Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sade soda içilebiliyormu ?

ody sade soda kabızlığa mı iyi geliyor arkadaşım hiç duymamıştım...bende çok sık yaşıyorum bu durumu 4-5 gün bile sürüyor.bende neler neler denedim deniyorum duyduklarımı yok çare olmuyor kıslarr...

bu gün ki menülerim:sabah kahvaltıda peynir,9 zeytin,4 çeri,1 salatalık,marul,1 haşlanmış yumurta,yarım muz

2.ve son öğünümdede 1 kase paça çorbası,1 tabak etli türlü,salata....şidide form çayımı içiyorum..

kkıslar emin olun wereceksiniz..siz benden coook cok az yiyosunuz..ben veriyosam herkes verir yaw..isterseniz menulerime bi bakın yaw..

Çok teşekkürler canım moral verdin...Tartım yokdu sipariş verdim tatılamıyorum da ....Kendimi kötü hissediyordum ya çok mu yiyorum diye.:)

az bile yemişsin daha...yeşillikler ve 10-15 tane de zeytin ekle..bak acıkıyomusun..zeytin hemen hemen yumurta kadar tok tutuyo..ikisinin de Gi si sıfır..

Daha hiç zeytin yiyemedim.:) Bu sabah bir bardak diet kola içdim cevizle beraber sanki kuruyemiş-kola keyfi yapıyormuşum gibi geldi..

Psikolojı yapdım yani.

ceylincim napıyorsun bebeeaam..sık girmez oldun gene,işler yogun galiba..kilo aldınmı hiç..

tatlım geçmişi okumaktan buraya vakit kalmıyo
şimdi de tam ekranı kapatacaktım bakıyım bi dedim en son sayfa kaç numero ki senin yazını gördüm

yoğunum canım ya bizim patroncuk ameliyat oldu bugün babası da yanında ben tekim telefonlar faturalar filan havada uçuşuyoruz:)
bir de eskisi kadar çok giremiyorum yazamıyorum çünkü çok vaktimi alıyor burası,yetişemiyorum..tabi karataya ihanet ettiğimden yazmaya da pek yüzüm olmuyor
kg.almadım desem mi demesemmi bilmiyorum tartı bazen +500,600 çıkıyo ama ertesi güne filan eskiye dönüyorum.sanırım wc ile alakalı durum ben de çok sık çıkamıyorum wc.ye..

sen nasılsın hala çok çay içmeye devammı
bu arada üflesem uçucan artık kg.verme sen

günaydın bacılarbugün tartıda 63 küsurları görünce aşka geldim ve küçük bi dilim börek yedimpişman değilim

afiyet olsun canım arkadasım cok imreniyorum sana hedefin 70 ken 7 kg altına düştün
ama bu sefer basarıcam 70 altına bi ineyim 69.9 bile razıyım

Daha hiç zeytin yiyemedim.:) Bu sabah bir bardak diet kola içdim cevizle beraber sanki kuruyemiş-kola keyfi yapıyormuşum gibi geldi..

Psikolojı yapdım yani.

canım colanın diyet olması ferkketmiyor cola içmek yerine
ceviz yeseydin cok daha iyi olurdu

canım çok sevindim baban için allahım şifa versin...

canım senin bmı yanlış galiba boyunu yanlışmı girdin acaba...

kızlar annem şuan katarakt ameliyatı oluyo dua edin emi ..15-20 dk falan sürcekmiş keşke yanında olabilseydim canım annemin

canım geçmiş olsun allah şifalar versin...

bende dün o dolmalık kabaklardan yedim çok güzel tadıda,şeklide ...

sen anlatırken ben yoruldum yaw..o ne cok iş oyle..
kilo almadın yani ne guzel tatlım yaw..demekki kalıcı vermişsin kilocukları ne guzel..
sen genede arasıra girmeye calıs kııss,osletme kendini...
kilo da versemmi vermesemmi die dusunmeye basladım artık ya...belki bu hafta son olABİLİR BİLMİYOM bakalım..
cay içmeye diwam diwam diwam...
cok opuyorum canım seni..cok cok cok kolay gelsin canıııııımmmm

Emel'ciğim gözün aydın. Çok geçmiş olsun.

2.Öğün: sade döner, salata, yoğurt, 1 kepçe mercimek çorbası

Sevgiler,

Psikolojı yapdım yani.
kola kesinnlikle cıssss
kuruyemiş ve cay keyfi yapabilirsin taklım..bide sen daha yeni basladıgın için bi kaç hafta ara ogun yap..sporunu sadece 20 dakka yap..vucudunu kasma yani,yoksa kacamaklara gozun kayar..

Senin de günün güzel olsun canım,nasıl gidiyor ,aldığın kararları uyguluyorsundur,pazartesi güzel sonuçlar alırsın inşallah

sağol canım, inşallah diyorum. Bugünler de tartı 500 gr iniyor çıkıyor. Sanırım duraklama devresine girdim. İnşallah kısa sürede normale döner. :)

ikinci öğünüm 16.30 bitti
1 kase tarhana çorbası
1 tabak mercimekli bulgur pilavı
3 dilim kek:18::18iki aydır ilk defa yedim)akşam yemek yok bol spor var
2 fincan bitki çayı

afiyet olsun canımm
bende senin gibiyim bu psikolojiden kurtulmamız lazım
yiyerek zayıflıyorus bis

efferin sana bööle yaptığına göre uçacaksın az kaldı geçen pasta vardı ben de yemedim.

Karatay diyeti ile önce vücudun kilo alması yani yağların birikmesi önleniyor (kilo veremediğini düşünen ve yeni başlamış olan arkadaşlarım dikkat)Daha sonra bir durağanlık devresi oluyor. Ondan sonra da birikmiş olan yağlar yıkılarak kalıcı olarak kilo veriliyor. Bu diyeti uygulamaya başladıktan sonra yediklerimiz bizi acıktırmıyorsa işte bu iyileşmenin ilk belirtisidir. İlk haftalardan itibaren bu iyileşme başladıysa doğru yoldayız demektir.

İlk hafta hemen herkes farkı hissediyor. Daha sonra ortalama altı aya kadar sonuç alınabiliyor. Ancak önemli hastalığı olanlarda iki seneye kadar süren takipler de var. bu sebeple sabretmek gerekiyor.
ikinci kitap sf 22

kola kesinnlikle cıssss
kuruyemiş ve cay keyfi yapabilirsin taklım..bide sen daha yeni basladıgın için bi kaç hafta ara ogun yap..sporunu sadece 20 dakka yap..vucudunu kasma yani,yoksa kacamaklara gozun kayar..

offfff kötü yapdım di mi diyet kola içmekle:26::26::26::26:

Bir daha içmem...ara öğün yapamıyorum patlıycak gibi doyuyorum spor olarak da yürüyüş sadece ama tüm gün koşduran bir kişiyim..
Ah ne olurdu 1 bardak kola içebilseydim??

Eğer kilo vermek ve verdiğiniz kiloda kalmak istiyorsanız; kilo verirken halsizlik, bitkinlik, isteksizlik ve yorgunluk hissetmeden, mutlu ve enerjik bir şekilde yaşamak istiyorsanız; unutkanlık şikayetlerinden kurtulmayı, düşüncelerinizin berraklaşmasını ve yaptığınız işe konsantre olmayı hedefliyorsanız, Karatay diyeti tam size göre

Çok fazla şekerli.. çok şekerli olması (o kaa çok ki midemizin bulanması gerek) midemiz bulanmasın diye bi madde koymuşlar adını hatırlayamadım. ASLA içmiyorum.. Hiç bir yararı olmadığı gibi soonn derece zararlıdır. Bizim eve girmez hiç.. Aniden kan şekerini yükseltir aniden düşürür. acıkmamıza neden olur.. Selülit yapar...... Hocamız kolanın zararlarını uzuuuun uzuuun yazmış kitabında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…