Ya cidden kilo verecekmiyiz ben çok yiyorum hissine kapılıyorum sürekli hiç de acıkmıyorum ...??????
az bile yemişsin daha...yeşillikler ve 10-15 tane de zeytin ekle..bak acıkıyomusun..zeytin hemen hemen yumurta kadar tok tutuyo..ikisinin de Gi si sıfır..Bu sabah ilk kez tereyağlı peynir omlet yapdım kahvaltıda yanında bir gün kurusu biraz ceviz ve peynir yedim ve muthiş doydum hatta zor tamamladım.
Şimdi 6 saat sonra salata yiyorum ve bu tokluk hissine bayıldım,hiç acıkmıyorum.
Yıllarca dadandığım ekmekden kurtuldum çok seviniyorum.:)
Ya cidden kilo verecekmiyiz ben çok yiyorum hissine kapılıyorum sürekli hiç de acıkmıyorum ...??????
kkıslar emin olun wereceksiniz..siz benden coook cok az yiyosunuz..ben veriyosam herkes verir yaw..isterseniz menulerime bi bakın yaw..bende senin gibiyim bu psikolojiden kurtulmamız lazım
kkıslar emin olun wereceksiniz..siz benden coook cok az yiyosunuz..ben veriyosam herkes verir yaw..isterseniz menulerime bi bakın yaw..
nedemek canım bi ara bende senin gibi araştırmaktan,sormaktan heba olmuştum ama artık tecrübe sahibi oldum..bak hatta hazneli alırsan ben ayda bir hazneyi boşaltırken yıkıyorumda ohh mis gibi oluyo valla..fıstık gibi çekiyo halıları,,işte kredi kartı falan bulursan taksitle al balımm..inan pişman olmazsın..hatta elektroworldde falan var sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama..orda teşhir var bakabilirsin.benim ankarada sormadığım yer kalmadı,en ucuzu internnettii..
Sabah:
2 yumurta
yarım çay bardagı ceviz
1 avuc içim beyaz peynir
1 domates
1 salatalık
12 adet zeytin
2 adet omega-solgar
ikinci öğün:
1 koca tabak et güvec
1 tabak tereyaglı bulgur pilavı
1.5 kase cacık..
gercekten yaaaayy gerçekten miii ama benim bir sorunum var afedersiniz lavaboya çıkamıyorum 4 gün mü 5 gün mü ne oldu
akşamdan kuru kayısı koydum suya onları yedim aç karna ılık sular içtim süt içtim kayısılı form çay içtim tık yok
ben hayatımda böyle sorun yaşamış insan değilim yaaa:26:
yazdım ya kıss..3.79 lan birinci oldum ayyyhh..canım afiyet olsun kilo verdinmu hafta şimdiye kadar verilen kilo yüzdeni yazmanı bekledim
ayy gerçekten miii ama benim bir sorunum var afedersiniz lavaboya çıkamıyorum 4 gün mü 5 gün mü ne oldu
akşamdan kuru kayısı koydum suya onları yedim aç karna ılık sular içtim süt içtim kayısılı form çay içtim tık yok
ben hayatımda böyle sorun yaşamış insan değilim yaaa:26:
yazdım ya kıss..3.79 lan birinci oldum ayyyhh..
ben yeni hafta için diyorum kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?