Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım afiyet olsun bu içtiğin çayı kendinmi yapıyorsun yoksa hazırmı alıyorsun

canım bim den yeşil çay poşet alıyorum onun içine 1 çay kaşığı tarçın 1çay kaşığı zencefil koyuyorum acayip lezzetli oluyo zencefil ve tarçın cok yakışıyo bence...genelde bu çayı ikindi vakti hep içerim beni acıktırmadığını düşünüyorum içmedigim zamanlarda acıkma sürem azalıyo sankii..kalori yaktırdıgını okumuştum zencefilin ogün bugündür severek kullanıyorum...

toz zencefille toz tarçınmı kullanıyorsun ya bende yeşil çayı içemiyorum içmek istiyorum ama bir kaç gündür şöyle bir çözüm buldum bende doğadanın kiraz saplı çayıyla liptonun yeşil çayını birlikte demliyorum yinede yeşil çayın tadı kötü geliyr ya ama bu karışıma zencefille tarçın eklesem nasıl olur acaba biraz fazla ağır olurmuki bir zararı olursa sadece akşamları 1,5 yaşındaki kızımı emziriyorum da ne dersiniz bu kiraz saplı çay ve yeşil çayın birleşimini sabah akşam içiyorum beni wc ye çıkarıyor biraz ama kızımı etkilemedi am diğerlerini katsam bir zararı olurmu acaba

bugün yediklerim

1.öğün:
2 yumurtadan,yeşillik,domates,salatalık,zeytinyağı ve bol limonlu salata

peynir
5 tane sarma
5 tane erik
5 tane yenidünya
bitki çayı

2.öğün:
1 tabak kuru fasülye
5 kaşık bulgur pilavı
yarım kase yoğurt
turşu

spor:45 dk yürüdüm

2.öğünüm nihayet

1.5 kırmızı biber dolması
yaprak sarması(kaç tane yediğimi bilmiyorum)10 tane filandır herhalde
ama vücudum kıtlık moduna girmesin di mi
1 kase topalak çorbası
yoğurt sarımsak

ohhhh yedim kendime geldim yaw

Son düzenleme:

Afiyet olsun datlumben de yarın sabah sarma yesem daha iyi olacak leylakım iyi fikir
tayin sonuçlarınız ne zaman belli olacak canım

ohhhh afiyet bal şeker olsun ama yağ olmasın bacım

Afiyet olsun datlumben de yarın sabah sarma yesem daha iyi olacak leylakım iyi fikir
tayin sonuçlarınız ne zaman belli olacak canım

sağol canımcımmannem sarmış getirmiş bana da haftasonu.kahvaltıda da çok güzel gidiyo valla.yarın sen de ye bebişim.sonuçlar 15 haziran da belli olacak iyiniyetlim

sağol leylakımmm aman yağ olmasın
Sabah yiyeyim ben de erisin akşama kaa Ben dolma yaptım bakıcım da bana sarma sardı sağolsun anneciğinin ellerine sağlık sana da afiyet şeker olsun yağ olmasın datlummm

Az kalmışş aa 17 gün var çabucak geçer gider canım benimm

Bu perşembe cuma niyetleneceğim bakalım hasta olmazsam yine.. kimler tutacak kıslar..

Son düzenleme:

kız Allah seni ne yapsın canımı çektirdin kalktım bulgurlu yaprak sarması yaptım..ohhh misss gibi ben de yiycem işte

canım ben tarçınıda zencefilide toz kullanıyorum zencefil süte gecmiyomuş canım ama sen yinede günde 1tatlı kaşıgını gecme derim..yeşil çaya tarçın kattıgında baskın geliyo hosuna gidicektir bence..enfazla 3 çeşit bitki karıştır abartmamak lazım..

iyi akşamlar hanımlar

2 gündür oglum hasta :2:ugrayamadım köh köh öksürüyo üşütmüş bogaz enfeksiyonu geçiriyomuş kara kuzum
geçmişe biraz baktım ama tam bitiremedim alçımı soran arkadaşlar olmuş alçım yarın çıkacak inşallah bakalım kilom ne durumda inşallah almamışımdır su çok içmedigim için kendimi çok şiş hissediyorum

1. Ogun
Karatay kahvaltisi

2. Ogun:
1 tavuk pirzola
2 parca tavuk kanat
Salata
1 kase tarhana corba

Herkese iyi aksamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…