Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kizlar iyi aksamlar.........
bu aralar cok cok cok yogunum 1,5 haftadir yazamiyorum. Simdi biraz hafifledi islerim...
Yarindan itibaren menü paylasimina devam...
Bu arada tabiki burdan uzak kalinca kacaklarda olmadi degil.. Napalim bizde böyle iki ileri bir geri devam :)))

tarifini deneyeceğim

cok gecmiş olsun canım babana
bian önce saglıgına kavusur insallah

teşekkürler kızlar inşallah

iyi geceler

Kızlar herkese bol leptin olsun inşallah
sabah 1 dl kek
öğlen 1 tb kfaulye
akşam 1 kase mercimek çorbası ve 1 tb soya soslu tavuk bol kekikli
yanında salata ile
akşam tiramisü yaptım ama el sürmedim
kekde yaptım tarçınlı elmalı onada el sürmedim ama sabah kahvaltı niyetine accık götürebilirim

2 Nisan 2012 de başladığım karatayla sağlıklı yaşam yolculuğum
-9 kg ile devam etmektedir.
Bilgilerinize sunar saygılar dilerim efenim

gunaydin kisslar daha uyanmadinizmi yaw
Sabah ac karna yarim saat yurudum bantta ve sonra kahvaltimi ettim:
1 adet yumurta
2 bardak cay
1 ince belli ceviz
tulum,ve beyaz peynir
17 adet zeytin
1 tabak domates,kasar,kekik,k.biberli ve 1 yumurtali melemen

Sindik te okuluma geldim,derse girmedim kaytariyom..

Canim cok uzuldum ya,agzi war dili yok hayvanin..insan olsa ifade edebilir ama haywancagizlar ifade de edemezler ya,icim parcalanir yarali gorunce onlari..tuylerim tiken tiken oldu canim insallah hemencecik iyilesir..

Günaydın iyi dersler daha doğrusu kaytarmalar konular bitmiştir sınavlar da bitti ohh dinlen canım tatlım.. 07:00 itibarıyla kalktım.. kuru fasulye ve yarma haşladım.. Kuru fasulyemi pişirdim.. Yarma da pişti bakıcım onu karıştırıp çorba yapar artıkın.. Kahvaltı hazırladım. Bunları yaparken de uyanıktı stres oldum yaw ağlamaklı uyandı.. kahvaltım bitti. Şimdik kahvemi içeceğim

Hala wc ye çıkamadım papişim..

Leylakım 70im ben dün sarmayı bulgurla yaptım çok güsel olmuştuu..
Ben de bulguru yıkayıp, bol dereotu maydanoz doğradım.. Domates konservemden ekledim. Bol zeytinyağı baharat tuz salça soğan da rendeledim pişirmeden sardım

Günaydın kızlar,

sabah: 2 yum., 1 dilim peynir, salata, 1 ç.b.ceviz, 3 gün kurusu, 5 zeytin

Gününüz güzel osun.

kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
maydanoz
4 yaprak sarma
tereyağı yedim wc için
1 çeri salatalık
5 erik
ş.siz çay
hellim kızartması

Asyaates'ciğim çok üzüldüm. İnşallah en kısa sürede iyileşir, çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Asyaateşim onlar çocuk gibi oluyor geçmiş olsun canım.. Benim yüreğim dayanmıyor yaa off.. Ama şanslı sizin köpüşler senin gibi sahip çıkan melekleri var

Günaydın arkadaşlar
24/04/de başladım 79 kg la
bu sabah 73 kg geldim çok mutluyum kızlar
bu arada çevremdeki 3 kişiyi de karataycı yaptım
sizleri seviyorum iyiki varsınız :)

Wwwaaaayyyssss
cok hizlisin kiiiissss massallah..
canimcim tuvalet sorunu icin kanaelin metabolizma cayini denedinmi,cok isr yariyo gercekten..kesin denememissindir hemen soyliym ozaman:
Bugun aktara gidiyosun ve:
Zencefil
cubuk tarcin
zerdecal aliyosun
sonrada:
1 lt suya:basparmk kadar zencefil,2 cubuk tarcin,1 cay kasigi zerdecal ve 5-6 top karabiber atiyosun ve kaynatiyosun..zencefil ve tarcn yumusayincaya kdar kaynatiyosun,istedgn zaman 1 bardk iciyosum..zaten tadi cok guzel..dene bakem bi ise yaradigini goreceksin..

asyaateş aglattın beni geçmiş olsun köpegine (adıne :26: BENİM OGLANDA ÇOK İSTİYO AMA YERİMİZ YOK TAYİNCİYİZ DİYE ALAMIYORUZ

KAÇAMAKSIZ Bİ GÜN OLACAK DİYE KENDİME SÖZ VERDİM UMARIM BOZMAM

2 MUZ
1 ÇB FINDIK
KAKAO
1 SB SÜT
BİRAZDAN DOKTORA GİDECEGİZ ALÇIM ÇIKACAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…