Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Öğleyin eve gittim. Yemekler miss gibi sıcacıktı.. Eşim bana kızıyo bak hasta olacaksın artık diyo.. (Daha yağ depolarım var ama göbekte:))
Yarın da -sonunda- niyetleneceğim dediiim ve 2. öğünümü yaptım demin kısllarr..

Bir kepçe ayran çorbası (süzme yoğurt + buğday + z.yağı ile yapılmıştır)
Kuru fasulye
1 kabak dolması (yuvarlak dolmalık kabak bayılıyorum şekline :):))
yoğurt
salata

Hepinize afiyet olsun çıtırlar

canım hani biz bu diyette aç kalmadan zayıflıyorduk sen neden aç geziyon bakim

Canım 2 öğüne indirdim. p.tesi günü eve gittiğimde (15:30) yasak olmayan bişi yoktu.. Sarma ve dolma yaptık saat 17:00 oldu anca yidim.
Dün de 2 öğün yaptım ama 2. öğünümü kasıtlı az yidim kızımın vedasında yemek zorunda kalırım diye.. yemedim.. Görmedi kimse beni çocuklara bakmaktan (patatesli açma börek olsaydı yiyecektim)
2 gündür açtım açtııımmm

?????????????????????????????????????

bence sen 2. öğnünü çok erken yiyorsun canım ya eşin doğru söylüyor dikkat et :44::44: ben 2 öğün yiyordum ama öğlen bir kase yogurt yiyordum aksamda saat 18 de falan en geç yiyordum bence sen sabaha nerdeyse 12 saat aç oluyorsun sanırım :26::26::26:

kızllarrr ben geldim heleşükür.. sabahtan işlerim yoğundu hemen açamadım..

işte dün akşam ve bugünkü menümm
29 mayıs Salı
Ara:2 avuç ceviz
Akşam patlıcanlı 3 köfte
Salata

30mayıs Çarşamba
Sabah :karatay kahvaltı

Öğle: 1 kase yoğutlu çorba+barbunya pilaki+biber dolma+bol yeşil salata
(cevizli)+yoğurt

yanlız dün akşam eve geç gidince yemeği yemem falan 9 u buldu bende zaten çok az yedim... ama kızlar resmen düzenim bozuldu yaa..bundan sonra çantama en azından fındık,cevizlerimi koyucam dışarda olursam onları yiycem o saatte bi daha yemem..inanın bugün sabah normal karatay kahvaltımda acıkmazdım öğlene kadar ama bugün sapıttımm yani,zor dayandım hatta yarım saat erken bile indim., sinir oldumm

kızlar zekam açıldı cin gibi oldum yeminle yaa ekmek ahmak yapıyor diyor ya hoca vallahi katılıyorum canım karatayım iyiki varsın ya sayende dipçik gibiyiz bomba gibiyiz

hımm leylakım papişim de erken yiyo ama yanılıyor muyum acep:26:

Bak öğünlerim şööle
sabah 7:30
2. öğün 15:30

Canım açlık hissetmiyorum ve de kilo veriyorum ama yanlış mı yapıyorum papadiyam leylakım tecrübeli arkadaşlarım HELP

hımm leylakım papişim de erken yiyo ama yanılıyor muyum acep:26:

Bak öğünlerim şööle
sabah 7:30
2. öğün 15:30

Canım açlık hissetmiyorum ve de kilo veriyorum ama yanlış mı yapıyorum papadiyam leylakım tecrübeli arkadaşlarım HELP

valla ben 10 aydır saat 17 olmadan akşam yemeğimi yemiş oluyorum,aynı şekilde papişim de öyle.ortalama 7-8 saat bişey yememiş oluyorum,ama acıkmıyorum da...bence yanlış bişey yok bacım.aksine erken yiyince mide rahat bile oluyo akşama

canım ben yaklaşık 5 ay oldu.philips aldıım.
Philips - ErgoFit Torbasız elektrikli süpürge UzaktanKumanda - FC9256/01 - Torbasız elektrikli süpürgeler - Elektrikli süpürgeler - Ev ürünleri

bak bu linkte ayrıntılı inceleyebilirsin. fiyatı 700-800 falan diyo ama internetten araştır.uygun fiyata bulabilirsin.ben hepsiburada dan aldım.kargo ücretide ödemen..500 tl ye sahip oldum.bi kere başta bende sulu falan istiyoduum ama o çok zahmetli sonrasında temizlemen lazım her temizlik sonrası,temizlemezsen su koku yapıyoo,içine cam falan kaçsa takır tukur ses yapıyo...ayrıca çekim güücü çok düşü...toz torbalılar geride çok toz bırakıyo ben sevmiyorum
ama hazneliler ki bu makine ööle,,çekim gücü süperrr.hani reklamlarda görmüşsündür.duvara koyuyular ööle kalıyoo ...ve 5 tane filtresi var,dolayısıyla önden aldığını diğer süpürgeler gibi arkadan toz olarak bırakmıyoo...temizlenmesi çok kolay,torba derdin yok,belini ağrıtmıyo çünkü eğilmiyosun..fişi çok uzun..benim evim 110 m 2 antredeki fişe takıp evi n heryerini çok rahat süpürüyorum..kısacası iyi ki almışım çok memnunum..evet biraz pahalı ama 1kere alıyosun... sevgilerr

sonunda biri sesimi duydu tecrübelerini paylaştığın için saol canım philips zaten benimde favorim ama işte biraz pahalı bakalım daha karar vermedim inşallah istediğim gibi bir makine bulurum yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…