Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam kızlar

kahvaltım

2 yumurta
10 zeytın
3 kayısı
peynır
omega3
domates
maydanoz
fındık,fıstık
kuru ıncır
yesılcay
normal cay

kıraz saplı form caydan wc anlamında memnunum.bılgınıze

iyiniyetlim tebrikler beni solladın geçtin valla ben hala çakılıyım 58 lerde dün oruçtum ya 3 saat parktaydık eşim yürü istersen dedi 30 dk tempolu yürüdüm geldim ama dilim sarktı boğazım kurudu yemegimi yedimbiraz karpuz çilek muz yedim kaçamak oldu ama napımm yeidm. aksam erkenden uyuya kaldım 30 dk beni acayip yordu yaaa

destina geçmiş olsun sevindim biraz dikkat etmelisin alçı çıktı diye sakın rahat davranm canımm

pepetim sağol canım.. Allah kabul etsin orucunu oruçken yürüyüş zor olur canım benim haklısın.. Darısı başına olsun

günaydın arkadaşlar nasılsınız kaç gündür hastaydım giremedim hiç nete falan bakamadım burayada diyet falan kalmadı ne bulduysam yedim zaten dikkat edemedim başımın ağrısından gözüm bişey görmedi kilo almadım ama veremedimde 1 ay kaldı gitmeme hiç değilse bi 3 kilo vermem lazım of off offf

yarın öğrencilerimi pikniğe götürcem ilçeye göl kenarına simdiden pazarlık yapıyorlar öğretmenim yiyceksiniz dimi okulda verdikleri hiç bir seyi almayınca. bakıcaz artık kaçamaklar havada dönecek neyseki sadece 11 öğrencim var .

Merhabalar,
Kendime uygun diyet listelerine göz atarken kendimi burda buldum,bir kaç soru sorayım dedim...

Öncelikle buradakileri tebrik ediyorum gerçekten azimlisiniz ve gayet güzel kilolar vermişsiniz.

Geçen sene bu zamanlar -ve elbette önceki zamanlar 27:) gayet düzgün bir fizik ve kilom vardı.
Bu sene ise içtiğim ilaçlardan,geçirdiğim fıtık hastalığım yüzünden hareketsiz duruşumdan,haliyle beslenmeye dikkat etmeyişimden tam 6-7 kilo aldım.

IBM yani vücut kitle indeksine baktığımda halen normal görünüyor ama ben gayet vücudumun bozulduğunu ve kilo aldığımı bariz şekilde görebiliyorum.Resmen şiştim :2:

Bir de benim en büyük düşmanım fastfood alışkanlığım.
Bu liste yapılır görünüyor,sizdeki değişiklikleri görünce bana da bir gaz geldi.Ama bilen birileri varsa sormak istediklerim var...

1) Benim tansiyonum genelde düşük,o yüzden de genelde tuzlu yiyorum. Bu diyette kan şekeri,tansiyon düşmesi gibi bariz sorunlar yaşanır mı dersiniz?

2)Benim ciddi anlamda nescafe tutkum var. Gerçi daha önceden diyetisyen arkadaşıma sorduğumda kahveninde kilo verdirici etkisi olduğunu ama krema yerine süt kullanılması ve şekersiz olması gerektiğini söylemişti...Bir de tabi abartmamak kaydıyla.Bu listede nescafeye tamamen veda mı etmeliyim?

Şimdiden teşekkür ederim...

İyiniyetlim tebrik ederim. Çok güzel kilo vermişsin

Sabahki menüm:
1 yumurta
Peynir
Zeytin
1 domates
5 ceviz
2 incir

Belki biraz da çilek-kayısı yerim

günaydın hanımlarr

klasik yumurtalı karatay kahvaltımı yaptım..

her sabah ac karna tartılıyorum 1.gün 63.2
2.gün 63.6
3.gün 63.8 bunda bir tuhaflık yokmu kızlar genelde 40 dk ile 1 saat arasıda yürüyüş yapıyorum çok mutsuzum çokkk

pazartesi arkadaşın tartısıyla tartılcam 3 arkadas aynı anda tartılıp iddaya girmiştim
bakalım benim baskül mü bozuk:44:

pepetom allah kabul etsın canım.bende yarın nıyetlenmeyı dusunuyorum.karatayla oruc ta cok rahat.yuruyus olmuyo tabı

aynısı banada oluyo canım vucut bır gun once yedıklerınle alakalı olarak su tutmus olabılır tuzu azaltmanı onerebılırım

İyiniyetlim tebrik ederim. Çok güzel kilo vermişsin

Sabahki menüm:
1 yumurta
Peynir
Zeytin
1 domates
5 ceviz
2 incir

Belki biraz da çilek-kayısı yerim

tatlım valla bana da süprüz oldu biliyo musun? çıktım tartıya 57.6 yım. İnanamadım bi daha bi daha çıktım.. vücut analiz baskülü de aynı sonucu gösterince inandım

Afiyet olsun.. Sağol canımm

Hoşgeldin.. Emin ol, hiiççç anlamadan çok rahat ve sağlıklı kilo verebilirsin

Tansiyon düşüklüğü ile ilgili soru sormuşsun. Benim de tansiyorum hep düşüktür (8-5, 9-5, 10-6) Bu aralardadır her zaman. 20 şubattan beri Karataycıyım ve hiç bir sorun yaşamadım

Esubcum benim de düşüktür hep.. Bu yapıdan kaynaklanıyor bence.. Ben çok az tuz kullanırım.. Hiç sorun yaşamıyorum..

Arkadaş nescafeyi sormuşş. Karatayımızda işlenmiş gıdalar yasak.. Nescafede işlenmiş gıda canım bu yüzden sade Türk kahvesi içiyoruz biz alışırsın sen de istersen tabiisi

canım okulu bitirmene sevindim hayırlı olsun.merak etme sen dikkat etmişsindir kilo almamışsındır düğündede gayet güzel ve şık olacaksın yeni elbisenle

Canım hiçç moralini bozma bana da ööle olmuştu.. Birden gitmiyor bazen inişli çıkışlı oluyor.. Sen ısrarla Karataya devam et bak benim hedefe az kaldı.. 3 hafta kilo veremediğim bile oldu sabır

Famir bana kaynımın düğünü var ağustosta onu hatırlattın şimdi..

bu halimle bile kıskanacaklar beniiiii

Mezuniyetin hayırlı olsun canım

Teşekkürler, evet aynen benimde tansiyonum genelde 8 ve 9'larda...

Öğün atladımı falan tansiyonum düşüp gözüm kararabiliyor özellikle çalışırken.O yüzden yanımda tuzlu birşeyler bulundurmaya çalışıyorum.

Madem öyle bende bir deneyim bu diyeti...Özellikle bu sorunum yüzünden diyet yapmaktan korkuyordum.

Nescafeyede yavaş yavaş veda ederiz o halde napalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…