yemediiiim yemediiimmm oleyyy oleyyy..
Pepetim kaç gündür açım ben aç
canım hani biz bu diyette aç kalmadan zayıflıyorduk sen neden aç geziyon bakim
canım menün güzel ama baş ağrısı hakkında hiçbir fikrim yok.ben de olmamıştı hiç:44::44::4
ben yeniyim menülerimde hata varsa lütfen düzeltin, kaçamaklarım yok, inşallah iyi gider birde ağrıyı çözssek süper olacak :)
kızlar sizlerden yardım istiyorum elektrik süpürgesi almak istiyorum sulumu torbalımı torbasızmı alsam bilemiyorum birde ben 400 w emiş gücünden aşağı almak istemiyorum şöyle halıyı kaldıran bir makine almak istiyorum philipsin çok güzel makineleri var ama çok pahalı arnika bora baktım bir ara onuda eşimin yiğeni kullanıyor memnun değilmiş bugünde homend marka baktım oda fena değil gibi ama bir türlü karar veremiyorum hem güçlü çeksin istiyorum hemde çok pahalı olmasın siz neler kullanıyorsunuz benim aradığım özellikte bir elektrik süpürgesi kullanan tavsiye edecek olan varmı yardımcı olun lütfen...
ben yeniyim menülerimde hata varsa lütfen düzeltin, kaçamaklarım yok, inşallah iyi gider birde ağrıyı çözssek süper olacak :)
Öğleyin eve gittim. Yemekler miss gibi sıcacıktı.. Eşim bana kızıyo bak hasta olacaksın artık diyo.. (Daha yağ depolarım var ama göbekte:))
Yarın da -sonunda- niyetleneceğim dediiim ve 2. öğünümü yaptım demin kısllarr..
Bir kepçe ayran çorbası (süzme yoğurt + buğday + z.yağı ile yapılmıştır)
Kuru fasulye
1 kabak dolması (yuvarlak dolmalık kabak bayılıyorum şekline :):))
yoğurt
salata
Hepinize afiyet olsun çıtırlar
tamam canımm,bundan sonra takipteyim seni
canım meraba bişey rica edebilirmiyim benim çizelge değiştirmem gerekiyo yapabilirmisin ben beceremedim yeni kilom 73,5 olduda çok mutluyum bu aradatamam canımm,bundan sonra takipteyim seni
bence sen 2. öğnünü çok erken yiyorsun canım ya eşin doğru söylüyor dikkat et :44::44: ben 2 öğün yiyordum ama öğlen bir kase yogurt yiyordum aksamda saat 18 de falan en geç yiyordum bence sen sabaha nerdeyse 12 saat aç oluyorsun sanırım :26::26::26:
canım meraba bişey rica edebilirmiyim benim çizelge değiştirmem gerekiyo yapabilirmisin ben beceremedim yeni kilom 73,5 olduda çok mutluyum bu arada
İşte azmin sonucu.
bence sen 2. öğnünü çok erken yiyorsun canım ya eşin doğru söylüyor dikkat et :44::44: ben 2 öğün yiyordum ama öğlen bir kase yogurt yiyordum aksamda saat 18 de falan en geç yiyordum bence sen sabaha nerdeyse 12 saat aç oluyorsun sanırım :26::26::26:
hımm leylakım papişim de erken yiyo ama yanılıyor muyum acep:26:
Bak öğünlerim şööle
sabah 7:30
2. öğün 15:30
Canım açlık hissetmiyorum ve de kilo veriyorum ama yanlış mı yapıyorum papadiyam leylakım tecrübeli arkadaşlarım HELP
canım ya çook teşekkür ederim ellerine sağlıkyaptım bile canım,en kısa zamanda yine değiştiririz umarım
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wFiQ1Fh/weight.png
canım ya çook teşekkür ederim ellerine sağlık
kızlar sizlerden yardım istiyorum elektrik süpürgesi almak istiyorum sulumu torbalımı torbasızmı alsam bilemiyorum birde ben 400 w emiş gücünden aşağı almak istemiyorum şöyle halıyı kaldıran bir makine almak istiyorum philipsin çok güzel makineleri var ama çok pahalı arnika bora baktım bir ara onuda eşimin yiğeni kullanıyor memnun değilmiş bugünde homend marka baktım oda fena değil gibi ama bir türlü karar veremiyorum hem güçlü çeksin istiyorum hemde çok pahalı olmasın siz neler kullanıyorsunuz benim aradığım özellikte bir elektrik süpürgesi kullanan tavsiye edecek olan varmı yardımcı olun lütfen...
canım ben yaklaşık 5 ay oldu.philips aldıım.
Philips - ErgoFit Torbasız elektrikli süpürge UzaktanKumanda - FC9256/01 - Torbasız elektrikli süpürgeler - Elektrikli süpürgeler - Ev ürünleri
bak bu linkte ayrıntılı inceleyebilirsin. fiyatı 700-800 falan diyo ama internetten araştır.uygun fiyata bulabilirsin.ben hepsiburada dan aldım.kargo ücretide ödemen..500 tl ye sahip oldum.bi kere başta bende sulu falan istiyoduum ama o çok zahmetli sonrasında temizlemen lazım her temizlik sonrası,temizlemezsen su koku yapıyoo,içine cam falan kaçsa takır tukur ses yapıyo...ayrıca çekim güücü çok düşü...toz torbalılar geride çok toz bırakıyo ben sevmiyorum
ama hazneliler ki bu makine ööle,,çekim gücü süperrr.hani reklamlarda görmüşsündür.duvara koyuyular ööle kalıyoo ...ve 5 tane filtresi var,dolayısıyla önden aldığını diğer süpürgeler gibi arkadan toz olarak bırakmıyoo...temizlenmesi çok kolay,torba derdin yok,belini ağrıtmıyo çünkü eğilmiyosun..fişi çok uzun..benim evim 110 m 2 antredeki fişe takıp evi n heryerini çok rahat süpürüyorum..kısacası iyi ki almışım çok memnunum..evet biraz pahalı ama 1kere alıyosun... sevgilerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?