1saat daha yürüdüm
40 gündüz yürümüştüm
gitsin yağlar gitsin kilolar
ben bugün zeytinyağlı yaptım canım..evdekiler de bayıldı..soğanı azcık yağda pembeleştirip biber salçası,karabiber,kimyon
fesleğen ve karabiber koyup pilavlık bulguru da ekleyip 1-2 çeviriyorum..üstüne göz kararı bulgurların üstüne gelcek kadar su
koyup kısık ateşte suyunu çekene kadar az pişirip sonra yaprağa sarıyorum...çok çabuk pişiyor ve çok lezzetli oluyor..iç harca bir de yarım limon da sıkıyorum..afiyet olsun bebeeemm
Leklak70 babana çok geçmiş olsun.
Emeluludas pantolon pek yakışmış. Darısı 36 bedenlere
iyiniyetlim liste için ellerine sağlık
Listedeki herkesi tebrik ederim. Karatay ile yaşamı seçtiği ve bu yolda bıkmadan ilerlediği için
cok gecmiş olsun canım babana
bian önce saglıgına kavusur insallah
Canimcim babisine cok cok gecmis olsun..tarifini deneyeceğim
teşekkürler kızlar inşallah
iyi geceler
gunaydin kisslar daha uyanmadinizmi yaw
Sabah ac karna yarim saat yurudum bantta ve sonra kahvaltimi ettim:
1 adet yumurta
2 bardak cay
1 ince belli ceviz
tulum,ve beyaz peynir
17 adet zeytin
1 tabak domates,kasar,kekik,k.biberli ve 1 yumurtali melemen
Sindik te okuluma geldim,derse girmedim kaytariyom..
2 Nisan 2012 de başladığım karatayla sağlıklı yaşam yolculuğum
-9 kg ile devam etmektedir.
Bilgilerinize sunar saygılar dilerim efenim
İyi akşamlar hanımlar, gün içinde arada girip okuyabildiğim kadar yorum yaptım ama menü bildirimi yapamadım.Resmen bütün gün köpeğim ile ilgilendim. İşte size hem menüm hemde aradaki olaylar:
Sabah tartıda +500g görmenin şoku
Kalkınca:2 yaprak kayısı
Sabah:07.30'da bitti. Klasik karatay kahvaltım
Köpeğim geçen hafta kısırlaştırma operasyonu geçirdi, öğlen onu almaya gitti. Beni görünce sevinçten kafesin teline kulağını taktı, pansumanı fln derken eve geliş 15.30 oldu. Akşam yemeğini ailecek yiyeceğiz diye ara öğün yaptım,16.00'da 2 kupa süt ve 1 ceviz.
Saat 18.00'e gelirken bir baktım bizim köpeğin yanağı kanıyor.Biraz inceledim ki yara baya büyük geldi gözüme yaklaşık 1 tl kadar deri yırtıktı. Yeniden veterinere gittik. Meğer bizim oğlan gittiği ilk gün onu bıraktık sanmış ve kafasını kafesin teline vurup durmuş. Tabii bu ilk 3-4 gün öyle sürmüş.kanama geçince sorun çözüldü sanmışlar ve bize haber vermemişler telaşlanmayalım diye. Onlar yaraya bakmayınca bizim oğlanın yarası iyice enfeksiyon kapmış. Veterinere gidince pansuman için anestezi yaptılar. Yaraya bir baktık ki sağ taraf resmen yok(gözün altından yara başlıyor, boyunun altına kadar) Tüm sağ tarafın derisi soyuldu kızlar. Bu köpek bizim yanımıza geldiğinde daha 40 günlüktü şimdi 21 aylık. Ben ameliyata girdim köpeğimi yalnız bırakmadım. Çıkışta bir başladım ağlamaya ki susturana aşk olsun. Biliyorum çoğunuz köpek diyecek ama geldiğinde o kadar çaresiz, savunmasız bir köpekti ki hala o hali gelir aklıma her bakışta.
Veterinerde uyanmasını beklemek derken eve geliş 20.30 oldu. Hemen yemeğe oturduk 21.00'da yedim yemeği yani. Menümde ciğer sote ve keten tohumlu salata ile nane vardı.
Tabii köpeğimi bu hale getirenlerin hesabı sorulacak, yarın dava açıyorum.
Geçmişi okuyacağım şimdi, siz aklımı dağıtır moralimi düzeltirsiniz
maşallah çok güzel kilo vermişsin neler yaptın paylaşırmısın
WwwaaaayyyssssGünaydın iyi dersler daha doğrusu kaytarmalar konular bitmiştir sınavlar da bitti ohh dinlen canımtatlım.. 07:00 itibarıyla kalktım.. kuru fasulye ve yarma haşladım.. Kuru fasulyemi pişirdim.. Yarma da pişti bakıcım onu karıştırıp çorba yapar artıkın.. Kahvaltı hazırladım. Bunları yaparken de uyanıktı stres oldum yaw ağlamaklı uyandı.. kahvaltım bitti. Şimdik kahvemi içeceğim
Hala wc ye çıkamadım papişim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?