum kendimi hepsi bu hormon dengesizligi ooooffff

niye bana kimse yorum yapmıyor:18: yoksa beni aranıza almak istemiyor musunuz? sizden öğreneceğim çok şey var ama

niye bana kimse yorum yapmıyor:18: yoksa beni aranıza almak istemiyor musunuz? sizden öğreneceğim çok şey var ama

Canım kahvaltında mutlaka kuruyemiş olmalı ince belli çay bardağı kadar..Zeytinin sayısını arttırmalısın tok tutuyor..
Öğünlerarası en az 4 saat olmalı..
Kolay gelsin

Canım kahvaltında mutlaka kuruyemiş olmalı ince belli çay bardağı kadar..Zeytinin sayısını arttırmalısın tok tutuyor..
Kolay gelsin

teşekür ederim canım .normalde 3 bucuktaki ceviz ve kayısıyı yemiyecektım ama çok acıkmıştım

Kolay gelsin

Bence de bükme hariç ilk günler için gayet iyi.

Omega 3 kullananlar hangi markayı kullanıyorlar acil cevap yarın alacam arkadaşlar bilen biri cevaplayabilir mi :52:

Son düzenleme:
gülcüm yeme işni 8 demi bitiriyorsun daha öncemi
bende saat 8den sonra asla birşey yemiyorum saat 6 gibi bitirince dahamı iyi olur senin fikrini almak istedim
Ben 8 den de oncE bıtırmeye calısıyorum.

Daha ıyı olur tabı ama ınsan hergun uyamayabılır,bu nedenle 8 e kadar olsa cok ıyı.

Anladım canım , spor elbette her donem her yasta yapmalıyız, bunu hayat standardımız halıne getıırnce olay cozulur sanırım...
Annem hergun cop gıbı olmasına ragmen 1,5 saat yurur sonra da bellı mıktarlar dahılınde tatlısını da yer ama ölculu...

Suan 40 beden gıyıyorum ama 2 hafta sonrasında 38 bedene rahatlıkla gırebılecegımı dusunuyorum,herseyın bası sabır,asla pes etmeyın,ızın verılen seylerden doyuncaya kadar yıyebılırsınız,gerısı gelıyor verıyor ınsan.

bence insanın psikolojiside çok önemli bende şöyle oluyor malesef mesela az yiyince kilo veririm serbest olan şeylerden de olsa çok yersem kilo veremem hatta alırım bunu atamıyorum bir türlü üstümden yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…