valla ben 10 aydır saat 17 olmadan akşam yemeğimi yemiş oluyorum,aynı şekilde papişim de öyle.ortalama 7-8 saat bişey yememiş oluyorum,ama acıkmıyorum da...bence yanlış bişey yok bacım.aksine erken yiyince mide rahat bile oluyo akşama
iyi niyetlimm afferimm darısı hepimiizin başına
canım allah bol sıfa versın kalbımız annecıgınlekızlar annem şuan katarakt ameliyatı oluyo dua edin emi ..15-20 dk falan sürcekmiş keşke yanında olabilseydim canım annemin
bızde senı cok sevıyorus bıtanemmLeylakım papişim sizlerin verdiği kilolar yanında benim ki hiç kalır çok seviyorum sizi ben
Emelcimm çok sevindim geçmiş olsun canım
canım 500 gr canım benim sağol
hımm leylakım papişim de erken yiyo ama yanılıyor muyum acep:26:
Bak öğünlerim şööle
sabah 7:30
2. öğün 15:30
Canım açlık hissetmiyorum ve de kilo veriyorum ama yanlış mı yapıyorum papadiyam leylakım tecrübeli arkadaşlarım HELP
leylakcıgıma aynen katılıyorum ıkı ogun gayet yeterlı artıı sen kendını bılırsın bedenıne kulak ver kendını ıyı hıssedıyosan sıkıntı yokvalla ben 10 aydır saat 17 olmadan akşam yemeğimi yemiş oluyorum,aynı şekilde papişim de öyle.ortalama 7-8 saat bişey yememiş oluyorum,ama acıkmıyorum da...bence yanlış bişey yok bacım.aksine erken yiyince mide rahat bile oluyo akşama
canım allah bol sıfa versın kalbımız annecıgınle
bızde senı cok sevıyorus bıtanemm
leylakcıgıma aynen katılıyorum ıkı ogun gayet yeterlı artıı sen kendını bılırsın bedenıne kulak ver kendını ıyı hıssedıyosan sıkıntı yok
kızlar abımle konustum bugun ıkı aydır bu sekılde beslenıyor 15 kg vermıs saglıgıma kavustum dıyor banada tsk edıyor tabisi
leylakım nasılsın canım ne yıycen bugun :))
Kızlar omega-3 ü ne zaman alıyorsunuz yemekten önce-sonra ya da öğün olarak... Birde benim aldığım omega-3 lerin her biri 2 ml günde bir adet mi almalıyım :26::26::26:
ben kahvaltımı bitirdikten hemen sonra alıyorum canım.senin ki 2000 mg sa günde 1 tane alman yeterli
Gidiyorum bahçeme bakım yapcaz bugün.. Domateslerim sırık iple bağlamam gerekti bağladım ama daha da uzamışlar onlara el atarım.
Salatalıklarımın üstünde minicik salatalıklarım var onlar yerlerde sırığa bağlayacağım. Patlıcanlarım büyümüşlerDoğayı toprağı seviyorum ben
akşama görüşürüz
kendimiz dışında abilerimiz ablalarımıza da canan hoca sayesinde faydamız dokunuyo ne güzelsaadet zinciri gibi olucizz yakında
iyiyim papişim,sen nasılsın.ne yalan söyliyim bugün yemek yapmadımbüyük ihtimalle dışardan yeriz
Tamam tok karnına mı almak gerek bugün almadım sabah akşam alırım artık
sonunda biri sesimi duydu tecrübelerini paylaştığın için saol canım philips zaten benimde favorim ama işte biraz pahalı bakalım daha karar vermedim inşallah istediğim gibi bir makine bulurum yaw
kendimiz dışında abilerimiz ablalarımıza da canan hoca sayesinde faydamız dokunuyo ne güzelsaadet zinciri gibi olucizz yakında bende oyle dusunuyorum canım bırkac seneye kalmaz cogu ınsan boyle beslenır hersey gdo lu hersey katkılı ınsanlar bılınclenırler ınsaallah
iyiyim papişim,sen nasılsın.ne yalan söyliyim bugün yemek yapmadımbüyük ihtimalle dışardan yeriz
sagol canım bende ıyıyım..sen bulursun uygun bırsey canım afıyet enerjı olsun.
ben de ayyynen bu şekilde yapıyorum canım iki gündür..ama okulda çeldiriciler cok fazla..hımm leylakım papişim de erken yiyo ama yanılıyor muyum acep:26:
Bak öğünlerim şööle
sabah 7:30
2. öğün 15:30
Canım açlık hissetmiyorum ve de kilo veriyorum ama yanlış mı yapıyorum papadiyam leylakım tecrübeli arkadaşlarım HELP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?