iyi akşamlar hanımlar
2 gündür oglum hasta :2:ugrayamadım köh köh öksürüyo üşütmüş bogaz enfeksiyonu geçiriyomuş kara kuzum
geçmişe biraz baktım ama tam bitiremedim alçımı soran arkadaşlar olmuş alçım yarın çıkacak inşallah bakalım kilom ne durumda inşallah almamışımdır su çok içmedigim için kendimi çok şiş hissediyorum
Coook moralim bozuk kacamak yapmadim ama sanirim reglim yuzunden 2 kiloyu geri almisim basladigim yerdeyim aglamak istiyorum moralim acaip bozuk bide surekli uyumak istiyorum zaten bugun yattim uyudum. Neden hep boyle oluyo benim rejimlerimde neden hep mehter takimi gibiyim bugun bozmayi cok istedim tartidaki kilo artisini gorunce ama birakmicam.vericem bu kilolari bozmicam seni diyet duyuyormusun dayanicam ve vericem bu kilolariii.
Bu arada gunluk menum karatay kahvaltisi ve aksam uzeri 3 gibi dana eti ve az bulgur
Ooofff yaaa cok tatli istiyorum ama yemicem iste)
hafta sonu kaçamagından sonra kendimi çok şiş hissediyorum canım ..bide bu dönemde çok su içemedim otururken çok üşüyodum bide alçıyla durmadan vcye gidemiyodum aldıysam bile ödemdir herhalde dikkat ediyorum çünkü benim dandik tartı 92 diyo ...çarşamba günü evimister.comdan baskül aldım hala gelmedi yaa bu siteden ilk kez alışveriş yaptım umarım sorun çıkmazdestianam nasılsın canım kilo mu aldın yoksa:26::26:
çok geçmiş olsun canım..kıyamam ya..onlar hasta olunca mahfoluyoruz biz
1.propycil % 3.79
2.papadiyam %1.84
3.hanzade %1.18
4.esub %1.01
5.goncagül-ce %0.93
6.idealist %0.88
7.kaunos %0.74
8.handan06 %0.65
9.clemm %0.516
10.iyiniyetli %0.513
11.aydındidem %0.42
12.loxandra %0.41
13.fzgun %0.406
14.kaneel %0.402
15.emeluludas %0.38
16.ficans %0.14
17.güleryüz % 0
18.sersum % 0
19.esas % 0
20.sevgiliebe % 0
21.pepeti % 0
22.aslı72 + % 0.9
21.asyaateş+ % 1.02
22.leylak70 + %1.97
Coook moralim bozuk kacamak yapmadim ama sanirim reglim yuzunden 2 kiloyu geri almisim basladigim yerdeyim aglamak istiyorum moralim acaip bozuk bide surekli uyumak istiyorum zaten bugun yattim uyudum. Neden hep boyle oluyo benim rejimlerimde neden hep mehter takimi gibiyim bugun bozmayi cok istedim tartidaki kilo artisini gorunce ama birakmicam.vericem bu kilolari bozmicam seni diyet duyuyormusun dayanicam ve vericem bu kilolariii.
Bu arada gunluk menum karatay kahvaltisi ve aksam uzeri 3 gibi dana eti ve az bulgur
Ooofff yaaa cok tatli istiyorum ama yemicem iste)
coook tesekkur ederim taklım..selamlar karatay çıtırlarıpitki çayım eşliğinde geçmişi okudum geldim özellikle papadiyam ve propycilimi tebrik ediyorum
ewet taklım dustu bayaa cok sukur..ama taktım..48 e ulaşcam inşallah..Propycilcim uçmaya çalışıyor.. Kıss daha verme göbek gitmedi mi BMI çok düşük canım
afiyet olsun canım..selamlar hanım kızlar
ben geldim yine,dün dijital tartı beni 79 gösterdiacilen erimeliyim,oy oy oy çok fena
iyiniyetlim naaber,benim fasulyeler çıkmadı ya zamansız mı ektim acep,ilk tur çürüdü ikinci turdan hiç ses seda yok,rokalarım da sık ekmişim,4 parmak büyüdü ama altlardaki yapraklar sararıyor niyeki?yeşilsoğan ve rokadan dün yidik,toplayıp sofraya koyması çok zevkliydi,hal ve vaziyet budur
ewet biras zayıf oluyorum ama olsun hamilelikte kilo alma payı bırakmıs olurum kendime..Canim oncelikle tebrik ederim ve tum arkadaslarima gunaydin diyorum.
Seninli boyumuz hemen hemen ayni bende 1.67 yim .ideal kilomda 59-60 civari ama ben 62-63 olsam yeter diyorum.
Sen 48 kiloyla cok zayif olmaz misin?
Zaten masallah fistik gibiymissin
Kilo veren tum arkadaslara tebrikler
cok guzel gorunuyo taklım,gule gule giy inşallah...inşalllah içinde yuzersin o pantolonun..
canımıniçi hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah..bugün canım sıkkın yaaa.atamalar için başvurular başladı.eşime baskı yapmamak için konuşmuyorum ama içim içimi de yiyiyo...öffff.......neyse gidiyim yürüyeyim bari:100::100::100:
cok yemek kilo aldırmıyomus onu anladım taklım..Tebrik ederim herkesi kizlar..liste cok guzel olmus eline saglik iyiniyetlim..
Propycil canim bu kadar cok yerken nasil boyle guzel kilo verdin..tebrikler..
Ogle yemegim:
Taze fasulye
Yogurt
Eki Görüntüle 429841
Kız bu ne hırsEridin bittin resmen Tebrik ederim canım, yürüyüşler işe yaramış
tesekkur iderim canummmm..sanki sen benden cok farklısın..
Tebrik ederim kızlarKilo verenleri de veremeyenleri de kutlarım. Önemli olan sağlıklı beslenmek. Hepimiz bunu başarıyoruz. Kimi zaman vücudumuz bizi şaşırtsa da sonunda biz kazanıyoruz
Öpüyorum hepinizi, çok gelemesem de aklım da kalbim de sizlerle
sakın bozma arkadaşım..bak benim de öyle 2 ileri bi geri ..ben de ilk önce 1,5 kg verdim sonra yine 1 kg aldım..ben de bugün regl oldum..ondan bence ..yavaşta olsa vericez
merhaba kızlar bugünkü yediklerim
kahvaltım: 10:30 sabah 1 gün kurusu + 2 bardak su
maydonozlu su
2 yumurta
domates salatası( domates,salatalık,maydonoz,biber,soğan)
peynir
1ç.b.ceviz
1 bardak çay
saat 15 gibi 1 yenünya 1 ceviz 1 badem 3 bardak çay
akşam 18.30 da bitti
10 tane ızgara köfte
3 tane patates kızartması
yoğurtlu patlıcan közlemesi
domates-soğan
1 gün kurusu kayısı
1 ceviz
biraz öncede oğlumun çikolatalı gofretinden ısırdım:26: yorumlarınızı bekliyorum..hatalarım var mı arkadaşlar?
canım sabah menün güzelomega 3 de eklemelisin..
kahvaltını geç yaptığın için ara öğün yapmasan iyi edersin..ben çok erken yediğim için 3 öğün yapıyorum..ama senin gibi geç yiyince 2 öğün bile yeter..
akşam da patatesler
ceviz ve kayısıyı da akşam yemen kilo vermeni geciktirebilir
yok bacım yaw..artık sımarıp sımarıp kacamaga yumulmak yok inşallah..bugun borekler ve elmalı turtalar ikram ettiler okulda..nası guzel gorunuyodu emmee yemedimm..ben de plates yapmaya başlıyorum nasılım 50 dk
oğluş traş olacak o yokken ben platesimi yapayım
Propycil nerdesin kıss zafer sarhoşu oldun sızdın kaldın sen bildim mi
teşekürler canım.zaten 2 öğün planlıyordum ama dayanamadım malesef ki:18:
eşime ve oğluma köfteleri ve patatesleri kızarttım.kendi köftelerımı tost makinasında yaptımtabii patatslere dayanamayıp üçünü aşırdım
kayısıyıda tatlı istegımı bastırmak için yemiştim ama bastırmadı bide oğlumun gofretinin ucundan ısırdım
inşallah bidaha olmaz
yok bacım yaw..artık sımarıp sımarıp kacamaga yumulmak yok inşallah..bugun borekler ve elmalı turtalar ikram ettiler okulda..nası guzel gorunuyodu emmee yemedimm..
bugunku tek kacamagım ogle ve aksam yemegı arasında 3 bucuk saat gecmiş olması..
bu arada sana yan simitlerimiz için bi hareket:
yaptım ve işe yaradı gercekten..
iki elime 1.5 lt sular aldım iyice actım kollarımı ve sonra bi saga bi sola ellerimi dizlerime kadar değdirdim..25 defa filan yaptım..tavsiye iderim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?