Fulikcim hosgeldin arkadasim.Bende sana yazicaktim
Ne guzel burda karsilasmamiz.
Bebisin nasil?
Karatayla iyi bir secim yaptin tatlim,tebrikler
kızlar dün akşamki menümü yazayım:
1 kase tarhana çorbası
1tane kabak dolması
1 tabak ıspanak
salata+yoğurt
yemekten sonra 30dak.yürüyüş
bu sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım ohh çok güzel doydum şükür
şimdide su içiyorum bugün limon getirdim evden limonlu su içecem...
dün omega 3 aldım ve akşam yemeğinden sonra başladım 1-2 saat sonra baş ağrısı başladı ve bu sabah kahvaltıdan sonra tekrar omega 3 aldım yine baş ağrısı başladı.Baş ağrı sebebim diyetlemi yoksa omega 3 ile mi alakalı bu tür problem yaşayan varmı acaba?
55 e gelmem ne kaa sürer bilmiyorum az kilo kaldı ama
Canım sevindim güle güle giy inş. Çok güsel di mi
Afiyet oldin canim.Limonlu su cok guzel acligi bastiriyor.
canım ben omega 3 kullanmıyorum o yüzden bilemicem ama sanmıyorum başağrının sebeebi o değildir başka bişey olabilir suyu bol iç canım...
kaynının düğününe 55 in bile altında olacağın kesin arkadasımm
benim gibi çok zor kilo veren kimse yok mu?
yokmu?????????????????????????????????????????????????????????
kaynının düğününe 55 in bile altında olacağın kesin arkadasımm
günaydın hanımlar
dün alçım alındı nasıl sevindim anlatamam Allah kimseye göstermesin tüm hastalara şifa versin ..doktor bir ay daha üzerine yüklenmesen iyi edersin dedi egzersiz ve krem verdi hafif agrı var ama iyi olacak inşallah
aklım burda ugrayamıyorumdün hastaneden gelince arkadaş aradı kızının mezuniyet elbisesini dikmemi istedi bende tamam dedim dün bütün günüm elbiseyle ugraşmakla geçti..aslında arkadaşa çok kızdım masraftan kaçıp dandik bi kumaştan diktiriyo sandıktan çıkarmış nenem zamanından kalma bi kumaş sırf naylon ne dediysem ikna edemedim çocuk rezil olmasa bari yaa :26: bugün yine dikişle ugraşacagım geçmişe bakamdım bitince buralardayım yine hepinizi öptüm bu arada kilom 92
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124: :124::124::124: :124::124::124:
:119::119::119::119::119::119:
Oley oley oleeeeeyyyyyyyyy 57.6 kiloyum tartıldım papişim ben
hepinizi öpüyorum kıslllarr
saol canım kiloda inşallah ödemdir
ödem deyince aklıma ne geldi dün röntgen sırası beklerken bi teyzeyle tanıştım 130 kiloymuş 55 yaşındaymış ...kilo muhabbeti açıldı ,,teyze kilo veremiyorum dedi ,,ben dururmuyum başladım karatayımı anlatmaya anlattım anlattım teyze dinledi dinledi en sonunda kızım benimki yag degil ödem ödem dedi gitti nasıl güldüm anlatamam ama çok ta üzüldüm yürüyemiyo nerdeyse ama ödemmişne insanlar var yaa
dikiş iptal oldu arkadaşın eşi elbiseyi görünce çok kızmış anamında zamanında buna benzer bi elbisesi vardı demişbugün çarşıdan alcaklarmış çocuk adına çok sevindim yazık arkadaşlarının yanında rezil olcaktı ..pinti arkadaşım muradına eremedi cocugunu düşünmemesine çok sinir olmuştum oooohhh canıma deysin 3 kuruş için çocugunu rezil edecekti yaaa ay benimde içimi dökesim mi varmış neee
Merhabalar,
Kendime uygun diyet listelerine göz atarken kendimi burda buldum,bir kaç soru sorayım dedim...
Öncelikle buradakileri tebrik ediyorum gerçekten azimlisiniz ve gayet güzel kilolar vermişsiniz.
Geçen sene bu zamanlar -ve elbette önceki zamanlar27:) gayet düzgün bir fizik ve kilom vardı.
Bu sene ise içtiğim ilaçlardan,geçirdiğim fıtık hastalığım yüzünden hareketsiz duruşumdan,haliyle beslenmeye dikkat etmeyişimden tam 6-7 kilo aldım.
IBM yani vücut kitle indeksine baktığımda halen normal görünüyor ama ben gayet vücudumun bozulduğunu ve kilo aldığımı bariz şekilde görebiliyorum.Resmen şiştim :2:
Bir de benim en büyük düşmanım fastfood alışkanlığım.
Bu liste yapılır görünüyor,sizdeki değişiklikleri görünce bana da bir gaz geldi.Ama bilen birileri varsa sormak istediklerim var...
1) Benim tansiyonum genelde düşük,o yüzden de genelde tuzlu yiyorum. Bu diyette kan şekeri,tansiyon düşmesi gibi bariz sorunlar yaşanır mı dersiniz?
2)Benim ciddi anlamda nescafe tutkum var. Gerçi daha önceden diyetisyen arkadaşıma sorduğumda kahveninde kilo verdirici etkisi olduğunu ama krema yerine süt kullanılması ve şekersiz olması gerektiğini söylemişti...Bir de tabi abartmamak kaydıyla.Bu listede nescafeye tamamen veda mı etmeliyim?
Şimdiden teşekkür ederim...
Ayrıca omega3'ü hap olarak mı kullanıyorsunuz?
Leylakım gelmişbak leylakım ben kilo verdim 57 lere düştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?