Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

merhana kızlar,

sabah klasik karatay kahvaltısı.

öğlen..1 kase çorba,kayısı,5 kiraz

akşam..çok az çorba,salata,alabalık..

helva yerine meyve(bugün pazardan aldım hepsi çok tazeler ye beni yeni dediler yedim

Kendini kurslara giderek geliştiriyosun canım.. Ben de resim kursuna gitmek isterdim şimdi zamanım yok.. spor salonunu ihmal etmemek istiyoru sağlık adına fit kalmak adına..

Ben de bu arlar hep burdayım hepinizi çok seviyorum canım

canım zaten fıtık hastalarının 1 kilo vermesi bile vücuttan 10 kilo yükün azalmasını sağlıyormuş..inşallah veririm ve kurtulurum bu illetten

geçmişi gece okuyacağım şimdi ders çalışmaya gider :) hepinizi seviyorum ve

iyi dersler canım

biz de seni seviyoz gülüm

Eşim tam bi kitap kurdu.. Ben işten zaman bulamadığım için okuyamıyordum.. O çok kitap aldı onları sırasıyla okuyayım ben de di mi ?
Şu anda ben de ejderha dövmeli kızı okuyorum Enteresan sürükleyici güzel son bi kez elime alsam bitecek inş.
kitapları kaydettim canım
oğluş kapat diyor beni ısırıyo arkadaşlar "sert yaptım işte " diyo bide ya

ben de burada olmaktan çok mutluyum ..ve sizler sayesinde tayin şokumu bile daha çabuk atlattım...orada da sizlerle beraber olup zamanın geçip hayırlısıyla ,sağlıkla dönmemizi umuyorum..kazasız belasız inşallah

kıskanıyo o bizi gene canavarr
ben de çok kitap okurum canım..şimdi işe gidip gelirken ve uyumadan önce okuyorum..bu sıralar arada gece 3-4 sularında uyanıyorum ve uykum kaçıyor..bu sayede o 2 kitabı bitirdim zaten..stresten heralde..ben de çıkıyorum ..bizimkiler ne çok yuazıyon diye bakıp duruyolar..meraklı şeyler
iyi geceler olsun kıslarr..bol leptinler

Biz de seni çok seviyoruz canım, sayılı günler gelir geçer ve inşallah Allahın izniyle kazasız belasız sağlık içerisinde dönersiniz Sersum'cum.

Arkadaşlar çorba yaparken çorbanın kıvamını nasıl ayarlayabiliyorsunuz? Normalde brokoli, karnıbahar vb çorba yaparken haşlayıp blendırdan geçirip, kavurduğum unla kıvamını ayarlıyordum. Şimdi karataya göre un kullanmadan nasıl kıvam verebilirim?

Patates kuullanayım desem fazlaca koymam gerekiyor, oda patates çorbası gibi oluyor :83:

Fikirlerinize ihtiyacım var

Selam kızlar, bütün gün sizden ayrı kaldım Menümü yazıyorum hemen:
Kalkınca: 1 yaprak kayısı

Sabah:12.30'da bitti.Geç kalktım bugün
(ev yapımı)sucuklu (3 adet)yumurta
6 zeytin
peynir(tulum, beyaz, dil, tolot)
1 ceviz
1 fındık
2 badem
1/2 tarçınlı k. incir
1 k. erik
2 k. yaban mersini
2 k. üzüm
1 gr omega 3

Saat 15.00'da ara öğün yaptım. Arkadaşlarla dışarıdaydık. Chai Tea Latte (baharatlı süt) içtim.

Akşam:19.20'de bitti
1 kase yoğurt çorba (aşurelik buğdaylı)
1 tabak yeşil fasülye
keten tohumlu salata
1 gr omega 3

Sıvı: 4 litre su, 350 ml chai tea latte, 3 bardak çay
Bugün ne metabolizma çayımı nede yeşil çayımı içtim.

Spor: 30 dk yürüyüş + 1,5 saat alışveriş merkezinde fotoğraf çekimi için gezmek

Şimdi yanımda çayım geçmişi okuyacağım
Bakalım neler olmuş bugün

21. gün

3 kayısı + büyük bardak ılık su

sabah:
1 bardak adaçayı
2 kaşık çökelek
2 kk yumurta
yeşillik
10 zeytin
1 çaybardağı ceviz+fındık
4 çeri
1 salatalık
omega 3

2. öğün :
1 tabak mercimek köftesi ( 2 gündür okulda veda partisi vardı 2 tane çiğ köfte )
domates
marul

3. öğün :
1 kase yoğurtlu keten tohumlu semiz otu salatası

su: 2.5 lt
spor : 40 dk yürüyüş

2 bardak yeşil çay , 1 bardak form plas çay

Biz de seni çok seviyoruz canım, sayılı günler gelir geçer ve inşallah Allahın izniyle kazasız belasız sağlık içerisinde dönersiniz Sersum'cum.

iyi dileklerine teşekkür ederim canım..inşallah...ben kaçıyorum artık ..yarın görüşürüz..iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…