Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar dün akşamki menümü yazayım:
1 kase tarhana çorbası
1tane kabak dolması
1 tabak ıspanak
salata+yoğurt

yemekten sonra 30dak.yürüyüş

bu sabah klasik karatay kahvaltımı yaptım ohh çok güzel doydum şükür
şimdide su içiyorum bugün limon getirdim evden limonlu su içecem...

Fulikcim hosgeldin arkadasim.Bende sana yazicaktim
Ne guzel burda karsilasmamiz.
Bebisin nasil?
Karatayla iyi bir secim yaptin tatlim,tebrikler

hoşbulduk canım bebişim çok iyi teyzesi ilkecikte iyidir inşallah
Evet bende seni görünce çok sevindim burada da güzel paylaşımlar yaparız artık:)

Afiyet oldin canim.Limonlu su cok guzel acligi bastiriyor.

canım ben omega 3 kullanmıyorum o yüzden bilemicem ama sanmıyorum başağrının sebeebi o değildir başka bişey olabilir suyu bol iç canım...

yokmu?????????????????????????????????????????????????????????

olma mı ya valla bak benim 2 ay olucak yakında yaklaşık 8 kilo vermem gerekirken ben 4 kilo verdim düşün yani D:
ama şimdi yürüyüş yapmaya başladım kaçakları yemiyorum zaten hafta içi bol su hızlanır panik yok önemli olan devam etmek

kaynının düğününe 55 in bile altında olacağın kesin arkadasımm

Pepetim yarın piknikte yersin artık Göl kıyısında miss gibi havada yenmez mi hiç canım şimdiden iyi eğlenceler..

Bak ben akşam kaçamak yapacağım diye 2.öğünümü az yedim..

Gittim bi tabak geldi hazır kurabiye 2 de sarma vardı (ayıp olur diye yiyeyim demiştim kimsenin gördüğü yoktu kim yedi kim yemedi diye ben de yemedim..) bi velim açma patatesli börek yaptım demişti gece öncesi kuaförde iştahım da arttı ama sonuç hüsrandı Hazır kurabiye yer miyim yaw hiç.. Kola da vardı içmedim

Benim götürdüğüm mayalı poğaçalara bilem razıydım kıss. Aç kaldım akşam yine.. Bu ara hep aç kalıyom ben

kısslaarrrrrr naber..
iyiniyetli bomba patlatmis gene..aman Allahim bide pogaca yimiş..afiyet enerji olsun bidenem..600 gramin hatrina afiyet enerji olsun...

canım çok geçmiş olsun,allah bi daha yaşatmasın sana ve ailene
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124: :124::124::124: :124::124::124:
:119::119::119::119::119::119:

Oley oley oleeeeeyyyyyyyyy 57.6 kiloyum tartıldım papişim ben
hepinizi öpüyorum kıslllarr

canım benim süpersin bebişimtebrikler ve kocaman

ay çok güldüm yaödem he:)))bizim de bi akraba var 120 kg. ama benim nerem şişman diyozaten ya ödem ya da gaz diyolarbu arada arkadaşının eşine de çok güldümama adam akıllı demekki çocuğunu düşünmüş

aaaa burda da karşılaştık canım ya,hoşgeldin.bende aylardır burdayım.kilolarımı karatayla verdim bende...ilk sayfamızı okumanı tavsiye ederim.birde kitabı okursan daha iyi olur tabi.sadce diyet değil de,ömür boyu uygulayacağın bi beslenme şekli olduğunu göreceksin tatlım.bu diyette asla tansiyon ve kan şekeri düşüklüğü yaşanmıyo.benim ki karatydan önce sürekli kan şekerim düşerdi,ama 10 aydır böyle bişey yaşamıyorum.nescafeyse işlenmiş gıda olduğu için yasak.ama türk kahvesi ve filtre kahve serbest canım

Ayrıca omega3'ü hap olarak mı kullanıyorsunuz?

evet canım hap olarak kullanıyoruz,günde 2-3 gram kadar....
Leylakım gelmiş bak leylakım ben kilo verdim 57 lere düştüm

süpersin bebeğim,eğiliyorum önünde

kızlar merhaba geçmişi okuyorum hala bitiremedim maşallah ben biraz yoğun olsam okuyamasam kaç sayfa birikiyor topiğin bu kadar ilgi görmesi çok güzel yeni gelen herkesede hoş geldiniz diyorum umarım isteyen herkes muaffak olur bu arada bugün çok mutluyum babamın boğazındaki bezelerin biyopsi sonuçları bugün belli oldu ve temiz çıktı çok şükür 6 ay sonra tekrar kontrole gel demiş doktor büyüme olacakmı diye ama şuan ilaç bile vermemiş korkulacak birşey yok demiş çok sevindim anlatamam. menülerimi bildireyim
sabah klasik karatay yaptım ama cevizim yok kaç günüdür bugün acıktım öğlen yemeğimi erken yedim o yüzden
öğlen yemeğim
1 tane büyük boy köfte üzerinde mantar ve kaşar vardı fırında süperdi
1 tabak pirinçsiz ıspanak
1 kase yoğurt
az marul salatası
tramisu evet tatlı yedim kızlar özlemişim herzaman yemiyorum diye yedim bugün ben bu hafta hiç spor yapmadım pek kaçamakta yapmadım ama sanırım ben bu hafta hiç kilo verememiş olucam eğer verirsem çok şaşırıım yani:44:

merhaba kızlar..

bugün yoğunluktan ancak fırsat bulabildim..

sabah:
1 kayısı yumurta
beyaz peynir
4 zeytin
1 bardak süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…