Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım gözünüzaydın.çok çok sevindim sonuçların temiz çıkmasınatekrar geçmiş olsun emelcim

sorma leylakım benimde yengem var öyle 120 kilo kendini görmes beni her görüşünde anaaaa nolmuşun gari sen böyle der çok güldürür beni yavv
arkadaşım bi alem idare etmeye çalışıyorum ama bazen beni çileden çıkarıyo ..pek gidip gelmiyorum zaten oda işi düşünce geliyo nasıl arkadaşlıksa artık ..aslında çok iyiydi geçen yıl babası ölüp miras bölüşülünce bi garip oldu paracı oldu anlıcanız

kızlar benim bu hafta biraz motivasyonum düştü havalardan heralde hergün yağışlı burası kocaeli evde koşu bandımda yok yürüyüş yapamayınca sanki koca hafta boşa gidiyor gibi geliyor öyle oluncada insanın canı kaçamak yapmak istiyor

emelcim gözünaydın canım çok sevindim Allah analarımızı babalarımızı başımızdan eksik etmesin saglık sıhhat versin

bizim akraba da öyle.beni her gördüğünde ne kadar çok şişmanlamışsın derdi.aylar sonra gördü beni dili tutuldu.nasıl zayıfladığımı sorunca bende anlattım karatayı en ince ayrıntısına kadar.sonunda demezmi ''ben ekmek yemeden doymamki''...sorunda o ya dedim.ekmek-şeker un yok dedim.işine gelmedi.he bir de her ay diyetisyene gider,sadce gidince zayıflayabileceğini düşünüyo halaama bi oturuşta da nutella kavanozunu da bitirir

Kafama ne takıldı biliyormusunuz ben nasil su an 108 kiloyum
52 biraz oturuyor üstüme bedenim sanki buyuk gibi geldi mesela eskileri okuduğumda 110 kiloluk arkadaslarin 48 beden giydiklerini
Görüyorum mesela Gul 63 96 kilo iken 46 beden giymiş nasil oluyor bu kafama takıldı.

aynen burası da yağışlı...ne yürüyesim var ne yemek yiyesim.bugün bantta yürümedim bende.yağmur azalsın dışarda yüriyciiimmm inşallahyemek canım istemiyo ama bi marketin ortasına oturup bütün zararlı şeyleri yiyesim var benim de

meraba ahali
sabahtan beri ağzıma lokma koymadım,oğlanın gösterisine gittik geldik ,40 dk yürüdüm bu vesileynen,okulda lokum verdiler yemedim,çocuğa simit elmalı pasta aldım(normalde almam da bazen acıyorum çocuklara herşeyden çok mahrum kalıyorlar sağlıklı besleneceğiz takıntım yüzünden)onu da yemedim,bu ilk günlerin gazı tabi,inşallah kaçmaz sonra,şimdi gidip yiyeyim ,hadi öptüm bay

canım gül diyete 120 kilo ile başladı.kilosu senden daha fazla olduğu için kilo verdikçe verdiği kilodan daha çok sıkılaşmış olabilirben de 91-92 kiloyken 48 beden giyiyodum.:44::44:

zaten ilk işe gelmeyen tarafı ekmek olmaması ben bile ilk duydugumda hayatta ekmeksiz yapamam demiştim ..insan herşeye alışıyo yaa yeterki istesin demi canım

canım boya göre bedende degişiyo benim boyum 1,57 bedenim 52 48 beden eteklerimin olması için daha 10 cm incelmem lazım ...seninde bmı çok düşük geldi bana boyn kaç canım :26:

canım gül diyete 120 kilo ile başladı.kilosu senden daha fazla olduğu için kilo verdikçe verdiği kilodan daha çok sıkılaşmış olabilirben de 91-92 kiloyken 48 beden giyiyodum.:44::44:

aslında bende o kilodaydım aba baskülüm evde olmadığı için tartılamadım.19.04.2012 115.9 gelince sanki o tarihten itibaren zayıflamış oldum.tamam şu an 52 girbiliyorum ancak çokta rahat değil .spor yapamıyorum ondanmı acaba ((

gül de spor yapmıyodu ama:44:yanlış hatırlamıyosam senin boyun da kısa değildi dimi canım?

Ay şükür sonunda biri cevapladı:))))
4 iyi ya .benim hedefim 4-5 .hatta hafta sonu 2,5 aydan sonra ilk kez biraz kaçırdım.60.500'dü,61.300 oldu.kafayı yiycem ya.
clemm,sende benin gibi alerji,kansızlık gibi şeyler var mı? ondan mı ağır veriyorsun?

kızlar annem şuan katarakt ameliyatı oluyo dua edin emi ..15-20 dk falan sürcekmiş keşke yanında olabilseydim canım annemin

boyum 1.67 bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…