Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım meraba bişey sorucam regl olurken yürüyüş yapıyomusun yada ne tür spor önerirsin
Ben cevap vereyim:Regl dönemi öncesi ve sırasında yapılan spor bünyeyi rahatlatıyor diye okumuştum. Ben bazen pilates yapıyorum yada yürüyorum. Şişkinliğime iyi geliyor, hafifliyorum sanki. Birde çok şükür benim karın ağrım olmaz. ama kuzenimin dediğine göre spor yapınca daha az ağrısı oluyormuş.

canım çok teşekkür ederim bende hafif yürüyüş yapim o zaman teşşekkür

Merhaba arkadaslar cok sukurki almis gibi gozuktugum 2 kilo gitmis sanirsam sislikti sadece.... Bugun guzel gecti sabah karatay kahvaltisi ettim oglen kofte yogurt ve herse yedim birazdanda sutle kayisi yiyicem seker istegimi bayagi bastiriyor insallah su reglim bitince cok daha rahat edicem:)) sizede basarilar kizlarrr Allah hepimizin yardimcisi olsun )

Bende bu diyete başlamak istiyorum 16 yaşındayım 1.78 boyum var 86 kiloyum.... Fakat Bir kaç sorum oLucak... Bu diyet her hafta değişiyor mu? Yani her hafta menüyü kendimiz mi değiştriyoruz? 1 haftada kaç kilo verdiriyor ? Sorun yaşan oldumu ???

tebrikler canım darısı bana ve hepimize

Sabah karatay kahvaltı --- feci doyurdu ve 6 saat hiç acıkmadım
Öğlen 1 tabak mantar sote
az yağlı limonlu salata
Akşam da yarım dilim ızgara somon yiycem

Araları en az 5 saat tutuyorum ve hiç acıkmadım..Yalnız biraz başağrım oldu diyetten mi bilmiyorum.

canım acıkmasan da şekerin çok düştüğünden baş ağrın oluyor..doktor bir arkadaşım söyledi..5-6 saati geçirme

fzgun canım begenılerınle verdıgın destekden dolayı tsk ederım canım nasıl gıdıyo sende durumlar ne

Sağol tatlım, ben de geçmişi okudum yeni geldim. Bugün bayağı yazılmış. Bende biraz duraklama oldu gibi, aynı şekilde yediğim halde tartı bir çıkıyor, bir iniyor. Sen de de böyle olmuş muydu? Bu kiloda daha önce epey bir kalmıştım, acep ondan mıdır? sen nasılsın canım, umarım herşey yolundadır.

diyetten değildir canım yeterince SU içmemişsindir.

Yeni gelen tüm arkadaşlara hoş geldiniz diyor ve kolaylıklar diliyorum.

2.Öğün: 5 köfte, ayran, salata
3.öğün: tarhana çorbası, 1 kabak dolması, yoğurt, 2 mer.köf.

canım meraba bişey sorucam regl olurken yürüyüş yapıyomusun yada ne tür spor önerirsin

canım ben regl olduğumda pek spor yapamıyorum karnım agrıdıgından... sadece hafif yürüyüşler okadar...regl sonrası telafi etmeye çalışıyorum..yürüyüş en iyisi gibi geliyo yormuyoda..

tekrar merhaba sizinde desteklerinizle bugün öğlen ekmek yemedimm gerçektende 4 saati geçti acıkmadım demekki insan doyabiliyormuş
sabah ekmek yemiştim gerçi ama öğlen : 1 tabak kabak ve havuç rendesine yoğurt ekledim ve yanında 3 tane köfte ve azcık patates fırında hiç yağsız
akşamda ekmeksiz balık salata yapıcakmış annem ondan yicem inşallah gerçi hiç acıkmadım ama azcık yerim heralde
sormak istediğim şey taze meyve karatayda yok mu hiç kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…