eşimin gelmesine az kaldı onu bekliyorum canım 5 de yiyeceğim.. Vermeye çalışırken almayayım da
iyi fikir bence deboyun kaç canım senin
canım afiyet olsun bu içtiğin çayı kendinmi yapıyorsun yoksa hazırmı alıyorsun
canım bim den yeşil çay poşet alıyorum onun içine 1 çay kaşığı tarçın 1çay kaşığı zencefil koyuyorum acayip lezzetli oluyo zencefil ve tarçın cok yakışıyo bence...genelde bu çayı ikindi vakti hep içerim beni acıktırmadığını düşünüyorum içmedigim zamanlarda acıkma sürem azalıyo sankii..kalori yaktırdıgını okumuştum zencefilin ogün bugündür severek kullanıyorum...
bugün yediklerim
1.öğün:
2 yumurtadan,yeşillik,domates,salatalık,zeytinyağı ve bol limonlu salata
peynir
5 tane sarma
5 tane erik
5 tane yenidünya
bitki çayı
2.öğün:
1 tabak kuru fasülye
5 kaşık bulgur pilavı
yarım kase yoğurt
turşu
spor:45 dk yürüdüm
2.öğünüm nihayet
1.5 kırmızı biber dolması
yaprak sarması(kaç tane yediğimi bilmiyorum)10 tane filandır herhalde
ama vücudum kıtlık moduna girmesin di mi
1 kase topalak çorbası
yoğurt sarımsak
ohhhh yedim kendime geldim yaw
Afiyet olsun datlumben de yarın sabah sarma yesem daha iyi olacak leylakım iyi fikir
tayin sonuçlarınız ne zaman belli olacak canım
Papadiyam sen de acıkırsan evet ayran içköfteler miss gibi kokmuştur ohh afiyet olsun canımm..
Ben de dolmalarımı yapıp güvecime koydum ocakta pişiyor birazdan yirimTam 9 saattir açım ben açııımmmmm:95:
toz zencefille toz tarçınmı kullanıyorsun ya bende yeşil çayı içemiyorum içmek istiyorum ama bir kaç gündür şöyle bir çözüm buldum bende doğadanın kiraz saplı çayıyla liptonun yeşil çayını birlikte demliyorum yinede yeşil çayın tadı kötü geliyr ya ama bu karışıma zencefille tarçın eklesem nasıl olur acaba biraz fazla ağır olurmuki bir zararı olursa sadece akşamları 1,5 yaşındaki kızımı emziriyorum da ne dersiniz bu kiraz saplı çay ve yeşil çayın birleşimini sabah akşam içiyorum beni wc ye çıkarıyor biraz ama kızımı etkilemedi am diğerlerini katsam bir zararı olurmu acaba
kız Allah seni ne yapsıncanımı çektirdin kalktım bulgurlu yaprak sarması yaptım..ohhh misss gibi ben de yiycem işte
kızlar bu aksam 45 dk yurıycem söz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?