Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Motor Gücü : 2000 W
Toz Kapasitesi : 1.5 lt
Emiş Gücü : 400 W
Benzersiz, ergonomik olarak tasarlanmış PostureProtect tutma yeri sayesinde size, dört kat daha iyi bir duruş sağlar: temizlik sırasında eğilmenizi engellemeye yardımcı olur; bileğinizi rahat bir konumda tutmanızı destekler; her iki tutma yeri de hareketi kolaylaştırır ve elektrikli süpürgenin çalışmasını parmak ucu kontrolleriyle ayarlayabilirsiniz.

canım benimkini alalı yaklaşık 6 ay oldu ..ben 2haftada bir haznesini döküp yıkıyorumm..mis gibi oluyo,kokuda yapmıyo..hem çok da iyi çekiyo ayrıca ööle çok gürültülü de deil..bide bildiğim kadarıyla şuna dikkat et,,bu 1500w dediğin motor gücü-asıl emiş gücü makinelerin altında falan yazıyo mesela philipsin 400 w emiş gücü anladınmı ?

Akşam ne yiyeceğim:26::26: acıkmadım pek ama fındık yerim bir küçük domates veee peynir miss gibi

Sizlere de afiyet olsun çıtırlar

Daha hiç zeytin yiyemedim.:) Bu sabah bir bardak diet kola içdim cevizle beraber sanki kuruyemiş-kola keyfi yapıyormuşum gibi geldi..

Psikolojı yapdım yani.

canım kola yassak ve üzerinde diyet yazan herşey yassakk

canım hoşgeldin nasılsın yoğunsun herhalde yazmışsın kolay gelsin...

ama canımcım sen kilo vermeye devam etmiyceksen girmemezlik yapmıycaksın dimi?

aksam fındık yiyebiliyormuyuz??

tabiisiii yiyoruz bi avuç kaa yerim bir küçük çeri az da peynir.ok. yemesem mi acep ayran içeyim..
Yeni başlayan arkadaşlarım biss yemeklerde de kuru yemiş yiyebiliyoruz ama sakın abartmayın
Ben yemek yemeyeceğim diye ööle düşündüm..
Kuruyemişlerin glisemik indeksi düşük ondan yiyoruz canım İLK sayfamızı okudun mu

Kuru meyveler ve meyveleri sadece sabah yiyoruz diğer öğünlerde yemiyoruz çünkü meyvelerin hepsinde şeker var ve bunu akşama kadar eritebiliyoruz sabah yediğimizde

Son düzenleme:
Afiyet olsun sersumum napçağımı şaştım tazesini pek sevmiyolar sebze sevmiyolar:26:

canım yemek hep sorun..benimkiler de çok yemek seçerler..üff ne büyük dert..bu akşamda fırında karışık zeytinyağlı kızartma yapıcamüstüne de yoğurt ..daha ne olsun di mi
Allah daha nice güzel günlerini göstersin evlatlarımızın inşallah canım..geçen yıl biz de bu zamanlar yaşadık bu güzel anları

oh geçmiş olsun tatlım..inşallah bidaha böyle birşeyi yaşamazsın..kilona da hiç üzülme tatlım okadar hareketsiz kaldın normal...
Oley oley oleeeeeyyyyyyyyy 57.6 kiloyum tartıldım papişim ben
hepinizi öpüyorum kıslllarr
oh oh bebişim tebrik sana yav
ne ayıp arkadaşına yaaa...bizler çocuklarımız için en güzeli olsun diye uğraşırken böyle anneler de var
geçmiş olsun tatlım
benim gibi çok zor kilo veren kimse yok mu?
tatlım ben de çook yavaş veriyom..1.5 ayda daha 1 kg
babana çok sevindim tatlım..Allah herkese acil şifalar versin..kandilde ettiğimiz duaları kabul etmiş Rabbim
Tatlım kocaelinin neresiii...hemşomsun sen kız....ben Karamürselliyim
kızlar annem şuan katarakt ameliyatı oluyo dua edin emi ..15-20 dk falan sürcekmiş keşke yanında olabilseydim canım annemin
Allah biran önce kurtarsın canım..Acil şifalar versin
size bir sorum olacak..
karatay kitabı olanlar bir bakabilirler mi..
cana hoca yulaf kepeğine iizn veriyor mu..markette satılanlaradn değil..köyden arkadaşa getirtmiştim...çekilmiş kepek..
ben de dukandan gelen biri olarak yulaf kepeğinden akıtmayı çok seviyorum canım ama Canan hoca cıs diyor..kilo vermek istiyorsak

Canım patlıcan da yemiyolar yaw.. Senin ellerine sağlık ben patlıcanı közlerim yazın bide dolmasını yaparım..
Canım sersumum inşallah çocuklarımızın düğünlerini üniversite mezuniyetlerini de görürüz sağol datlum
Tebriğin için de teşekkür ederim darısı başına canım benim

Pindistancım naptın fasulye ektin mi?

Bak ben bugün domateslerin dallarından daha önce köklendirdiklerimi de ektim 5 kök domates oldu 12 kök

afiyet olsun canım arkadasım cok imreniyorum sana hedefin 70 ken 7 kg altına düştün
ama bu sefer basarıcam 70 altına bi ineyim 69.9 bile razıyım

ah canım bizi arada yaptığımız kaçamaklar yerimizde saydırıyo zaten.onları da yapmasak şimdiye kadar daha çok kilo verirdik.sen de kaçamak yapma bundan sonra canım,bak yaz geliyo şöyle daracık daracık badileri giyip salınalım dışarda

bugün yediklerim
2-3 gündür canım yumurta istemiyo,o yüzden yumurtasız kahvaltı yapıyorum
domates
salatalık
peynir
yarım börek
erik

2.öğün:
etli ekmek(ilk defa yedim çok güselmiş yaw
)
salata
acılı ezme

spor:birazdan dışarda yüriyyciiimmm

Allah'ım bu ne güzel menüüü afiyet olsun bebeğem etli ekmek burda yok :26: kendim yapabilir miyimkü

Allah'ım bu ne güzel menüüü afiyet olsun bebeğem etli ekmek burda yok :26: kendim yapabilir miyimkü

sağol bebişimmmburda da yeni açılmış bi yer,sırf konya ya özgü yemekler var.internette tarifler var ama yapılabilir mi hiç bilmiyorum iyiniyetlim:44:

sağol bebişimmmburda da yeni açılmış bi yer,sırf konya ya özgü yemekler var.internette tarifler var ama yapılabilir mi hiç bilmiyorum iyiniyetlim:44:

Şanslısın o zaman canım afiyet olsun..Canın istedikçe haftada bir belki yersin istersen serbest zaten
Ben bi tariflere bakarım seni yürüyüşünden alıkoymayayım
İyi yürüyüşler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…