Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kızlar, ben yürüyüşe çıkıyorum. İnşallah yağmur yağmaz. Görüşmek üzere, sevgiler.
İyi yürümeler fzguncum :)
Yeni gelen tüm arkadaşlara hoş geldiniz diyor ve kolaylıklar diliyorum.

2.Öğün: 5 köfte, ayran, salata
3.öğün: tarhana çorbası, 1 kabak dolması, yoğurt, 2 mer.köf.

Menü güzelmiş afiyet olsun :)

Merhaba kızlar geçmişi okumak için zamanım yok ama bildirimimi yapayım
Sabah:2 muz ceviz omega3 süt
Öğle:mantar mercimek çorbası salata
Akşam: köfte salata ayran

kahvaltım 09:45 de bitti.

kaşarlı omlet
peynir
domates_salatalık
ceviz
2 lokmalık zeytinli poğaça ısırdım (eşim nöbetten gelirken birsürü almış.bu diyetini bozar ve yer diye düşünmüş ama yemedim sadece zeytinli poğacadan çok az aldım)
2 bardak çay

öğle yemeğim 14.00 da bitti

yoğurtlu közlenmiş patlıcan_biber
4 köfte
küçük şeftali
5 erik

akşam yemeğim 19:00 da bitti

1,5 kase tavuk çorbası
domates salatası

şimdida topsahasında 7 tur attım geldim..geçmişi gece okuyacağım hafta sonu sınavım var biraz ders çalışayım.sizleri çok seviyor veeeee

omega 3 kulanımı ile ilgilibilgi verebiirmisin? birde sormak istediğim çorbalar aslında karbonhidrat yani Gİ yüksek neden kabul ediliyor, ya da farklı pişirme tekniklerimi var ?

Omega 3 'ü ben yeni kullanmaya başladım. Günde 1000 mg alıyorum. Ama hoca günde 3 mg'a kadar öneriyor. Genelikle sabahları tok kanına alınıyor. Ayrıca omega 3 ile birlikte mutlaka antioksidan alımı öngörülüyor. Ancak bunun yiyeceklerden mi yoksa ayrıca ilaç şeklinde mi olacağı konusunda benimde kafam karışık. Ama daha deneyimli arkadaşlarımız bu konuda yardımcı olabilir. Çorbalara gelince bu beslenme şeklinde çorbalara yer var ilk sayfada yer alan örnek menülere de bakarsan göreceksin. Ancak unu miktarını abartmamak gerekiyor.

kolay gelsin Fzgunume..
hayat boyu yürüyüş politikama bugun de diwam..

1 bucuk saat yurudum dısarda..

Propycilm sağol canım, sen gene süper yürümüşsün.

İyi yürümeler fzguncum :)

Menü güzelmiş afiyet olsun :)

Çok sağol canım, senin nasıl gidiyor.

Bu arada 45 dk yürüdüm.

Son düzenleme:
Kalkınca: 1 yaprak kayısı

Sabah: 07.30'da bitti
2 haş yumurta
6 zeytin
peynir (tulum, dil, kolot, beyaz)
1 ceviz
1 fındık
2 badem
1/2 tarçınlı k. incir
1 k. erik
2 k. yaban mersini
2 k. üzüm
1 gr omega 3

Öğlen:13.00'da bitti
1 tabak yeşil fasülye
1 kase keten tohumlu yoğurt

Akşam:20.00'da bitti
1 tabak ciğer sote
keten tohumlu salata
nane, dereotu
1 gr omega 3

Spor: 1 saat yürüyüş
Sıvı: sayamadım ama nede olsa suyu çok içiyorum (3.5- 4 olmuştur), 2 kupa yeşil çay, 2 kupa çay

Şimdide çay keyfi yapıp geçmişi okuyacağım 1 saat sonra da metabolizma çayı içerim

omega 3 kulanımı ile ilgilibilgi verebiirmisin? birde sormak istediğim çorbalar aslında karbonhidrat yani Gİ yüksek neden kabul ediliyor, ya da farklı pişirme tekniklerimi var ?

çok teşekkür ederim fzgun, taze bezelye=patates olduğunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu teşekkürle tekrar...

teşekkür ederim. evet patatesi biliyorum zaten genel olarak hiç bir diyette verilmiyor da yazın ben taze meyveleri çok seviyorum neyse sabah tüketicem öyleyse tekrar teşekkürler :)

Sorma canım benim de meyvelerle özellikle yaz meyveleri ile başım dertte. Ama geçen hafta biraz fazla tüketince kilo vermeyi zorlaştırdı.

canlar nasılsınız?
epeydir nete giremiyorum.
karatayıda pek uygulayamadım.
ama soz 15 gun icinde kendıme gelıcem.
cuma gunu tatıle cıkıyoruz.
sonrada memlekete iskenderuna gitcem.
bu arada voitin adım sayarını almistım yururken dusmus heralde ilk gun kaybettım.
1 saat yuzdum bugun.
azimli arkadasları tebrik ediyor aynı azmin banada gecmesını dılıyorum.
karatay en super diyet

kardeş köpüşüne üzüldüm,geçmiş olsun,BMI in zaten çok düşük,hangi kiloyu vermeye çalışıyorsun?

Ben 45 kilodan geldim bu kiloya Doğum kontrol ilaçları yüzünden hep polikistik overim var ve bu beslenme tarzı ona da iyi geliyor Birde bu pzt + lardaydım, 49.5 çıktım. Moralimi bozmamak için çizelgemi değiştirmedim

Sınavında şimdiden başarılar dilerim, şans seninle olsun

Merhabalar herkese,

Bildirimimi yapıp hemen geçmişi okuycam.

Kahvaltı: Klasik Karatay

Öğle: 4 kaşık kısır, haşlanmış brüksel lahanası, yoğurt, mevsim salata

Akşam (8'de bitti:): I küçük zeytinyağlı enginar, domatesli semizotu salatası, avuç içi kadar et

Gün boyunca bolca su ve de akşam yemeğinden önce 1 saat tempolu yürüyüş.

Bugün işte gerçekten canımı sIkan şeyler oldu ama Allah yardım etti de sinirime yenik düşüp diyeti bozmadım. Eve gelir gelmez yürüdüm çünkü evde oturup kalsaydım o sinirle yememem gereken bi şeyler yiyebilirdim

Desteğin için teşekkür ederim canım ben zaten bir kaç haftadır kendimce bir diyet uyguluyordum mesela kahvaltımı karatay kahvaltısıyla hemen hemen aynı yapıyordum ama ceviz 2 3 tane ve her zaman yemiyordum öğlen ya cacık yada mercimek çorbası tüketiyordum akşamda tavuk ızgara yada haşlama + salata yoğurt yiyordum en geç yediğim saat 7 oluyordu inanırmısın hiç canım başka birşey istemedi tatlı falanda istemedi ama simit ve ev poğacası kokusu beni benden alsada kendimi tuttum:) Burayı sürekli okuyordum birçok şeyi öğrendim ve bilinç altıma kaydettim o yüzden kendimi yıllardır karataycıymış gibi hissediyorum ve yarın tamamen başlıyorum

tatlandırıcı cok zararlı dırek kanserojen ıcme canım ya ahmet aydının bır yazısında vardı zararlarıı
ay olmazmııı süper olmuş ellerine sağlık heyooooo ,
ben nie yapamamışım yawww:44:

sana sormalı nıye yapamdıgını sekerım. yenı gelen arkadslar ılk tıcke rtalep edıyorlar yapıyoruz sonra yapıstıramayıp pes edıyorlar neysekı senınkı ahalloldu en kısa surede ikili rakamlara gecmenı ve hızla yol almanı temennı edrimmm

Propycilm sağol canım, sen gene süper yürümüşsün.Bu arada 45 dk yürüdüm.
senin yuruyus de supper canım...

canımıniçi aksam menunu biras daha erkene almanı tavsiye iderim..naçizane..
bu arada topiğin en cok su içeni ikimiziz taklım..bende sayamıyorum ama 4 lt filan oluyo ki içtiğim caylar filan hariç..
hiçbi zaman 3 lt nin altında içemiyom..ki bu bizim için cok buyuk şans..cogu kişi 1 lt bile içemiyo..

canını sıkan şelere yenilmediğin için seni tebrik ediyorum ve alkıslıyorum canım..

kendi spor aletini kendin yap demi ama,halter aleti yapıyo pöpelek gil..
bende dumble ımı kendim yaptım 1.5 lt lik su şişesi..
hastayım şu Seksenlere yaw..

canım acıkmasan da şekerin çok düştüğünden baş ağrın oluyor..doktor bir arkadaşım söyledi..5-6 saati geçirme

tesekkur ederim canım dediğini yapacağım.Bu diyet o kadar çok tok tutuyor ki beni akşam balık yaparım demişdim uyumuşum biraz saati kaçırdım ve yememeye karar verdim.

Çok doğru diyorsun canım ama eve gidiş en erken 18.00, sonra yürüyüş yemek hazırlama derken biraz gecikiyor. bugün normalden de geç oldu birde.
İkimizde çok su içiyoruz gerçekten Ben de çoğu zaman unutuyorum saymayı, gün sonunda içtiğim şişelerden anlıyorum kaç olduğunu
Metabolizmamız çok hızlı demek ki, bol bol suya ihtiyaç duyuyor yakmak için
Bu arada bende seksenlere bayılıyorum Bu cumartesi de varmış seksenlerin yeni bölümü, salı da sezon finali varmış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…