kredi kartı kullanıyorum ya sıkıntı olmaz bende her firmanın internet sitesine bakıyorum senle konutuktan sonra hazneli almaya karar verdim sen ne kadardır kullanıyorusn emiş gücünde düşme oldumu hiç benim en büyük endişem o ilk alınca hepsi güzel çekiyorda sonra emiş gücünde düşmeler oluyor birde benim makina şuanki vestel 1500w eski model baya çeyizime almıştım çok önceden tabi ben alırken şimdiki gibi modeller yoktu hala süpürüyor ama koku çıkartıyor çok pis birde emiş gücü yetmiyor ondan yenisini alıcam ama iyi çeken istiyorum işte
Daha hiç zeytin yiyemedim.:) Bu sabah bir bardak diet kola içdim cevizle beraber sanki kuruyemiş-kola keyfi yapıyormuşum gibi geldi..
Psikolojı yapdım yani.
tatlım geçmişi okumaktan buraya vakit kalmıyo
şimdi de tam ekranı kapatacaktım bakıyım bi dedim en son sayfa kaç numero ki senin yazını gördüm
yoğunum canım ya bizim patroncuk ameliyat oldu bugün babası da yanında ben tekim telefonlar faturalar filan havada uçuşuyoruz:)
bir de eskisi kadar çok giremiyorum yazamıyorum çünkü çok vaktimi alıyor burası,yetişemiyorum..tabi karataya ihanet ettiğimden yazmaya da pek yüzüm olmuyor
kg.almadım desem mi demesemmi bilmiyorum tartı bazen +500,600 çıkıyo ama ertesi güne filan eskiye dönüyorum.sanırım wc ile alakalı durum ben de çok sık çıkamıyorum wc.ye..
sen nasılsın hala çok çay içmeye devammı
bu arada üflesem uçucan artık kg.verme sen
Akşam ne yiyeceğim:26::26: acıkmadım pek ama fındık yerim bir küçük domates veee peynirmiss gibi
Sizlere de afiyet olsun çıtırlar
sen anlatırken ben yoruldum yaw..o ne cok iş oyle..
kilo almadın yani ne guzel tatlım yaw..demekki kalıcı vermişsin kilocukları ne guzel..
sen genede arasıra girmeye calıs kııss,osletme kendini...
kilo da versemmi vermesemmi die dusunmeye basladım artık ya...belki bu hafta son olABİLİR BİLMİYOM bakalım..
cay içmeye diwam diwam diwam...
cok opuyorum canım seni..cok cok cok kolay gelsin canıııııımmmm
aksam fındık yiyebiliyormuyuz??
kızlar cevap yazamıyorum
Afiyet olsun sersumumnapçağımı şaştım tazesini pek sevmiyolar sebze sevmiyolar:26:
Allah daha nice güzel günlerini göstersin evlatlarımızın inşallah canım..geçen yıl biz de bu zamanlar yaşadık bu güzel anları5. sınıfta olan kızımın vedasından geldiiik..
Eğlence vardı ikramlar da hazırlamıştık..
2. öğünümde
az ayran çorbası bir kaç sarma ve 4 kaşık kuru fasulye yidim..
Akşamki gecede yemezsem ayıp olur diye 2. öğünümü az tuttum.
aaaaa bizim masaya hazır kurabiyeler düştü.. Annnammmama açma böreklere hazırlamıştım kendimi .. Neyse ki bize düşmemiş di mi?
Sarma da vardı.. Yemedimmm.. Gene açımmmmm yatayım en iyisi üşüdüm de açık havadaydı kıslar iyi geeceler
günaydın hanımlar
dün alçım alındı nasıl sevindim anlatamam Allah kimseye göstermesin tüm hastalara şifa versin ..doktor bir ay daha üzerine yüklenmesen iyi edersin dedi egzersiz ve krem verdi hafif agrı var ama iyi olacak inşallah
aklım burda ugrayamıyorumdün hastaneden gelince arkadaş aradı kızının mezuniyet elbisesini dikmemi istedi bende tamam dedim dün bütün günüm elbiseyle ugraşmakla geçti..aslında arkadaşa çok kızdım masraftan kaçıp dandik bi kumaştan diktiriyo sandıktan çıkarmış nenem zamanından kalma bi kumaş sırf naylon ne dediysem ikna edemedim çocuk rezil olmasa bari yaa :26: bugün yine dikişle ugraşacagım geçmişe bakamdım bitince buralardayım yine hepinizi öptüm bu arada kilom 92
oh oh bebişim tebrik sana yavOley oley oleeeeeyyyyyyyyy 57.6 kiloyum tartıldım papişim ben
hepinizi öpüyorum kıslllarr
ne ayıp arkadaşına yaaa...bizler çocuklarımız için en güzeli olsun diye uğraşırken böyle anneler de varsaol canım kiloda inşallah ödemdir
ödem deyince aklıma ne geldi dün röntgen sırası beklerken bi teyzeyle tanıştım 130 kiloymuş 55 yaşındaymış ...kilo muhabbeti açıldı ,,teyze kilo veremiyorum dedi ,,ben dururmuyum başladım karatayımı anlatmaya anlattım anlattım teyze dinledi dinledi en sonunda kızım benimki yag degil ödem ödem dedi gitti nasıl güldüm anlatamam ama çok ta üzüldüm yürüyemiyo nerdeyse ama ödemmişne insanlar var yaa
dikiş iptal oldu arkadaşın eşi elbiseyi görünce çok kızmış anamında zamanında buna benzer bi elbisesi vardı demişbugün çarşıdan alcaklarmış çocuk adına çok sevindim yazık arkadaşlarının yanında rezil olcaktı ..pinti arkadaşım muradına eremedi cocugunu düşünmemesine çok sinir olmuştum oooohhh canıma deysin 3 kuruş için çocugunu rezil edecekti yaaa ay benimde içimi dökesim mi varmış neee
geçmiş olsun tatlımgünaydın arkadaşlar nasılsınız kaç gündür hastaydım giremedim hiç nete falan bakamadım burayada diyet falan kalmadı ne bulduysam yedim zaten dikkat edemedim başımın ağrısından gözüm bişey görmedi kilo almadım ama veremedimde 1 ay kaldı gitmeme hiç değilse bi 3 kilo vermem lazım of off offf
tatlım ben de çook yavaş veriyom..1.5 ayda daha 1 kgbenim gibi çok zor kilo veren kimse yok mu?
babana çok sevindim tatlım..Allah herkese acil şifalar versin..kandilde ettiğimiz duaları kabul etmiş Rabbimkızlar merhaba geçmişi okuyorum hala bitiremedim maşallah ben biraz yoğun olsam okuyamasam kaç sayfa birikiyor topiğin bu kadar ilgi görmesi çok güzel yeni gelen herkesede hoş geldiniz diyorum umarım isteyen herkes muaffak olur bu arada bugün çok mutluyum babamın boğazındaki bezelerin biyopsi sonuçları bugün belli oldu ve temiz çıktı çok şükür 6 ay sonra tekrar kontrole gel demiş doktor büyüme olacakmı diye ama şuan ilaç bile vermemiş korkulacak birşey yok demiş çok sevindim anlatamam. menülerimi bildireyim
sabah klasik karatay yaptım ama cevizim yok kaç günüdür bugün acıktım öğlen yemeğimi erken yedim o yüzden
öğlen yemeğim
1 tane büyük boy köfte üzerinde mantar ve kaşar vardı fırında süperdi
1 tabak pirinçsiz ıspanak
1 kase yoğurt
az marul salatası
tramisuevet tatlı yedim kızlar özlemişim herzaman yemiyorum diye yedim bugün ben bu hafta hiç spor yapmadım pek kaçamakta yapmadım ama sanırım ben bu hafta hiç kilo verememiş olucam eğer verirsem çok şaşırıım yani :44:
Tatlım kocaelinin neresiii...hemşomsun sen kız....ben Karamürselliyimkızlar benim bu hafta biraz motivasyonum düştü havalardan heralde hergün yağışlı burası kocaeli evde koşu bandımda yok yürüyüş yapamayınca sanki koca hafta boşa gidiyor gibi geliyor öyle oluncada insanın canı kaçamak yapmak istiyor
Allah biran önce kurtarsın canım..Acil şifalar versinkızlar annem şuan katarakt ameliyatı oluyo dua edin emi ..15-20 dk falan sürcekmiş keşke yanında olabilseydim canım annemin
ben de dukandan gelen biri olarak yulaf kepeğinden akıtmayı çok seviyorum canım ama Canan hoca cıs diyor..kilo vermek istiyorsaksize bir sorum olacak..
karatay kitabı olanlar bir bakabilirler mi..
cana hoca yulaf kepeğine iizn veriyor mu..markette satılanlaradn değil..köyden arkadaşa getirtmiştim...çekilmiş kepek..
canım yemek hep sorun..benimkiler de çok yemek seçerler..üff ne büyük dert..bu akşamda fırında karışık zeytinyağlı kızartma yapıcamüstüne de yoğurt ..daha ne olsun di mi
Allah daha nice güzel günlerini göstersin evlatlarımızın inşallah canım..geçen yıl biz de bu zamanlar yaşadık bu güzel anları
oh geçmiş olsun tatlım..inşallah bidaha böyle birşeyi yaşamazsın..kilona da hiç üzülme tatlım okadar hareketsiz kaldın normal...
oh oh bebişim tebrik sana yav
ne ayıp arkadaşına yaaa...bizler çocuklarımız için en güzeli olsun diye uğraşırken böyle anneler de var
geçmiş olsun tatlım
tatlım ben de çook yavaş veriyom..1.5 ayda daha 1 kg
babana çok sevindim tatlım..Allah herkese acil şifalar versin..kandilde ettiğimiz duaları kabul etmiş Rabbim
Tatlım kocaelinin neresiii...hemşomsun sen kız....ben Karamürselliyim
Allah biran önce kurtarsın canım..Acil şifalar versin
ben de dukandan gelen biri olarak yulaf kepeğinden akıtmayı çok seviyorum canım ama Canan hoca cıs diyor..kilo vermek istiyorsak
afiyet olsun canım arkadasım cok imreniyorum sana hedefin 70 ken 7 kg altına düştün
ama bu sefer basarıcam 70 altına bi ineyim 69.9 bile razıyım
bugün yediklerim
2-3 gündür canım yumurta istemiyo,o yüzden yumurtasız kahvaltı yapıyorum
domates
salatalık
peynir
yarım börek
erik
2.öğün:
etli ekmek(ilk defa yedim çok güselmiş yaw)
salata
acılı ezme
spor:birazdan dışarda yüriyyciiimmm
Allah'ım bu ne güzel menüüü afiyet olsun bebeğemetli ekmek burda yok :26: kendim yapabilir miyimkü
sağol bebişimmmburda da yeni açılmış bi yer,sırf konya ya özgü yemekler var.internette tarifler var ama yapılabilir mi hiç bilmiyorum iyiniyetlim:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?