Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Taze meyveyi sabah öğününde az miktarda yiyebilirsin, ama çok kilo veren arkadaşlar taze meyve yerine kuru meyve tercih ediyorlar. Patates ise GI yüksek olduğu için önerilmiyor. Kolay gelsin.

Taze meyveyi sabah öğününde az miktarda yiyebilirsin, ama çok kilo veren arkadaşlar taze meyve yerine kuru meyve tercih ediyorlar. Patates ise GI yüksek olduğu için önerilmiyor. Kolay gelsin.

teşekkür ederim. evet patatesi biliyorum zaten genel olarak hiç bir diyette verilmiyor da yazın ben taze meyveleri çok seviyorum neyse sabah tüketicem öyleyse tekrar teşekkürler :)

Merhaba ody, tekrar hoş geldin. Ben başlayalı 12 hafta oldu bu 13. hafta. Sen kaç kilo vermek istiyorsun canım?

omega 3 kulanımı ile ilgilibilgi verebiirmisin? birde sormak istediğim çorbalar aslında karbonhidrat yani Gİ yüksek neden kabul ediliyor, ya da farklı pişirme tekniklerimi var ?

kardeş köpüşüne üzüldüm,geçmiş olsun,BMI in zaten çok düşük,hangi kiloyu vermeye çalışıyorsun?

pindistancım meraba,yürüdünmü bugün canım,yada yuruycenmi...vur dedik öldürdün dime bana haaa sonraa

anaa senin de BMI in düşük,napıyonuz kızım görünmez olmaya mı çalışıyorsunuz
öldürdün filan demem,hakediyom ben,irademe bi bekçi lazım şöyle eli sopalısından,yürüyüş derken şeyyyy pazara gittim geldim sayılır mı,pazar arabamı unutunca da yükleri ben taşıdım

clemm,Allah iyiliğini versin,köpüş yazmışın ama ben onu oğluş anladım,paşa isminden uyanmalıydım ama,neyse artık,yavruya hem analık hem babalık yapıcan artık kolay gelsin

canım meraba bişey sorucam regl olurken yürüyüş yapıyomusun yada ne tür spor önerirsin
ben de cewaplıym fundacım...benim regl donemim cok agrılı gecer,ama yurudukten sonra oyle cok rahatlarım ki...yalnız yuruyus esnasında biraz agrı yasıyorum ama yuruyusun adeti söktürdüğünü ve sonrasında rahatlattıgını düşünüyorum..ama cok agrın warsa yuruyus oncesinde maydonozun ustune sıcak su dokup az bekletip içebilirsin..yani adet doneminde de sporunu bırakma derim canım..

menu cok super..basagrının nedenleri: cevizden olabilir,sonucta hiç bu kadar ceviz yemedik daha once..ama bırakma,zamanla alısıyo vucut..
reglin yaklasmıs olabilir..
az su içmiş olabilirsin..
havasız yerde cok durmus olabilirsin..

merhaba omega 3 yemeklerle birliktemi alınacak ve günde kaç kez teşekkürler....

3.öğünüm
tavuklu salata /keten tohumu
taze bezelye yemeği:)
odycim omegayı yemeklerle birlikte yada oncesinde yada sonrasında alabilirsin..farketmez..gunde 3-4 kapsul al..
yalnız bezelye ve patates aynı..oyuzden bezelyeyi şimdilik yeme canım..

Kızlar, ben yürüyüşe çıkıyorum. İnşallah yağmur yağmaz. Görüşmek üzere, sevgiler.
kolay gelsin Fzgunume..

omega 3 kulanımı ile ilgilibilgi verebiirmisin? birde sormak istediğim çorbalar aslında karbonhidrat yani Gİ yüksek neden kabul ediliyor, ya da farklı pişirme tekniklerimi var ?
corbaların cogunun içine un katılıyo da ondan..bide blendırdan gecirdiğin zaman malzemelerin butun liflerini yok ediyosun ve vucutta tutulma surelerini kısaltıyosun,yani çabuk acıktırıyosun kendini...

guldurdün beni kıısss gene..
eskileri okurken senin bi yazına gulmekten karnıma agrı girmişti bi keresinde..dur anlatıym hatırlarsın belkim..
Gül63 e sen hiç kacamak yapıyomusun die sormussun..
o da demiş ki ewet yapıyorum,kuruyemiş ve kayısıyla yapıyorum bazen..
senin yorumun mükemmeldi ya..."ah zavallım,kaçamağın anlamını bile unutmuş.."

bu arada şaplağımı bilen bilir,serttir haa,kacamak maçamak yapmayasın..istersen priz filan da war kıss..

aa Efsunlu da war..eskiler dönüyo ne guzel..e tabi bizim için,onlar için oyle olmayabilir..

AydınDidem napıyon taklım,iyimisin..kacamak yapıonmu kıs gene..bu arada anneannen nasıl oldu...

cok gewezelik ettim gene..gidiym kocişime şoyyyyle guvecte et sote,yanında tereyaglı bulgurpilavı ve cacık yapıym..
optm herkesleri ve kaçtımm

2.ogunum: 2 adet karniyarik ve 1 tabak fasulye piyaz
3. ogunum: Zeytinyagli kabak yemegi,yesil mercimek corbasi,5-6 tane cigkofte

Bu arada cigkofte cok guzeldi,10-15 tane yemek istedi canim
fakat 5-6 tane yiyerekte abarttim sanirsam.

Son düzenleme:
Saat 8..herkes biraksin kasiklari..

Aksam yemegim:
2 parca tavuk gogus (tolam 1 avauc ici kadar)
Barbunya
Yogurt

Ve dukkan kapanir..yaklasik yarim saat oluyor..bugunluk 1 lt su oldu henuz..

Simdi de esimi kandirabilirsem yuruyuse cikicaz..

yapmam yapmam

Selam aradaşlar :)

3 kayısı + büyük bardak ılık su

sabah:
1 bardak adaçayı
4 çeri
2 çorba kaşığı çökelek
yeşillik
1 muz
1 kk yumurta
1 çay bardağı ceviz+ fındık karışık
1 salatalık
1 yeşilbiber
10 zeytin
omega 3 kapsülü içtim

2. öğün :
1 tabak mercimek köftesi
1 kaşık kısır

3.öğün :
1 koca kase yoğurtlu , keten tohumlu, bademli semiz otu salatası

su: 3lt
spor : 40 dk yürüyüş

Son düzenleme:
Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) ıclı kofte ,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: 3 saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…