Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım bende çok acıkmıştım afiyet olsun

Leylak'cığım çok geçmiş olsun.

Allah şifa versin canımm geçmiş olsun babacığına

amin canlarım sağolun

geçmiş olsun oğluşa sende kurtuluyorsun alcıdan oohh

Cok ttesekkurler destegin icin

Yarim saat bile,olsa yuruyus yapabilirsen cok ise yarar. Sakiinnnn birakma. Moralin bozulmus ama lutfen kilo verince kendini ne kadar iyi hissedecegine odaklan. Bol su ve ayran ic. Internette kilo vermeyi basarmis kisilerin bir suru "once - sonra" hikayeleri var. onlari takip edersen motive ollursun. En onemlisi de burayi sakin bitakma cunku gercekten burdaki destek cok onemli.

kız gir işine senin de mi yan simidin var..seninkiler simitse benimkiler şamriyeldir kısss

sersum iyiniyetli bende bugün aldım taze yaprak cumartesi büyük oğluş geliyor
zeytinyağlı saracağım sarmayı kıymalı mı yapıyorsunuz
karataydan önce pirinçli kıymalı ve zeytinyağlı yapıyordum oda pirincli iç hazırlayıp yapıyordum
şimdi kafam karıştı nasıl yapıyorsunuz:44::44:

Merhabaaaa,

Gune asyaates'in cesaret vermesiyle tarilarak basladim ve YASASIN dedim cunku 2,1 kg vermisim

Kahvalti: klasik Karatay

Ogle: haslama karnibahar, yogurt, mevsim salata, taze fasulye

Aksam: (19.45'de bitti) izgara somon, izgara sebze, karisik yesil salata.

Bol su ve yemekten once 1 saat yuruyus.

Bol leptinli uykular

iyi akşamlar, yemek sonrası 45 dk yürüdüm.

ben de şu akşam yimeklerimi bi azaltsam daha rahat kilo vericem gibi
öz eleştiri de yapiim bari:90::90:

Sersum'cuğum, bir öz eleştiri de benden: geçtiğimiz hafta tartıda çok oynamalar oldu. Sanırım daha önce uzun bir süre bu kiloda kaldığım için vücut direnç göstermeye başladı. Bunun için ben de bu hafta:

- Bulgur pilavı, mercimek köftesi, lahmacun yememeye
- Sabah dışında meyve yememeye
- akşam yemeklerini daha erken ve ölçülü yemeye
- suyu arttırmaya (bazen günde sadece 2,3 bardak su içtiğim oluyor)

karar verdim. Bakalım neler olacak ?:44:

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) kısır ,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

hakkında hayırlısı olsun canım... sabahları erken kalkıp 3 öğün yapayım bari :))

arkadasların azmine bende hayranım..ben daha yeni başladım..benimde hafta sonu aöf sınavım var..allah yardımcımız olsunn..

ben bugün zeytinyağlı yaptım canım..evdekiler de bayıldı..soğanı azcık yağda pembeleştirip biber salçası,karabiber,kimyon
fesleğen ve karabiber koyup pilavlık bulguru da ekleyip 1-2 çeviriyorum..üstüne göz kararı bulgurların üstüne gelcek kadar su
koyup kısık ateşte suyunu çekene kadar az pişirip sonra yaprağa sarıyorum...çok çabuk pişiyor ve çok lezzetli oluyor..iç harca bir de yarım limon da sıkıyorum..afiyet olsun bebeeemm

başarılar dilerim

katılıyorum canım sana..ben de reglimi değerlendirip metabolizma hızından faydalanmalıyıp..hepberaber inşallah

merhaba kızlar su menu yazma işine bi turlu alısamadım
dunku menum
sabah :
1 yumurta
10 zeytin
cay bardagı ceviz
domates
peynir kalmamıstı yogurt yedim

2. ogun:

kofte
salata ayran

bugunku menum

1 yumurta
10 zeytin
c.b. ceviz
2 domates
tulum peyniri

2. ogun:

tavuklu salata
ayran

ama maalesef iş yerindeki bazı gerginlikler yuzunden gittim kurabiye yedim

of bi de moralim bozuldu bugun 200 gr fazla cıktım tartıda.. dun sabah 68.200 cıkmıstım bugun 68.400 cıktım butun gun de yuruyorum neden boyle oldu anlamadım size de olmus muydu ilk haftalarda? halbuki ben kendimi hafifliyo hissediyordum fazla cıktım

bir de acaba 3 ogun yapsam daha mı cabuk kilo veririm? 2 ogun mu 3 ogun mu daha iyi?

bir de hergun 3 kapsul omega 3 alıyorum yanında da b vitamini alıyorum bu konuda yorumlarınızı merak ediyorum yanlıs mı yapıyorum acaba?

Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum

en sonunda omega 3 kapsülü aldım içinde 30 tane var 40 lira eczacı 1 tane kullanacaksın dedi solgar omega 3 700 yazıyor :26::26:
şu omegalar k,lo yapmaz değil mi

1 öğün :
klasik karatay kahvaltısı

2. öğün :
semizotu salatası
1 avuç badem

3. öğün :
4 kaşık kuru fasulye
yarım avuc badem

su: 3 lt
spor : 1.5 saat çarşıda dolandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…