Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

2 Nisan 2012 de başladığım karatayla sağlıklı yaşam yolculuğum
-9 kg ile devam etmektedir.
Bilgilerinize sunar saygılar dilerim efenim

yaklaşık 1 haftadır takipdeyim sizleri
çok güzel kilolar vermişsiniz maşallah
bir türlü kendime uygun diyet yapamadım
şimdi 67 kiloyum dukan yaptım tansiyonum düştü diyeti bozdum verdiğim 3 kiloyu hop aldım
karatay diyeti dikkatimi çekti. ama tam bilgi sahibi olamadım.
beni aydınlatacak olan var mı acaba

tatlım kitabını almanı öneririm..çok faydalı olucaktır..

maşallah çok güzel kilo vermişsin neler yaptın paylaşırmısın

sizden çok farklı birşey yapmadım canım
2 çocuk var 4-1 yaşlarındalar
çok kaçamak yapmadım 2 aydır yaptığım kaçamakları sayacak kadar az diyebilirim
15 -20 gün yürüdüm sadece başka yürüyemedim
8 den sonra asla yemedim 1 kerecik çiğ köfteye dayanamamıştım
doğal beslenmeye çalıştım yoğurt yumurta tamamen doğaldı
sığır jeletininin içeriğini bilmediğimden içime kurt düştü marincapı bıraktım
3 güncük plates yapabildim

vel hasıl irademe hakim oldum. ve devam ediyorum 10 kilo daha var vereceğim inşallah
ama bu kilolar benim 6-7 ay önce aldığım taze kilolar olduğu için vermem kolay oldu
şimdi doğum kilolarımı veriyorum. hamileyken zayıftım, doğum yaptığım ilk 1 ay zayıftım ama sonra almaya başladım
ve ilk suçlu olarak kirazı görüyorum. çünkü saplarını biriktiricem diye oturup bi kasa eve abartmıyorum bi kasa kiraz yedim.
vel hasıl 1 şişe kiraz sapım ve nur topu gibi kilolarım oldu

Arkadaş güsel kilo vermiş ama kızlar en sağlıklısı haftada 1-1.5 kilo vermektir sabırlı olun Gerçi oda 1.5 kilo filan vermiş herhalde
ilk hafta 2 kilo vermiştim sanırım sonrasında genelde azar azar verdim ama 6. günüm orucum yürüyemiyorum ama kilo vermesi daha kolay sanki

inşallah başlayabilirsin yürüyüşlerine artık. dikkat et yürürken canım.

asyates canım çok üzüldüm..çok geçmiş olsun..hayvan sevgisi olmayanın insan sevgisi de olamaz..ne kadar güzel bişey ki sen bu kadar sahip çıkmışsın ve bakmışsın..gerçekten çok şanslıymış küçük dostun..umarım bir an önce iyileşir..

geçmişi çok okuyamadım kızlar ama maşallahh güne erken başlıyorsunuz..sabah sporu yapanlar var..yemeğini yapanlar var..maşallahh size..ben 7.30 da kendimi zorla alıyorum yataktan..ancak hazırlanma ve kahvaltıya yeti,yor zamanım..

dün akşamki menüm:
1 kase tavuk suyuna çorba
4 köfte
1 tabak z.yağlı barbunya

sabah:
1 rafadan yumurta
beyaz peynir
zeytin 3-4 tane
1 domates
1 bardak süt

herkese güzel bir gün diliyorum..

slm diyet güzel gidiyor şimdi bir velim pişi ( hamur kızartması getirmis çok güzel koktu ) ama yiyemedim çünkü orucum

tatlım kitabını almanı öneririm..çok faydalı olucaktır..

evet kitabını almayı düşünüyorum. bu diyetin en önemli özelliği ekmeğin olmaması değil mi
kitap gelinceye kadar kendi kendime uygulayayım. sabahları 2 yumurta var bi de
meyve serbest mi acaba?
keten tohumunu direkt mi yicem yoksa yağınımı içeyim?
sorumlarım için kusura bakma yardımcı olursan çok sevinirim

28mayıs p.tesi
Sabah kalkınca ılık su
Kahvaltı :klasik karatay kahvaltı
2 ÖĞÜN: mercimek çorbası+etli taze fasulye +şakşuka+cacık+salata
Ara: 1 avuç badem+ türk kahvesi
Akşam klasik karatay kahvaltısı
yatmadan önce 1 bardak süt

Bol bol limonlu suu+yeşil çayy
Egzersiz: bol bol ev işi +işyerinde koşturmaca+kızımın peşinden de koşturmaca…

29 mayıs Salı

Sabah :karatay kahvaltı

Ve şimdi dee yeşil çayımı içip geçmişi okuyabilirim…. İşlerim birazz beklesinn

Hadi gozun aydin desticim..bugnden itibaren yine yeniden karatay de insallaahh

canım çok geçmiş olsun köpeciğee,,,yasııkk hiç dayanamam..nasıl üzgün gözlerle bakmıştır sana...inşallah çabuk atlatır,hemen unutur olanları,bunlarıda yapanların yanına bırakma...

hoş geldin nazende beni tanıdınmı neler yapıyosun bakalım famir loxi de burda güzel bir diyet doğru seçim

şeker yasak bu diyette meyve şekeride dahil...
meyve serbest değil sadece kahvaltıda yiyeblrisin yemesen daha iyi ama.
un yasak.
30 dk yürüyüş şart.
omega 3 almalısın bizler marıncap kullanıyoruz bir çok kisi.
keten tohumu sart değil ki yersne yogurtla yiyenler var omega 3 kaynağı
sabah 1 çay bardaı kavrulmamıs kuruyemeis olacak ceviz badem gibi şart bu
2 yumurta az pismis olmalı mutlaak a

ürünlerin, yediklerin daha çok paketli değil köy ürünü olmlı doğal işlenmemis olmalı

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

Nasılsınız

Dün ve bu gün yürüyemedim,akşama doğru çıkarım inşallah

Sabah kahvaltım,mantarlı omlet,domates,peynir,zeytin,ceviz,1 lokma tahin helvası

,,

defnecim,öncelikle bu menü yazma olayını alışkanlık haline getirmen,yediklerini görmen ve kendini kontrol etmen açısından çok iyi olur,eğer foruma girmeye zorlanıyosan,kendin bi ajanda tut ona yaz,ben öyle yapıyorum ve daha faydalı oluyo,,yaptığın menünde bi sıkıntı yok gibi ama saatlerini iyi ayarlaman lazım.öğünler arasında 4 saat olmalı ve akşma 8 den sonrada biey yememen lazım..tabi o kurabiyeleridee...yada yesende daha fazla yürüyüş yapmalısınn.mesela geçen gün canan hoca dedi ki günde 5 km yürüyün her istediğinizi yiyin...hadi bakalım dedim bende hodri meydan yani bunlara dikkat ettiğin sürece sanırım bi sorun olmaz..bide sanırım b vitamini belli bi zmaan sonra göbek bölgsinde ,basende yağlanma yapıyor,ve iştah açıyor diye biliyorum ama yinede bi doktora danışş....

bu arada kızlar valla bende 1 haftada baya bilgilenmişmiyim neyimm yawww....

Canım ben de o konudan dertliyim,hatta kendime kızıyorum Canan hocaya bu konuyu sormadığım için,dün ben sabah kahvaltısı yerine sadece 1 koca tabak yeşil erik yedim ve sonuç aldım,istersen sen de dene,sen zaten 2 öğün yapıyorsun,öğlen yiyebilirsin

pepettiicimm günaydınn....
ne güzel yine kısaca özetledin programımızııı ağzına sağlıkk :13:

Günaydın kızlar

Nasılsınız

Dün ve bu gün yürüyemedim,akşama doğru çıkarım inşallah

Sabah kahvaltım,mantarlı omlet,domates,peynir,zeytin,ceviz,1 lokma tahin helvası

günaydın ficanss afiyet olsunn ohh...
bu arada mantar serbest di dimi ..bide örnek listede sendeki gibi helva vermiş hoca..sizce bu kilo verdikten sonram geçerli kızlar..

slm diyet güzel gidiyor şimdi bir velim pişi ( hamur kızartması getirmis çok güzel koktu ) ama yiyemedim çünkü orucum

diyetimin ikincimi üçüncü günümü ne annemde yapmıştım çok zor oldu ama dayandım yemedim
o zaman yeseydim daha yapmazdım diyet miyet kesin başta sıkı tutunca gidiyo yoksa bitiyo

pirinç, patates, tatlı, hamurişi, karpuz, kavun yasak
onun dışında herşey serbest doyana kadar
öğünlerin arası 4-5 saat olacak ara öğün yapmayacaksın zaten acıkmayacaksın da
sabah 2 yumurta, el içi kadar beyaz peynir, 10 zeytin, 2-3 gk kayısısı, 1 incir, 1 çay bardağı taze kırılmış ceviz ya da kavrulmamış kuruyemişlerden, yeşilliklerin hepsi
akşam 8 den sonra su süt ayran dışında birşey yemek içmek yok meyve dahil
meyve ya sabah kahvaltıda ya da öğlen yemeğinde yiyoruz o da porsiyonu aşmadan tadımlık az yani
ama çok yerim diyorsan tek öğünü meyveyle yapabilirsin
balık yağı günde 3 mg ben 15 gün ya aldım ya almadım
günde en az 40 dk yürüyüş ve asansörsüz yaşam yürüme mesafesindeki yerlere yürüyerek gitmek
2 lt en az su
her gün yoğurt yemeye bak
yeşil çay şekersiz tabiki
haftada bir bulgur yenebilir ya da lahmacun 2 tane
doyduktan sonra yemeyeceksin kesinlikle
suyuna taze limon sıkıp içebilirsin o da tok tutuyor
ilk 1-2 gün sonra alışıyorsun ve çok rahat geçiyor

benim yaptıklarım bu kadar ikinci kitabı okumadım yok çünkü ama belki arkadaşların ekleyecekleri birşeyler vardır

Propycilim ficansım sağolun kıslaar sonunda wc sorunumu hallettim.. Hocanın kitabında yazıyor aslında aldığımız yağ az olursa kabızlık olacağı sabah akşam 1'er kaşık z.yağı içmek gerektiği yazıyor. Ben de bu sabah tereyağı yedim.. Kalkar kalkmaz ılık su ile 2 günkurusu yedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…