Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hoşgeldin diyete devam etmene sevindim

loxiden sonra famirde sahalarda

akşam giremeyebilirim
menümü yazayım
tavuk suyu çorba
biber dolma(kıymalı bulgurlu)
semizotu salatası
yoğurt

herkese iyi mutlu akşamlar

yarında arkadaş çiftlik evine davet etti bakalım zıvanadan çıkmam inşallah
yarın akşama girebilirim beni özleyin anacım

pindistancım eskileri okurken okumustum paylasımlarını ordan hatırlıyorum seni..ne demek canım el atarıs tabi..mesela kacamakların için accaip patak atarım..topiğin en cok kaçamak yapanı ama kacamaklara en cok patak atanıyımdır..
yarından itibaren sıkı takibimdesin bidenem..silkelen ve kendine gel cabukk

günaydın bacılarbugün tartıda 63 küsurları görünce aşka geldim ve küçük bi dilim börek yedimpişman değilim
afiyet olsun canımcım.haketmişsin..

Canım bende böyle yapıyorum ama su şişesi olmadan bidahakine şişeyle deneyim...
esascım ilk basta cok yapma yanları cok accaip agrıtıyo

rica ederiz canımcım..ne demek..
Leylakım biberleri de dene bak ben çoğu yemeğimi güveçte pişiriyorum enfes oluyor
guvecte ne guzel olmaski kıııs..ben de cok kullanıyorum..zaten bi guvec bi de seramik kullanıyom tencereleri..baska yok..

afiyet olsun tatlım..yeni avatarın guzelmiş bu arada..

merhaba arkadaşlar sizleri yakından takip ediyorum birbirinize olan desteğiniz ve samimiyetiniz beni çok etkiledi inşallah en yakın zamanda bende karataycı olucam benide aranıza alırsınız umarım
ne dimek..tabiki kabul ederiz..şimdiden hosgeldin hatta..

mavi meleğim oldu muuşmu
sen yaparsında olmazmı olmazmııı?
canım ya bu arada ben gün içinde kahve içmeden yapamam türk kahvesi içiyorum ama hoca demişti filtre kahve içebilirsiniz diye içiyorum çok seviyorum ama işte onu yarı yarıya su ve süt ile karıştırıp ve malesesef 1 tatlandırıcı atarak içiyorum . çay neysede kahveyi şekersiz içemiyorum.nezmanlar içmeliyim bu 4 saatlik arada mı 4 saatin içindemi ? kafam karıştı da...

Arkadaşlar kahvaltıda ceviz fındık vs. yemek şart mı? Sanki bunlar kilo yapar gibi hissediyorum şu psikolojiyi bir türlü atamıyorum üstümden

istediğin zaman içebilirsin yalnız tatlandırıcıya hayır..
sekersiz turk kahvesi muthiş bişe dene bak..ama cok kaynatma cunku acı oluyo..hafif kabarsın bi tıkdan daha az kaynasın bak nası guzel oluyo..

Yarından itibaren başlıyorum o zaman bende vermem gereken 6 kilom var kalıcı bir şekilde giderler umarım

Yarından itibaren başlıyorum o zaman bende vermem gereken 6 kilom var kalıcı bir şekilde giderler umarım

aramıza yeni gelen ve tekrar gelen arkadaşlar hoş geldiniz
Kızlar sizi okuyorum ama ben bugün menü bildirimini topluca yapıyım dedim, yazmadım bu yüzden
Birde çizelgemi değiştirmedim bu hafta. Malum +500g çıkınca,moralimi bozmak istemedim

İyi eğlenceler canım, kaçamak sonrası yiyeceğin patakları düşünürsen kaçamak yapmazsın

Son düzenleme:
ikinci öğünüm 16.00 bitti
1 kase mercimek yemeği
1 tabak türlü (patlıcan,fasulye,patates)yemeği
yarım peynir(doymayınca üstüne yedim fıstıkla)
biraz kabuklu fıstık
1 gün kurusu
bitki çayım 2 fincan..
spor akşam 40dk yapıyorum gündüzde yine 35dk temposuz koşuşturma..2 litre su..
dün akşam 3 kaşık kuru fasulye 2kaşık pirinç pilavı ve iki lokmacık ekmek yedim...öğün sayılırmı acep bilemedimm..bu akşam yemicem ama iki öğünlen bitiricem inş...
pantolonlarım bol gelmeye başladı gecen senelerde giydigim 38 beden elbiselerimi kaldırmıştım artık giyemem diye onları denedim fermuarları kapandı üstüme olduu öyle mutlu oldumki karataya başladıgım ilk günü kutlamak istiyorumm kızlaaarrr

hemen başla güzelim 6 kilo verdim 2 ayda zaman nasılda geçmiş sende anlamıcaksın bile..erteleme sakın yarınsa yarın başla..ilk hafta bocalarsın canın herşeyden yemek ister hatta 1kaçç gün bile sürebilir gözün korkmasın karatay beslenmeye hemen alışıcaksın

iyiniyetlim senle 2 gündür evde aynı menüyü yapıyoz datlım..ben de kuru fasulye pişiriyom..ohh afiyet olsun
çok geçmişolsun köpeğine canım..en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur umarım..ben de hayvanları çok severim..ne kadar masum ve çaresizler..tamamen bize muhtaçlar..

hayırlı olsun..güle güle büyüt canım

hoşgeldin canım
sana da iyi eğlenceler bebişim..fazla kaptırma kendini kısss

sen de aramıza hoşgeldin..tüm yeni arkadaşlar da

çıtırlar menülerimi veriiimm

sabah

1 muz
4 ceviz
2 omega3

öğlen

fırında tavuk
haşlanmış sebzeler
mercimek çorbası
yoğurt
1 avuç erik

canım meraba bişey sorucam regl olurken yürüyüş yapıyomusun yada ne tür spor önerirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…