Çok teşekkürler canımtopigimizin gururusun sen caliskan bıdıgım..koccaman alkisliyom seni..
Ayy canim benim faydali olabiliyosam ne mutlu bana..bende seni minyon tipli,zeki,yaratici ve dunyalar tatlisi bi kiz hayal ediyorum..biz de seni cok sewiyoz taklim..Çok teşekkürler canımSenden aldığım bu motive, bu enerji ile zaten finaller vız gelir Her bildirimini okuduğumda içimdeki enerji artıyor Seni hep yerinde duramayan biri olarak düşünüyorum. nitekim okulun atom karıncası olduğuna göre öylesinde
Hepinizi ayrı ayrı seviyorum gerçekten, burada olmak beni mutlu ediyor. Hem dersler dışında bir şeyler ile ilgilendiğim için kafam dağılıyor hemde sayenizde çok güzel bilgiler öğreniyorum
Çok teşekür ederim; gecenin bu saatinde bile hiç üşenmeden ne güzel yazmışsınMoralim yerine geldi gerçekten. Ve de haklısın, ben niye tartıdan korkayım, o benden korksun, di mi ama?
Ya, işte daha önce kafamıza hep sınırlı miktarda yemek gerekiyo, porsiyonlar küçük olmalı diye yerleşmiş ya, insan hemen değiştiremiyo bazı düşünceleri.
Ayy canim benim faydali olabiliyosam ne mutlu bana..bende seni minyon tipli,zeki,yaratici ve dunyalar tatlisi bi kiz hayal ediyorum..biz de seni cok sewiyoz taklim..
Bildirim:28 MAYIS 2012
Rumuz:GULERYUZ2011
Başlangıç tarihi:06 ARALIK 2011
Başlangıç kg:71.1
Geçen hafta: 54.8 Bu hafta:54.8
Fark:00000
Toplam fark:16.3
Beden:36
Spor:FIRSAT BULDUKCA DISARDA 20 DK
Boy:1.50
Su:EN AZ 2 LİTRE
Hedef:50
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :0 HER SEYE RAGMEN BU HAFTADA ALMADIK KİLO AMA HAFTAYA ALLAH KERİM KIZLAR MEMLEKETTE FAZLA ALMADAN GELİRİM İNŞALLAH SİZLERİSEVİYORUM
kısslarrrrrrrr gunaydinlar olsun herkeslere..
karatay kahvaltimi yaptim,simdi de ilk bildirimimi yapip okulcuguma gidem..
reglm bugn yda yarin ammaaaaaaa:
Rumuzropycil
Boy:1.66
gecen hafta:52.7
bu hafta:50.7
fark:-2
yuzdesi: 3.79
hedef:48
Hahh haaaaayyyyyyy
Çok teşekür ederim; gecenin bu saatinde bile hiç üşenmeden ne güzel yazmışsınMoralim yerine geldi gerçekten. Ve de haklısın, ben niye tartıdan korkayım, o benden korksun, di mi ama?
Ya, işte daha önce kafamıza hep sınırlı miktarda yemek gerekiyo, porsiyonlar küçük olmalı diye yerleşmiş ya, insan hemen değiştiremiyo bazı düşünceleri.
arkadaşlar karatay diyetinde yulaf KEPEĞİ yemek serbestmi acaba?
babamla doktora gidiyoruz gelince görüşürüz
herkes güzel güzel kilolar vermiştir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?