Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın ficanss afiyet olsunn ohh...
bu arada mantar serbest di dimi ..bide örnek listede sendeki gibi helva vermiş hoca..sizce bu kilo verdikten sonram geçerli kızlar..

Teşekkürler canım,mantar serbest,helvayı haftada 2 kez gibi akşam balığın üzerine veriyor hoca,ama ben akşam yemeyi tercih etmiyorum,kilomuzu verme sürecinde yiyebiliyoruz.

Günaydın arkadaşlar
24/04/de başladım 79 kg la
bu sabah 73 kg geldim çok mutluyum kızlar
bu arada çevremdeki 3 kişiyi de karataycı yaptım
sizleri seviyorum iyiki varsınız :)

Harika Ne kadar mutlu olmuşsundur. Darısı hepimizin başına.

Ben de devamşı etrafımdakilere Karatay promosyonu yapma halindeyim. Ben faydalandım ya, herkes faydalansın istiyorum

papadiiiişşşş

buluşup buraya kahvaltıya gidelim mi????
Süper paylaşım bu arada ellerin dert görmesin

ay getirin bana canan hocayıı..öpücemmmmm
Ay bu kadın çok yaşasın ve tabiki bizdeee....

bu arada kızlarrrrr,,,,benim işyerimde bir beyefendi var isim vermiyim..canan hoca onun halasıymış..çok sevindimm... Bi kilo veriyim,hocama ulaşıcam...inşallah gerçekten teşekür edip öpücem onu...

Çok sağol canım,doğru söylüyorsun.Bugün gerekli işlemleri başlattık zaten avukatla, yarın belgeleri imzalayıp açacağım davayı. İnş birileri bu konuda dersini alacak, başka canlar yanmayacak.

en iyisini yaparsın canım..vah gidene oolmasın artık bu ülkede..ne hayvan da ne insanda!...herkes işini iyi yapmayı savsaklamamayı öğrensin...

Günaydın kızlar..

Nasilsiniz?

2saat çalıştım , 20dakika çalıştım.
Geldim. Evimdeyim.

1.öğünüm:

-1muz,
-avuç içi kadar beyaz peynir,
-1salatalik,
-1 minik kase kabuklu fıstık,
Ve yesil çay.

evt pepeti hatrladım seni ne güzel kilolar vermişsin darısı başıma artık
hemen başlıyorum diyete

pepettiicimm günaydınn....
ne güzel yine kısaca özetledin programımızııı ağzına sağlıkk :13:

bende karatay diyetine başlamak istiyorum ilk önce ne yapmam gerektiği konusunda bana yardımcı olurmusunuz, hangi katapları almalıyım ve nereden başlamalıyım teşekkürler

pepettiicimm günaydınn....
ne güzel yine kısaca özetledin programımızııı ağzına sağlıkk :13:

evet canım çok seviyorum bu beslenme seklini tama bana uygun hep bu sekilde besleneceğim insallahh simdi aslında çok sıkmıyorum yani tam uysam diyete kilo gidiyor da ben messla haftasonu misafirlikte -kermeste götürdüm herseyi pisman değilm sadece 55 oluncaya kadar sabretsem iyi ama.

ilerdede hep böle yapıcam evdeyken ve uygunken karataya devam ama bir pikniğe gidersem de ekmek aras sucugumu yiycem
misafirlikte beğendiğim pastaları yiycem

ha bu arada günlük 1.5 saat tempolu yüüyorum yürümezsemde 2-3 saat kesintisiz ayakta kalarak parkta kızımla oynuyorum eşofmanım spor ayakkabımla

günaydın çıtır karataycılar

kahvaltım 09:45 de bitti.
kaşarlı omlet
peynir
domates_salatalık
ceviz
2 lokmalık zeytinli poğaça ısırdım:26: (eşim nöbetten gelirken birsürü almış.bu diyetini bozar ve yer diye düşünmüş ama yemedim sadece zeytinli poğacadan çok az aldım)
2 bardak çay

bu arada kızlar bişey fark ettim.şimdi ben az yeyince bütün yemekler,poğacalar,bükmeler artıyor bende onları saklama kabına koyuyorum.sora hepsini masanın üstüne alıp baktım.normalde ben o kalmasın,bu dökülmesin,yeyivereyimde tenceresini yıkıyayım diye çöplük gibi herşeyi yiyormuşum şükür ki artık yemiyorummmm

bende karatay diyetine başlamak istiyorum ilk önce ne yapmam gerektiği konusunda bana yardımcı olurmusunuz, hangi katapları almalıyım ve nereden başlamalıyım teşekkürler

birkaç sayfa geçmisi oku manı önerirm bugun yeni geln bir arakadasa yazdık hepimiz canan hocanın 3 kitabı var almanda fayda var.

birkaç sayfa geçmisi oku manı önerirm bugun yeni geln bir arakadasa yazdık hepimiz canan hocanın 3 kitabı var almanda fayda var.

teşekkür ederim, yumurta yemek zorundamıyız yerine alternatifi yokmu, öğle ve akşam yemeklerini cana hocanın hazırladığı listeden kendimiz mi seçiyoruz, sınırı yokmu ?

teşekkür ederim, yumurta yemek zorundamıyız yerine alternatifi yokmu, öğle ve akşam yemeklerini cana hocanın hazırladığı listeden kendimiz mi seçiyoruz, sınırı yokmu ?

2 yumurtanın alternatifi 2 küçük muzdur.

yemekler ihtiyacın kadar öle sınır yok olayı deil 1 tabak kısır yiyemezsin yani patlayıncaya kadar değil canım doyuncaya kadar yogurt salata olmalı

2 yumurtanın alternatifi 2 küçük muzdur.

yemekler ihtiyacın kadar öle sınır yok olayı deil 1 tabak kısır yiyemezsin yani patlayıncaya kadar değil canım doyuncaya kadar yogurt salata olmalı

çok teşekkürler kaitabı okuyuncaya kadar sizin önerilerinizle başlıyorum, daha sonra görüşmek üzere....teşkkürler......

ody hoşgeldin aramıza.öncelikle bunun için kafa olarak hazır olmalısın,kararlı olmalısın,birde canan hocamızın kitabını almalısın..böölelikle sende karataycı olabilirsin.ilk kitap karatay diyeti kapağında sarı mezura olan,,,ondan başlamalısın. ama sana fikir olması açısından özellikle ilk sayfadaki listeye ve yapılması gerekenlere bi göz at,,ayrıca geçmişi okuman,menülere bakmanda senin yararına olur.takıldığın bişey olursa herkes burda çok yardımsever,,,mutlaka yanıtlarız birimiz..

sevgilerr..kolay gelsin

Rasûlüllah (s.a.v.) efendimiz, receb ayına girdiği zaman; şöyle duâ ederdi:
- "Allahim, bize receb ve Şâban ayında bereket ihsan eyle; uğurlu kıl. Bizi, ramazan ayına kavuştur."
Bize, Şeyh İmam Hibetüllah haber verdi. Kendisine de Meymun b. Mihran anlatmıştır.
Bu haberde, Ebu Zer r.a. Rasûlüllah (s.a.v.) efendimizin şöyle buyurduğunu anlatmaktadır.
- "Bir kimse, receb ayının ilk günü oruç tutar ise, bu orucu bir aylık oruca bedeldir.
Bir kimse, receb ayında yedi gün oruç tutar ise, kendisine cehennemin yedi kapısı kapanır.
Bir kimse, receb ayında; sekiz gün oruç tuttuğu takdirde, kendisine cennetin sekiz kapısı açılır.
Bir kimse, receb ayında on gün oruç tuttuğu takdirde; Yüce Allah, onun kötülüklerini iyiliğe çevirir.
Bir kimse, receb ayında onsekiz gün oruç tutar ise, sema tarafından bir nidacı ona şöyle seslenir:
- Sen bağışlandın; yeni ameller işlemeye koyul."
Şeyh İmam Hibetüllah'ın bize verdiği habere göre; Selâme b. Kays, Rasûlüllah (s.a.v.) efendimizin şöyle buyurduğunu anlatmıştır:
- "Bir kimse, receb ayının ilk günüde oruç tutarsa; Allah'ü Teâlâ onun altmış senelik günahını siler.
Bir kimse receb ayında, on beş gün oruç tutar ise, Allah'ü Teâlâ onun hesabınt kolay eder.
Bir kimse, receb ayında otuz gün oruç tutar ise, Allah'ü Teâlâ onun için rızasını yazar ve kendisine hiç azab etmez."
Onsekiz gün tutsam:26: becerebilir miyim ki:26:

tebrik ederim canım senniii

işte olay budur zaten...meseele kilo verene kadar yapmak verdikten sonrada devam etmek,,yani karatay devri başladı diyebilirimm bende çok sevdim inanki 1 hafta oldu...bende tam bana göre diyorumm...şu kilolarımı bi veriyimm...sonrasında dediğin gibi keyif için bi piknikte sucuk -ekmek yerim zatenn çokda severim..hem hocada diyo günde 5 km yürüyün herşeyi yiyin....bu diyet hissediyorum hayatımı değiştiricek... sizleride tanımam bana büyük motivasyon oldu... yanlız değilim biliyorumm..yemeklerimi seçerken,inan psikolojik olarak sanki yağlarım yanıyo gibi geliyo,, çok mutluyumm.bazen tatlı isteğime yenilmemek için zorluyorum kendimi.. ozamanda ne yapmalıyım bilmiyorum ama canan hocanın insülünü anlattığı anları düşününce etkili oluyoo...şimdilik bööle bide şu çizelgemi halletseydim olmuyo valla ya hata verip duruyoo..şifremi veriyimde bi halledelim tatlımm ..yooluuurrrrrr

Merhaba Karataycilar
Bugun karatay kahvaltimi 9 da bitirdim.Hala hiiicccccc acikmadim.
Fakat sabah busey dikkatimi cekti paylasmak istedim.Yogun seluliti olan bur insanim.Sabah oylesine bir baktim bacaklarimdaki selulit buyuk olcude azalmis :44: gozlerime inanamadim valla.Esim birkac hafta once bana bir selulit kremi almisti ama hic kullanmadim daha..Suyun etkili oldugunu dusunuyorum.
Sizde de azalma var mi kislaar?

hoşbulduk merhabalar mavimeleğim, psikolojik olarak hazırım, sadece kötü olan tarafı et ve yumuryla özellikle yumurtayla aramın pek iyi olmaması :) şimdiden çok teşekkürler...

merhaba kızlar
kahvaltım 9:00 bitti
2 yumurtadan küçük sosisli omlet
yarım peynir
biraz kabuklu fıstık
2 günkurusu
çayyy...
hepinize kaçamaksız güzel karatay menülü bir gün diliyorum

evet tatlım bendede gözle görülür bir azalma var bol su,spor ve gereksiz besinlerden kurtulunca selülitlerde veda etmeye başladııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…