kızlar merhaba nasılsınız sizi çoook özledim.geziye gitmiştim ya bazı aksilikler oldu dün akşam dönebildik ancak dünde bildirim yapamadım kusura bakmayın zaten vücudum o kadar şişki otobüste oturmaktan anlatamam...gezi boyunca karataya sağdık kaldım arada ufak kaçamaklar dışında umarım herkes iyidir yavaş yavaş geçmişi okumaya başlayım birazdan
bugün tek öğün yapıcam galiba birazdan yine uyur kalırım bu yorgunlukla az önce uyandım kahvaltı yaptım:
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
bol peynir
badem
pindistancım eskileri okurken okumustum paylasımlarını ordan hatırlıyorum seni..ne demek canım el atarıs tabi..mesela kacamakların için accaip patak atarım..topiğin en cok kaçamak yapanı ama kacamaklara en cok patak atanıyımdır..slm kızçeler
öf bugün kendimden nefret ediyorum,dün akşam yemeğini 9 a kaydırdığım yetmezmiş gibi sabah da kahvaltıda ekmek yidim,bu diyet düzen istiyor o da bende yokböyle kalmak istemiyorum ya bana bi el atıverin
afiyet olsun canımcım.haketmişsin..günaydın bacılarbugün tartıda 63 küsurları görünce aşka geldim ve küçük bi dilim börek yedim pişman değilim
esascım ilk basta cok yapma yanları cok accaip agrıtıyoCanım bende böyle yapıyorum ama su şişesi olmadan bidahakine şişeyle deneyim...
Kızlar dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Eminim oğlumda hissetmiştir bu güzel dilekleriGerçekten küçük bir çocuk gibi, ilgi ile un utuyor acısını.
İyi ki varsınız, sayenizde kafam dağılıyor,acım hafifliyor
guvecte ne guzel olmaski kıııs..ben de cok kullanıyorum..zaten bi guvec bi de seramik kullanıyom tencereleri..baska yok..Leylakım biberleri de dene bak ben çoğu yemeğimi güveçte pişiriyorum enfes oluyor
afiyet olsun tatlım..yeni avatarın guzelmiş bu arada..merhaba kizlar nasilsiniz?
bugun ki 2. menumu yazayim:
-1 kase karisik salata,
-1 kase sutlu kabak corbasi,
-2 kasik kadar yogurt
yesil cay
alisverisimi yaptim geldim 20 dakika daha yurudum.
yagmur dindikten sonra 1 saat kadar daha yururum.
herkeze iyi ve gunesli gunler..
ne dimek..tabiki kabul ederiz..şimdiden hosgeldin hatta..merhaba arkadaşlar sizleri yakından takip ediyorum birbirinize olan desteğiniz ve samimiyetiniz beni çok etkiledi inşallah en yakın zamanda bende karataycı olucam benide aranıza alırsınız umarım
sen yaparsında olmazmı olmazmııı?mavi meleğim oldu muuşmu
istediğin zaman içebilirsin yalnız tatlandırıcıya hayır..sen yaparsında olmazmı olmazmııı?
canım ya bu arada ben gün içinde kahve içmeden yapamam türk kahvesi içiyorum ama hoca demişti filtre kahve içebilirsiniz diye içiyorum çok seviyorum ama işte onu yarı yarıya su ve süt ile karıştırıp ve malesesef 1 tatlandırıcı atarak içiyorum . çay neysede kahveyi şekersiz içemiyorum.nezmanlar içmeliyim bu 4 saatlik arada mı 4 saatin içindemi ? kafam karıştı da...
tuzsuz ve kavrulmamıs oldugu surece kilo aldırmaz kuruyemişler.Arkadaşlar kahvaltıda ceviz fındık vs. yemek şart mı? Sanki bunlar kilo yapar gibi hissediyorum şu psikolojiyi bir türlü atamıyorum üstümden
yarında arkadaş çiftlik evine davet etti bakalım zıvanadan çıkmam inşallah
yarın akşama girebilirim beni özleyin anacım
maşallah doğuma giderken mi yürüdün,Allah analı babalı büyütsün
Yarından itibaren başlıyorum o zaman bende vermem gereken 6 kilom var kalıcı bir şekilde giderler umarım
Günaydın iyi dersler daha doğrusu kaytarmalar konular bitmiştir sınavlar da bitti ohh dinlen canımtatlım.. 07:00 itibarıyla kalktım.. kuru fasulye ve yarma haşladım.. Kuru fasulyemi pişirdim.. Yarma da pişti bakıcım onu karıştırıp çorba yapar artıkın.. Kahvaltı hazırladım. Bunları yaparken de uyanıktı stres oldum yaw ağlamaklı uyandı.. kahvaltım bitti. Şimdik kahvemi içeceğim
Hala wc ye çıkamadım papişim..
çok geçmişolsun köpeğine canım..en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur umarım..ben de hayvanları çok severim..ne kadar masum ve çaresizler..tamamen bize muhtaçlar..İyi akşamlar hanımlar, gün içinde arada girip okuyabildiğim kadar yorum yaptım ama menü bildirimi yapamadım.Resmen bütün gün köpeğim ile ilgilendim. İşte size hem menüm hemde aradaki olaylar:
Sabah tartıda +500g görmenin şoku
Kalkınca:2 yaprak kayısı
Sabah:07.30'da bitti. Klasik karatay kahvaltım
Köpeğim geçen hafta kısırlaştırma operasyonu geçirdi, öğlen onu almaya gitti. Beni görünce sevinçten kafesin teline kulağını taktı, pansumanı fln derken eve geliş 15.30 oldu. Akşam yemeğini ailecek yiyeceğiz diye ara öğün yaptım,16.00'da 2 kupa süt ve 1 ceviz.
Saat 18.00'e gelirken bir baktım bizim köpeğin yanağı kanıyor.Biraz inceledim ki yara baya büyük geldi gözüme yaklaşık 1 tl kadar deri yırtıktı. Yeniden veterinere gittik. Meğer bizim oğlan gittiği ilk gün onu bıraktık sanmış ve kafasını kafesin teline vurup durmuş. Tabii bu ilk 3-4 gün öyle sürmüş.kanama geçince sorun çözüldü sanmışlar ve bize haber vermemişler telaşlanmayalım diye. Onlar yaraya bakmayınca bizim oğlanın yarası iyice enfeksiyon kapmış. Veterinere gidince pansuman için anestezi yaptılar. Yaraya bir baktık ki sağ taraf resmen yok(gözün altından yara başlıyor, boyunun altına kadar) Tüm sağ tarafın derisi soyuldu kızlar. Bu köpek bizim yanımıza geldiğinde daha 40 günlüktü şimdi 21 aylık. Ben ameliyata girdim köpeğimi yalnız bırakmadım. Çıkışta bir başladım ağlamaya ki susturana aşk olsun. Biliyorum çoğunuz köpek diyecek ama geldiğinde o kadar çaresiz, savunmasız bir köpekti ki hala o hali gelir aklıma her bakışta.
Veterinerde uyanmasını beklemek derken eve geliş 20.30 oldu. Hemen yemeğe oturduk 21.00'da yedim yemeği yani. Menümde ciğer sote ve keten tohumlu salata ile nane vardı.
Tabii köpeğimi bu hale getirenlerin hesabı sorulacak, yarın dava açıyorum.
Geçmişi okuyacağım şimdi, siz aklımı dağıtır moralimi düzeltirsiniz
hayırlı olsun..güle güle büyüt canımHanımlar merhaba :))) benim bugün çok tatlı mı tatlı bir oğlum oldu adınıdana paşa koydum nasılbembeyaz bir köpüş yavrusu tam bir tosun
Sabah mükemmel bir karatay kahvaltısı şimdide annemin yanıma koyduğu öğle yemeğini yiyeceğim öptümmmD:
hoşgeldin canımkızlar merhaba nasılsınız sizi çoook özledim.geziye gitmiştim ya bazı aksilikler oldu dün akşam dönebildik ancak dünde bildirim yapamadım kusura bakmayın zaten vücudum o kadar şişki otobüste oturmaktan anlatamam...gezi boyunca karataya sağdık kaldım arada ufak kaçamaklar dışında umarım herkes iyidir yavaş yavaş geçmişi okumaya başlayım birazdan
bugün tek öğün yapıcam galiba birazdan yine uyur kalırım bu yorgunlukla az önce uyandım kahvaltı yaptım:
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
bol peynir
badem
sana da iyi eğlenceler bebişim..fazla kaptırma kendini kısssyarında arkadaş çiftlik evine davet etti bakalım zıvanadan çıkmam inşallah
yarın akşama girebilirim beni özleyin anacım
Yarından itibaren başlıyorum o zaman bende vermem gereken 6 kilom var kalıcı bir şekilde giderler umarım
canım meraba bişey sorucam regl olurken yürüyüş yapıyomusun yada ne tür spor önerirsinhemen başla güzelim 6 kilo verdim 2 ayda zaman nasılda geçmiş sende anlamıcaksın bile..erteleme sakın yarınsa yarın başla..ilk hafta bocalarsın canın herşeyden yemek ister hatta 1kaçç gün bile sürebilir gözün korkmasın karatay beslenmeye hemen alışıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?