2 Nisan 2012 de başladığım karatayla sağlıklı yaşam yolculuğum
-9 kg ile devam etmektedir.
Bilgilerinize sunar saygılar dilerim efenim
yaklaşık 1 haftadır takipdeyim sizleri
çok güzel kilolar vermişsiniz maşallah
bir türlü kendime uygun diyet yapamadım
şimdi 67 kiloyum dukan yaptım tansiyonum düştü diyeti bozdum verdiğim 3 kiloyu hop aldım
karatay diyeti dikkatimi çekti. ama tam bilgi sahibi olamadım.
beni aydınlatacak olan var mı acaba
maşallah çok güzel kilo vermişsin neler yaptın paylaşırmısın
ilk hafta 2 kilo vermiştim sanırım sonrasında genelde azar azar verdim ama 6. günüm orucum yürüyemiyorum ama kilo vermesi daha kolay sankiArkadaş güsel kilo vermiş ama kızlar en sağlıklısı haftada 1-1.5 kilo vermektir sabırlı olunGerçi oda 1.5 kilo filan vermiş herhalde
asyaateş aglattın beni geçmiş olsun köpegine (adıne :26: BENİM OGLANDA ÇOK İSTİYO AMA YERİMİZ YOK TAYİNCİYİZ DİYE ALAMIYORUZ
KAÇAMAKSIZ Bİ GÜN OLACAK DİYE KENDİME SÖZ VERDİM UMARIM BOZMAM
2 MUZ
1 ÇB FINDIK
KAKAO
1 SB SÜT
BİRAZDAN DOKTORA GİDECEGİZ ALÇIM ÇIKACAK
tatlım kitabını almanı öneririm..çok faydalı olucaktır..
Hadi gozun aydin desticim..bugnden itibaren yine yeniden karatay de insallaahhasyaateş aglattın beni geçmiş olsun köpegine (adıne :26: BENİM OGLANDA ÇOK İSTİYO AMA YERİMİZ YOK TAYİNCİYİZ DİYE ALAMIYORUZ
KAÇAMAKSIZ Bİ GÜN OLACAK DİYE KENDİME SÖZ VERDİM UMARIM BOZMAM
2 MUZ
1 ÇB FINDIK
KAKAO
1 SB SÜT
BİRAZDAN DOKTORA GİDECEGİZ ALÇIM ÇIKACAK
şimdi 67 kiloyum dukan yaptım tansiyonum düştü diyeti bozdum verdiğim 3 kiloyu hop aldım
beni aydınlatacak olan var mı acaba[/QUOTE
Oncelikle dogru yerdesn canim,karatay beslenme sekli bagimlilik yapacak goreceksn..ilk sayfayi ve hocanin yesil mezuralu kitabini oku ve burayada sık sık ugra derim..sewgiler..
Hadi gozun aydin desticim..bugnden itibaren yine yeniden karatay de insallaahh
beni aydınlatacak olan var mı acaba[/QUOTE
Oncelikle dogru yerdesn canim,karatay beslenme sekli bagimlilik yapacak goreceksn..ilk sayfayi ve hocanin yesil mezuralu kitabini oku ve burayada sık sık ugra derim..sewgiler..
teşekkür ederim canım. bundan sonra burdayım inş.
kitabı sipariş ettim gelince okuyacağım inş.
İyi akşamlar hanımlar, gün içinde arada girip okuyabildiğim kadar yorum yaptım ama menü bildirimi yapamadım.Resmen bütün gün köpeğim ile ilgilendim. İşte size hem menüm hemde aradaki olaylar:
Sabah tartıda +500g görmenin şoku
Kalkınca:2 yaprak kayısı
Sabah:07.30'da bitti. Klasik karatay kahvaltım
Köpeğim geçen hafta kısırlaştırma operasyonu geçirdi, öğlen onu almaya gitti. Beni görünce sevinçten kafesin teline kulağını taktı, pansumanı fln derken eve geliş 15.30 oldu. Akşam yemeğini ailecek yiyeceğiz diye ara öğün yaptım,16.00'da 2 kupa süt ve 1 ceviz.
Saat 18.00'e gelirken bir baktım bizim köpeğin yanağı kanıyor.Biraz inceledim ki yara baya büyük geldi gözüme yaklaşık 1 tl kadar deri yırtıktı. Yeniden veterinere gittik. Meğer bizim oğlan gittiği ilk gün onu bıraktık sanmış ve kafasını kafesin teline vurup durmuş. Tabii bu ilk 3-4 gün öyle sürmüş.kanama geçince sorun çözüldü sanmışlar ve bize haber vermemişler telaşlanmayalım diye. Onlar yaraya bakmayınca bizim oğlanın yarası iyice enfeksiyon kapmış. Veterinere gidince pansuman için anestezi yaptılar. Yaraya bir baktık ki sağ taraf resmen yok(gözün altından yara başlıyor, boyunun altına kadar) Tüm sağ tarafın derisi soyuldu kızlar. Bu köpek bizim yanımıza geldiğinde daha 40 günlüktü şimdi 21 aylık. Ben ameliyata girdim köpeğimi yalnız bırakmadım. Çıkışta bir başladım ağlamaya ki susturana aşk olsun. Biliyorum çoğunuz köpek diyecek ama geldiğinde o kadar çaresiz, savunmasız bir köpekti ki hala o hali gelir aklıma her bakışta.
Veterinerde uyanmasını beklemek derken eve geliş 20.30 oldu. Hemen yemeğe oturduk 21.00'da yedim yemeği yani. Menümde ciğer sote ve keten tohumlu salata ile nane vardı.
Tabii köpeğimi bu hale getirenlerin hesabı sorulacak, yarın dava açıyorum.
Geçmişi okuyacağım şimdi, siz aklımı dağıtır moralimi düzeltirsiniz
evet kitabını almayı düşünüyorum. bu diyetin en önemli özelliği ekmeğin olmaması değil mi
kitap gelinceye kadar kendi kendime uygulayayım. sabahları 2 yumurta var bi de
meyve serbest mi acaba?
keten tohumunu direkt mi yicem yoksa yağınımı içeyim?
sorumlarım için kusura bakma yardımcı olursan çok sevinirim
,,merhaba kızlar su menu yazma işine bi turlu alısamadım
dunku menum
sabah :
1 yumurta
10 zeytin
cay bardagı ceviz
domates
peynir kalmamıstı yogurt yedim
2. ogun:
kofte
salata ayran
bugunku menum
1 yumurta
10 zeytin
c.b. ceviz
2 domates
tulum peyniri
2. ogun:
tavuklu salata
ayran
ama maalesef iş yerindeki bazı gerginlikler yuzunden gittim kurabiye yedim
of bi de moralim bozuldu bugun 200 gr fazla cıktım tartıda.. dun sabah 68.200 cıkmıstım bugun 68.400 cıktım butun gun de yuruyorum neden boyle oldu anlamadım size de olmus muydu ilk haftalarda? halbuki ben kendimi hafifliyo hissediyordum fazla cıktım
bir de acaba 3 ogun yapsam daha mı cabuk kilo veririm? 2 ogun mu 3 ogun mu daha iyi?
bir de hergun 3 kapsul omega 3 alıyorum yanında da b vitamini alıyorum bu konuda yorumlarınızı merak ediyorum yanlıs mı yapıyorum acaba?
Günaydın iyi dersler daha doğrusu kaytarmalar konular bitmiştir sınavlar da bitti ohh dinlen canımtatlım.. 07:00 itibarıyla kalktım.. kuru fasulye ve yarma haşladım.. Kuru fasulyemi pişirdim.. Yarma da pişti bakıcım onu karıştırıp çorba yapar artıkın.. Kahvaltı hazırladım. Bunları yaparken de uyanıktı stres oldum yaw ağlamaklı uyandı.. kahvaltım bitti. Şimdik kahvemi içeceğim
Hala wc ye çıkamadım papişim..
hoş geldin nazende beni tanıdınmı neler yapıyosun bakalım famir loxi de burda güzel bir diyet doğru seçim
şeker yasak bu diyette meyve şekeride dahil...
meyve serbest değil sadece kahvaltıda yiyeblrisin yemesen daha iyi ama.
un yasak.
30 dk yürüyüş şart.
omega 3 almalısın bizler marıncap kullanıyoruz bir çok kisi.
keten tohumu sart değil ki yersne yogurtla yiyenler var omega 3 kaynağı
sabah 1 çay bardaı kavrulmamıs kuruyemeis olacak ceviz badem gibi şart bu
2 yumurta az pismis olmalı mutlaak a
ürünlerin, yediklerin daha çok paketli değil köy ürünü olmlı doğal işlenmemis olmalı
Günaydın kızlar
Nasılsınız
Dün ve bu gün yürüyemedim,akşama doğru çıkarım inşallah
Sabah kahvaltım,mantarlı omlet,domates,peynir,zeytin,ceviz,1 lokma tahin helvası
slm diyet güzel gidiyorşimdi bir velim pişi ( hamur kızartması getirmis çok güzel koktu ) ama yiyemedim çünkü orucum
beni aydınlatacak olan var mı acaba
Hadi gozun aydin desticim..bugnden itibaren yine yeniden karatay de insallaahh
teşekkür ederim canım. bundan sonra burdayım inş.
kitabı sipariş ettim gelince okuyacağım inş.
tabi bu en doğrusu olabilir
Canım ben de o konudan dertliyim,hatta kendime kızıyorum Canan hocaya bu konuyu sormadığım için,dün ben sabah kahvaltısı yerine sadece 1 koca tabak yeşil erik yedim ve sonuç aldım,istersen sen de dene,sen zaten 2 öğün yapıyorsun,öğlen yiyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?