Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

slm kızçeler
öf bugün kendimden nefret ediyorum,dün akşam yemeğini 9 a kaydırdığım yetmezmiş gibi sabah da kahvaltıda ekmek yidim,bu diyet düzen istiyor o da bende yokböyle kalmak istemiyorum ya bana bi el atıverin

benim 4 oldu bile inan canım kesinlikle basarrsın ve ben günde 3 saat parktayım okul çıkısı yemegimi son 30 dk da hazırlıyorum . gözümde yemekler dönmüyor

günaydın bacılarbugün tartıda 63 küsurları görünce aşka geldim ve küçük bi dilim börek yedimpişman değilim

zaten artık o ödül olmuş sana ..
ama dur bakıyımm bunu karşılığıı neydi canan hocanın demesine göre 5 km yürüyüşşş

şaka şaka canım ohh afiyet olsunn.... bol bol leptin olsun

Canim cok uzuldum ya,agzi war dili yok hayvanin..insan olsa ifade edebilir ama haywancagizlar ifade de edemezler ya,icim parcalanir yarali gorunce onlari..tuylerim tiken tiken oldu canim insallah hemencecik iyilesir..

Asyaates'ciğim çok üzüldüm. İnşallah en kısa sürede iyileşir, çok geçmiş olsun.

asyaateşcim çok geçmiş olsun canım

Asyaateşim onlar çocuk gibi oluyor geçmiş olsun canım.. Benim yüreğim dayanmıyor yaa off.. Ama şanslı sizin köpüşler senin gibi sahip çıkan melekleri var

asyaateş aglattın beni geçmiş olsun köpegine (adıne :26: BENİM OGLANDA ÇOK İSTİYO AMA YERİMİZ YOK TAYİNCİYİZ DİYE ALAMIYORUZ

Kızlar dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Eminim oğlumda hissetmiştir bu güzel dilekleri Gerçekten küçük bir çocuk gibi, ilgi ile un utuyor acısını.
İyi ki varsınız, sayenizde kafam dağılıyor,acım hafifliyor

Leylakım biberleri de dene bak ben çoğu yemeğimi güveçte pişiriyorum enfes oluyor

merhaba kizlar nasilsiniz?

bugun ki 2. menumu yazayim:
-1 kase karisik salata,
-1 kase sutlu kabak corbasi,
-2 kasik kadar yogurt
yesil cay

alisverisimi yaptim geldim 20 dakika daha yurudum.
yagmur dindikten sonra 1 saat kadar daha yururum.

herkeze iyi ve gunesli gunler..

canım burdayım özel msj attım ama gitmedi sanırım sen bilgileriri yaz ben ticker yapım sana sonra konusuruz tekrar

benim 4 oldu bile inan canım kesinlikle basarrsın ve ben günde 3 saat parktayım okul çıkısı yemegimi son 30 dk da hazırlıyorum . gözümde yemekler dönmüyor

Allah kabul etsim pepetim.. 18 gün tutayım ben.. Bugüne kaaa çok borcum ar açıkçası onları da sonra öderim Rabbim kabul etsin inş.

canım burdayım özel msj attım ama gitmedi sanırım sen bilgileriri yaz ben ticker yapım sana sonra konusuruz tekrar

merhaba arkadaşlar sizleri yakından takip ediyorum birbirinize olan desteğiniz ve samimiyetiniz beni çok etkiledi inşallah en yakın zamanda bende karataycı olucam benide aranıza alırsınız umarım

merhaba arkadaşlar sizleri yakından takip ediyorum birbirinize olan desteğiniz ve samimiyetiniz beni çok etkiledi inşallah en yakın zamanda bende karataycı olucam benide aranıza alırsınız umarım

alırız tabi niye almıyalımmm yaşasın karatay kardeşliği

mübarek 3 aylar tutabildiğimiz kadar tutmak lazım.

Leylakım biberleri de dene bak ben çoğu yemeğimi güveçte pişiriyorum enfes oluyor

ooo ocaktamı fırındamı bu arada ben de deneyim

Allah kabul etsim pepetim.. 18 gün tutayım ben.. Bugüne kaaa çok borcum ar açıkçası onları da sonra öderim Rabbim kabul etsin inş.

6. günüm bugün geçen seneden 30 gün var emzirirken tutmamıştım
24 kaldı çok şükür
10 receb 10 şaban 10 şevval diye niyetledi nasip bakalım

pazartesi perşembeleri sünnet aslında kendini zorlamadan kazalarını tutsan bitirsen çok iyi olur
karataya uygun oluyor geçinip gidiyoruz

canım özel mesaj bende atamıyorum da ticker kodunu veriyosunuz ben giriyorum aynı yere kabul etmiyo anlamıyorum.. şifreyi veriyim bişey olmasssss biz bizeyizz şurda

boy:1,72 başlangıç kilo 107 şimdiki kilo 104.7 başlama tarihi 23 mayıs..

şifre 16082000

en iyisini yaparsın canım..vah gidene oolmasın artık bu ülkede..ne hayvan da ne insanda!...herkes işini iyi yapmayı savsaklamamayı öğrensin...

Kızlar destekleriniz için teşekkür ederiz oğlumla Oğlum ilgiden şımardı, birde bizim onu tek etmediğimizi anladı, acısını biraz olsun unuttu. Ama tabii ki bunun hesabını soruyorum

yaaaa kızlarrrr
şu omega 3 için bana bilgi verin !
Hangi marka nerden alacam????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…