tekrar merhaba sizinde desteklerinizle bugün öğlen ekmek yemedimm gerçektende 4 saati geçti acıkmadım demekki insan doyabiliyormuş
sabah ekmek yemiştim gerçi ama öğlen : 1 tabak kabak ve havuç rendesine yoğurt ekledim ve yanında 3 tane köfte ve azcık patates fırında hiç yağsız
akşamda ekmeksiz balık salata yapıcakmış annem ondan yicem inşallah gerçi hiç acıkmadım ama azcık yerim heralde
sormak istediğim şey taze meyve karatayda yok mu hiç kızlar?
ben 6-7 kilo gibi vermek istiyorum.
Taze meyveyi sabah öğününde az miktarda yiyebilirsin, ama çok kilo veren arkadaşlar taze meyve yerine kuru meyve tercih ediyorlar. Patates ise GI yüksek olduğu için önerilmiyor. Kolay gelsin.
Merhaba ody, tekrar hoş geldin. Ben başlayalı 12 hafta oldu bu 13. hafta. Sen kaç kilo vermek istiyorsun canım?
aramıza yeni gelen ve tekrar gelen arkadaşlar hoş geldiniz
Kızlar sizi okuyorum ama ben bugün menü bildirimini topluca yapıyım dedim, yazmadım bu yüzden
Birde çizelgemi değiştirmedim bu hafta. Malum +500g çıkınca,moralimi bozmak istemedim
İyi eğlenceler canım, kaçamak sonrası yiyeceğin patakları düşünürsen kaçamak yapmazsın
pindistancım meraba,yürüdünmü bugün canım,yada yuruycenmi...vur dedik öldürdün dime bana haaa sonraakardeş köpüşüne üzüldüm,geçmiş olsun,BMI in zaten çok düşük,hangi kiloyu vermeye çalışıyorsun?
pindistancım meraba,yürüdünmü bugün canım,yada yuruycenmi...vur dedik öldürdün dime bana haaa sonraa
ben de cewaplıym fundacım...benim regl donemim cok agrılı gecer,ama yurudukten sonra oyle cok rahatlarım ki...yalnız yuruyus esnasında biraz agrı yasıyorum ama yuruyusun adeti söktürdüğünü ve sonrasında rahatlattıgını düşünüyorum..ama cok agrın warsa yuruyus oncesinde maydonozun ustune sıcak su dokup az bekletip içebilirsin..yani adet doneminde de sporunu bırakma derim canım..canım meraba bişey sorucam regl olurken yürüyüş yapıyomusun yada ne tür spor önerirsin
menu cok super..basagrının nedenleri: cevizden olabilir,sonucta hiç bu kadar ceviz yemedik daha once..ama bırakma,zamanla alısıyo vucut..Sabah karatay kahvaltı --- feci doyurdu ve 6 saat hiç acıkmadım
Öğlen 1 tabak mantar sote
az yağlı limonlu salata
Akşam da yarım dilim ızgara somon yiycem
Araları en az 5 saat tutuyorum ve hiç acıkmadım..Yalnız biraz başağrım oldu diyetten mi bilmiyorum.
merhaba omega 3 yemeklerle birliktemi alınacak ve günde kaç kez teşekkürler....
odycim omegayı yemeklerle birlikte yada oncesinde yada sonrasında alabilirsin..farketmez..gunde 3-4 kapsul al..3.öğünüm
tavuklu salata /keten tohumu
taze bezelye yemeği:)
kolay gelsin Fzgunume..Kızlar, ben yürüyüşe çıkıyorum. İnşallah yağmur yağmaz. Görüşmek üzere, sevgiler.
corbaların cogunun içine un katılıyo da ondan..bide blendırdan gecirdiğin zaman malzemelerin butun liflerini yok ediyosun ve vucutta tutulma surelerini kısaltıyosun,yani çabuk acıktırıyosun kendini...omega 3 kulanımı ile ilgilibilgi verebiirmisin? birde sormak istediğim çorbalar aslında karbonhidrat yani Gİ yüksek neden kabul ediliyor, ya da farklı pişirme tekniklerimi var ?
guldurdün beni kıısss gene..anaa senin de BMI in düşük,napıyonuz kızım görünmez olmaya mı çalışıyorsunuz
öldürdün filan demem,hakediyom ben,irademe bi bekçi lazım şöyle eli sopalısından,yürüyüş derken şeyyyy pazara gittim geldim sayılır mı,pazar arabamı unutunca da yükleri ben taşıdım
guldurdün beni kıısss gene..
eskileri okurken senin bi yazına gulmekten karnıma agrı girmişti bi keresinde..dur anlatıym hatırlarsın belkim..
Gül63 e sen hiç kacamak yapıyomusun die sormussun..
o da demiş ki ewet yapıyorum,kuruyemiş ve kayısıyla yapıyorum bazen..
senin yorumun mükemmeldi ya..."ah zavallım,kaçamağın anlamını bile unutmuş.."
bu arada şaplağımı bilen bilir,serttir haa,kacamak maçamak yapmayasın..istersen priz filan da war kıss..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?