Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ocakta canım istersen ocakta pişirip üstü kızarsın diye fırınlayabilirsin

ben dondurucuya atıp mısafıre cıkarıyorum

günaydın bacılarbugün tartıda 63 küsurları görünce aşka geldim ve küçük bi dilim börek yedimpişman değilim
afıyet olsun bebısım hak ettın sen

merhabalar ben bugün canan karatayın yazılrını okudum internette de tamam öğleni akşamı ekmeksiz yiyebilirim belki ama ara öğünde hiç meyva falan yok mu anladığım kadarıyla canan hoca ara öğüne izin vermiyor çok da mantıklıydı söyledikleri ama hem ekmeksiz hem arasız nsıl doyucaz sabah kahvaltıda sadece 1 dilim uno ekmek yesem 40 kalori sadece :18:

Oğluna güzel bir ömür diliyorum

Canım bende böyle yapıyorum ama su şişesi olmadan bidahakine şişeyle deneyim...
geçmiş olsun canım ..biran önce iyileşir inş.

teşekkürler datlum yürüyüşleri günde 2kere yapmaya çalışıyorum artıkın
ASYAATEŞCİM geçmiş olsun kime güvenebileceğiz bilmiyorum

Çok teşekkür ederim canlarım Zamanla atlatacağız inş

destinam oğluna çok geçmiş olsun. en kısa zamanda iyileşir umarım

Sağol canım Karatayla kolay inş. Allah izin versin de tutayım..
Destinam geçmiş olsun datlum oğluşun bir an önce iyileşir inş.

merhaba canım ben de yeni başladım aslında...ilk başlarda doymuyacağım zannediyordum hatta ilk gün masaya ekmek koymadığımda bile bunu düşünüyordum allaha şükür doyuluyormuş hemde tıs tıs tıs yiyerek valla

selam hanımlar :))

2.öğünüm 14:00 da bitti.

yoğurtlu patlıcan biber közlemesi
4 köfte
küçük bir şeftali
5 erik

allah bereket versin

denemesi bedava sekerim ekmeksiz karatay kahvaltısının yap ve bi bak bakalım doyuyomusun açmısın kaç saat acıkmıycaksın eskiden ekmekli ve ara yappıpta öğle yemeğini 4 gözle beklediğin gibimi olcek arasız ve ekmeksiz kahvaltı

benim 4 oldu bile inan canım kesinlikle basarrsın ve ben günde 3 saat parktayım okul çıkısı yemegimi son 30 dk da hazırlıyorum . gözümde yemekler dönmüyor
allah kabul etsin bende perşembe cuma tutayım diyorum bakalım

Leylakım biberleri de dene bak ben çoğu yemeğimi güveçte pişiriyorum enfes oluyor

deneyeceğim tatlım

50 dk da 5km cepte

bende şimdi çıkıyorum görüşürüüüüzzz

evet ama ben sabah okula erken gidiyorum artık haftasonu falan denicem inşallah ya teşekkür ederimm

50 dk da 5 km yuruyup dusumu yesıl cayımı alıp geldım kızlar

naılsınız bakalım hepınıze esınız colugunuz cocugunuz ve sevdıklerınızle guzel bır gun dılıyorum

evet ama ben sabah okula erken gidiyorum artık haftasonu falan denicem inşallah ya teşekkür ederimm

kılo vermek ve saglıklı yasamak oncelıgın olmalı zamanı bahane etmemek lazım kahvaltı tabagını geceden hazırlayıp sabah bırkac dakıkada yıyıp cıkabılırsın cunkı kahvaltı bedenıne verecegın en guzel hedıye bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…