Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

süpermiş .:)ben kuruyemişleri de ancak sabah yiyoruz sanıyordum..

kızlar nasılsınız?
benım motıvasyon ıyıce dustu.
regl olucam iyice sıstım zaten.
15 gun ıcınde kendıme gelcem dıye ümit ediyorum.
kilo veren arkadasları ve azımlerını tebrık edıyorum.
banada bulasması dilğiyle

Bugun bana biseyler oldu .İkindi vakti aciktim agzima kozlenmis yesil biber attim 2 tane ve 2 kasik kadar oglumun biraktigi bulgur pilavini yedim.
Aksam bulgur pilavi,patlican salatasi ve biraz kabak yemegi yedim.10 dk.sonra falanda 1 tane yesil elma yedim.Umarim tartiya cok yansimaz bu yaptigim.Cok pismanim yaaaaaaaa tutamadim agzimi

Son düzenleme:

kansızlıkta zormu kilo verılıyor?

arkadasım bende sıemens torbalı var cok memnunum

süpermiş .:)ben kuruyemişleri de ancak sabah yiyoruz sanıyordum..

güzel di mi Yalnız bulgur pilavı kısır vb şeyler yersem gerek kalmıyor.. Mesela çorba yedin yanında kuruyemiş (ekmek yerine kuruyemiş yiyoruz) yiyebilirsin. Atıyorum öğün vakti dışardasın kuruyemiş yiyebilirsin öğün yerine geçer abartmadan canım bence

ah bayıldım buna .:)))))günün en güzel haberi

çok çok teşekkür ederim.:)

bugun yurumeye hıc nıyetım yoktu ıkıncı ogunumden once dur su seytanın bacagını kırayım dıyıp kalktım 40 dk da 4 km yurudum

İyi akşamlar arkadaşlar

kayınvalideme gittim geldim giderken çok fazla ter attım öldüm resmen dönüşte eşim aldı beni
bana kalsa yürürdüm ama neyse....
akşam ki menüm:

sade döner (küçük porsiyon)
zeytinyağlı barbunya(2 kaşık kadar)
bir iki lokma lahmacun
ayran

2 litreden biraz fazla su yeşil çay içemiyorum artık içtikten sonra aşırı bir bulantı oluyor bende nedense

Iyı Geceler Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) tavuk bud,bulgur pılavı 2kasık ,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Iyi geceler kizlar ,

Bugun nete giremedim. Yogun ve hastaydim.

Sabah 2 saat calistim. Sonra 20 dakika yurudum.
Eve geldim .

Kahvaltimda ;

yarim portakal - 1 muz -5-6 cilek ve bir kase kabuklu fistik ve yesil cay vardi .

Ogle;
Sinemadaydim. The Diktator e gittim super komikti .

menumde;
1 elma, biraz badem vardi

1 saat yurudum,

Aksam ogunumde ;

8 minik pilic kanadi ve karisik salata vardi .

yarim saat yuzdum.

saat 8.00 gibi bir bardak sut ve bir kac kuru erik yedim.

Simdilik bu kadar herkeze iyi geceler..

Valla Hanzadem, bu işi ben de anlamıyorum. Boy, etin sıkılığı vs. diyorum ama kardeşim, ben 82 kg oldum, dün 46 beden pantolona sıkışarak sığabildim!96 nireeee, 82 nire?

Merhaba canim.
Ben soyle yapiyorum,
Ornegin kabak corbasi 3 veya 4 kabagi kup kup dogruyorum. 5 dakika kadar onlari zeytin yaginda ceviriyorum,
sonra sevdigim baharatlari ekliyorum. 3 su bardagi sut ve 1 su bardagi su ekliyorum .. kabaklar iyice yumsayincaya kadar dusuk ateste kaynatiyorum. Sonra blendirdan geciriyorum. Sutte kvam verdigi icin ne kremaya ne una gerek kalmiyor. Bir kere boyle dene. Eminim memnun kalacaksin

Kızlar yarın kan vereceğim, baktırmamı önereceğiniz değerler var mı?

Destinacığım
çok geçmiş olsun. Egzersizleri ihmal etme. Çok da yorma kendini Annenin ameliyatı da iyi geçmiştir umarım
İyiniyetlim 57'lerde görülmüş Tebrik ederim canım. Tartıdaki sonuç güzel olunca poğaça kaçmış hemen
Famircim mezuniyetin hayırlı olsun
Emeluludas her şeyin yolunda olmasına çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…