tabiisiii yiyoruz bi avuç kaa yerim bir küçük çeri az da peynir.ok. yemesem mi acep ayran içeyim..
Yeni başlayan arkadaşlarım biss yemeklerde de kuru yemiş yiyebiliyoruz ama sakın abartmayın
Ben yemek yemeyeceğim diye ööle düşündüm..
Kuruyemişlerin glisemik indeksi düşük ondan yiyoruz canımİLK sayfamızı okudun mu
Kuru meyveler ve meyveleri sadece sabah yiyoruz diğer öğünlerde yemiyoruz çünkü meyvelerin hepsinde şeker var ve bunu akşama kadar eritebiliyoruz sabah yediğimizde
Ay şükür sonunda biri cevapladı:))))
4 iyi ya .benim hedefim 4-5 .hatta hafta sonu 2,5 aydan sonra ilk kez biraz kaçırdım.60.500'dü,61.300 oldu.kafayı yiycem ya.
clemm,sende benin gibi alerji,kansızlık gibi şeyler var mı? ondan mı ağır veriyorsun?
kansızlıkta zormu kilo verılıyor?
kızlar sizlerden yardım istiyorum elektrik süpürgesi almak istiyorum sulumu torbalımı torbasızmı alsam bilemiyorum birde ben 400 w emiş gücünden aşağı almak istemiyorum şöyle halıyı kaldıran bir makine almak istiyorum philipsin çok güzel makineleri var ama çok pahalı arnika bora baktım bir ara onuda eşimin yiğeni kullanıyor memnun değilmiş bugünde homend marka baktım oda fena değil gibi ama bir türlü karar veremiyorum hem güçlü çeksin istiyorum hemde çok pahalı olmasın siz neler kullanıyorsunuz benim aradığım özellikte bir elektrik süpürgesi kullanan tavsiye edecek olan varmı yardımcı olun lütfen...
süpermiş .:)ben kuruyemişleri de ancak sabah yiyoruz sanıyordum..
evet demir eksikliğinde kilo verme hızı yavaş canım
güzel di miYalnız bulgur pilavı kısır vb şeyler yersem gerek kalmıyor.. Mesela çorba yedin yanında kuruyemiş (ekmek yerine kuruyemiş yiyoruz) yiyebilirsin. Atıyorum öğün vakti dışardasın kuruyemiş yiyebilirsin öğün yerine geçer abartmadan canım bence
Canim sen ne kadar surede zayifladin suan idolumsun yani)
3.öğün
sebzeli somon
maydanoz ve soğan
2 ceviz
Kafama ne takıldı biliyormusunuz ben nasil su an 108 kiloyum
52 biraz oturuyor üstüme bedenim sanki buyuk gibi geldi mesela eskileri okuduğumda 110 kiloluk arkadaslarin 48 beden giydiklerini
Görüyorum mesela Gul 63 96 kilo iken 46 beden giymiş nasil oluyor bu kafama takıldı.
Arkadaşlar çorba yaparken çorbanın kıvamını nasıl ayarlayabiliyorsunuz? Normalde brokoli, karnıbahar vb çorba yaparken haşlayıp blendırdan geçirip, kavurduğum unla kıvamını ayarlıyordum. Şimdi karataya göre un kullanmadan nasıl kıvam verebilirim?
Patates kuullanayım desem fazlaca koymam gerekiyor, oda patates çorbası gibi oluyor :83:
Fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?