Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

boyum 1.67 bilmiyorum ama

kızlar annem şuan katarakt ameliyatı oluyo dua edin emi ..15-20 dk falan sürcekmiş keşke yanında olabilseydim canım annemin

ayy canım benim geçmiş olsun.dualarım annenle tatlım.annelerimiz çok kıymetli,allah onları başımızdan eksik etmesin....

size bir sorum olacak..
karatay kitabı olanlar bir bakabilirler mi..
cana hoca yulaf kepeğine iizn veriyor mu..markette satılanlaradn değil..köyden arkadaşa getirtmiştim...çekilmiş kepek..

boy fark eder canım ama gülünde boyu senin gibi sanırım .:44::44:

ne yani hiç bir sey yemedin mi

benim de ilk ay gece gündüz başım ağrımıştı 3 gün
uykuyu düzene sokmak lazım
bi de omega almaya bak
bi de cevize yüklen benim geçti çok şükür
bilgisayarda da çok durmamak lazım

size bir sorum olacak..
karatay kitabı olanlar bir bakabilirler mi..
cana hoca yulaf kepeğine iizn veriyor mu..markette satılanlaradn değil..köyden arkadaşa getirtmiştim...çekilmiş kepek..

sanırım yok canım yaaa ama dukan daki gibi 2 kasıklık krep yap ye o kadar kaçamakla pasta börek götürüyoruz da sormuyosun bunu mu soruyon delüüü :76::76::76::76: kepek tok tutar belkim :86::86::86::86::86::86::86:bi daha bisi yemezsin sonrasın da ha ne dersin

Leylakım papişim sizlerin verdiği kilolar yanında benim ki hiç kalır çok seviyorum sizi ben
Emelcimm çok sevindim geçmiş olsun canım
kısslaarrrrrr naber..
iyiniyetli bomba patlatmis gene..aman Allahim bide pogaca yimiş..afiyet enerji olsun bidenem..600 gramin hatrina afiyet enerji olsun...

canım 500 gr canım benim sağol

kızlar sizlerden yardım istiyorum elektrik süpürgesi almak istiyorum sulumu torbalımı torbasızmı alsam bilemiyorum birde ben 400 w emiş gücünden aşağı almak istemiyorum şöyle halıyı kaldıran bir makine almak istiyorum philipsin çok güzel makineleri var ama çok pahalı arnika bora baktım bir ara onuda eşimin yiğeni kullanıyor memnun değilmiş bugünde homend marka baktım oda fena değil gibi ama bir türlü karar veremiyorum hem güçlü çeksin istiyorum hemde çok pahalı olmasın siz neler kullanıyorsunuz benim aradığım özellikte bir elektrik süpürgesi kullanan tavsiye edecek olan varmı yardımcı olun lütfen...

pasta böreğin zararlı olduğunu biliyorummm ondan sormuyorumm zati..
ya krep yapmadım küçük simitler yaptım dün 6 adet 2 denesini sabah yedimmm..
kaçamak olduğunu düşünmeden normal bir besin gibi tüketmek istiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…