zayıflamaya yardımcı tabikide çünkü dogal vucudun hücre yapısını onaran gerekli bir yag..dogal yoldanda alabilirsin yeşil sebzeler,balık,ceviz,keten tohumunda bolca var...arkadaşlar kullanıyor ama ben kullanmadım hiç cünkü hap tarzı içemiyorum yag olarakta tüketemem sevmiyorum...dogal yoldan almaya çalısıyorum kilo verişimde güzel...balıkta yesem tam olucak....kızlar omega 3 zayıflamak için mi
canım insallah hersey gönlüne göre olur canını da sıkma ne kadar düşünsende
hersey olacagına varıyor hayatım
,,
defnecim,öncelikle bu menü yazma olayını alışkanlık haline getirmen,yediklerini görmen ve kendini kontrol etmen açısından çok iyi olur,eğer foruma girmeye zorlanıyosan,kendin bi ajanda tut ona yaz,ben öyle yapıyorum ve daha faydalı oluyo,,yaptığın menünde bi sıkıntı yok gibi ama saatlerini iyi ayarlaman lazım.öğünler arasında 4 saat olmalı ve akşma 8 den sonrada biey yememen lazım..tabi o kurabiyeleridee...yada yesende daha fazla yürüyüş yapmalısınn.mesela geçen gün canan hoca dedi ki günde 5 km yürüyün her istediğinizi yiyin...hadi bakalım dedim bende hodri meydanyani bunlara dikkat ettiğin sürece sanırım bi sorun olmaz..bide sanırım b vitamini belli bi zmaan sonra göbek bölgsinde ,basende yağlanma yapıyor,ve iştah açıyor diye biliyorum ama yinede bi doktora danışş....
bu arada kızlar valla bende 1 haftada baya bilgilenmişmiyim neyimm yawww....
canim ben de de vardi biraz selulit,ama simdi hic kalmadi cok sukur..Merhaba Karataycilar
Bugun karatay kahvaltimi 9 da bitirdim.Hala hiiicccccc acikmadim.
Fakat sabah busey dikkatimi cekti paylasmak istedim.Yogun seluliti olan bur insanim.Sabah oylesine bir baktim bacaklarimdaki selulit buyuk olcude azalmis :44: gozlerime inanamadim valla.Esim birkac hafta once bana bir selulit kremi almisti ama hic kullanmadim daha..Suyun etkili oldugunu dusunuyorum.
Sizde de azalma var mi kislaar?
günaydın bacılarbugün tartıda 63 küsurları görünce aşka geldim ve küçük bi dilim börek yedim pişman değilim
Hanımlar merhaba :))) benim bugün çok tatlı mı tatlı bir oğlum oldu adınıda paşa koydum nasılbembeyaz bir köpüş yavrusu tam bir tosun
Sabah mükemmel bir karatay kahvaltısı şimdide annemin yanıma koyduğu öğle yemeğini yiyeceğim öptümmmD:
zayıflamaya yardımcı tabikide çünkü dogal vucudun hücre yapısını onaran gerekli bir yag..dogal yoldanda alabilirsin yeşil sebzeler,balık,ceviz,keten tohumunda bolca var...arkadaşlar kullanıyor ama ben kullanmadım hiç cünkü hap tarzı içemiyorum yag olarakta tüketemem sevmiyorum...dogal yoldan almaya çalısıyorum kilo verişimde güzel...balıkta yesem tam olucak....
yok bacım yaw..artık sımarıp sımarıp kacamaga yumulmak yok inşallah..bugun borekler ve elmalı turtalar ikram ettiler okulda..nası guzel gorunuyodu emmee yemedimm..
bugunku tek kacamagım ogle ve aksam yemegı arasında 3 bucuk saat gecmiş olması..
bu arada sana yan simitlerimiz için bi hareket:
yaptım ve işe yaradı gercekten..
iki elime 1.5 lt sular aldım iyice actım kollarımı ve sonra bi saga bi sola ellerimi dizlerime kadar değdirdim..25 defa filan yaptım..tavsiye iderim..
Yarim saat bile,olsa yuruyus yapabilirsen cok ise yarar. Sakiinnnn birakma. Moralin bozulmus ama lutfen kilo verince kendini ne kadar iyi hissedecegine odaklan. Bol su ve ayran ic. Internette kilo vermeyi basarmis kisilerin bir suru "once - sonra" hikayeleri var. onlari takip edersen motive ollursun. En onemlisi de burayi sakin bitakma cunku gercekten burdaki destek cok onemli.
hakkında hayırlısı olsun canım... sabahları erken kalkıp 3 öğün yapayım bari :))
arkadasların azmine bende hayranım..ben daha yeni başladım..benimde hafta sonu aöf sınavım var..allah yardımcımız olsunn..
İyi akşamlar hanımlar, gün içinde arada girip okuyabildiğim kadar yorum yaptım ama menü bildirimi yapamadım.Resmen bütün gün köpeğim ile ilgilendim. İşte size hem menüm hemde aradaki olaylar:
Sabah tartıda +500g görmenin şoku
Kalkınca:2 yaprak kayısı
Sabah:07.30'da bitti. Klasik karatay kahvaltım
Köpeğim geçen hafta kısırlaştırma operasyonu geçirdi, öğlen onu almaya gitti. Beni görünce sevinçten kafesin teline kulağını taktı, pansumanı fln derken eve geliş 15.30 oldu. Akşam yemeğini ailecek yiyeceğiz diye ara öğün yaptım,16.00'da 2 kupa süt ve 1 ceviz.
Saat 18.00'e gelirken bir baktım bizim köpeğin yanağı kanıyor.Biraz inceledim ki yara baya büyük geldi gözüme yaklaşık 1 tl kadar deri yırtıktı. Yeniden veterinere gittik. Meğer bizim oğlan gittiği ilk gün onu bıraktık sanmış ve kafasını kafesin teline vurup durmuş. Tabii bu ilk 3-4 gün öyle sürmüş.kanama geçince sorun çözüldü sanmışlar ve bize haber vermemişler telaşlanmayalım diye. Onlar yaraya bakmayınca bizim oğlanın yarası iyice enfeksiyon kapmış. Veterinere gidince pansuman için anestezi yaptılar. Yaraya bir baktık ki sağ taraf resmen yok(gözün altından yara başlıyor, boyunun altına kadar) Tüm sağ tarafın derisi soyuldu kızlar. Bu köpek bizim yanımıza geldiğinde daha 40 günlüktü şimdi 21 aylık. Ben ameliyata girdim köpeğimi yalnız bırakmadım. Çıkışta bir başladım ağlamaya ki susturana aşk olsun. Biliyorum çoğunuz köpek diyecek ama geldiğinde o kadar çaresiz, savunmasız bir köpekti ki hala o hali gelir aklıma her bakışta.
Veterinerde uyanmasını beklemek derken eve geliş 20.30 oldu. Hemen yemeğe oturduk 21.00'da yedim yemeği yani. Menümde ciğer sote ve keten tohumlu salata ile nane vardı.
Tabii köpeğimi bu hale getirenlerin hesabı sorulacak, yarın dava açıyorum.
Geçmişi okuyacağım şimdi, siz aklımı dağıtır moralimi düzeltirsiniz
yaklaşık 1 haftadır takipdeyim sizleri
çok güzel kilolar vermişsiniz maşallah
bir türlü kendime uygun diyet yapamadım
şimdi 67 kiloyum dukan yaptım tansiyonum düştü diyeti bozdum verdiğim 3 kiloyu hop aldım
karatay diyeti dikkatimi çekti. ama tam bilgi sahibi olamadım.
beni aydınlatacak olan var mı acaba
evet kitabını almayı düşünüyorum. bu diyetin en önemli özelliği ekmeğin olmaması değil mi
kitap gelinceye kadar kendi kendime uygulayayım. sabahları 2 yumurta var bi de
meyve serbest mi acaba?
keten tohumunu direkt mi yicem yoksa yağınımı içeyim?
sorumlarım için kusura bakma yardımcı olursan çok sevinirim
Canimcim babisine cok cok gecmis olsun..
sende yuruyusleri arttirmissin bakiyom da..
Leylakım 70im ben dün sarmayı bulgurla yaptım çok güsel olmuştuu..
Ben de bulguru yıkayıp, bol dereotu maydanoz doğradım.. Domates konservemden ekledim. Bol zeytinyağı baharat tuz salça soğan da rendeledim pişirmeden sardım
ASYAATEŞCİM geçmiş olsun kime güvenebileceğiz bilmiyorumasyaateşcim çok geçmiş olsun canım
bende karatay diyetine başlamak istiyorum ilk önce ne yapmam gerektiği konusunda bana yardımcı olurmusunuz, hangi katapları almalıyım ve nereden başlamalıyım teşekkürler
doğru diyosun bebişim
günaydın bacılarbugün tartıda 63 küsurları görünce aşka geldim ve küçük bi dilim börek yedim pişman değilim
Canimcim babisine cok cok gecmis olsun..
sende yuruyusleri arttirmissin bakiyom da..
Leylakım 70im ben dün sarmayı bulgurla yaptım çok güsel olmuştuu..
Ben de bulguru yıkayıp, bol dereotu maydanoz doğradım.. Domates konservemden ekledim. Bol zeytinyağı baharat tuz salça soğan da rendeledim pişirmeden sardım
ASYAATEŞCİM geçmiş olsun kime güvenebileceğiz bilmiyorumasyaateşcim çok geçmiş olsun canım
bende karatay diyetine başlamak istiyorum ilk önce ne yapmam gerektiği konusunda bana yardımcı olurmusunuz, hangi katapları almalıyım ve nereden başlamalıyım teşekkürler
doğru diyosun bebişim
çoookk severim ben aman mıncıkla sev güle güle büyüt..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?