evet ama ben sabah okula erken gidiyorum artık haftasonu falan denicem inşallah ya teşekkür ederimm
evet ama ben sabah okula erken gidiyorum artık haftasonu falan denicem inşallah ya teşekkür ederimm
bende karatay diyetine başlamak istiyorum ilk önce ne yapmam gerektiği konusunda bana yardımcı olurmusunuz, hangi katapları almalıyım ve nereden başlamalıyım teşekkürler
esascım nasılsın yürüyüş yapıyormusun
destinacım geçmiş olsun
merhaba arkadaşlar sizleri yakından takip ediyorum birbirinize olan desteğiniz ve samimiyetiniz beni çok etkiledi inşallah en yakın zamanda bende karataycı olucam benide aranıza alırsınız umarım
mavi meleğim oldu muuşmu
ıyıdır yafru senden
merhabalar ben bugün canan karatayın yazılrını okudum internette de tamam öğleni akşamı ekmeksiz yiyebilirim belki ama ara öğünde hiç meyva falan yok mu anladığım kadarıyla canan hoca ara öğüne izin vermiyor çok da mantıklıydı söyledikleri ama hem ekmeksiz hem arasız nsıl doyucaz sabah kahvaltıda sadece 1 dilim uno ekmek yesem 40 kalori sadece :18:
50 dk da 5 km yuruyup dusumu yesıl cayımı alıp geldım kızlar
naılsınız bakalım hepınıze esınız colugunuz cocugunuz ve sevdıklerınızle guzel bır gun dılıyorum
ooo hoşgeldin kız nerelerdesin napıyosun özlettin kendini...
hoşgeldin 2 kitabıda alsan iyi olur.kitapları alıncaya kadar ilk sayfamızdaki örnek menülere bak.hergün burda sende yaz menülerini eksiğin yanlışın varsa düzeltelim...
bi kaç gündür yüüryemiyorum iş çıkışı yağmurdan dolayı ama artık başlıcam tekrardan bazen yemekten sonra biraz dolaşıyoruz eşimle oda iyi oluyor.
tabiki alırız ne demek hoşgeldin ozaman...[/QUO
etli kurubaklagil yemekleri yiyebiliyormuyuz?
hoşgeldin 2 kitabıda alsan iyi olur.kitapları alıncaya kadar ilk sayfamızdaki örnek menülere bak.hergün burda sende yaz menülerini eksiğin yanlışın varsa düzeltelim...
bi kaç gündür yüüryemiyorum iş çıkışı yağmurdan dolayı ama artık başlıcam tekrardan bazen yemekten sonra biraz dolaşıyoruz eşimle oda iyi oluyor.
tabiki alırız ne demek hoşgeldin ozaman...[/QUO
etli kurubaklagil yemekleri yiyebiliyormuyuz?
bir sorum daha olacak ara öğün gerekirse badem, fındık v.b. yiyebiliyormuyuz?
bir sorum daha olacak ara öğün gerekirse badem, fındık v.b. yiyebiliyormuyuz?
canım ara öğün yok..ana öğünlerinde yani kahvaltı ve öğlen yemeğinde bir çay bardagı kadar tüketebilirsin seni tok tutucaktır ve ara öğüne ihtiyacın olmayacak..bu beslenme seklinde yemek yedikten sonra izinli sıvı içecekler dışında bişey yemek yok amaç bu zaten mide hazmedicek leptin hormonuda acıktıgında devreye giricek ve yagları yakıcak...
canım ara öğün yok..ana öğünlerinde yani kahvaltı ve öğlen yemeğinde bir çay bardagı kadar tüketebilirsin seni tok tutucaktır ve ara öğüne ihtiyacın olmayacak..bu beslenme seklinde yemek yedikten sonra izinli sıvı içecekler dışında bişey yemek yok amaç bu zaten mide hazmedicek leptin hormonuda acıktıgında devreye giricek ve yagları yakıcak...
ara öğün olmadığı bende biliyorum fakat geçmişte örnek listede ara öğün şart değil fakat ceviz yenebilir diye örnek olarak koyulmuş, o yüzden sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?