8 den once olsa daha ıyı tabı. Bıraz sabır gıdıyorlar.
Bence de bükme hariç ilk günler için gayet iyi.
olur mu öyle şey şekerim...gözden kaçmıştır..
Ben meyveyı kahvaltıdakı muz harıc yemıyorum desem yerıdır,kuru meyve az mıktarda tuketıyorum,meyVe az tuketın derım,kacamagı ızın verılen seylerle yapmaya calısıyorum,dondurma yerıne ,soguk sut ve fındık gıbı,zaten zamanım da olmuyor kacamaga.dorru söylüyorsun istikrarlı uygulanırsa gidiyor kilolar
seninle ilgili çoook merak ettiğim birşey var cevaplarsan sevinirim
hiç kaçamak yapmıyormusun veya yapmadın mı karataya başlayalı
Omega 3 kullananlar hangi markayı kullanıyorlar acil cevap yarın alacam arkadaşlar bilen biri cevaplayabilir mi:52:
sağol canımcım...
ben de öyle düşünüyorum..beni çoookkk yoğun günler bekliyorr:18::18:
senin adına çok sevindim canım ...
harikasın hocayı görmek seni motive etmiştir
Bence de güzel cevap fesat çokkk
ficanscim cok saol canim benim,paylasimlar cok guzel..kosu bandi hakkaten dizlere cok zarar weriyo,tecrubeyle sabittir..
İkinci ogunum:
1 muz,kahve ve ceviz puresi- cırcır icin..
Ayran
et ve tavuk mangal- kocisim yapt
salata
cay cay cay....
Solgar omega 2 kapsul
Herkese iyi aksamlar..
bugunde bantta yuruycem maalesef..mecbur kaldg
da bantta diger zamanlarda disarda yuruyicim..
optm herkesleri..
canım çok güzel bilgiler paylaşmışsın çok teşekkür ederiz.mesela ben d vitaminini ağızdan alıyodum,yanlışımı gördüm çok iyi oldu bu
Bişey değil canımcım,o soran kişiye 6 taneyi gün aşırı yaptır dedi
he he:)))canan hocam çok güzel cevap vermişbence de hiç kimseyi takma bebişim:112::112::112:
ben bi güzel yidimçok güseldi yaw çok seviyorum zaten..
Papadiyam diyo ya kaçamağı sabah yapın diye ondan da ööle yaptım.. Bir de birazcıııkk göbeğim kaldı hedef kiloma çok yakınım. Ondan yidimBazen sabahları ekşimayalı köy ekmeği de yiyorum sen görmemişsin
Omega 3 kullananlar hangi markayı kullanıyorlar acil cevap yarın alacam arkadaşlar bilen biri cevaplayabilir mi:52:
Ben de mar...cap kullanıyorum,bitmek üzere,bu sefer seven se......,ya da sol.......r almayı düşünüyorum canım
Allah kolaylık versin canım taşınma işlerinizde
Sağol canım
Evet canım moral oldu gerçekten
Maalesef canım
Canım sana da geçmiş olsun,muz iyi gelir belki
Tamam tatlım
Kaçamak yapacaksakta sabah yapmak mantıklı
Ben G(N)C kullanıyordum, bitince s(e)ven seas'e başlayacağım. Eczacım çok iyi olduğunu söyledi
Asyacım günde kaçtane alacan ?
Selamlar herkese,
Ancak bu saatlerde vakit bulabiliyorum sizlere yazmaya ama bütün geçmişi okudum - e o da vakit alıyo tabii.
Sabah kahvaltım (10.00'da bitti): klasik Karatay
Öğle yemeği: yemedim
2. Öğün (16.30'da bitti): Arkadaşıma davetli olduğum için biraz fazla yedim ama izin verilen şeyleri yediğimi zannediyorum. Nolur yorum yapın. 4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye, yarım kase yoğurt, bol yeşil salata, 2 kaşık mercimek salatası, 2 kaşık çerkes tavuğu.
Böreklere, tatlılara hiç ama hiç dokunmadım.
Dükkanı kapattım, akşam bi şey yemedim.
50 dk tempolu yürüyüş yaptım. Bol su, 3 gr Omega 3.
Ya benim genel bi sorunum var: Ben porsiyon miktarlarının ne kadar olması gerektiğini oturtamadım kafamda. mesela 2. öğünde yediklerim çok mu? Yoksa 2 öğün yapınca iyi mi sayılır?
Son olarak da, dün regl oldum. Sizce yarın sabah tartılmalı mıyım? Yoksa bu haftayı atlıyım mı? Tartıde kilo vermemiş olmak benim çok moralimi bozuyo. Ben ayda bir tartılsam olmaz mı sizce?
Herkese bol leptinli geceler:)
Yok canım bu pazartesi başlıyor final haftası ama mimarlık bölümünde asıl önemli olan tasarım dersi(8 kredilik bir ders ve ders bitiminde final haftası öncesinde juriye çıkıyoruz). Çok şükür geçen pazartesi günü juriye çıktım ve dersi geçtimasyaates sinawlarin bittimi taklim,nasi gitti??gerci seni gibi caliskan bi ogrenciye bu sorulmaz ama..eminim gecmissindir hepsini..
Menün çok güzel, yemediklerin için tebrik ediyorum
Porsiyon miktarı önemli değil, Karatayda zararsızlar doyana kadar nede olsaDoyduysan porsiyon yeterlidir
sabah tartıdan mutsuz olacağını düşünüyorsan tartılma, izin ver kendine. Kendi tartı gününü ve aralığını kendin belirleyebilirsin. Fakat listede olmak için pzt tartılmak şart.
En önemlisi sakın stres olma!! stres kortizon hormonu salgılatır, oda vücutta yağ depolanmasını arttırır
topigimizin gururusun sen caliskan bıdıgım..koccaman alkisliyom seni..Yok canım bu pazartesi başlıyor final haftası ama mimarlık bölümünde asıl önemli olan tasarım dersi(8 kredilik bir ders ve ders bitiminde final haftası öncesinde juriye çıkıyoruz). Çok şükür geçen pazartesi günü juriye çıktım ve dersi geçtimFinal haftasında da neredeyse yatarak geçiyoruz diğer derslerden Hiçbir dersimizin kitabı yok, mimari yorum,inceleme-araştırma hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?