Ben cevap vereyim:Regl dönemi öncesi ve sırasında yapılan spor bünyeyi rahatlatıyor diye okumuştum. Ben bazen pilates yapıyorum yada yürüyorum. Şişkinliğime iyi geliyor, hafifliyorum sanki. Birde çok şükür benim karın ağrım olmaz. ama kuzenimin dediğine göre spor yapınca daha az ağrısı oluyormuş.canım meraba bişey sorucam regl olurken yürüyüş yapıyomusun yada ne tür spor önerirsin
canım çok teşekkür ederim bende hafif yürüyüş yapim o zaman teşşekkürBen cevap vereyim:Regl dönemi öncesi ve sırasında yapılan spor bünyeyi rahatlatıyor diye okumuştum. Ben bazen pilates yapıyorum yada yürüyorum. Şişkinliğime iyi geliyor, hafifliyorum sanki. Birde çok şükür benim karın ağrım olmaz. ama kuzenimin dediğine göre spor yapınca daha az ağrısı oluyormuş.
ikinci öğünüm 16.00 bitti
1 kase mercimek yemeği
1 tabak türlü (patlıcan,fasulye,patates)yemeği
yarım peynir(doymayınca üstüne yedim fıstıkla)
biraz kabuklu fıstık
1 gün kurusu
bitki çayım 2 fincan..
spor akşam 40dk yapıyorum gündüzde yine 35dk temposuz koşuşturma..2 litre su..
dün akşam 3 kaşık kuru fasulye 2kaşık pirinç pilavı ve iki lokmacık ekmek yedim...öğün sayılırmı acep bilemedimm..bu akşam yemicem ama iki öğünlen bitiricem inş...
pantolonlarım bol gelmeye başladı gecen senelerde giydigim 38 beden elbiselerimi kaldırmıştım artık giyemem diye onları denedim fermuarları kapandı üstüme olduu öyle mutlu oldumki karataya başladıgım ilk günü kutlamak istiyorumm kızlaaarrr
Sersum çok teşekkür ederiz. Her şey yoluna girecek inş
Sabah karatay kahvaltı --- feci doyurdu ve 6 saat hiç acıkmadım
Öğlen 1 tabak mantar sote
az yağlı limonlu salata
Akşam da yarım dilim ızgara somon yiycem
Araları en az 5 saat tutuyorum ve hiç acıkmadım..Yalnız biraz başağrım oldu diyetten mi bilmiyorum.
fzgun canım begenılerınle verdıgın destekden dolayı tsk ederım canımnasıl gıdıyo sende durumlar ne
Sabah karatay kahvaltı --- feci doyurdu ve 6 saat hiç acıkmadım
Öğlen 1 tabak mantar sote
az yağlı limonlu salata
Akşam da yarım dilim ızgara somon yiycem
Araları en az 5 saat tutuyorum ve hiç acıkmadım..Yalnız biraz başağrım oldu diyetten mi bilmiyorum.
selam arkadaslar
ıkıncı ogunum
salata
corba
k.t yogurt
fındık
omega3
zeytın
tebrikler canım darısı bana ve hepimize
Yeni gelen tüm arkadaşlara hoş geldiniz diyor ve kolaylıklar diliyorum.
2.Öğün: 5 köfte, ayran, salata
3.öğün: tarhana çorbası, 1 kabak dolması, yoğurt, 2 mer.köf.
canım meraba bişey sorucam regl olurken yürüyüş yapıyomusun yada ne tür spor önerirsin
Merhaba ody, tekrar hoş geldin. Ben başlayalı 12 hafta oldu bu 13. hafta. Sen kaç kilo vermek istiyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?