Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hanımlar merhaba,

Akşam yine çok güzel yürüyüşümü yaptım.:))

akşam yarım tavuk salata

sabah karatay kahvaltısı :))

Gnoti, biz ara öğün yapmıyoruz.. Ama diğer diyetlerde olduğu gibi tansiyonumuz düşmüyor hiç acıkmıyoruz bile

İLK sayfamızı okursan daha iyi olacak

canım hedefe az kaldı desene senide mezun edecez çok sevindim kilo vermiş olmana.bende bu sabah 2 sene önce alıpta azıcık giydiğim krem rengi pantolonumun içine girdim darısı diğer giyemediğim kıyafetlerin başına

Herkese merhabalar ilk günümde klasik karatay kahvaltımı yaptım bugün kayınvalidemin kermesine gidebilirim gidersem küçük porsiyon sade döner salata ve ayran yemeği düşünüyorum sizce uygun mudur karatay diyetine?

55 e gelmem ne kaa sürer bilmiyorum az kilo kaldı ama

Canım sevindim güle güle giy inş. Çok güsel di mi

canım ben 1 aylığına kıbrısa kayınvalidemlere gitcem oraya kocaman göbekle gitmek istemiyorum elbiselerimi giymek istiyorum pörtlemedennn

anladım canım merak etme biraz dikkat sabır ve hareketle üstesinden gelirsin ...

55 e gelmem ne kaa sürer bilmiyorum az kilo kaldı ama

Canım sevindim güle güle giy inş. Çok güsel di mi

evet canım ya hem ne kadar güzel çok sevindim.iş arkadaşımda inceldiğimi söyledi onuda karataylı yapacam anlatıyorum buraya kahvaltılık alıp birlikte yicez.bir haftadır 2 öğün yapıyorum çok rahatım hiç acıkmıyorum 1.öğünü saat 11 gibi yapıyorum 2.öğünüde akşam 7 gibi yapıyorum.

Sabah menum
1.ogun saat11
Biberli omlet
Peynir
Ceviz ,Semizotu yani pirpirim
Domates salatalık
Ve tabisi limonlu cay

Dünde menümü vermemiştim
Dun sabah saat 9 gibi
3 koy yumurtası
Nane maydano,salatalık biber domates
Antep fıstığı

aynısı banada oluyo canım vucut bır gun once yedıklerınle alakalı olarak su tutmus olabılır tuzu azaltmanı onerebılırım

teşekür ederim canım.evet tuzlu seviyorum.ev peyniri kullanıyorduk kışlık o da tuzlu belki ondan olabilir bu hafta bitiyor daha tuzsuz bir peynir seçmeliyim galiba

merhaba hanımlar
kahvaltım 9.00 bitti
1 yumurtalı mısır unlu(1 kaşık)çökelekli omlet
yarım peynir
2 tatlı kaşığı kayısı reçeli
biraz kabuklu fıstık
çayy...
az öncede 5tane erik yedim

Ben dün iftarda sahurda kirazın dibine vurdum
halamların kiraz bahçesine gittik oruç oruç baktım baktım
1 poşet dolusu topladım tabi ezan okunduktan sonra affetmedim.
sahurdada bir tabak yedim

ayyy mısır unu demişken mısır ekmeği serbestmidir acaba ben karadenizliyim de mısır ekmeği ve hamsili ekmeği çok severim lütfen bilen cevaplasın

Sabah karatay kahvalti
Oglen zeytinyagli kabak yemegi ve yogurt yemegi dysunuyorum
Aksama allah kerim.

tebrikler canımm bakk iki öğüne düşünce ne güzel kilo verme hızın artttı maşallahh..

dün omega 3 aldım ve akşam yemeğinden sonra başladım 1-2 saat sonra baş ağrısı başladı ve bu sabah kahvaltıdan sonra tekrar omega 3 aldım yine baş ağrısı başladı.Baş ağrı sebebim diyetlemi yoksa omega 3 ile mi alakalı bu tür problem yaşayan varmı acaba?

geçmiş olsun canım gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…