alırız tabi niye almıyalımmm yaşasın karatay kardeşliği
mübarek 3 aylar tutabildiğimiz kadar tutmak lazım.
ooo ocaktamı fırındamı bu arada ben de deneyim
6. günüm bugün geçen seneden 30 gün var emzirirken tutmamıştım
24 kaldı çok şükür
10 receb 10 şaban 10 şevval diye niyetledi nasip bakalım
pazartesi perşembeleri sünnet aslında kendini zorlamadan kazalarını tutsan bitirsen çok iyi olur
karataya uygun oluyor geçinip gidiyoruz
ben dondurucuya atıp mısafıre cıkarıyorumgünaydın çıtır karataycılar
kahvaltım 09:45 de bitti.
kaşarlı omlet
peynir
domates_salatalık
ceviz
2 lokmalık zeytinli poğaça ısırdım:26: (eşim nöbetten gelirken birsürü almış.bu diyetini bozar ve yer diye düşünmüş ama yemedim sadece zeytinli poğacadan çok az aldım)
2 bardak çay
bu arada kızlar bişey fark ettim.şimdi ben az yeyince bütün yemekler,poğacalar,bükmeler artıyor bende onları saklama kabına koyuyorum.sora hepsini masanın üstüne alıp baktım.normalde ben o kalmasın,bu dökülmesin,yeyivereyimde tenceresini yıkıyayım diye çöplük gibi herşeyi yiyormuşumşükür ki artık yemiyorummmm
afıyet olsun bebısım hak ettın sengünaydın bacılarbugün tartıda 63 küsurları görünce aşka geldim ve küçük bi dilim börek yedim pişman değilim
ben dondurucuya atıp mısafıre cıkarıyorum
afıyet olsun bebısım hak ettın sen
kbandında gecmısı okuyorum hepınıze selam ve
kolay gelsin bacım,aman dikkat et düşürme yine bilgisayarı
Hanımlar merhaba :))) benim bugün çok tatlı mı tatlı bir oğlum oldu adınıda paşa koydum nasılbembeyaz bir köpüş yavrusu tam bir tosun
Sabah mükemmel bir karatay kahvaltısı şimdide annemin yanıma koyduğu öğle yemeğini yiyeceğim öptümmmD:
Canım bende böyle yapıyorum ama su şişesi olmadan bidahakine şişeyle deneyim...
geçmiş olsun canım ..biran önce iyileşir inş.
teşekkürler datlum yürüyüşleri günde 2kere yapmaya çalışıyorum artıkın
ASYAATEŞCİM geçmiş olsun kime güvenebileceğiz bilmiyorum
mübarek 3 aylar tutabildiğimiz kadar tutmak lazım.
ooo ocaktamı fırındamı bu arada ben de deneyim
6. günüm bugün geçen seneden 30 gün var emzirirken tutmamıştım
24 kaldı çok şükür
10 receb 10 şaban 10 şevval diye niyetledi nasip bakalım
pazartesi perşembeleri sünnet aslında kendini zorlamadan kazalarını tutsan bitirsen çok iyi olur
karataya uygun oluyor geçinip gidiyoruz
merhabalar ben bugün canan karatayın yazılrını okudum internette de tamam öğleni akşamı ekmeksiz yiyebilirim belki ama ara öğünde hiç meyva falan yok mu anladığım kadarıyla canan hoca ara öğüne izin vermiyor çok da mantıklıydı söyledikleri ama hem ekmeksiz hem arasız nsıl doyucaz sabah kahvaltıda sadece 1 dilim uno ekmek yesem 40 kalori sadece :18:
merhabalar ben bugün canan karatayın yazılrını okudum internette de tamam öğleni akşamı ekmeksiz yiyebilirim belki ama ara öğünde hiç meyva falan yok mu anladığım kadarıyla canan hoca ara öğüne izin vermiyor çok da mantıklıydı söyledikleri ama hem ekmeksiz hem arasız nsıl doyucaz sabah kahvaltıda sadece 1 dilim uno ekmek yesem 40 kalori sadece :18:
allah kabul etsin bende perşembe cuma tutayım diyorum bakalımbenim 4 oldu bile inan canım kesinlikle basarrsın ve ben günde 3 saat parktayım okul çıkısı yemegimi son 30 dk da hazırlıyorum . gözümde yemekler dönmüyor
Leylakım biberleri de dene bak ben çoğu yemeğimi güveçte pişiriyorum enfes oluyor
50 dk da 5km cepte
denemesi bedava sekerim ekmeksiz karatay kahvaltısının yap ve bi bak bakalım doyuyomusun açmısın kaç saat acıkmıycaksın eskiden ekmekli ve ara yappıpta öğle yemeğini 4 gözle beklediğin gibimi olcek arasız ve ekmeksiz kahvaltı
evet ama ben sabah okula erken gidiyorum artık haftasonu falan denicem inşallah ya teşekkür ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?