Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar omega 3 zayıflamak için mi
zayıflamaya yardımcı tabikide çünkü dogal vucudun hücre yapısını onaran gerekli bir yag..dogal yoldanda alabilirsin yeşil sebzeler,balık,ceviz,keten tohumunda bolca var...arkadaşlar kullanıyor ama ben kullanmadım hiç cünkü hap tarzı içemiyorum yag olarakta tüketemem sevmiyorum...dogal yoldan almaya çalısıyorum kilo verişimde güzel...balıkta yesem tam olucak....

çooook haklısın canımm diyetisyenler demiyomu yediklerinizi not tutun motive olursunuz kendinizi kontrol edersiniz diyeeee..bu ortam bunun için mükemmelll benceee hepsi var fazlasıylaaaa...ciddeenn insan okadar cok sey okuyunca bilgiside artıyo canımm bravo sanaaaa

kahvaltım

2yumurtadan peynirli hızlı omlet
zeytin
ev yapımı peynir
salatalık-tere-roka-dereotu
fındık
omega 3lerim

çayım tabisi

canim ben de de vardi biraz selulit,ama simdi hic kalmadi cok sukur..

günaydın bacılarbugün tartıda 63 küsurları görünce aşka geldim ve küçük bi dilim börek yedimpişman değilim

Hanımlar merhaba :))) benim bugün çok tatlı mı tatlı bir oğlum oldu adınıda paşa koydum nasıl bembeyaz bir köpüş yavrusu tam bir tosun

Sabah mükemmel bir karatay kahvaltısı şimdide annemin yanıma koyduğu öğle yemeğini yiyeceğim öptümmm D:

çoookk severim ben aman mıncıkla sev güle güle büyüt..

cevap için teşekkürler bende kimse cevap yazmaamış diye üzülüyordum.
ben alerji hapı kullanıyorum,demir ,d vitamini ve b12 eksikliği var.bu kişiler kilo veremezler diyor hoca. Ama 2,5 ayda 2,5 kilo verdim. Toplamda 3 kilom daha var ama veremiyorum.acaba omega 3 almadığımdan da ağır gidiyor olabilirmi?
(harfiyen uyuyorum hergün 20 dk. Değil 1 satte yürüyorum. ) o yüzden üzgünüm...

Canım bende böyle yapıyorum ama su şişesi olmadan bidahakine şişeyle deneyim...

evet gerçekten burdaki destek çok güzel ,herkes birbirine yardımcı oluyor ,seviyorum hepinizi kızlar iyiki varsınız ....

sınavda başarılar canım...

geçmiş olsun canım ..biran önce iyileşir inş.

hoşgeldin aramıza ilk sayfamızı okursan daha iyi olur...

ayy ayy sakın o keten tohumu yağını içme tadı öööö bende bir kere aldım ve sabah içeyim dedim 1 tatlı kaşığı kadar aman allahım o ne ağzıma almamla lavoboya gitmem bir oldu.istersen salatana falan ek yada sadece tohum şeklinde olanı kullan...

[sıze=3][/sıze][ı][/ı] kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!
Bu omega 3'te hangi marka nerden nasıl alırım ?

Canimcim babisine cok cok gecmis olsun..
sende yuruyusleri arttirmissin bakiyom da..

teşekkürler datlum yürüyüşleri günde 2kere yapmaya çalışıyorum artıkın

ellerine sağlı iyiniyetlim geçen kıymalı bulgurlu yaptım eşim pek sevmedi
tabi pirince alışık olunca oka uğraşıyorsun pirinçli yapsaydın dedi
bende onlara pirinçli kendime bulgurlu yaparım
bugünde biber dolması yapacağım içi bölüp kendikime bulgur onlarınkine pirinç koyuyorum
güveçte demişsin yaprak sarmasını biliyodum da biberleri de mi güveçte pişirdin

asyaateşcim çok geçmiş olsun canım
ASYAATEŞCİM geçmiş olsun kime güvenebileceğiz bilmiyorum

bende karatay diyetine başlamak istiyorum ilk önce ne yapmam gerektiği konusunda bana yardımcı olurmusunuz, hangi katapları almalıyım ve nereden başlamalıyım teşekkürler

canım bence canan hocaya vefa borcumuz var hepimizin
diyetisyenlere birsürü para döküyor çevremizdeki birsürü kişi
bizde ona manevi destek için onu motive edip güzel kitaplar yazması için kitaplarını almayı öneriyorum senin namında tüm arkadaşlarıma
ne dersiniz
doğru diyosun bebişim

günaydın bacılarbugün tartıda 63 küsurları görünce aşka geldim ve küçük bi dilim börek yedimpişman değilim

güzel leylakım gel aşka gel aşka tebrikler sana sana

Canimcim babisine cok cok gecmis olsun..
sende yuruyusleri arttirmissin bakiyom da..

teşekkürler datlum yürüyüşleri günde 2kere yapmaya çalışıyorum artıkın

ellerine sağlı iyiniyetlim geçen kıymalı bulgurlu yaptım eşim pek sevmedi
tabi pirince alışık olunca oka uğraşıyorsun pirinçli yapsaydın dedi
bende onlara pirinçli kendime bulgurlu yaparım
bugünde biber dolması yapacağım içi bölüp kendikime bulgur onlarınkine pirinç koyuyorum
güveçte demişsin yaprak sarmasını biliyodum da biberleri de mi güveçte pişirdin

asyaateşcim çok geçmiş olsun canım
ASYAATEŞCİM geçmiş olsun kime güvenebileceğiz bilmiyorum

bende karatay diyetine başlamak istiyorum ilk önce ne yapmam gerektiği konusunda bana yardımcı olurmusunuz, hangi katapları almalıyım ve nereden başlamalıyım teşekkürler

canım bence canan hocaya vefa borcumuz var hepimizin
diyetisyenlere birsürü para döküyor çevremizdeki birsürü kişi
bizde ona manevi destek için onu motive edip güzel kitaplar yazması için kitaplarını almayı öneriyorum senin namında tüm arkadaşlarıma
ne dersiniz
doğru diyosun bebişim

güzel leylakım gel aşka gel aşka tebrikler sana sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…