Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım ben karatay diyetinde yeniyim ama omega 3u uzun zamandır kullanıyorum. aksine tok tuttugunu ve enerji verdigini dusunuyorum.

Aslinda yuruyus yapmak istedim ama oyle bir yagmur varki anlatamam hic durmadi. Ama aksam yemegi yemedim sadece zeytin yedim bide yarim havuc ac hissetmiyorum. Ve tatli yemedim cok sukur ki dolap tatli dolu. İyki burasi var ve burdaki arkadaslar cok motive edici oluyor ) sanada cok tesekkurler destegin inan cok yardimci oldu bana

Tamam şimdi rahatladım iştah açar diye düşünmüştüm eczacı 1 adet al dedi bana uygundur heralde ? :)

canım senin sectiginin o etken maddesi fazla oldugu icin oyle dedi herhalde ben seven s..s kullanıyorum onun etken maddesi dusuk oldugu icin 3 tane alıyorum (ki daha fazla almam gerekiyor sanırım) gerci forumdaki daha tecrubeli arkadaslar daha iyi bilirler.
ben yemek duzeni hic olmayan biriyim. hamur ekmek zaten hic sevmezdim ama inanılmaz bir tatlı duskunlugum vardı. omega 3 aldıgımdan beri o azaldı. ( ki duzensiz beslendigim icin gozlemleme sansım yuksek oluyor :) ) gercekten daha zinde oldum, knsantrasyonum arttı, gzum acıldı :)
bi de artık kilo verebilirsem cok sevinicem

İyi akşamlar hanımlar, gün içinde arada girip okuyabildiğim kadar yorum yaptım ama menü bildirimi yapamadım.Resmen bütün gün köpeğim ile ilgilendim. İşte size hem menüm hemde aradaki olaylar:
Sabah tartıda +500g görmenin şoku
Kalkınca:2 yaprak kayısı
Sabah:07.30'da bitti. Klasik karatay kahvaltım
Köpeğim geçen hafta kısırlaştırma operasyonu geçirdi, öğlen onu almaya gitti. Beni görünce sevinçten kafesin teline kulağını taktı, pansumanı fln derken eve geliş 15.30 oldu. Akşam yemeğini ailecek yiyeceğiz diye ara öğün yaptım,16.00'da 2 kupa süt ve 1 ceviz.
Saat 18.00'e gelirken bir baktım bizim köpeğin yanağı kanıyor.Biraz inceledim ki yara baya büyük geldi gözüme yaklaşık 1 tl kadar deri yırtıktı. Yeniden veterinere gittik. Meğer bizim oğlan gittiği ilk gün onu bıraktık sanmış ve kafasını kafesin teline vurup durmuş. Tabii bu ilk 3-4 gün öyle sürmüş.kanama geçince sorun çözüldü sanmışlar ve bize haber vermemişler telaşlanmayalım diye. Onlar yaraya bakmayınca bizim oğlanın yarası iyice enfeksiyon kapmış. Veterinere gidince pansuman için anestezi yaptılar. Yaraya bir baktık ki sağ taraf resmen yok(gözün altından yara başlıyor, boyunun altına kadar) Tüm sağ tarafın derisi soyuldu kızlar. Bu köpek bizim yanımıza geldiğinde daha 40 günlüktü şimdi 21 aylık. Ben ameliyata girdim köpeğimi yalnız bırakmadım. Çıkışta bir başladım ağlamaya ki susturana aşk olsun. Biliyorum çoğunuz köpek diyecek ama geldiğinde o kadar çaresiz, savunmasız bir köpekti ki hala o hali gelir aklıma her bakışta.
Veterinerde uyanmasını beklemek derken eve geliş 20.30 oldu. Hemen yemeğe oturduk 21.00'da yedim yemeği yani. Menümde ciğer sote ve keten tohumlu salata ile nane vardı.
Tabii köpeğimi bu hale getirenlerin hesabı sorulacak, yarın dava açıyorum.
Geçmişi okuyacağım şimdi, siz aklımı dağıtır moralimi düzeltirsiniz

O zaman çok iyi Defnecim madem tatlı isteğini yok ediyor :)
Bana ilk kez mi kullanacaksın dedi ben evet deyince o zaman 1 adet tok karnına al dedi.

Hiç mi kilo veremedin karatayla ?

Son düzenleme:

cok gecmiş olsun canım tabii sinir bozucu bir durum ama merak etme kısa zamanda duzelir. bi de şimdi seni de hissedecek daha da cabuk iyileşir.
bugun ben de tartıda fazla cıktıgım icin yorum yapamıyorum. hala anlamadım nerde yanlış yaptım? havalardan falan olsa keske

Hay allah yaaa! Yaziktir zavallicik. Cok gecmis olsun. Hayvan da olsa o da bi can, kimbilir ne kadar cani yandi zavallicigin. Insallah enfeksiyon temizlenmistir. Kolay gelsin canim.

ekmekcim (bu da pek komik oldu :) ) ben aslında cok yeniyim daha bir hafta olmadı bir de basladıgımda regli oldugum icin tam baslama kilomu bilemiyorum. şimdi reglimin son gunleri ama hala kayda deger bir azalma yok acıkcası.. kacamaklarım oldu ama yine de bugun mesele 300 gr az cıkmayı beklerken 200 gr fazla cıktım. bu da moralimi bozdu. zaten bu aralar mutsuz bir donemdeyim bi yuzumu guldurseydi

omega konusunda da tabii eczacı benden iyi biliyordur bişey diyemem :) ama kafaya takılacak bişey yok canım emin ol. benim ac karnına ictigim gunler de oldu inan hic farketmedim bile. zaten biraz zaman gecince sen de farkedersin sana etkilerini kendine gore duzenlersin ama bence cok iyi olmus baslaman hakkaten gerekli bişey..

:)
Ben de 2 gün evvel tartıda +200 gr gördüm ama bugün yine inmişim ben spor yaptığımın ertesi günü hep fazla çıkıyorum bunu tespit ettim kendimde :)

Akşam yemeklerini saat 18 gibi bitirebilirsen iyi olur bana göre ben öyle yapıyorum hiç de acıkmıyorum açıkçası
1 hafta öyle denesene bakalım ne olacak sonuç ?

olabilir hakkaten bir gun oncesinde cok yurumustum hatta ayaklarımın altı acıdı. o spordan sayılırsa belki de oyle bişey..
ben normalde 6 dan bile once bitiriyorum 4 te yedigimde oldu. genelde oyle seviyorum zaten onceden de yemekle arası olan biri degildim tek sorunum tatlıydı e tabi kahvaltı yoktu gunde 1 ogun kopek gibi besleniyordum :) sonra da deli gibi tatlı istiyordum. yani su an cok bile yiyorum belki de vucut alısmaya calısıyor.

Çok sağol canım. Ben bu hafta bünyemi çoğu günler aç bıraktım öğlen yemek yemeye vakit bulamadım. Sanırım bu yüzden + yım. Çünkü reglim de yeni bitti, vermiş olmalıydım

Hay allah yaaa! Yaziktir zavallicik. Cok gecmis olsun. Hayvan da olsa o da bi can, kimbilir ne kadar cani yandi zavallicigin. Insallah enfeksiyon temizlenmistir. Kolay gelsin canim.

Teşekkür ederim canım. Ameliyata da girmeyi aklımda soru işareti kalmasın diye istedim, veterinerimiz çok güzel temizledi sağolsun. Bizde iyileşene kadar sprey sıkarak koruyacağız zaten antibiyotikte alıyor. İnş iyileşecek, 1,5 ay sürermiş ama.

Leklak70 babana çok geçmiş olsun.
Emeluludas pantolon pek yakışmış. Darısı 36 bedenlere
iyiniyetlim liste için ellerine sağlık
Listedeki herkesi tebrik ederim. Karatay ile yaşamı seçtiği ve bu yolda bıkmadan ilerlediği için

çok geçmiş olsun canım.çok üzüldüm ne demek onlar yaraya bakmamış.sen oraya emanet etmedinmi?davanı aç ve hakkını ara çünkü o da bir can..hayvana acımayan insana acır mı hiç!!!!!!!!!

Selam fistiklar...
Okuyabildigim kadar okumaya calisicam yorumlarinizi:)

Bugün 1,5 yil aradan sonra spora basladim ve kendimi müthis hissediyorum,
spor yapmadigim günlerde cok agresif olurdum. Spor hem incelme hemde
psikolojik olarak rahatlama desarj olma araci, saglikli yasam icin spor sart tekrar anladim...
Bundan sonra devam edicem insallah..

Bugünkü menüme geleyim..
1.Ögün: Balik fileto, marul, kasar peynir ve yesil cay
Ara: Kiraz, demir vitamin kapsülü

2.Ögün:
Mercimek corbasi bol limonlu, karpuz

Spor olarak: 20 dk. Slim start it up

Son düzenleme:
iyi geceler kizlar.
baktim ki 2.Ogunumu yazmayi unutmusum

2.ve son ogunum;
-6 kofte,
-6 dilim tost makinesinde kizartilmis yagsiz patlican,
-ve karisik salata
cay,su

aksam 8 gibi 3 kara erik kurusu ve kahve
:26:

çok geçmiş olsun canım.çok üzüldüm ne demek onlar yaraya bakmamış.sen oraya emanet etmedinmi?davanı aç ve hakkını ara çünkü o da bir can..hayvana acımayan insana acır mı hiç!!!!!!!!!
Çok sağol canım,doğru söylüyorsun.Bugün gerekli işlemleri başlattık zaten avukatla, yarın belgeleri imzalayıp açacağım davayı. İnş birileri bu konuda dersini alacak, başka canlar yanmayacak.

bugün canım sıkkın yaaa.atamalar için başvurular başladı.eşime baskı yapmamak için konuşmuyorum ama içim içimi de yiyiyo...öffff.......neyse gidiyim yürüyeyim bari:100::100::100:

canım insallah hersey gönlüne göre olur canını da sıkma ne kadar düşünsende
hersey olacagına varıyor hayatım

insallah canım

çok iyisin tebrikler boy olunca insan böle 77 kg iken bile çok fit oluyyor yavv

bu arada saphirayı sormussunuz yoğunluktan girememis ve artık editörümüz değil kızlar

bundan sonra editör kim olcak peki ,saphira nın bi sorunu mu var acaba yoksa
fırsat bulamıyor iyidir umarım:44:

Yha ben bu diyetten bişi alnlamadım ... her hafta diyet menüsü değişiyor mu ? daha detaylı bir şekilde anlatırsanız sevinirim :S

tatlım bizim menülerimiz belirli kalıba göre deyil..
un vs.aycicek yagları sucuk salam vb gibi
işlenmiş gıdalar ,şeker tatlılar kızartmalar olmadıgı sürece
o gün evinde ne pişiyorsa yiyebilirsin ..
ögün araların 4 saat olmalı aksam 8 den sonra yemek yenmemeli ..bol su tüketilmeli
önemli kurarllarından biri o mega 3 kullanmak ilk sayfada fazlaca ayrıntı var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…