canım cok gecmıs olsun bıdaha yasatmasın allah..arkadasına sınır oldum ama neysekı esı ınsaflıymıs:))
ıyınıyetlımmmmmmmm
bıdenem cooookkkk tbrk ederım senın adına cok sevındım.azmın zaferı ıste bu pohacanda afıyet enerjı olsunnnn
iyiniyetlim tebriklerbeni solladın geçtin valla ben hala çakılıyım 58 lerde dün oruçtum ya 3 saat parktaydık eşim yürü istersen dedi 30 dk tempolu yürüdüm geldim ama dilim sarktı boğazım kurudu yemegimi yedimbiraz karpuz çilek muz yedim kaçamak oldu ama napımm yeidm. aksam erkenden uyuya kaldım 30 dk beni acayip yordu yaaa
destina geçmiş olsun sevindim biraz dikkat etmelisin alçı çıktı diye sakın rahat davranm canımm
günaydın hanımlarr
klasik yumurtalı karatay kahvaltımı yaptım..
her sabah ac karna tartılıyorum 1.gün 63.2
2.gün 63.6
3.gün 63.8 bunda bir tuhaflık yokmu kızlar genelde 40 dk ile 1 saat arasıda yürüyüş yapıyorumçok mutsuzum çokkk
pazartesi arkadaşın tartısıyla tartılcam 3 arkadas aynı anda tartılıp iddaya girmiştim
bakalım benim baskül mü bozuk:44:
İyiniyetlim tebrik ederim. Çok güzel kilo vermişsin
Sabahki menüm:
1 yumurta
Peynir
Zeytin
1 domates
5 ceviz
2 incir
Belki biraz da çilek-kayısı yerim
Merhabalar,
Kendime uygun diyet listelerine göz atarken kendimi burda buldum,bir kaç soru sorayım dedim...
Öncelikle buradakileri tebrik ediyorum gerçekten azimlisiniz ve gayet güzel kilolar vermişsiniz.
Geçen sene bu zamanlar -ve elbette önceki zamanlar27:) gayet düzgün bir fizik ve kilom vardı.
Bu sene ise içtiğim ilaçlardan,geçirdiğim fıtık hastalığım yüzünden hareketsiz duruşumdan,haliyle beslenmeye dikkat etmeyişimden tam 6-7 kilo aldım.
IBM yani vücut kitle indeksine baktığımda halen normal görünüyor ama ben gayet vücudumun bozulduğunu ve kilo aldığımı bariz şekilde görebiliyorum.Resmen şiştim :2:
Bir de benim en büyük düşmanım fastfood alışkanlığım.
Bu liste yapılır görünüyor,sizdeki değişiklikleri görünce bana da bir gaz geldi.Ama bilen birileri varsa sormak istediklerim var...
1) Benim tansiyonum genelde düşük,o yüzden de genelde tuzlu yiyorum. Bu diyette kan şekeri,tansiyon düşmesi gibi bariz sorunlar yaşanır mı dersiniz?2)Benim ciddi anlamda nescafe tutkum var. Gerçi daha önceden diyetisyen arkadaşıma sorduğumda kahveninde kilo verdirici etkisi olduğunu ama krema yerine süt kullanılması ve şekersiz olması gerektiğini söylemişti...Bir de tabi abartmamak kaydıyla.Bu listede nescafeye tamamen veda mı etmeliyim?
Şimdiden teşekkür ederim...
Hoşgeldin.. Emin ol, hiiççç anlamadan çok rahat ve sağlıklı kilo verebilirsin
Tansiyon düşüklüğü ile ilgili soru sormuşsun. Benim de tansiyorum hep düşüktür (8-5, 9-5, 10-6) Bu aralardadır her zaman. 20 şubattan beri Karataycıyım ve hiç bir sorun yaşamadım
sağol canımmmmm..
bende sizleri özledim vallahi...
oklu bitiridimm(sınav sonuçlarım henüz açıklanamdı ama:44:),diyete yeniden başaldım..
eee malumm kaynımın düğününe de 1,5 aydan az zaman kaldı
famir tutuştu kısaca işte
hoşgeldin 2 kitabıda alsan iyi olur.kitapları alıncaya kadar ilk sayfamızdaki örnek menülere bak.hergün burda sende yaz menülerini eksiğin yanlışın varsa düzeltelim...
bi kaç gündür yüüryemiyorum iş çıkışı yağmurdan dolayı ama artık başlıcam tekrardan bazen yemekten sonra biraz dolaşıyoruz eşimle oda iyi oluyor.
tabiki alırız ne demek hoşgeldin ozaman...[/QUO
etli kurubaklagil yemekleri yiyebiliyormuyuz?
evet canım yiyebilirsin ama çok abartma ...
bir sorum daha olacak ara öğün gerekirse badem, fındık v.b. yiyebiliyormuyuz?
yiyebilirsin canım ama ara öğün yapmamaya bak zaten zamanla alışırsın yapmazsın ara öğün ,hatta 2 öğün bile yaparsın....
yarında arkadaş çiftlik evine davet etti bakalım zıvanadan çıkmam inşallah
yarın akşama girebilirim beni özleyin anacım
seni özlicez merak etme sende dikkat et oralarda kendineyaramazlık yapma pazartesiyi düşün...
Bende bu diyete başlamak istiyorum 16 yaşındayım 1.78 boyum var 86 kiloyum.... Fakat Bir kaç sorum oLucak... Bu diyet her hafta değişiyor mu? Yani her hafta menüyü kendimiz mi değiştriyoruz? 1 haftada kaç kilo verdiriyor ? Sorun yaşan oldumu ???
hoşgeldin canım aramıza bu diyette belli bi liste yok sadece yasaklı şeyler var onların dışındakileri yiyebilirsin.ona göre kendi evinde ne varsa yersin.patates,tatlı ,şeker,pirinç,hamurişi yasak sen kendi menünü kendin yapacaksın örnek menülerimizi incele ve sende hergün paylaş yediklerini neler doğru neler yanlış söyleriz sana sende düzeltirsin ona göre...
tekrar merhaba sizinde desteklerinizle bugün öğlen ekmek yemedimm gerçektende 4 saati geçti acıkmadım demekki insan doyabiliyormuş
sabah ekmek yemiştim gerçi ama öğlen : 1 tabak kabak ve havuç rendesine yoğurt ekledim ve yanında 3 tane köfte ve azcık patates fırında hiç yağsız
akşamda ekmeksiz balık salata yapıcakmış annem ondan yicem inşallah gerçi hiç acıkmadım ama azcık yerim heralde
sormak istediğim şey taze meyve karatayda yok mu hiç kızlar?
canım meyveleri sabah yersen daha iyi olur akşama kadar yakarsın onları.yakında hiç aramıcaksın ekmeği merak etme
Merhaba hoşbulduk. Ben yeni geldim bu diyete başlamak istiyorum daha sitede yeniyim öyle pek bilgim yok konu hakkında sadece bana birz yardımcı olursanız sevinicem diyete başlamak istiyorum 13 kilo fazlam var vermek istiyorum...
hoşgeldin kitabı alıp okursan daha iyi olur.ilk sayfamızı incele örnek menüler var.sende hergün yaz menülerini ve sormak istediklerin olursa sor cevaplarız merak etme hep birlikte kurtulcaz bu inatçı kilolardan...
günaydın hanımlar
dün alçım alındı nasıl sevindim anlatamam Allah kimseye göstermesin tüm hastalara şifa versin ..doktor bir ay daha üzerine yüklenmesen iyi edersin dedi egzersiz ve krem verdi hafif agrı var ama iyi olacak inşallah
aklım burda ugrayamıyorumdün hastaneden gelince arkadaş aradı kızının mezuniyet elbisesini dikmemi istedi bende tamam dedim dün bütün günüm elbiseyle ugraşmakla geçti..aslında arkadaşa çok kızdım masraftan kaçıp dandik bi kumaştan diktiriyo sandıktan çıkarmış nenem zamanından kalma bi kumaş sırf naylon ne dediysem ikna edemedim çocuk rezil olmasa bari yaa :26: bugün yine dikişle ugraşacagım geçmişe bakamdım bitince buralardayım yine hepinizi öptüm bu arada kilom 92
canım tekrar çok geçmiş olsun alçından da kurtulmuşsun aman dikkat et ve allah bi daha göstermesin ...
günaydın arkadaşlar nasılsınız kaç gündür hastaydım giremedim hiç nete falan bakamadım burayada diyet falan kalmadı ne bulduysam yedim zaten dikkat edemedim başımın ağrısından gözüm bişey görmedi kilo almadım ama veremedimde 1 ay kaldı gitmeme hiç değilse bi 3 kilo vermem lazım of off offf
geçmiş olsun canım merak etme 1ayda halledersin 3 kiloyu biraz sabır. hayırdır nereye gidiyosun...
günaydın hanımlarr
klasik yumurtalı karatay kahvaltımı yaptım..
her sabah ac karna tartılıyorum 1.gün 63.2
2.gün 63.6
3.gün 63.8 bunda bir tuhaflık yokmu kızlar genelde 40 dk ile 1 saat arasıda yürüyüş yapıyorumçok mutsuzum çokkk
pazartesi arkadaşın tartısıyla tartılcam 3 arkadas aynı anda tartılıp iddaya girmiştim
bakalım benim baskül mü bozuk:44:
Hoşgeldin.. Emin ol, hiiççç anlamadan çok rahat ve sağlıklı kilo verebilirsin
Tansiyon düşüklüğü ile ilgili soru sormuşsun. Benim de tansiyorum hep düşüktür (8-5, 9-5, 10-6) Bu aralardadır her zaman. 20 şubattan beri Karataycıyım ve hiç bir sorun yaşamadım
Esubcum benim de düşüktür hep.. Bu yapıdan kaynaklanıyor bence.. Ben çok az tuz kullanırım.. Hiç sorun yaşamıyorum..
Arkadaş nescafeyi sormuşş. Karatayımızda işlenmiş gıdalar yasak.. Nescafede işlenmiş gıda canım bu yüzden sade Türk kahvesi içiyoruz bizalışırsın sen de istersen tabiisi
canım okulu bitirmene sevindim hayırlı olsun.merak etme sen dikkat etmişsindir kilo almamışsındır düğündede gayet güzel ve şık olacaksın yeni elbisenle
evet canım yiyebilirsin ama çok abartma ...
yiyebilirsin canım ama ara öğün yapmamaya bak zaten zamanla alışırsın yapmazsın ara öğün ,hatta 2 öğün bile yaparsın....
seni özlicez merak etme sende dikkat et oralarda kendineyaramazlık yapma pazartesiyi düşün...
hoşgeldin canım aramıza bu diyette belli bi liste yok sadece yasaklı şeyler var onların dışındakileri yiyebilirsin.ona göre kendi evinde ne varsa yersin.patates,tatlı ,şeker,pirinç,hamurişi yasak sen kendi menünü kendin yapacaksın örnek menülerimizi incele ve sende hergün paylaş yediklerini neler doğru neler yanlış söyleriz sana sende düzeltirsin ona göre...
canım meyveleri sabah yersen daha iyi olur akşama kadar yakarsın onları.yakında hiç aramıcaksın ekmeği merak etme
hoşgeldin kitabı alıp okursan daha iyi olur.ilk sayfamızı incele örnek menüler var.sende hergün yaz menülerini ve sormak istediklerin olursa sor cevaplarız merak etme hep birlikte kurtulcaz bu inatçı kilolardan...
canım tekrar çok geçmiş olsun alçından da kurtulmuşsun aman dikkat et ve allah bi daha göstermesin ...
geçmiş olsun canım merak etme 1ayda halledersin 3 kiloyu biraz sabır. hayırdır nereye gidiyosun...
canım ben 1 aylığına kıbrısa kayınvalidemlere gitcem oraya kocaman göbekle gitmek istemiyorum elbiselerimi giymek istiyorum pörtlemedennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?