Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

topigimizin gururusun sen caliskan bıdıgım..koccaman alkisliyom seni..
Çok teşekkürler canım Senden aldığım bu motive, bu enerji ile zaten finaller vız gelir Her bildirimini okuduğumda içimdeki enerji artıyor Seni hep yerinde duramayan biri olarak düşünüyorum. nitekim okulun atom karıncası olduğuna göre öylesinde
Hepinizi ayrı ayrı seviyorum gerçekten, burada olmak beni mutlu ediyor. Hem dersler dışında bir şeyler ile ilgilendiğim için kafam dağılıyor hemde sayenizde çok güzel bilgiler öğreniyorum

bugn yuruyus yok maalesef..uff cok rahatsiz hissediyorum kendmi,kacamak yaptgmda o kadar vicdan yapmiyorum da yuruyemedigm gunlerde cok wicdan yapiyom yaw..neyse yatiym artik..iyi geceler kislar..tarti yuzumuzu guldursun yarin insallah..

Ayy canim benim faydali olabiliyosam ne mutlu bana..bende seni minyon tipli,zeki,yaratici ve dunyalar tatlisi bi kiz hayal ediyorum..biz de seni cok sewiyoz taklim..

Rica ederim, sorularına cevap verebilmişsem ne mutlu bana
Moralinin yerine gelmesine sevindim. Her şey düşüncede biter, önce düşüncelerini değiştir sonra bir bakmışsın ki hayallerin gerçekleşmiş
Bir arkadaşta okumuştum daha önce, zamanla bir baktım ki bende de durum aynı: ne zaman çok yedim desem, o dönem kilo veriyorum. Ne zaman az yeyim ki kilo vereyim desem veya yemek yemeye vakit bulamasam, o dönem gram oynamıyor.
Vücut açlığını gidermediğin zaman kendini korumaya alır ve yağ depolar! Sen bol bol vücuduna ver ki, oda "nede olsa geliyor" desin ve yağlarını yaksın
Bir de bazen farklı nedenlerden ötürü ödem olabiliyor, tartıya değil mezuraya inan! Ben mesela giydiğim kıyafetlere bakarak yorum yapıyorum. annem 2 haftadır gram vermedi ama 2 hafta önce bacaklarına dar gelen eşofman şimdi geniş duruyor

merhaba kızlar,
3. Öğünüm:
5 tavuk kanadı, salata,2 yemek kasığı kadar quinoa ve cay

Bildirim:28 MAYIS 2012
Rumuz:GULERYUZ2011
Başlangıç tarihi:06 ARALIK 2011
Başlangıç kg:71.1
Geçen hafta: 54.8 Bu hafta:54.8
Fark:00000
Toplam fark:16.3
Beden:36
Spor:FIRSAT BULDUKCA DISARDA 20 DK
Boy:1.50
Su:EN AZ 2 LİTRE
Hedef:50
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :0 HER SEYE RAGMEN BU HAFTADA ALMADIK KİLO AMA HAFTAYA ALLAH KERİM KIZLAR MEMLEKETTE FAZLA ALMADAN GELİRİM İNŞALLAH SİZLERİSEVİYORUM

Bildirim:28 MAYIS 2012
Rumuz:GULERYUZ2011
Başlangıç tarihi:06 ARALIK 2011
Başlangıç kg:71.1
Geçen hafta: 54.8 Bu hafta:54.8
Fark:00000
Toplam fark:16.3
Beden:36
Spor:FIRSAT BULDUKCA DISARDA 20 DK
Boy:1.50
Su:EN AZ 2 LİTRE
Hedef:50
Verılen kılo yuzdesı(bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100) :0 HER SEYE RAGMEN BU HAFTADA ALMADIK KİLO AMA HAFTAYA ALLAH KERİM KIZLAR MEMLEKETTE FAZLA ALMADAN GELİRİM İNŞALLAH SİZLERİSEVİYORUM

Son düzenleme:
baş.tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kg:82 kg
geçen hafta:81.5
bu hafta:81,5
beden:44
hedef:65kg
fark:0
spor:yok

iyiniyetlim öptüm gülüm..kolay gelsin..

menü bildirimi mi de yapıp gidem ben

kahvaltı
tulum peynirli omlet
3-4 çeri
3-4 ceviz
peynir
zeytin
omega 3
ben kaçar öptüm kızlar..

iyi yolculuklar canım..biz de seni seviyoz

kısslarrrrrrrr gunaydinlar olsun herkeslere..
karatay kahvaltimi yaptim,simdi de ilk bildirimimi yapip okulcuguma gidem..
reglm bugn yda yarin ammaaaaaaa:
Rumuzropycil
Boy:1.66
gecen hafta:52.7
bu hafta:50.7
fark:-2
yuzdesi: 3.79
hedef:48

Hahh haaaaayyyyyyy

asyaates iyi ki seni dinlemişim de bu sabah tartılmışım. O kadar mutlu oldum ki

Böylece ilk haftamda 1 kilo 100 gr, 2. haftamda 2 kilo 100 gr verip toplam iki haftada 3.200 vermiş oldum.ÇOK MUTLUYUMMMMMM. Allah razı olsun Canan Hoca’dan ve tabii ki sizlerden. Yani hem bu kadar tok kalıp hem de bu kadar kilo vermek ne güzel bi şeymiş. Yorumlarıyla destek olan herkese tekrar teşekkür ediyorum.

Bunun şerefine ticker'ımı da değiştirip bu kilo verme yolculuğunun sonunda "hazine" bulmaya motive oldum.

Bildirim: 28.05.2012
Rumuz: idealist33
Başlangıç tarihi: 16.09.2011
Başlangıç kg: 72.8
Geçen hafta: 56.2
Bu hafta: 55.7sonundaaa
Fark: - 0.5 kg
Toplam fark: - 17.1 kg
Beden:38 –bazen 36
Boy: 1.65
Hedef: 55

% 0.88
kızlarrr nihayet 500 gr cık gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…