Amin canım, tüm çocuklara Allah'ım uzun ömür, sağlık ve bol şans versin. İlk başlarda evde olmak çok zordu. Hatta bu kadar kilo almamın bir nedeni de işi bırakmam sanırım. Aktif bir iş hayatından sonra evde olmak zor geldi. Ancak artık alıştım, zaten çocuklar oldukça bir zaman alıyorlar. Onlar büyüdükçe de kendime değişik aktiviteler bulmaya çalıştım. Çeşitli kurslara gidiyorum, kitap okumayı çok severim. Ama bugünlerde en çok zamanımı galibe sizlere ayırıyorum. hepiniz çok seviyorum, yani kısacası burada çok mutluyum.:)
Sersum kıss naber canım..
CNBCE de diziler de bitti yeniler başladı amaeskiler daha güseldi sanki sen de izliyodun dimi canım.. Şmdi Hürrem zamanı onu izliyorum gerçi.. Kitap okumaya çalışıyorum bu ara bir de..
Canım bel fıtığı konusunda doğru diyosun bak ben ne yaşadım..
5 yıl önce toptan 10 kilo alınca bel ağrım başladı hemen.. Doktor mekanik bel ağrısı dedi ben 10 gün yattım.. Ara ara yokladı.. Şimdi fark ediyorum birden bire kilo alınca olmuş vücur fazla kiloyu kaldırmıyor vesselamm..
Bir an önce zayıflayın Karatayla canlarım
Sersum kıss naber canım..
CNBCE de diziler de bitti yeniler başladı amaeskiler daha güseldi sanki sen de izliyodun dimi canım.. Şmdi Hürrem zamanı onu izliyorum gerçi.. Kitap okumaya çalışıyorum bu ara bir de..
Canım bel fıtığı konusunda doğru diyosun bak ben ne yaşadım..
5 yıl önce toptan 10 kilo alınca bel ağrım başladı hemen.. Doktor mekanik bel ağrısı dedi ben 10 gün yattım.. Ara ara yokladı.. Şimdi fark ediyorum birden bire kilo alınca olmuş vücur fazla kiloyu kaldırmıyor vesselamm..
Bir an önce zayıflayın Karatayla canlarım
geçmişi gece okuyacağım şimdi ders çalışmaya gider :) hepinizi seviyorum ve
Kendini kurslara giderek geliştiriyosun canım.. Ben de resim kursuna gitmek isterdim şimdi zamanım yok.. spor salonunu ihmal etmemek istiyoru sağlık adına fit kalmak adına..
Ben de bu arlar hep burdayım hepinizi çok seviyorum canım
Kendini kurslara giderek geliştiriyosun canım.. Ben de resim kursuna gitmek isterdim şimdi zamanım yok.. spor salonunu ihmal etmemek istiyoru sağlık adına fit kalmak adına..
Ben de bu arlar hep burdayım hepinizi çok seviyorum canım
saol canım iyiyim..son ayım izmirde biraz hüzünlüyüm doğrusu..arkadaşlarımdan ve izmirden ayrılmak çok zor olacak..
CNBC dizilerini ben de bi ara takip ediyordum canım..ama şimdi çok fırsat bulamıyorum..ben de hürrem izliyombaşka birşey yok ki:44:
ben de şimdi yeni kiteba başlıyorum..seri..size de tavsiye ederim..debbie macomber in bitirdiklerim küçük mucizeler dükkanı,bir yumak mutluluk..şimdi de sonuncusuna başlıyacağım bahçemde yeşeren umutlar..arkadaşlarımın söylediğine göre 3. sü en güzeliymiş..ilk 2 kitabı su gibi akarcasına okudum çok zevkli arkadaşlıklar üzerine ..sana ve diğer arkadaşlara da tavsiye ederim canım
Amin canım, tüm çocuklara Allah'ım uzun ömür, sağlık ve bol şans versin. İlk başlarda evde olmak çok zordu. Hatta bu kadar kilo almamın bir nedeni de işi bırakmam sanırım. Aktif bir iş hayatından sonra evde olmak zor geldi. Ancak artık alıştım, zaten çocuklar oldukça bir zaman alıyorlar. Onlar büyüdükçe de kendime değişik aktiviteler bulmaya çalıştım. Çeşitli kurslara gidiyorum, kitap okumayı çok severim. Ama bugünlerde en çok zamanımı galibe sizlere ayırıyorum. hepiniz çok seviyorum, yani kısacası burada çok mutluyum.:)
biz de seni seviyoz gülüm
Eşim tam bi kitap kurdu.. Benişten zaman bulamadığım için okuyamıyordum.. O çok kitap aldı onları sırasıyla okuyayım ben de di mi ?
Şu anda ben de ejderha dövmeli kızı okuyorumEnteresan sürükleyici güzel son bi kez elime alsam bitecek inş.
kitapları kaydettim canım
oğluş kapat diyor beni ısırıyo arkadaşlar "sert yaptım işte " diyo bide ya
ben de burada olmaktan çok mutluyum ..ve sizler sayesinde tayin şokumu bile daha çabuk atlattım...orada da sizlerle beraber olup zamanın geçip hayırlısıyla ,sağlıkla dönmemizi umuyorum..kazasız belasız inşallah
fzgunum sersumumöpüyorum kıslaar
Sersum İzmir özlenmez mi hiç ben de özlüyorum canım tatiller de yine gideriz olmamı di mi ama
Biz de seni çok seviyoruz canım, sayılı günler gelir geçer ve inşallah Allahın izniyle kazasız belasız sağlık içerisinde dönersiniz Sersum'cum.
İki gündür yürüyorum .bugun 4 km.dun 3 km.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?