güzel leylakım gel aşka gel aşka tebrikler sanasana
Bu arada dün baya bir yürüdüm haberiniz ola
ody hoşgeldin aramıza.öncelikle bunun için kafa olarak hazır olmalısın,kararlı olmalısın,birde canan hocamızın kitabını almalısın..böölelikle sende karataycı olabilirsin.ilk kitap karatay diyeti kapağında sarı mezura olan,,,ondan başlamalısın. ama sana fikir olması açısından özellikle ilk sayfadaki listeye ve yapılması gerekenlere bi göz at,,ayrıca geçmişi okuman,menülere bakmanda senin yararına olur.takıldığın bişey olursa herkes burda çok yardımsever,,,mutlaka yanıtlarız birimiz..
sevgilerr..kolay gelsin
[/QUOTE
menümüzde çorba olabiliyormu, bugun yemekte mercimek çorbası-tavuklu patates-pilav ve fırın sütlaç vardı, ben çorba ve tavuklu az patatesli yemeği tercih ettim uygunmudur ?
benim 4 oldu bile inan canım kesinlikle basarrsın ve ben günde 3 saat parktayım okul çıkısı yemegimi son 30 dk da hazırlıyorum . gözümde yemekler dönmüyorRasûlüllah (s.a.v.) efendimiz, receb ayına girdiği zaman; şöyle duâ ederdi:
- "Allahim, bize receb ve Şâban ayında bereket ihsan eyle; uğurlu kıl. Bizi, ramazan ayına kavuştur."
Bize, Şeyh İmam Hibetüllah haber verdi. Kendisine de Meymun b. Mihran anlatmıştır.
Bu haberde, Ebu Zer r.a. Rasûlüllah (s.a.v.) efendimizin şöyle buyurduğunu anlatmaktadır.
- "Bir kimse, receb ayının ilk günü oruç tutar ise, bu orucu bir aylık oruca bedeldir.
Bir kimse, receb ayında yedi gün oruç tutar ise, kendisine cehennemin yedi kapısı kapanır.
Bir kimse, receb ayında; sekiz gün oruç tuttuğu takdirde, kendisine cennetin sekiz kapısı açılır.
Bir kimse, receb ayında on gün oruç tuttuğu takdirde; Yüce Allah, onun kötülüklerini iyiliğe çevirir.
Bir kimse, receb ayında onsekiz gün oruç tutar ise, sema tarafından bir nidacı ona şöyle seslenir:
- Sen bağışlandın; yeni ameller işlemeye koyul."
Şeyh İmam Hibetüllah'ın bize verdiği habere göre; Selâme b. Kays, Rasûlüllah (s.a.v.) efendimizin şöyle buyurduğunu anlatmıştır:
- "Bir kimse, receb ayının ilk günüde oruç tutarsa; Allah'ü Teâlâ onun altmış senelik günahını siler.
Bir kimse receb ayında, on beş gün oruç tutar ise, Allah'ü Teâlâ onun hesabınt kolay eder.
Bir kimse, receb ayında otuz gün oruç tutar ise, Allah'ü Teâlâ onun için rızasını yazar ve kendisine hiç azab etmez."
Onsekiz gün tutsam:26: becerebilir miyim ki:26:
günaydın bacılarbugün tartıda 63 küsurları görünce aşka geldim ve küçük bi dilim börek yedim pişman değilim
zaten artık o ödül olmuş sana ..
ama dur bakıyımm bunu karşılığıı neydi canan hocanın demesine göre 5 km yürüyüşşş
şaka şaka canım ohh afiyet olsunn.... bol bol leptin olsun
Canim cok uzuldum ya,agzi war dili yok hayvanin..insan olsa ifade edebilir ama haywancagizlar ifade de edemezler ya,icim parcalanir yarali gorunce onlari..tuylerim tiken tiken oldu canim insallah hemencecik iyilesir..
Asyaates'ciğim çok üzüldüm. İnşallah en kısa sürede iyileşir, çok geçmiş olsun.
asyaateşcim çok geçmiş olsun canım
Asyaateşim onlar çocuk gibi oluyor geçmiş olsun canım.. Benim yüreğim dayanmıyor yaa off.. Ama şanslı sizin köpüşler senin gibi sahip çıkan melekleri var
asyaateş aglattın beni geçmiş olsun köpegine (adıne :26: BENİM OGLANDA ÇOK İSTİYO AMA YERİMİZ YOK TAYİNCİYİZ DİYE ALAMIYORUZ
asyates canım çok üzüldüm..çok geçmiş olsun..hayvan sevgisi olmayanın insan sevgisi de olamaz..ne kadar güzel bişey ki sen bu kadar sahip çıkmışsın ve bakmışsın..gerçekten çok şanslıymış küçük dostun..umarım bir an önce iyileşir..
teşekkürler datlum yürüyüşleri günde 2kere yapmaya çalışıyorum artıkın
ellerine sağlı iyiniyetlim geçen kıymalı bulgurlu yaptım eşim pek sevmedi
tabi pirince alışık olunca oka uğraşıyorsun pirinçli yapsaydın dedi
bende onlara pirinçli kendime bulgurlu yaparım
bugünde biber dolması yapacağım içi bölüp kendikime bulgur onlarınkine pirinç koyuyorum
güveçte demişsin yaprak sarmasını biliyodum da biberleri de mi güveçte pişirdin
ASYAATEŞCİM geçmiş olsun kime güvenebileceğiz bilmiyorum
canım bence canan hocaya vefa borcumuz var hepimizin
diyetisyenlere birsürü para döküyor çevremizdeki birsürü kişi
bizde ona manevi destek için onu motive edip güzel kitaplar yazması için kitaplarını almayı öneriyorum senin namında tüm arkadaşlarıma
ne dersiniz
güzel leylakım gel aşka gel aşka tebrikler sanasana
tebrik ederim canım senniii
işte olay budur zaten...meseele kilo verene kadar yapmak verdikten sonrada devam etmek,,yani karatay devri başladı diyebilirimm bende çok sevdim inanki 1 hafta oldu...bende tam bana göre diyorumm...şu kilolarımı bi veriyimm...sonrasında dediğin gibi keyif için bi piknikte sucuk -ekmek yerim zatenn çokda severim..hem hocada diyo günde 5 km yürüyün herşeyi yiyin....bu diyet hissediyorum hayatımı değiştiricek... sizleride tanımam bana büyük motivasyon oldu...yanlız değilim biliyorumm..yemeklerimi seçerken,inan psikolojik olarak sanki yağlarım yanıyo gibi geliyo,, çok mutluyumm.bazen tatlı isteğime yenilmemek için zorluyorum kendimi.. ozamanda ne yapmalıyım bilmiyorum ama canan hocanın insülünü anlattığı anları düşününce etkili oluyoo...şimdilik bööle bide şu çizelgemi halletseydim olmuyo valla ya hata verip duruyoo..şifremi veriyimde bi halledelim tatlımm ..yooluuurrrrrr
benim 4 oldu bile inan canım kesinlikle basarrsın ve ben günde 3 saat parktayım okul çıkısı yemegimi son 30 dk da hazırlıyorum . gözümde yemekler dönmüyor
işte olay budur zaten...meseele kilo verene kadar yapmak verdikten sonrada devam etmek,,yani karatay devri başladı diyebilirimm bende çok sevdim inanki 1 hafta oldu...bende tam bana göre diyorumm...şu kilolarımı bi veriyimm...sonrasında dediğin gibi keyif için bi piknikte sucuk -ekmek yerim zatenn çokda severim..hem hocada diyo günde 5 km yürüyün herşeyi yiyin....bu diyet hissediyorum hayatımı değiştiricek... sizleride tanımam bana büyük motivasyon oldu...yanlız değilim biliyorumm..yemeklerimi seçerken,inan psikolojik olarak sanki yağlarım yanıyo gibi geliyo,, çok mutluyumm.bazen tatlı isteğime yenilmemek için zorluyorum kendimi.. ozamanda ne yapmalıyım bilmiyorum ama canan hocanın insülünü anlattığı anları düşününce etkili oluyoo...şimdilik bööle bide şu çizelgemi halletseydim olmuyo valla ya hata verip duruyoo..şifremi veriyimde bi halledelim tatlımm ..yooluuurrrrrr
ody hoşgeldin aramıza.öncelikle bunun için kafa olarak hazır olmalısın,kararlı olmalısın,birde canan hocamızın kitabını almalısın..böölelikle sende karataycı olabilirsin.ilk kitap karatay diyeti kapağında sarı mezura olan,,,ondan başlamalısın. ama sana fikir olması açısından özellikle ilk sayfadaki listeye ve yapılması gerekenlere bi göz at,,ayrıca geçmişi okuman,menülere bakmanda senin yararına olur.takıldığın bişey olursa herkes burda çok yardımsever,,,mutlaka yanıtlarız birimiz..
sevgilerr..kolay gelsin
[/QUOTE
menümüzde çorba olabiliyormu, bugun yemekte mercimek çorbası-tavuklu patates-pilav ve fırın sütlaç vardı, ben çorba ve tavuklu az patatesli yemeği tercih ettim uygunmudur ?
evet gayet güzel patatesi yemezsen ve bol salata hatta ayran yada yoğurtta ye süper olurr
merhaba arkadaşlar sizleri yakından takip ediyorum birbirinize olan desteğiniz ve samimiyetiniz beni çok etkiledi inşallah en yakın zamanda bende karataycı olucam benide aranıza alırsınız umarım
Rasûlüllah (s.a.v.) efendimiz, receb ayına girdiği zaman; şöyle duâ ederdi:
- "Allahim, bize receb ve Şâban ayında bereket ihsan eyle; uğurlu kıl. Bizi, ramazan ayına kavuştur."
Bize, Şeyh İmam Hibetüllah haber verdi. Kendisine de Meymun b. Mihran anlatmıştır.
Bu haberde, Ebu Zer r.a. Rasûlüllah (s.a.v.) efendimizin şöyle buyurduğunu anlatmaktadır.
- "Bir kimse, receb ayının ilk günü oruç tutar ise, bu orucu bir aylık oruca bedeldir.
Bir kimse, receb ayında yedi gün oruç tutar ise, kendisine cehennemin yedi kapısı kapanır.
Bir kimse, receb ayında; sekiz gün oruç tuttuğu takdirde, kendisine cennetin sekiz kapısı açılır.
Bir kimse, receb ayında on gün oruç tuttuğu takdirde; Yüce Allah, onun kötülüklerini iyiliğe çevirir.
Bir kimse, receb ayında onsekiz gün oruç tutar ise, sema tarafından bir nidacı ona şöyle seslenir:
- Sen bağışlandın; yeni ameller işlemeye koyul."
Şeyh İmam Hibetüllah'ın bize verdiği habere göre; Selâme b. Kays, Rasûlüllah (s.a.v.) efendimizin şöyle buyurduğunu anlatmıştır:
- "Bir kimse, receb ayının ilk günüde oruç tutarsa; Allah'ü Teâlâ onun altmış senelik günahını siler.
Bir kimse receb ayında, on beş gün oruç tutar ise, Allah'ü Teâlâ onun hesabınt kolay eder.
Bir kimse, receb ayında otuz gün oruç tutar ise, Allah'ü Teâlâ onun için rızasını yazar ve kendisine hiç azab etmez."
Onsekiz gün tutsam:26: becerebilir miyim ki:26:
benim 4 oldu bile inan canım kesinlikle basarrsın ve ben günde 3 saat parktayım okul çıkısı yemegimi son 30 dk da hazırlıyorum . gözümde yemekler dönmüyor
Leylakım biberleri de dene bak ben çoğu yemeğimi güveçte pişiriyorum enfes oluyor
Allah kabul etsim pepetim.. 18 gün tutayım ben.. Bugüne kaaa çok borcum ar açıkçası onları da sonra öderim Rabbim kabul etsin inş.
canım burdayım özel msj attım ama gitmedi sanırım sen bilgileriri yaz ben ticker yapım sana sonra konusuruz tekrar
canım çok geçmiş olsun köpeciğee,,,yasııkk hiç dayanamam..nasıl üzgün gözlerle bakmıştır sana...inşallah çabuk atlatır,hemen unutur olanları,bunlarıda yapanların yanına bırakma...
en iyisini yaparsın canım..vah gidene oolmasın artık bu ülkede..ne hayvan da ne insanda!...herkes işini iyi yapmayı savsaklamamayı öğrensin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?