İyi yürümeler fzguncum :)Kızlar, ben yürüyüşe çıkıyorum. İnşallah yağmur yağmaz. Görüşmek üzere, sevgiler.
Yeni gelen tüm arkadaşlara hoş geldiniz diyor ve kolaylıklar diliyorum.
2.Öğün: 5 köfte, ayran, salata
3.öğün: tarhana çorbası, 1 kabak dolması, yoğurt, 2 mer.köf.
omega 3 kulanımı ile ilgilibilgi verebiirmisin? birde sormak istediğim çorbalar aslında karbonhidrat yani Gİ yüksek neden kabul ediliyor, ya da farklı pişirme tekniklerimi var ?
hayat boyu yürüyüş politikama bugun de diwam..
1 bucuk saat yurudum dısarda..
İyi yürümeler fzguncum :)
Menü güzelmiş afiyet olsun :)
omega 3 kulanımı ile ilgilibilgi verebiirmisin? birde sormak istediğim çorbalar aslında karbonhidrat yani Gİ yüksek neden kabul ediliyor, ya da farklı pişirme tekniklerimi var ?
teşekkür ederim. evet patatesi biliyorum zaten genel olarak hiç bir diyette verilmiyor da yazın ben taze meyveleri çok seviyorum neyse sabah tüketicem öyleyse tekrar teşekkürler :)
kardeş köpüşüne üzüldüm,geçmiş olsun,BMI in zaten çok düşük,hangi kiloyu vermeye çalışıyorsun?
kahvaltım 09:45 de bitti.
kaşarlı omlet
peynir
domates_salatalık
ceviz
2 lokmalık zeytinli poğaça ısırdım (eşim nöbetten gelirken birsürü almış.bu diyetini bozar ve yer diye düşünmüş ama yemedim sadece zeytinli poğacadan çok az aldım)
2 bardak çay
öğle yemeğim 14.00 da bitti
yoğurtlu közlenmiş patlıcan_biber
4 köfte
küçük şeftali
5 erik
akşam yemeğim 19:00 da bitti
1,5 kase tavuk çorbası
domates salatası
şimdida topsahasında 7 tur attım geldim..geçmişi gece okuyacağım hafta sonu sınavım var biraz ders çalışayım.sizleri çok seviyor veeeee
kızlar tatilim reglime denk gelıcek.
suda tampon kullanan varmı?
hemen başla güzelim 6 kilo verdim 2 ayda zaman nasılda geçmiş sende anlamıcaksın bile..erteleme sakın yarınsa yarın başla..ilk hafta bocalarsın canın herşeyden yemek ister hatta 1kaçç gün bile sürebilir gözün korkmasın karatay beslenmeye hemen alışıcaksın
tatlandırıcı cok zararlı dırek kanserojen ıcme canım ya ahmet aydının bır yazısında vardı zararlarıısen yaparsında olmazmı olmazmııı?
canım ya bu arada ben gün içinde kahve içmeden yapamam türk kahvesi içiyorum ama hoca demişti filtre kahve içebilirsiniz diye içiyorum çok seviyorum ama işte onu yarı yarıya su ve süt ile karıştırıp ve malesesef 1 tatlandırıcı atarak içiyorum . çay neysede kahveyi şekersiz içemiyorum.nezmanlar içmeliyim bu 4 saatlik arada mı 4 saatin içindemi ? kafam karıştı da...
ay olmazmııı süper olmuş ellerine sağlık heyooooo ,
ben nie yapamamışım yawww:44:
senin yuruyus de supper canım...Propycilm sağol canım, sen gene süper yürümüşsün.Bu arada 45 dk yürüdüm.
canımıniçi aksam menunu biras daha erkene almanı tavsiye iderim..naçizane..Kalkınca: 1 yaprak kayısı
Sabah: 07.30'da bitti
2 haş yumurta
6 zeytin
peynir (tulum, dil, kolot, beyaz)
1 ceviz
1 fındık
2 badem
1/2 tarçınlı k. incir
1 k. erik
2 k. yaban mersini
2 k. üzüm
1 gr omega 3
Öğlen:13.00'da bitti
1 tabak yeşil fasülye
1 kase keten tohumlu yoğurt
Akşam:20.00'da bitti
1 tabak ciğer sote
keten tohumlu salata
nane, dereotu
1 gr omega 3
Spor: 1 saat yürüyüş
Sıvı: sayamadım ama nede olsa suyu çok içiyorum (3.5- 4 olmuştur), 2 kupa yeşil çay, 2 kupa çay
Şimdide çay keyfi yapıp geçmişi okuyacağım1 saat sonra da metabolizma çayı içerim
canını sıkan şelere yenilmediğin için seni tebrik ediyorum ve alkıslıyorum canım..Merhabalar herkese,
Bildirimimi yapıp hemen geçmişi okuycam.
Kahvaltı: Klasik Karatay
Öğle: 4 kaşık kısır, haşlanmış brüksel lahanası, yoğurt, mevsim salata
Akşam (8'de bitti:): I küçük zeytinyağlı enginar, domatesli semizotu salatası, avuç içi kadar et
Gün boyunca bolca su ve de akşam yemeğinden önce 1 saat tempolu yürüyüş.
Bugün işte gerçekten canımı sIkan şeyler oldu ama Allah yardım etti de sinirime yenik düşüp diyeti bozmadım. Eve gelir gelmez yürüdüm çünkü evde oturup kalsaydım o sinirle yememem gereken bi şeyler yiyebilirdim
canım acıkmasan da şekerin çok düştüğünden baş ağrın oluyor..doktor bir arkadaşım söyledi..5-6 saati geçirme
senin yuruyus de supper canım...
canımıniçi aksam menunu biras daha erkene almanı tavsiye iderim..naçizane..
bu arada topiğin en cok su içeni ikimiziz taklım..bende sayamıyorum ama 4 lt filan oluyo ki içtiğim caylar filan hariç..
hiçbi zaman 3 lt nin altında içemiyom..ki bu bizim için cok buyuk şans..cogu kişi 1 lt bile içemiyo..
canını sıkan şelere yenilmediğin için seni tebrik ediyorum ve alkıslıyorum canım..
tamponla çok rahat girebilirsin arkadaşım ama 4 saatten fazla tutma tamponu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?