Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

oLSA SÖYLERDİNİZ KISLAARRRR ÖPÜYORUM LEYLAKIM SAĞOL

kızlar annem şuan katarakt ameliyatı oluyo dua edin emi ..15-20 dk falan sürcekmiş keşke yanında olabilseydim canım annemin
canım allah bol sıfa versın kalbımız annecıgınle

Leylakım papişim sizlerin verdiği kilolar yanında benim ki hiç kalır çok seviyorum sizi ben

Emelcimm çok sevindim geçmiş olsun canım

canım 500 gr canım benim sağol
bızde senı cok sevıyorus bıtanemm

leylakcıgıma aynen katılıyorum ıkı ogun gayet yeterlı artıı sen kendını bılırsın bedenıne kulak ver kendını ıyı hıssedıyosan sıkıntı yok

Gidiyorum bahçeme bakım yapcaz bugün.. Domateslerim sırık iple bağlamam gerekti bağladım ama daha da uzamışlar onlara el atarım.
Salatalıklarımın üstünde minicik salatalıklarım var onlar yerlerde sırığa bağlayacağım. Patlıcanlarım büyümüşler Doğayı toprağı seviyorum ben

akşama görüşürüz

kızlar abımle konustum bugun ıkı aydır bu sekılde beslenıyor 15 kg vermıs saglıgıma kavustum dıyor banada tsk edıyor tabisi

İyiyim Papişim çok iyiyim şükür.. acıkmıyorum ben de vee halsiz de hissetmiyorum eşimin hüsnü kuruntusu

Pepetim sen de acıkmaz iyi hissedersen bi dene istersen

Kızlar omega-3 ü ne zaman alıyorsunuz yemekten önce-sonra ya da öğün olarak... Birde benim aldığım omega-3 lerin her biri 2 ml günde bir adet mi almalıyım :26::26::26:

kızlar abımle konustum bugun ıkı aydır bu sekılde beslenıyor 15 kg vermıs saglıgıma kavustum dıyor banada tsk edıyor tabisi

kendimiz dışında abilerimiz ablalarımıza da canan hoca sayesinde faydamız dokunuyo ne güzelsaadet zinciri gibi olucizz yakında

leylakım nasılsın canım ne yıycen bugun :))

iyiyim papişim,sen nasılsın.ne yalan söyliyim bugün yemek yapmadımbüyük ihtimalle dışardan yeriz

Kızlar omega-3 ü ne zaman alıyorsunuz yemekten önce-sonra ya da öğün olarak... Birde benim aldığım omega-3 lerin her biri 2 ml günde bir adet mi almalıyım :26::26::26:

ben kahvaltımı bitirdikten hemen sonra alıyorum canım.senin ki 2000 mg sa günde 1 tane alman yeterli

2.menum dayanamadim
14.30da
3 kasık mercimekli köfte
Çok az etli taze fasulye
Bir bardak zencefilli limonlu cay(icine kiraz sapi attım)

Birde bir dilim karpuzdan 2parca kesik yedim cünlü
Uzun süredir meyveyi yemiyordum dayanamadim cokta
Degildi ya

Son düzenleme:

aman ne güzell hatta ayakkabılarını da çıkar toprağa bas canım kötü elektiriği alsınn..ay bak yapasım geldi şimdii valla...

ay ne güzel darısı benim kocişiin başınaa...oda bi kilo verseydi... ama önce ben veriyimde onun yanında zayıf kalıyımm..soora ona verdiriyim..

sonunda biri sesimi duydu tecrübelerini paylaştığın için saol canım philips zaten benimde favorim ama işte biraz pahalı bakalım daha karar vermedim inşallah istediğim gibi bir makine bulurum yaw

nedemek canım bi ara bende senin gibi araştırmaktan,sormaktan heba olmuştum ama artık tecrübe sahibi oldum..bak hatta hazneli alırsan ben ayda bir hazneyi boşaltırken yıkıyorumda ohh mis gibi oluyo valla..fıstık gibi çekiyo halıları,,işte kredi kartı falan bulursan taksitle al balımm..inan pişman olmazsın..hatta elektroworldde falan var sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama..orda teşhir var bakabilirsin.benim ankarada sormadığım yer kalmadı,en ucuzu internnettii..

sagol canım bende ıyıyım..sen bulursun uygun bırsey canım afıyet enerjı olsun.

ben de ayyynen bu şekilde yapıyorum canım iki gündür..ama okulda çeldiriciler cok fazla..
misssler gibi kokan poğaçalar,açmalar,simitler...kahvaltılar... ama aç oldugumdan filan değil ha canımın istemesi..sadece kokuları beni mahvediyo..bugun kendi imkanlarımızla makarna yaptık,kalabalık ve eglenceliydi..ama tadına bilem bakmadım..
şaşırdım kendime walla normalde pis bğazlığımla tanınırım da ben..

merhaba kızlar yeni karataycı geldi

sporumuda yaptım gelmeden tabi k.bandında tempolu yürüyüş 2.6 km.iner inmez
terim kurumadan 100 yarım mekik 100 diğer egzersiz hareketler
1-2 saat sonrada kayınvalideme gidicem yol tempolu yürüyüşle 20-25 dk sürüyor + yokuş yukarı ve bebek arabasıyla gidicem
çok yorucu olcak ama spor olsunda nolursa olsun modundayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…