- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
zaten ilk işe gelmeyen tarafı ekmek olmaması ben bile ilk duydugumda hayatta ekmeksiz yapamam demiştim ..insan herşeye alışıyo yaa yeterki istesin demi canım
canım boya göre bedende degişiyo benim boyum 1,57 bedenim 52 48 beden eteklerimin olması için daha 10 cm incelmem lazım ...seninde bmı çok düşük geldi bana boyn kaç canım :26:
kızlar annem şuan katarakt ameliyatı oluyo dua edin emi ..15-20 dk falan sürcekmiş keşke yanında olabilseydim canım annemin
kızlar annem şuan katarakt ameliyatı oluyo dua edin emi ..15-20 dk falan sürcekmiş keşke yanında olabilseydim canım annemin
emelcim gözünaydın canım çok sevindim Allah analarımızı babalarımızı başımızdan eksik etmesin saglık sıhhat versin
ay benim yokluğumu farketmiş arkadaşım çok sevindim
boy fark eder canım ama gülünde boyu senin gibi sanırım .:44::44:Kafama ne takıldı biliyormusunuz ben nasil su an 108 kiloyum
52 biraz oturuyor üstüme bedenim sanki buyuk gibi geldi mesela eskileri okuduğumda 110 kiloluk arkadaslarin 48 beden giydiklerini
Görüyorum mesela Gul 63 96 kilo iken 46 beden giymiş nasil oluyor bu kafama takıldı.
Pepetim yarın piknikte yersin artıkGöl kıyısında miss gibi havada yenmez mi hiç canım şimdiden iyi eğlenceler..
Bak ben akşam kaçamak yapacağım diye 2.öğünümü az yedim..
Gittim bi tabak geldi hazır kurabiye 2 de sarma vardı (ayıp olur diye yiyeyim demiştim kimsenin gördüğü yoktu kim yedi kim yemedi diye ben de yemedim..) bi velim açma patatesli börek yaptım demişti gece öncesi kuaförde iştahım da arttı ama sonuç hüsrandıHazır kurabiye yer miyim yaw hiç.. Kola da vardı içmedim
Benim götürdüğüm mayalı poğaçalara bilem razıydım kıss. Aç kaldım akşam yine.. Bu ara hep aç kalıyom ben
karataycı bayanlar nasıl iyi gidiyormuyum sizce şu başağrısı işini nasıl halledicez?
e heralde yasni hayatım senin yokluğun hissedilmez mi bu arada baban için çok ama çok sevindim arkadaşım
size bir sorum olacak..
karatay kitabı olanlar bir bakabilirler mi..
cana hoca yulaf kepeğine iizn veriyor mu..markette satılanlaradn değil..köyden arkadaşa getirtmiştim...çekilmiş kepek..
canım çok geçmiş olsun,allah bi daha yaşatmasın sana ve ailene
canım benim süpersin bebişimtebrikler ve kocaman
ay çok güldüm yaödem he:)))bizim de bi akraba var 120 kg. ama benim nerem şişman diyo zaten ya ödem ya da gaz diyolar bu arada arkadaşının eşine de çok güldüm ama adam akıllı demekki çocuğunu düşünmüş
aaaa burda da karşılaştık canım ya,hoşgeldin.bende aylardır burdayım.kilolarımı karatayla verdim bende...ilk sayfamızı okumanı tavsiye ederim.birde kitabı okursan daha iyi olur tabi.sadce diyet değil de,ömür boyu uygulayacağın bi beslenme şekli olduğunu göreceksin tatlım.bu diyette asla tansiyon ve kan şekeri düşüklüğü yaşanmıyo.benim ki karatydan önce sürekli kan şekerim düşerdi,ama 10 aydır böyle bişey yaşamıyorum.nescafeyse işlenmiş gıda olduğu için yasak.ama türk kahvesi ve filtre kahve serbest canım
evet canım hap olarak kullanıyoruz,günde 2-3 gram kadar....
süpersin bebeğim,eğiliyorum önünde
Emelcimm çok sevindim geçmiş olsun canımkızlar merhaba geçmişi okuyorum hala bitiremedim maşallah ben biraz yoğun olsam okuyamasam kaç sayfa birikiyor topiğin bu kadar ilgi görmesi çok güzel yeni gelen herkesede hoş geldiniz diyorum umarım isteyen herkes muaffak olur bu arada bugün çok mutluyum babamın boğazındaki bezelerin biyopsi sonuçları bugün belli oldu ve temiz çıktı çok şükür 6 ay sonra tekrar kontrole gel demiş doktor büyüme olacakmı diye ama şuan ilaç bile vermemiş korkulacak birşey yok demiş çok sevindim anlatamam. menülerimi bildireyim
sabah klasik karatay yaptım ama cevizim yok kaç günüdür bugün acıktım öğlen yemeğimi erken yedim o yüzden
öğlen yemeğim
1 tane büyük boy köfte üzerinde mantar ve kaşar vardı fırında süperdi
1 tabak pirinçsiz ıspanak
1 kase yoğurt
az marul salatası
tramisuevet tatlı yedim kızlar özlemişim herzaman yemiyorum diye yedim bugün ben bu hafta hiç spor yapmadım pek kaçamakta yapmadım ama sanırım ben bu hafta hiç kilo verememiş olucam eğer verirsem çok şaşırıım yani :44:
kısslaarrrrrr naber..
iyiniyetli bomba patlatmis gene..aman Allahim bide pogaca yimiş..afiyet enerji olsun bidenem..600 gramin hatrina afiyet enerji olsun...
boy fark eder canım ama gülünde boyu senin gibi sanırım .:44::44:
ne yani hiç bir sey yemedin mi
Leylakım papişim sizlerin verdiği kilolar yanında benim ki hiç kalır çok seviyorum sizi ben
sanırım yok canım yaaa ama dukan daki gibi 2 kasıklık krep yap ye o kadar kaçamakla pasta börek götürüyoruz da sormuyosunbunu mu soruyon delüüü :76::76::76::76: kepek tok tutar belkim :86::86::86::86::86::86::86:bi daha bisi yemezsin sonrasın da ha ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?