Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

evet ama ben sabah okula erken gidiyorum artık haftasonu falan denicem inşallah ya teşekkür ederimm

kılo vermek ve saglıklı yasamak oncelıgın olmalı zamanı bahane etmemek lazım kahvaltı tabagını geceden hazırlayıp sabah bırkac dakıkada yıyıp cıkabılırsın cunkı kahvaltı bedenıne verecegın en guzel hedıye bence

Bugünki menülerimi bidireyim
Sabah Kahvaltım
1 haşlanmıl yumurta
2 küçük domates
peynir
8 tane zeytin
1 kupa şekersiz çay
1 lokma ekmek tereyağlı

Öğlen Yemeğim
1/2 kase yoğurt çorbası
1 tabak arnavut ciğeri
1 tabak salata üzerine yoğurtlu semizotu döktüm
1/2 kase yoğurt

bugün biraz yoğunum kızlar herkese iyi günler

kızlar merhaba nasılsınız sizi çoook özledim.geziye gitmiştim ya bazı aksilikler oldu dün akşam dönebildik ancak dünde bildirim yapamadım kusura bakmayın zaten vücudum o kadar şişki otobüste oturmaktan anlatamam...gezi boyunca karataya sağdık kaldım arada ufak kaçamaklar dışında umarım herkes iyidir yavaş yavaş geçmişi okumaya başlayım birazdan
bugün tek öğün yapıcam galiba birazdan yine uyur kalırım bu yorgunlukla az önce uyandım kahvaltı yaptım:
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
bol peynir
badem

evet ama ben sabah okula erken gidiyorum artık haftasonu falan denicem inşallah ya teşekkür ederimm

kaçta gidiyorsun 60 kilo veren bir arkadas geceden hazırlıyordu kahvaltısını gerçekten çok bazsıt acıktırmayan bir diyet bu bi baslaarsan bırakmayacaksın doğrusu diyet değil beslenme sekli

kahvaltım

1 yumurta
domates
bıber
zeytın
beynır
omega3
kasarlı mantar
kete:))
kıraz
gunkurusu
cevız
fındık
helva
yesılcay

menudende anlasıldıgı uzere arkadastaydım kahvaltıda:)

bende karatay diyetine başlamak istiyorum ilk önce ne yapmam gerektiği konusunda bana yardımcı olurmusunuz, hangi katapları almalıyım ve nereden başlamalıyım teşekkürler

hoşgeldin 2 kitabıda alsan iyi olur.kitapları alıncaya kadar ilk sayfamızdaki örnek menülere bak.hergün burda sende yaz menülerini eksiğin yanlışın varsa düzeltelim...

esascım nasılsın yürüyüş yapıyormusun
destinacım geçmiş olsun

bi kaç gündür yüüryemiyorum iş çıkışı yağmurdan dolayı ama artık başlıcam tekrardan bazen yemekten sonra biraz dolaşıyoruz eşimle oda iyi oluyor.

merhaba arkadaşlar sizleri yakından takip ediyorum birbirinize olan desteğiniz ve samimiyetiniz beni çok etkiledi inşallah en yakın zamanda bende karataycı olucam benide aranıza alırsınız umarım

tabiki alırız ne demek hoşgeldin ozaman...

Öğle : domates çorbası
Mantarlı tavuk sarma
2 kaşık bulgur pilavı
Yoğurtlu semiz otu
Çoban salata
2 kaşık helva

ıyıdır yafru senden

kilolar gitmişş maşşalahh sana....
bende yerimde sayıyorummm:26:
bugunlerde sporla yeniden başladımm..daha doğrusu taamen hiç bozmadımmm aslında ama arada kaçamaklar,,4 saat dolmadan bişeyler atıştırmalar derken kilom sabit bekliyorumm..
acık bakayım dedim kim var kim yok

Pilates hareketleri ile vücudun özellikle yağ birikimlerinin en fazla olduğu, bel, kalça, göbek, basen ve yan bölgelerdeki fazlalıklara karşı uygulayıp bu bölgelerde oluşan, yağlanmaları eritmeye vücudu forma sokmaya ve incelmek için uygulanan bir dizi egzersiz harekeleri sporudur.

Bu egzersiz hareketleri ile amaç doğru teknik ile bölgesel zayıflamayı ve vücudun sağlıklı bir şekilde çalışmasını enerji yakımını kolaylaştırma, doğru nefes alma gibi zayıflama ve kilo vermenin temek prensipleri baz alınarak egzersiz uygulamaları içermektedir.
Aşağıda resimli olarak pilates hareketlerinin nasıl yapılacağı ve ne işe yaradıkaları anlatılmıştır. Resimleri inceleyip okuyarak, ihtiyaç duyduğunuz hareketleri yeteri kadar sabah ve akşam olmak üzere uygulayın.. Bir de yediğiniz yiyeceklere çok dikkat edin, kilo aldıracak besinlerden uzak durmaya gayret gösterin ki fazlalıklarınızdan kurtulabilesiniz.
Pilates teknikleriyle, bölgesel zayıflama, göbek, basen, karın, kalça yağlarını eritme yakma, incelme ve vücut sıkılaştırma egzersizleri hareketleri resimleri;

ekmek yememeye alışıyosun canım merak etme hatta ben ve bazı arkadaşlarımız 2 öğün yapıyoruz ve hiççç acıkmıyoruz.

50 dk da 5 km yuruyup dusumu yesıl cayımı alıp geldım kızlar

naılsınız bakalım hepınıze esınız colugunuz cocugunuz ve sevdıklerınızle guzel bır gun dılıyorum

ohhh afiyet olsun bizler iyiyiz canım sen nasılsın sanada güzel bir gün olsun...

ooo hoşgeldin kız nerelerdesin napıyosun özlettin kendini...

ooo hoşgeldin kız nerelerdesin napıyosun özlettin kendini...

sağol canımmmmm..
bende sizleri özledim vallahi...
oklu bitiridimm(sınav sonuçlarım henüz açıklanamdı ama:44:),diyete yeniden başaldım..
eee malumm kaynımın düğününe de 1,5 aydan az zaman kaldı
famir tutuştu kısaca işte

sabah
yumurtasız karatay kahvaltı

öğle
kuru fasulye yemeği
yoğurt
salata

akşam
baklalı enginar yemeği
yoğurt
yeşilsoğan,turp

spor: 20 dk tempolu toplam adım 7.200

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…