Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Coook moralim bozuk kacamak yapmadim ama sanirim reglim yuzunden 2 kiloyu geri almisim basladigim yerdeyim aglamak istiyorum moralim acaip bozuk bide surekli uyumak istiyorum zaten bugun yattim uyudum. Neden hep boyle oluyo benim rejimlerimde neden hep mehter takimi gibiyim bugun bozmayi cok istedim tartidaki kilo artisini gorunce ama birakmicam.vericem bu kilolari bozmicam seni diyet duyuyormusun dayanicam ve vericem bu kilolariii.
Bu arada gunluk menum karatay kahvaltisi ve aksam uzeri 3 gibi dana eti ve az bulgur

Ooofff yaaa cok tatli istiyorum ama yemicem iste )

çok geçmiş olsun canım..kıyamam ya..onlar hasta olunca mahfoluyoruz biz

sakın bozma arkadaşım..bak benim de öyle 2 ileri bi geri ..ben de ilk önce 1,5 kg verdim sonra yine 1 kg aldım..ben de bugün regl oldum..ondan bence ..yavaşta olsa vericez

akşam yemeğimde

yarım kase mercimek çorbası
güveçte patlıcan yemeği
3kaşık bulgur pilavı
yeşillik(roka-tere-soğan-marul)eşim yetiştirdi
yoğurt yedim

saat 6,30 bitti
2,5 litre su
40 dk yürüyüş

destianam nasılsın canım kilo mu aldın yoksa:26::26:
hafta sonu kaçamagından sonra kendimi çok şiş hissediyorum canım ..bide bu dönemde çok su içemedim otururken çok üşüyodum bide alçıyla durmadan vcye gidemiyodum aldıysam bile ödemdir herhalde dikkat ediyorum çünkü benim dandik tartı 92 diyo ...çarşamba günü evimister.comdan baskül aldım hala gelmedi yaa bu siteden ilk kez alışveriş yaptım umarım sorun çıkmaz
:26:
çok geçmiş olsun canım..kıyamam ya..onlar hasta olunca mahfoluyoruz biz

saol canım aynen canım mahvaldum bugün o öksürdükçe benim içim acıdı ...çok hareketli hiç dikkat etmiyo kendine

Tebrik ederim kızlar Kilo verenleri de veremeyenleri de kutlarım. Önemli olan sağlıklı beslenmek. Hepimiz bunu başarıyoruz. Kimi zaman vücudumuz bizi şaşırtsa da sonunda biz kazanıyoruz
Öpüyorum hepinizi, çok gelemesem de aklım da kalbim de sizlerle

Bildirim: 28.05.2012
Rumuz: reyhan123
Başlangıç tarihi: 05,03,2012
Başlangıç kg: 106
Geçen hafta: 94
Bu hafta: 93,4
Fark: - 0.6
Toplam fark: - 12,6
Beden:52'ydi en son şimdi hiç bilmiyorum
Boy: 1.56
Hedef: 70

bu arada kızlar ben hepinizden büyüğüm :) ablanız sayılırım , öptüüm bol leptinlerr

canım sakın pes etme emi .regli döneminde hepimiz aynı oluyoruz ama sonrasında daha çok veriyoruz canın kaçamk istediginde kendini dışarı at bol bol yürü su yeşil çay iç .bak bende senin gibi 100 lü kilolardan indim yemin ederim 105 ken namaz bile kılamıyordum maddi manevi bütün hayatımı etkileşmi kilo ama 16 kilo vermiş olmak bile bende büyük degişimlere neden oldu nolur bırakma nefsine yenilmee burdan ayrılma sıksık oku,yazmasanda oku kocaman öptüm seni canım

merhaba kızlar bugünkü yediklerim

kahvaltım: 10:30 sabah 1 gün kurusu + 2 bardak su

maydonozlu su

2 yumurta
domates salatası( domates,salatalık,maydonoz,biber,soğan)
peynir
1ç.b.ceviz
1 bardak çay

saat 15 gibi 1 yenünya 1 ceviz 1 badem 3 bardak çay

akşam 18.30 da bitti

10 tane ızgara köfte
3 tane patates kızartması
yoğurtlu patlıcan közlemesi
domates-soğan
1 gün kurusu kayısı
1 ceviz

biraz öncede oğlumun çikolatalı gofretinden ısırdım:26: yorumlarınızı bekliyorum..hatalarım var mı arkadaşlar?

selamlar karatay çıtırlarıpitki çayım eşliğinde geçmişi okudum geldimözellikle papadiyam ve propycilimi tebrik ediyorum
coook tesekkur ederim taklım..

Propycilcim uçmaya çalışıyor.. Kıss daha verme göbek gitmedi mi BMI çok düşük canım
ewet taklım dustu bayaa cok sukur..ama taktım..48 e ulaşcam inşallah..

afiyet olsun canım..

ewet biras zayıf oluyorum ama olsun hamilelikte kilo alma payı bırakmıs olurum kendime..

işte yeni pantolonum ve benEki Görüntüle 429700
nasıl kızlar
cok guzel gorunuyo taklım,gule gule giy inşallah...inşalllah içinde yuzersin o pantolonun..

bugün canım sıkkın yaaa.atamalar için başvurular başladı.eşime baskı yapmamak için konuşmuyorum ama içim içimi de yiyiyo...öffff.......neyse gidiyim yürüyeyim bari:100::100::100:
canımıniçi hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah..

Tebrik ederim herkesi kizlar..liste cok guzel olmus eline saglik iyiniyetlim..
Propycil canim bu kadar cok yerken nasil boyle guzel kilo verdin..tebrikler..

Ogle yemegim:
Taze fasulye
Yogurt
Eki Görüntüle 429841
cok yemek kilo aldırmıyomus onu anladım taklım..

Kız bu ne hırs Eridin bittin resmen Tebrik ederim canım, yürüyüşler işe yaramış

tesekkur iderim canummmm..sanki sen benden cok farklısın..

iyi niyetlim tabi ben geç kaldım listeye giremedim sağlık olsun haftaya inşallah

canım sabah menün güzel omega 3 de eklemelisin..
kahvaltını geç yaptığın için ara öğün yapmasan iyi edersin..ben çok erken yediğim için 3 öğün yapıyorum..ama senin gibi geç yiyince 2 öğün bile yeter..
akşam da patatesler
ceviz ve kayısıyı da akşam yemen kilo vermeni geciktirebilir

ben de şu akşam yimeklerimi bi azaltsam daha rahat kilo vericem gibi
öz eleştiri de yapiim bari:90::90:

Öğle: Türlü yoğurt salata

Akşam: Kahvaltı ettim.çünkü çok acıkmıştım işten gelince hızlı olsun diye düşündüm

Herkese iyi akşamlar

teşekürler canım.zaten 2 öğün planlıyordum ama dayanamadım malesef ki:18:

eşime ve oğluma köfteleri ve patatesleri kızarttım.kendi köftelerımı tost makinasında yaptım tabii patatslere dayanamayıp üçünü aşırdım

kayısıyıda tatlı istegımı bastırmak için yemiştim ama bastırmadı bide oğlumun gofretinin ucundan ısırdım

inşallah bidaha olmaz

ben de plates yapmaya başlıyorum nasılım 50 dk

oğluş traş olacak o yokken ben platesimi yapayım

Propycil nerdesin kıss zafer sarhoşu oldun sızdın kaldın sen bildim mi
yok bacım yaw..artık sımarıp sımarıp kacamaga yumulmak yok inşallah..bugun borekler ve elmalı turtalar ikram ettiler okulda..nası guzel gorunuyodu emmee yemedimm..
bugunku tek kacamagım ogle ve aksam yemegı arasında 3 bucuk saat gecmiş olması..
bu arada sana yan simitlerimiz için bi hareket:
yaptım ve işe yaradı gercekten..
iki elime 1.5 lt sular aldım iyice actım kollarımı ve sonra bi saga bi sola ellerimi dizlerime kadar değdirdim..25 defa filan yaptım..tavsiye iderim..

ah canım bilirim..insan dayanamıyor ama burada onlarca kg veren arkadaşları görüpte iradelerine hayran olmamak elde değil..ben de çok kaçamak yapıyorum malesef..bu sıralar tayin modundayım..ama azar azar da olsa vericem inanıyorum

kız gir işine senin de mi yan simidin var..seninkiler simitse benimkiler şamriyeldir kısss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…