Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ferritin,tiroid,b12..
ac karna yaptıracaksan bide aclık kan sekerine baktır bakalım insulin direncin ne durumda..

blendırdan gecirmek yiyeceklerin liflerini mahvettiği için vucutta tutulma surelerini kısaltır,yani Gİ yi yukseltir,bu yontemle Gİ si cok dusuk bi yiyecegi yuksek hale getirebilirsin,oyuzden hocamız tavsiye etmiyo blendırlama işini canım..

bugun ku siporum:

dısarda 1 saat 45 dakka yuruyuş..
yarınki yimeğim de ocakta su anda pişmek uzere..herkese iyi geceler diler ve propycil kaçar..

sabah:1 muz az badem
öğlen :az çorba ve saray köfte
akşam :2 domates ve soya soslu tavuk
saat 18:15de yedim ve günü kapadım
aslında hep geçe kalıyorum ama bugün kızım folklörü vardı bende izin aldım erken çıktım
erken dediğim 17:50 idi.bankacı hali işte guya mesai 18de bitiyor.
işten giremiyorum çok koptum buralardan
dün eşim beni sinir etti bende dondurma mantı tiramisü ne varsa yedim
avm gittik ben tokum eve gidiyom dedi bende hayır dedim aslında bişey yememiş bende karşısına geçip hepsini yedim o da yalandı durdu gıcık uyuz teke

Kaneel geçmiş olsun canım. İnş en kısa zamanda iyileşirsin
Propycil ben de sevmem kolayı Genelde dükkanı bu saatlerde kapatıyordum ama pzt ve salı geciktim canım. Dikkatin için teşekkür ederim Aç karnına vereceğim kanı, baktırayım bakalım umarım her şey yolunda çıkar

Son düzenleme:
aynen ya bende işi gücü bırakıp buraya bakıyorum bagımlılık yaptı resmen topik ...yazın kaynanamda napcam bilmem ...ne pc var ne internet
tavsiyeler için saol canım bende not ettim..bizim başvurular daha başlamadı ..benim memlekete istesin diye eşimin gözüne bakıyorum ama oda hiç tınmıyo yaahayırlısı inşallah

annem ameliyat oldu yanında sadece dünürü varmış telde aglaştık ...gurbette olmaak çok zor yaasonra moralim bozuldu ne bulduysam yedim ..yediklerim midemi bozdu hepsini geri çıkardım

irade irade irade arada banada ugra iradeeee

canım çok geçmiş olsun..
Bi ara gitsen yanına yakınlarda :26: ben de gurbetteyim destinam zor canım sağlık versin Rabbim hepimize en kısa zamanda görürsün inş.

Merhabalar herkese

Ancak vakit bulabildim. Menulerimi bildiriyim:

Sabah: klasik Karatay

Ogle: soguk yogurt corbasi, zeytinyagli bamya ve mevsim salata

Aksam: avuc ici kadar izgara tavuk, karisik yesil salata, kozde patlican ve domates

Yuruyus: 95 dk

Aslinda baya dusunceliyim. Yarin yurt disina is seyahatine gidiyorum. Pazartesiye kadar yokum. Firsat bulursam aksamlari bildirim yapicam insallah. Ve de insallah diyete olmasi gerektigi gibi devam edebilirim. Nolur bana sans dileyin de kacamaklara kapilip kalmiyim yaban ellerde

Desteginizi esirgemeyin benden

Haaa, bu arada bavula cevizleri, findik ve bademleri koydum, uygun bi seyler bulamazsam yerim diye dusunuyorum

Herkese sevgiler ve bol leptinli geceler

Bugun cok yogun gecti..hatta bu hafta cok hizli geciyor..
Ben islerin yogunlugundan dogru duzgun giremiyorum ..
Gecmiside okuyamadim..

Menulerimi yazip cikayim..
Ogle:
1 lahmacun
Salata
Ayran

Aksam:
4 kofte
Makarna:18::18:
Bi de salata..

Ustelik makarna yetmezmis gibi bide m.gn.m mini..:18::18::18::18::18:
Bu aksam kacamagin alasini yaptim..cok pismanim...:26::26:

Bana leptin ugramaz bu gece..sizlere bol bol dilerim..
Iyi geceler herkese..

İnşallah canım.. Sen karataya devam et spor da yap bak nasıl gidecek kilolar
Kardlengp bana yazdım sanırım sağooll hoşgeldinnn

eveettt sana yazdım hayatım.Kiloları vermne pek sevindimmmm:)) Birşey sormak istiyorum: omega 3 ün yanında kullandığınız E vitamini hangisi? saf mı olacak? anlamadım.Yahu bu omegalar da çok pahalı ama sağlık için herşy değer , değil mi kıslarrr:))

Nasılsınız kızlar

Dünkü menülerim karataya uygundu,ama öğlen bir kaçamak yaptım,üzerine tam 3 saat aralıksız ev işi yaptım,akşam da 1 saat hem yürüyüş hem koşu yaptım,herhalde fazlasını da yaktım diye düşünüyorum

Bu sabah kahvaltım

Çemenli (ev yapımı) yumurta,peynir,zeytin,domates,ceviz

Güle güle git gel ve sakın kaçamak yapma tatlım.

Kızlar yarın kan vereceğim, baktırmamı önereceğiniz değerler var mı?

Canım açlık kan insülinine baktır,açlık şekeri de olabilir,ama insülin daha doğru bilgi veriyor,d vitaminine mutlaka baktır,bu arada köpüşün daha iyidir inşallah
şim dik te dayanamadım 2 çiğ köfte
akşama kadar dayanamadığım için kızıyorum..yoksa yasak diiğil kızlar..ara öğün yapmış oldum:18:

Afiyet olsun.

Emeluludascım babanda birşey çıkmamasına çok sevindim,onla geçmiş olsun.Bişey sorucam,bezeler boğazın içinde miydi yoksa dışında mı,annem de 2 gün önce aldırdı,boğazın dış kısmında anneminki

Destinacım annene çok geçmiş olsun,gurbetlik zor,inşallah en kısa zamanda gidersin

kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 kk kadar koyun peyniri
1 üçgen peynir
7 zeytin
2 ceviz
10-15 adet fıstık
3 erik

30 dk yürüyüşümü de yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…