Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Şanslısın o zaman canım afiyet olsun..Canın istedikçe haftada bir belki yersin istersen serbest zaten
Ben bi tariflere bakarım seni yürüyüşünden alıkoymayayım
İyi yürüyüşler

sağol canım,evet zaten lahmacundan bıkmıştım iyi oldu buevet ben bi yürüyüp geleyim,sağol bebişim

fırında karışık zeytinyağlı kızartma güsel oluyor mu canımcım sanırım oluyor bide ben deneyeyim onlar patates yesin

canım benim şimdik yedim geldim çok lezzetli oldu
eşim önce bi burun kıvırdı ama tadına bakınca o da beğendi..
ben patates hariç hepsini yedim..
patlıcan ,kabak,biber ve patates hepsini derin bir kaba doğrayıp üzerine zeytinyağı döktüm sonrada ellerimle iyice karıştırdım yağa bulansınlar diye.tepsiye serdim..ocakta da domates sos yaptım.bir de sarımsaklı yoğurt ..ohh mis gibin

menümü de yazayım

karışık fırında kızartma(patatesler hariç)
sarımsaklı yoğurt
3-4 soğan halkası ve paneli tavuk bunlar da fırında pişti..tek cıs bunların üserindeki galeta unu

şimdik te şekersiz çayy...

Menum sabah karatay kahvaltisi
Oglen kofte ama biraz abarttim ve ayran
Aksam protein shake sut ve muzla
Odem yapti tumm vucudum yaa oofff

kızlar nasılsınız vaktim yok ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum bu ara işim çok ama karataya devam veee 77.5 oldum bugün çok sevindim.... ama akşam yemeklerim çoğunlukla proteinsiz geçiyo ama yoğurt yiyorum ,yeter herhalde

Nazfilizcim sevindim kilo vermene
Sabah ve öğlen alıyoruz ya protein yeter canım

tarif için sağol sersumum.. Zyağı ile fırında güzel olur bence de afiyet olsun datlum Galeta unu o kadarcık da olsun di mi

Nazfilizcim sevindim kilo vermene
Sabah ve öğlen alıyoruz ya protein yeter canım

teşekkür ederim canım bu temizlik bana bu diyet işinde ilaç gibi geldi normalde biraz tembelimdir bel fıtığı olduğumdan beri fazla hareket etmemek alışkanlık yaptı diyete de çok alıştım 24 gün oldu ve artık cıslara hiç canım çekmiyo eski halime dönebileceğime dair inancım da artmış durumdaben de çok seviniyorum 100gram bile azalsam o günüm çok mutlu geçiyo tamamen odaklandım hatta takıntı halindeyim bi de burası takıntım oldu sizi özlüyom ben

Canımm senin ilacında Karatay.. Kilolarını atınca bel ağrın da kalmayacak..
Benim eşim de bel fıtığından ameliyatlı.. Yürüyüş ona çok iyi geliyormuş ööle diyor..
Ne kadar oldu ameliyat olalı çok yeni değilse sen de yürü canım..
Dikkat ettiğin kilo verişinden belli tatlım

İyi akşamlar hanımlar,

45 dk yürüyüş yaptım geldim. Hava da çok güzeldi.

son öğün: peynir, salata, yoğurt, 1 kabak dolması

tarif için sağol sersumum.. Zyağı ile fırında güzel olur bence de afiyet olsun datlum Galeta unu o kadarcık da olsun di mi
olsun di mi canım ya

geçmiş olsun canım..ah bu bel fıtığı bende de var..ve bu kilolar riski arttırıyor.fazlalıklarımızı bir atsak bence fıtık mıtık kalmaz

olsun di mi canım ya

geçmiş olsun canım..ah bu bel fıtığı bende de var..ve bu kilolar riski arttırıyor.fazlalıklarımızı bir atsak bence fıtık mıtık kalmaz

Sersum kıss naber canım..

CNBCE de diziler de bitti yeniler başladı ama eskiler daha güseldi sanki sen de izliyodun dimi canım.. Şmdi Hürrem zamanı onu izliyorum gerçi.. Kitap okumaya çalışıyorum bu ara bir de..

Canım bel fıtığı konusunda doğru diyosun bak ben ne yaşadım..
5 yıl önce toptan 10 kilo alınca bel ağrım başladı hemen.. Doktor mekanik bel ağrısı dedi ben 10 gün yattım.. Ara ara yokladı.. Şimdi fark ediyorum birden bire kilo alınca olmuş vücur fazla kiloyu kaldırmıyor vesselamm..
Bir an önce zayıflayın Karatayla canlarım

Sağol canım, benim bir kızım bir oğlum var. Daha önce epey bir çalışma hayatım oldu, ama çocuklardan sonra çok yürütemedim. Şimdi çalışmıyorum.

ne güzel benimkiler gibi bi kız bi erkek Allah'ım uzun ömür versin canım.. Bak kendine bakıyosun kendin için bişiler yapıyosun harikasın.. Evde olmak da güzel di mi canım..

ne güzel benimkiler gibi bi kız bi erkek Allah'ım uzun ömür versin canım.. Bak kendine bakıyosun kendin için bişiler yapıyosun harikasın.. Evde olmak da güzel di mi canım..

Amin canım, tüm çocuklara Allah'ım uzun ömür, sağlık ve bol şans versin. İlk başlarda evde olmak çok zordu. Hatta bu kadar kilo almamın bir nedeni de işi bırakmam sanırım. Aktif bir iş hayatından sonra evde olmak zor geldi. Ancak artık alıştım, zaten çocuklar oldukça bir zaman alıyorlar. Onlar büyüdükçe de kendime değişik aktiviteler bulmaya çalıştım. Çeşitli kurslara gidiyorum, kitap okumayı çok severim. Ama bugünlerde en çok zamanımı galibe sizlere ayırıyorum. hepiniz çok seviyorum, yani kısacası burada çok mutluyum.:)

saol canım iyiyim..son ayım izmirde biraz hüzünlüyüm doğrusu..arkadaşlarımdan ve izmirden ayrılmak çok zor olacak..
CNBC dizilerini ben de bi ara takip ediyordum canım..ama şimdi çok fırsat bulamıyorum..ben de hürrem izliyombaşka birşey yok ki:44:
ben de şimdi yeni kiteba başlıyorum..seri..size de tavsiye ederim..debbie macomber in bitirdiklerim küçük mucizeler dükkanı,bir yumak mutluluk..şimdi de sonuncusuna başlıyacağım bahçemde yeşeren umutlar..arkadaşlarımın söylediğine göre 3. sü en güzeliymiş..ilk 2 kitabı su gibi akarcasına okudum çok zevkli arkadaşlıklar üzerine ..sana ve diğer arkadaşlara da tavsiye ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…