günaydın ficanss afiyet olsunn ohh...
bu arada mantar serbest di dimi ..bide örnek listede sendeki gibi helva vermiş hoca..sizce bu kilo verdikten sonram geçerli kızlar..
Günaydın arkadaşlar
24/04/de başladım 79 kg la
bu sabah 73 kg geldim çok mutluyum kızlar
bu arada çevremdeki 3 kişiyi de karataycı yaptım
sizleri seviyorum iyiki varsınız :)
papadiiiişşşş
buluşup buraya kahvaltıya gidelim mi????
Süper paylaşım bu arada ellerin dert görmesin
Çok sağol canım,doğru söylüyorsun.Bugün gerekli işlemleri başlattık zaten avukatla, yarın belgeleri imzalayıp açacağım davayı. İnş birileri bu konuda dersini alacak, başka canlar yanmayacak.
evt pepeti hatrladım seni ne güzel kilolar vermişsin darısı başıma artıkhoş geldin nazende beni tanıdınmı neler yapıyosun bakalım famir loxi de burda güzel bir diyet doğru seçim
şeker yasak bu diyette meyve şekeride dahil...
meyve serbest değil sadece kahvaltıda yiyeblrisin yemesen daha iyi ama.
un yasak.
30 dk yürüyüş şart.
omega 3 almalısın bizler marıncap kullanıyoruz bir çok kisi.
keten tohumu sart değil ki yersne yogurtla yiyenler var omega 3 kaynağı
sabah 1 çay bardaı kavrulmamıs kuruyemeis olacak ceviz badem gibi şart bu
2 yumurta az pismis olmalı mutlaak a
ürünlerin, yediklerin daha çok paketli değil köy ürünü olmlı doğal işlenmemis olmalı
diyetimin ikincimi üçüncü günümü ne annemde yapmıştım çok zor oldu ama dayandım yemedim
o zaman yeseydim daha yapmazdım diyet miyet kesin başta sıkı tutunca gidiyo yoksa bitiyo
pirinç, patates, tatlı, hamurişi, karpuz, kavun yasak
onun dışında herşey serbest doyana kadar
öğünlerin arası 4-5 saat olacak ara öğün yapmayacaksın zaten acıkmayacaksın da
sabah 2 yumurta, el içi kadar beyaz peynir, 10 zeytin, 2-3 gk kayısısı, 1 incir, 1 çay bardağı taze kırılmış ceviz ya da kavrulmamış kuruyemişlerden, yeşilliklerin hepsi
akşam 8 den sonra su süt ayran dışında birşey yemek içmek yok meyve dahil
meyve ya sabah kahvaltıda ya da öğlen yemeğinde yiyoruz o da porsiyonu aşmadan tadımlık az yani
ama çok yerim diyorsan tek öğünü meyveyle yapabilirsin
balık yağı günde 3 mg ben 15 gün ya aldım ya almadım
günde en az 40 dk yürüyüş ve asansörsüz yaşam yürüme mesafesindeki yerlere yürüyerek gitmek
2 lt en az su
her gün yoğurt yemeye bak
yeşil çay şekersiz tabiki
haftada bir bulgur yenebilir ya da lahmacun 2 tane
doyduktan sonra yemeyeceksin kesinlikle
suyuna taze limon sıkıp içebilirsin o da tok tutuyor
ilk 1-2 gün sonra alışıyorsun ve çok rahat geçiyor
benim yaptıklarım bu kadar ikinci kitabı okumadım yok çünkü ama belki arkadaşların ekleyecekleri birşeyler vardır
tabi bu en doğrusu olabilir
teşekkür ederim canım verdiğin bilgilier için inş. ben de sizin gibi kilolar verebilirim inş.
pepettiicimm günaydınn....
ne güzel yine kısaca özetledin programımızııı ağzına sağlıkk :13:
pepettiicimm günaydınn....
ne güzel yine kısaca özetledin programımızııı ağzına sağlıkk :13:
bende karatay diyetine başlamak istiyorum ilk önce ne yapmam gerektiği konusunda bana yardımcı olurmusunuz, hangi katapları almalıyım ve nereden başlamalıyım teşekkürler
birkaç sayfa geçmisi oku manı önerirm bugun yeni geln bir arakadasa yazdık hepimiz canan hocanın 3 kitabı var almanda fayda var.
teşekkür ederim, yumurta yemek zorundamıyız yerine alternatifi yokmu, öğle ve akşam yemeklerini cana hocanın hazırladığı listeden kendimiz mi seçiyoruz, sınırı yokmu ?
2 yumurtanın alternatifi 2 küçük muzdur.
yemekler ihtiyacın kadar öle sınır yok olayı deil 1 tabak kısır yiyemezsin yanipatlayıncaya kadar değil canım doyuncaya kadar yogurt salata olmalı
bende karatay diyetine başlamak istiyorum ilk önce ne yapmam gerektiği konusunda bana yardımcı olurmusunuz, hangi katapları almalıyım ve nereden başlamalıyım teşekkürler
evet canım çok seviyorum bu beslenme seklini tama bana uygun hep bu sekilde besleneceğim insallahh simdi aslında çok sıkmıyorum yani tam uysam diyete kilo gidiyor da ben messla haftasonu misafirlikte -kermeste götürdüm herseyi pisman değilm sadece 55 oluncaya kadar sabretsem iyi ama.
ilerdede hep böle yapıcam evdeyken ve uygunken karataya devam ama bir pikniğe gidersem de ekmek aras sucugumu yiycem
misafirlikte beğendiğim pastaları yiycem
ha bu arada günlük 1.5 saat tempolu yüüyorum yürümezsemde 2-3 saat kesintisiz ayakta kalarak parkta kızımla oynuyorum eşofmanım spor ayakkabımla
ody hoşgeldin aramıza.öncelikle bunun için kafa olarak hazır olmalısın,kararlı olmalısın,birde canan hocamızın kitabını almalısın..böölelikle sende karataycı olabilirsin.ilk kitap karatay diyeti kapağında sarı mezura olan,,,ondan başlamalısın. ama sana fikir olması açısından özellikle ilk sayfadaki listeye ve yapılması gerekenlere bi göz at,,ayrıca geçmişi okuman,menülere bakmanda senin yararına olur.takıldığın bişey olursa herkes burda çok yardımsever,,,mutlaka yanıtlarız birimiz..
sevgilerr..kolay gelsin
Merhaba Karataycilar
Bugun karatay kahvaltimi 9 da bitirdim.Hala hiiicccccc acikmadim.
Fakat sabah busey dikkatimi cekti paylasmak istedim.Yogun seluliti olan bur insanim.Sabah oylesine bir baktim bacaklarimdaki selulit buyuk olcude azalmis :44: gozlerime inanamadim valla.Esim birkac hafta once bana bir selulit kremi almisti ama hic kullanmadim daha..Suyun etkili oldugunu dusunuyorum.
Sizde de azalma var mi kislaar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?