Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben de Karatay Diyeti kitabını önce tamamen okudum ve aklıma yattıktan sonra denedim ve 5 kilo verdim, bence oldukça sağlıklı, sürekli bir beslenme alışkanlığı haline getirmek de pek sıkıntı yaratmaz gibi. (ah bir de arada gelen tatlı krizlerim olmasa:S)

::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124: :124::124::124: :124::124::124:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Oley oley oleeeeeyyyyyyyyy 57.6 kiloyum tartıldım papişim ben
hepinizi öpüyorum kıslllarr

herkese günaydın dün uyumakla geçti bugün inş sporumada başlıycam yeniden
sabah:
1 muz
3 tane gün kurusu
1 avuç badem
2 lokma peynir
öpüldünüz kızlar kaçamaksız bol sporlu bir gün diliyorum

canım çok tebrik ederim inşallah bizde veririz senin gibi

Bugün sabah işe bi baktım bacaklarım incecik kalmışşş

Yaşasınnn yaşasınnn bi noktada tıkanıp kalmıştım kıslaar mücadele ettimm veee işştee 57leri gördüm:81:

Dün aslında biraz aç da kalmıştım (açma böreeekkk yiyemedim ona yanarım) korktum ben kilo alırım diye ama

Kızım için bayağı özendik dün gece kuğu gibiydi taa izmirlere gittik kıyafet almaya değdi arkadaşlar kızım çok çok mutluydu..
Sabah 8 e kadar uyumuşuz.. Yorulmuşum dünkü koşturmacada
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 mayalı poğaça pişman değilim ohhh yidim
4 çeri
biraz salatalık
fındık
5 kara ç.li üzüm
1 kayısı
ş.siz çay
kahvemi içemedim ama şimdi okuldayım ve pitki çayımı içiyorum

İşte azmin sonucu.

Geçmiş olssuuuuun. Çok şükür alçı çıktı demek. Ne kadar rahatlamışsındır.

Kiloyu takma kafana. Gene iyi idare etmişsin ayağında alçı ve bu kadar hareketsizlikle. Inşallah hepsi uçar gider.

Dikişte de kolay gelsin

Günaydın güzeller, hepinizin günü güzel olsun.

ficans ve destinam nasılsınız kızlar? destinam alçın çıktı mı?

Senin de günün güzel olsun canım,nasıl gidiyor ,aldığın kararları uyguluyorsundur,pazartesi güzel sonuçlar alırsın inşallah

azmin zaferi diye ben buna derim helal olsun bacım

fzguncum saol önerin için bacım egzersizleri aksatmıycam

kahvaltım klasik yumurtalı karatay kahvaltısı

Canım onla geçmiş olsun,Allah beterinden korusun,önce iyileşsin,nasıl olsa yavaş yavaş başlarsın egzersizlere

Canım ne güzel,bir adım daha yaklaştın hedefine,

Sabah kahvaltım

2 yumurtadan omlet,peynir,zeytin,domates,ceviz ,2 lokma ekmekle tereyağı (kabızlık için)

Dün akşam 45 dakika yürüyüşümü de yaptım.

saol canım kiloda inşallah ödemdir
ödem deyince aklıma ne geldi dün röntgen sırası beklerken bi teyzeyle tanıştım 130 kiloymuş 55 yaşındaymış ...kilo muhabbeti açıldı ,,teyze kilo veremiyorum dedi ,,ben dururmuyum başladım karatayımı anlatmaya anlattım anlattım teyze dinledi dinledi en sonunda kızım benimki yag degil ödem ödem dedi gitti nasıl güldüm anlatamam ama çok ta üzüldüm yürüyemiyo nerdeyse ama ödemmiş ne insanlar var yaa

dikiş iptal oldu arkadaşın eşi elbiseyi görünce çok kızmış anamında zamanında buna benzer bi elbisesi vardı demiş bugün çarşıdan alcaklarmış çocuk adına çok sevindim yazık arkadaşlarının yanında rezil olcaktı ..pinti arkadaşım muradına eremedi cocugunu düşünmemesine çok sinir olmuştum oooohhh canıma deysin 3 kuruş için çocugunu rezil edecekti yaaa ay benimde içimi dökesim mi varmış neee

Sabah:
Yumurtalı karatah kahvaltısı
öğle:
Az sebze çorbası
az yoğurt
3 kaşık bulgur pilavı
1 avuç kuruyemiş
akşam:
3 adet küçük haşlanmış içli köfte
yoğurt
zeytin,yeşil soğan
2 kaşık kabak yemeği
spor:20 dk tempolu toplam adım 7.500

İşte azmin sonucu.
canımmm sağol fzgunum
azmin zaferi diye ben buna derim helal olsun bacım

fzguncum saol önerin için bacım egzersizleri aksatmıycam

kahvaltım klasik yumurtalı karatay kahvaltısı
Destinam alçın çıkmış çok sevindim datlum sağol darısı hepinizin başına olsun inş.
Canım ne güzel,bir adım daha yaklaştın hedefine,
Sağol canımmm iyi ki varsınız

destinam teyzemin savunma mekanizması da bu ben de güldüm tabiisiiiii çok komik

Allahtan arkadaşının eşi de pinti değilmiş yaw.. Biz çocuk mutlu olsun diye yaşıyoruz di mi ama ... sevindim çocuk için.. Babasıyla gitseler bari alışverişe:26:
Pek de hamaratız yalnız dikiş filan

canım cok gecmıs olsun bıdaha yasatmasın allah..arkadasına sınır oldum ama neysekı esı ınsaflıymıs:))
ıyınıyetlımmmmmmmm

bıdenem cooookkkk tbrk ederım senın adına cok sevındım.azmın zaferı ıste bu pohacanda afıyet enerjı olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…