Aynen bu kaplumbağa gibi ilerliyorum ben de
öğleyin yemek yemedim.. Evde bana göre bişi yok akşama yetişir dolma yapacağız sarma yapacağız bakıcımla açım ya offf pişene kaa ölür müyüm papadiyam leylaklarımölmem herhalde
Leylak'cığım çok geçmiş olsun.
Allah şifa versin canımm geçmiş olsun babacığına
iyi akşamlar hanımlar
2 gündür oglum hasta :2:ugrayamadım köh köh öksürüyo üşütmüş bogaz enfeksiyonu geçiriyomuş kara kuzum
geçmişe biraz baktım ama tam bitiremedim alçımı soran arkadaşlar olmuş alçım yarın çıkacak inşallah bakalım kilom ne durumda inşallah almamışımdır su çok içmedigim için kendimi çok şiş hissediyorum
Cok ttesekkurler destegin icin
kız gir işinesenin de mi yan simidin var ..seninkiler simitse benimkiler şamriyeldir kısss
kız gir işinesenin de mi yan simidin var ..seninkiler simitse benimkiler şamriyeldir kısss
ben de şu akşam yimeklerimi bi azaltsam daha rahat kilo vericem gibi
öz eleştiri de yapiim bari:90::90:
ah canım bilirim..insan dayanamıyorama burada onlarca kg veren arkadaşları görüpte iradelerine hayran olmamak elde değil..ben de çok kaçamak yapıyorum malesef..bu sıralar tayin modundayım..ama azar azar da olsa vericem inanıyorum
sersum iyiniyetli bende bugün aldım taze yaprak cumartesi büyük oğluş geliyor
zeytinyağlı saracağım sarmayı kıymalı mı yapıyorsunuz
karataydan önce pirinçli kıymalı ve zeytinyağlı yapıyordum oda pirincli iç hazırlayıp yapıyordum
şimdi kafam karıştı nasıl yapıyorsunuz:44::44:
hakkında hayırlısı olsun canım... sabahları erken kalkıp 3 öğün yapayım bari :))
arkadasların azmine bende hayranım..ben daha yeni başladım..benimde hafta sonu aöf sınavım var..allah yardımcımız olsunn..
iyi akşamlar, yemek sonrası 45 dk yürüdüm.
Sersum'cuğum, bir öz eleştiri de benden: geçtiğimiz hafta tartıda çok oynamalar oldu. Sanırım daha önce uzun bir süre bu kiloda kaldığım için vücut direnç göstermeye başladı. Bunun için ben de bu hafta:
- Bulgur pilavı, mercimek köftesi, lahmacun yememeye
- Sabah dışında meyve yememeye
- akşam yemeklerini daha erken ve ölçülü yemeye
- suyu arttırmaya (bazen günde sadece 2,3 bardak su içtiğim oluyor)
karar verdim. Bakalım neler olacak ?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?