sade soda içilebiliyormu ?
kkıslar emin olun wereceksiniz..siz benden coook cok az yiyosunuz..ben veriyosam herkes verir yaw..isterseniz menulerime bi bakın yaw..
az bile yemişsin daha...yeşillikler ve 10-15 tane de zeytin ekle..bak acıkıyomusun..zeytin hemen hemen yumurta kadar tok tutuyo..ikisinin de Gi si sıfır..
ceylincim napıyorsun bebeeaam..sık girmez oldun gene,işler yogun galiba..kilo aldınmı hiç..
günaydın bacılarbugün tartıda 63 küsurları görünce aşka geldim ve küçük bi dilim börek yedim pişman değilim
Daha hiç zeytin yiyemedim.:) Bu sabah bir bardak diet kola içdim cevizle beraber sanki kuruyemiş-kola keyfi yapıyormuşum gibi geldi..
Psikolojı yapdım yani.
kızlar merhaba geçmişi okuyorum hala bitiremedim maşallah ben biraz yoğun olsam okuyamasam kaç sayfa birikiyor topiğin bu kadar ilgi görmesi çok güzel yeni gelen herkesede hoş geldiniz diyorum umarım isteyen herkes muaffak olur bu arada bugün çok mutluyum babamın boğazındaki bezelerin biyopsi sonuçları bugün belli oldu ve temiz çıktı çok şükür 6 ay sonra tekrar kontrole gel demiş doktor büyüme olacakmı diye ama şuan ilaç bile vermemiş korkulacak birşey yok demiş çok sevindim anlatamam. menülerimi bildireyim
sabah klasik karatay yaptım ama cevizim yok kaç günüdür bugün acıktım öğlen yemeğimi erken yedim o yüzden
öğlen yemeğim
1 tane büyük boy köfte üzerinde mantar ve kaşar vardı fırında süperdi
1 tabak pirinçsiz ıspanak
1 kase yoğurt
az marul salatası
tramisuevet tatlı yedim kızlar özlemişim herzaman yemiyorum diye yedim bugün ben bu hafta hiç spor yapmadım pek kaçamakta yapmadım ama sanırım ben bu hafta hiç kilo verememiş olucam eğer verirsem çok şaşırıım yani :44:
Kafama ne takıldı biliyormusunuz ben nasil su an 108 kiloyum
52 biraz oturuyor üstüme bedenim sanki buyuk gibi geldi mesela eskileri okuduğumda 110 kiloluk arkadaslarin 48 beden giydiklerini
Görüyorum mesela Gul 63 96 kilo iken 46 beden giymiş nasil oluyor bu kafama takıldı.
kızlar annem şuan katarakt ameliyatı oluyo dua edin emi ..15-20 dk falan sürcekmiş keşke yanında olabilseydim canım annemin
Öğleyin eve gittim. Yemekler miss gibi sıcacıktı.. Eşim bana kızıyo bak hasta olacaksın artık diyo.. (Daha yağ depolarım var ama göbekte:))
Yarın da -sonunda- niyetleneceğim dediiim ve 2. öğünümü yaptım demin kısllarr..
Bir kepçe ayran çorbası (süzme yoğurt + buğday + z.yağı ile yapılmıştır)
Kuru fasulye
1 kabak dolması (yuvarlak dolmalık kabak bayılıyorum şekline :):))
yoğurt
salata
Hepinize afiyet olsun çıtırlar
sen anlatırken ben yoruldum yaw..o ne cok iş oyle..tatlım geçmişi okumaktan buraya vakit kalmıyo
şimdi de tam ekranı kapatacaktım bakıyım bi dedim e
n son sayfa kaç numero ki senin yazını gördüm
yoğunum canım ya bizim patroncuk ameliyat oldu bugün babası da yanında ben tekim telefonlar faturalar filan havada uçuşuyoruz:)
bir de eskisi kadar çok giremiyorum yazamıyorum çünkü çok vaktimi alıyor burası,yetişemiyorum..tabi karataya ihanet ettiğimden yazmaya da pek yüzüm olmuyor
kg.almadım desem mi demesemmi bilmiyorum tartı bazen +500,600 çıkıyo ama ertesi güne filan eskiye dönüyorum.sanırım wc ile alakalı durum ben de çok sık çıkamıyorum wc.ye..
sen nasılsın hala çok çay içmeye devammı
bu arada üflesem uçucan artık kg.verme sen
kızlar merhaba geçmişi okuyorum hala bitiremedim maşallah ben biraz yoğun olsam okuyamasam kaç sayfa birikiyor topiğin bu kadar ilgi görmesi çok güzel yeni gelen herkesede hoş geldiniz diyorum umarım isteyen herkes muaffak olur bu arada bugün çok mutluyum babamın boğazındaki bezelerin biyopsi sonuçları bugün belli oldu ve temiz çıktı çok şükür 6 ay sonra tekrar kontrole gel demiş doktor büyüme olacakmı diye ama şuan ilaç bile vermemiş korkulacak birşey yok demiş çok sevindim anlatamam. menülerimi bildireyim
sabah klasik karatay yaptım ama cevizim yok kaç günüdür bugün acıktım öğlen yemeğimi erken yedim o yüzden
öğlen yemeğim
1 tane büyük boy köfte üzerinde mantar ve kaşar vardı fırında süperdi
1 tabak pirinçsiz ıspanak
1 kase yoğurt
az marul salatası
tramisuevet tatlı yedim kızlar özlemişim herzaman yemiyorum diye yedim bugün ben bu hafta hiç spor yapmadım pek kaçamakta yapmadım ama sanırım ben bu hafta hiç kilo verememiş olucam eğer verirsem çok şaşırıım yani :44:
kola kesinnlikle cıssssDaha hiç zeytin yiyemedim.:) Bu sabah bir bardak diet kola içdim cevizle beraber sanki kuruyemiş-kola keyfi yapıyormuşum gibi geldi..
Psikolojı yapdım yani.
Senin de günün güzel olsun canım,nasıl gidiyor ,aldığın kararları uyguluyorsundur,pazartesi güzel sonuçlar alırsın inşallah
gercekten yaaa
sabah ve aksam ac karna 1 yemek kaşıgı zeytinyagı iç bakalım işe yarıycakmı..vucudun direniyo şu anda..kilo vermek istemiyo..ama vereceekkkk[/QUOTevet propiycil cim çok haklısın vücut direniyo,eritme beni yoluuurrrr diye ama eriyecek,gidecek o yağlar bu kadar misafirlik yeterr...
canım colanın diyet olması ferkketmiyor cola içmek yerine
ceviz yeseydin cok daha iyi olurdu
afiyet olsun canımmcanım çok sevindim baban için allahım şifa versin...
canım senin bmı yanlış galiba boyunu yanlışmı girdin acaba...
canım geçmiş olsun allah şifalar versin...
bende dün o dolmalık kabaklardan yedim çok güzel tadıda,şeklide...
yiyerek zayıflıyorus bisbende senin gibiyim bu psikolojiden kurtulmamız lazım
ben de ayyynen bu şekilde yapıyorum canım iki gündür..ama okulda çeldiriciler cok fazla..
misssler gibi kokan poğaçalar,açmalar,simitler...kahvaltılar... ama aç oldugumdan filan değil ha canımın istemesi..sadece kokuları beni mahvediyo..bugun kendi imkanlarımızla makarna yaptık,kalabalık ve eglenceliydi..ama tadına bilem bakmadım..
şaşırdım kendime wallanormalde pis bğazlığımla tanınırım da ben..
kola kesinnlikle cıssss
kuruyemiş ve cay keyfi yapabilirsin taklım..bide sen daha yeni basladıgın için bi kaç hafta ara ogun yap..sporunu sadece 20 dakka yap..vucudunu kasma yani,yoksa kacamaklara gozun kayar..
offfff kötü yapdım di mi diyet kola içmekle:26::26::26::26:
Bir daha içmem...ara öğün yapamıyorum patlıycak gibi doyuyorum spor olarak da yürüyüş sadece ama tüm gün koşduran bir kişiyim..
Ah ne olurdu 1 bardak kola içebilseydim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?