Teşekkürler, evet aynen benimde tansiyonum genelde 8 ve 9'larda...
Öğün atladımı falan tansiyonum düşüp gözüm kararabiliyor özellikle çalışırken.O yüzden yanımda tuzlu birşeyler bulundurmaya çalışıyorum.
Madem öyle bende bir deneyim bu diyeti...Özellikle bu sorunum yüzünden diyet yapmaktan korkuyordum.
Nescafeyede yavaş yavaş veda ederiz o halde napalım..
Hanımlar merhaba,
Akşam yine çok güzel yürüyüşümü yaptım.:))
akşam yarım tavuk salata
sabah karatay kahvaltısı :))
canım hedefe az kaldı desene senide mezun edecezçok sevindim kilo vermiş olmana.bende bu sabah 2 sene önce alıpta azıcık giydiğim krem rengi pantolonumun içine girdim darısı diğer giyemediğim kıyafetlerin başına
canım ben 1 aylığına kıbrısa kayınvalidemlere gitcem oraya kocaman göbekle gitmek istemiyorum elbiselerimi giymek istiyorum pörtlemedennn
55 e gelmem ne kaa sürer bilmiyorum az kilo kaldı ama
Canım sevindim güle güle giy inş. Çok güsel di mi
aynısı banada oluyo canım vucut bır gun once yedıklerınle alakalı olarak su tutmus olabılır tuzu azaltmanı onerebılırım
Canım hiçç moralini bozma bana da ööle olmuştu.. Birden gitmiyor bazen inişli çıkışlı oluyor.. Sen ısrarla Karataya devam et bak benim hedefe az kaldı.. 3 hafta kilo veremediğim bile oldu sabır
Bugün sabah işe bi baktım bacaklarım incecik kalmışşş
Yaşasınnn yaşasınnn bi noktada tıkanıp kalmıştım kıslaar mücadele ettimm veeeişştee 57leri gördüm:81:
Dün aslında biraz aç da kalmıştım (açma böreeekkk yiyemedim ona yanarım) korktum ben kilo alırım diye ama
Kızım için bayağı özendik dün gece kuğu gibiyditaa izmirlere gittik kıyafet almaya değdi arkadaşlar kızım çok çok mutluydu..
Sabah 8 e kadar uyumuşuz.. Yorulmuşum dünkü koşturmacada
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 mayalı poğaçapişman değilim ohhh yidim
4 çeri
biraz salatalık
fındık
5 kara ç.li üzüm
1 kayısı
ş.siz çay
kahvemi içemedim ama şimdi okuldayım ve pitki çayımı içiyorum
Sabah karatay kahvalti
Oglen zeytinyagli kabak yemegi ve yogurt yemegi dysunuyorum
Aksama allah kerim.
hoşgeldin 2 kitabıda alsan iyi olur.kitapları alıncaya kadar ilk sayfamızdaki örnek menülere bak.hergün burda sende yaz menülerini eksiğin yanlışın varsa düzeltelim...
bi kaç gündür yüüryemiyorum iş çıkışı yağmurdan dolayı ama artık başlıcam tekrardan bazen yemekten sonra biraz dolaşıyoruz eşimle oda iyi oluyor.
tabiki alırız ne demek hoşgeldin ozaman...
günaydın hanımlar
dün alçım alındı nasıl sevindim anlatamam allah kimseye göstermesin tüm hastalara şifa versin ..doktor bir ay daha üzerine yüklenmesen iyi edersin dedi egzersiz ve krem verdi hafif agrı var ama iyi olacak inşallah
Aklım burda ugrayamıyorumDün hastaneden gelince arkadaş aradı kızının mezuniyet elbisesini dikmemi istedi bende tamam dedim dün bütün günüm elbiseyle ugraşmakla geçti..aslında arkadaşa çok kızdım masraftan kaçıp dandik bi kumaştan diktiriyo sandıktan çıkarmış nenem zamanından kalma bi kumaş sırf naylon ne dediysem ikna edemedim çocuk rezil olmasa bari yaa :26: Bugün yine dikişle ugraşacagım geçmişe bakamdım bitince buralardayım yine hepinizi öptüm Bu arada kilom 92
Luckyyyy canım seni 2010 temmuz annelerinden hatırlıyorum burada karşılaşmamıza sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?