Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bu sabah ilk kez tereyağlı peynir omlet yapdım kahvaltıda yanında bir gün kurusu biraz ceviz ve peynir yedim ve muthiş doydum hatta zor tamamladım.
Şimdi 6 saat sonra salata yiyorum ve bu tokluk hissine bayıldım,hiç acıkmıyorum.
Yıllarca dadandığım ekmekden kurtuldum çok seviniyorum.:)

Sabah:
2 yumurta
yarım çay bardagı ceviz
1 avuc içim beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
12 adet zeytin
2 adet omega-solgar

ikinci öğün:
1 koca tabak et güvec
1 tabak tereyaglı bulgur pilavı
1.5 kase cacık..

Ya cidden kilo verecekmiyiz ben çok yiyorum hissine kapılıyorum sürekli hiç de acıkmıyorum ...??????

az bile yemişsin daha...yeşillikler ve 10-15 tane de zeytin ekle..bak acıkıyomusun..zeytin hemen hemen yumurta kadar tok tutuyo..ikisinin de Gi si sıfır..

Ya cidden kilo verecekmiyiz ben çok yiyorum hissine kapılıyorum sürekli hiç de acıkmıyorum ...??????

bende senin gibiyim bu psikolojiden kurtulmamız lazım
kkıslar emin olun wereceksiniz..siz benden coook cok az yiyosunuz..ben veriyosam herkes verir yaw..isterseniz menulerime bi bakın yaw..

kkıslar emin olun wereceksiniz..siz benden coook cok az yiyosunuz..ben veriyosam herkes verir yaw..isterseniz menulerime bi bakın yaw..

ayy gerçekten miii ama benim bir sorunum var afedersiniz lavaboya çıkamıyorum 4 gün mü 5 gün mü ne oldu
akşamdan kuru kayısı koydum suya onları yedim aç karna ılık sular içtim süt içtim kayısılı form çay içtim tık yok
ben hayatımda böyle sorun yaşamış insan değilim yaaa:26:

selam kıslar...
önce menülerim
sabah

tulum peynirli omlet
4 zeytin
4 çeri
4 ceviz
peynir

öğle
2 tavuk but
2 kase cacık
kabak yimeği

şim dik te dayanamadım 2 çiğ köfte
akşama kadar dayanamadığım için kızıyorum..yoksa yasak diiğil kızlar..ara öğün yapmış oldum:18:

niye kimse bana cevap vermiyyyy
kitabı olan yok mu kızlar yawww,yulaf kepeği hakkında ne diyor hocamız bi bakıverin gari bi zahmet

kredi kartı kullanıyorum ya sıkıntı olmaz bende her firmanın internet sitesine bakıyorum senle konutuktan sonra hazneli almaya karar verdim sen ne kadardır kullanıyorusn emiş gücünde düşme oldumu hiç benim en büyük endişem o ilk alınca hepsi güzel çekiyorda sonra emiş gücünde düşmeler oluyor birde benim makina şuanki vestel 1500w eski model baya çeyizime almıştım çok önceden tabi ben alırken şimdiki gibi modeller yoktu hala süpürüyor ama koku çıkartıyor çok pis birde emiş gücü yetmiyor ondan yenisini alıcam ama iyi çeken istiyorum işte

canım afiyet olsun kilo verdinmu hafta şimdiye kadar verilen kilo yüzdeni yazmanı bekledim

gercekten yaaa
sabah ve aksam ac karna 1 yemek kaşıgı zeytinyagı iç bakalım işe yarıycakmı..vucudun direniyo şu anda..kilo vermek istemiyo..ama vereceekkkk

canan hoca kabızlık sorunu olanlar sabah akşam birer kaşık zeytin yapı içsin diyor ama ben içemiyorum bendede oldu aynı sorun ben doğadanın kiraz saplı form çayını içiyorum sabah akşam sabah içtiğimin içine bir tanede yeşil çay poşeti ekliyorum birlikte demliyorum akşam içtiğimin içine az biraşey tarçın koyuyorum herdünde wc ye çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…