Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

dorru söylüyorsun istikrarlı uygulanırsa gidiyor kilolar
seninle ilgili çoook merak ettiğim birşey var cevaplarsan sevinirim
hiç kaçamak yapmıyormusun veya yapmadın mı karataya başlayalı
Ben meyveyı kahvaltıdakı muz harıc yemıyorum desem yerıdır,kuru meyve az mıktarda tuketıyorum,meyVe az tuketın derım,kacamagı ızın verılen seylerle yapmaya calısıyorum,dondurma yerıne ,soguk sut ve fındık gıbı,zaten zamanım da olmuyor kacamaga.

iyi akşamlar hanımlar
Bugün 12.30'da kahvaltıdan kalkınca 2 öğün yaptım.20.00'da bitti yemeğim: 1 kase keten tohumlu yoğurt çorba(bol yarma,azcık nohut ve fasülye vardı içinde), bolca tavuk ızgara, bolca salata,3 gr omega 3
Spor:70 dk yürüyüş
sıvı: sayamadım ama kesin yine çoktur
Çayım yanımda geçmişi okuyorum şimdi

Son düzenleme:
Bu gunku menulerim

Sabah omlet,menemen,tereyaginda Izmir tulumu,domates,cevizli ezme,peynir,zeytin,ceviz,1 lokma tahin helvasi

Kahvaltim 12 gibi bittigi icin bu gun 2 ogun yaptim

1 saat tempolu yuruyusumu yaptim

Aksam yemegim

Kiymali ispanak yemegi,salata,yogurt

Omega 3 kullananlar hangi markayı kullanıyorlar acil cevap yarın alacam arkadaşlar bilen biri cevaplayabilir mi :52:

Ben de mar...cap kullanıyorum,bitmek üzere,bu sefer seven se......,ya da sol.......r almayı düşünüyorum canım

sağol canımcım...
ben de öyle düşünüyorum..beni çoookkk yoğun günler bekliyorr:18::18:

Allah kolaylık versin canım taşınma işlerinizde

senin adına çok sevindim canım ...

Sağol canım

harikasın hocayı görmek seni motive etmiştir

Evet canım moral oldu gerçekten

Bence de güzel cevap fesat çokkk

Maalesef canım

Canım sana da geçmiş olsun,muz iyi gelir belki

Tamam tatlım

Kaçamak yapacaksakta sabah yapmak mantıklı

Bende seven se.. a başlayacağım. Eczacım(tanıdık) solg...a hiç gerek yok, bu daha iyi dedi.

Selamlar herkese,

Ancak bu saatlerde vakit bulabiliyorum sizlere yazmaya ama bütün geçmişi okudum - e o da vakit alıyo tabii.

Sabah kahvaltım (10.00'da bitti): klasik Karatay

Öğle yemeği: yemedim

2. Öğün (16.30'da bitti): Arkadaşıma davetli olduğum için biraz fazla yedim ama izin verilen şeyleri yediğimi zannediyorum. Nolur yorum yapın. 4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye, yarım kase yoğurt, bol yeşil salata, 2 kaşık mercimek salatası, 2 kaşık çerkes tavuğu.

Böreklere, tatlılara hiç ama hiç dokunmadım.

Dükkanı kapattım, akşam bi şey yemedim.

50 dk tempolu yürüyüş yaptım. Bol su, 3 gr Omega 3.

Ya benim genel bi sorunum var: Ben porsiyon miktarlarının ne kadar olması gerektiğini oturtamadım kafamda. mesela 2. öğünde yediklerim çok mu? Yoksa 2 öğün yapınca iyi mi sayılır?

Son olarak da, dün regl oldum. Sizce yarın sabah tartılmalı mıyım? Yoksa bu haftayı atlıyım mı? Tartıde kilo vermemiş olmak benim çok moralimi bozuyo. Ben ayda bir tartılsam olmaz mı sizce?

Herkese bol leptinli geceler:)

Asyacım günde kaçtane alacan ?

2000mg ile 3000mg arası almak lazım. Ben günde 3000mg alıyorum. Şu anda kullandığım G.C'den 3 tane almak yetiyor ama seven se.. e başlayınca 6 tane almam lazım, her kapsül 500mg. 3 sabah, 3 akşam almayı düşünüyorum. Balık yediğim günlerde 4 tane alırım ama

Son düzenleme:

Menün çok güzel, yemediklerin için tebrik ediyorum
Porsiyon miktarı önemli değil, Karatayda zararsızlar doyana kadar nede olsa Doyduysan porsiyon yeterlidir
sabah tartıdan mutsuz olacağını düşünüyorsan tartılma, izin ver kendine. Kendi tartı gününü ve aralığını kendin belirleyebilirsin. Fakat listede olmak için pzt tartılmak şart.
En önemlisi sakın stres olma!! stres kortizon hormonu salgılatır, oda vücutta yağ depolanmasını arttırır

asyaates sinawlarin bittimi taklim,nasi gitti??gerci seni gibi caliskan bi ogrenciye bu sorulmaz ama..eminim gecmissindir hepsini..
Yok canım bu pazartesi başlıyor final haftası ama mimarlık bölümünde asıl önemli olan tasarım dersi(8 kredilik bir ders ve ders bitiminde final haftası öncesinde juriye çıkıyoruz). Çok şükür geçen pazartesi günü juriye çıktım ve dersi geçtim Final haftasında da neredeyse yatarak geçiyoruz diğer derslerden Hiçbir dersimizin kitabı yok, mimari yorum,inceleme-araştırma hep

Son düzenleme:

Çok teşekür ederim; gecenin bu saatinde bile hiç üşenmeden ne güzel yazmışsın Moralim yerine geldi gerçekten. Ve de haklısın, ben niye tartıdan korkayım, o benden korksun, di mi ama?

Ya, işte daha önce kafamıza hep sınırlı miktarda yemek gerekiyo, porsiyonlar küçük olmalı diye yerleşmiş ya, insan hemen değiştiremiyo bazı düşünceleri.

topigimizin gururusun sen caliskan bıdıgım..koccaman alkisliyom seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…