ayy biraz zor oluyo ama kıss..ve hergun yasıyorum bunu biliyomusun..muthiş gelişti iradem ya maşşallah..sana da efferim bebeam..
kolayı cıkar canım hayatından tamamen..yani normalde diet filan yapmasan bile cıkar..okadar ki zararlı bişe yani..Allahtan ben nefret ediyorum koladan..offfff kötü yapdım di mi diyet kola içmekle:26::26::26::26:
Bir daha içmem...ara öğün yapamıyorum patlıycak gibi doyuyorum spor olarak da yürüyüş sadece ama tüm gün koşduran bir kişiyim..
Ah ne olurdu 1 bardak kola içebilseydim??
yok kısss girmemezlik yaparmıyım hiç...hedefe ulasıncaya kadar da burdayım sonrasında da inşallah..siz hiç bırakılırmısınız be yaa...ama canımcım sen kilo vermeye devam etmiyceksen girmemezlik yapmıycaksın dimi?
ejderha dövmeli kız fırtına gibi esti bi ara bizim okulda..bu arada tam kitap manyagı bizim cocuklar ya,keşke hocaları olacak olan ben de oyle olabilsem..Eşim tam bi kitap kurdu.. Benişten zaman bulamadığım için okuyamıyordum.. O çok kitap aldı onları sırasıyla okuyayım ben de di mi ?
Şu anda ben de ejderha dövmeli kızı okuyorumEnteresan sürükleyici güzel son bi kez elime alsam bitecek inş.
kitapları kaydettim canım
oğluş kapat diyor beni ısırıyo arkadaşlar "sert yaptım işte " diyo bide ya
ahmet umit de tavsiye ederim canım,surukleyici bayaaa..
dukkanı bugun erken kapattıgın için seni teprik iderim datlummSelam kızlar, bütün gün sizden ayrı kaldımMenümü yazıyorum hemen:
Kalkınca: 1 yaprak kayısı
Sabah:12.30'da bitti.Geç kalktım bugün
(ev yapımı)sucuklu (3 adet)yumurta
6 zeytin
peynir(tulum, beyaz, dil, tolot)
1 ceviz
1 fındık
2 badem
1/2 tarçınlı k. incir
1 k. erik
2 k. yaban mersini
2 k. üzüm
1 gr omega 3
Saat 15.00'da ara öğün yaptım. Arkadaşlarla dışarıdaydık. Chai Tea Latte (baharatlı süt) içtim.
Akşam:19.20'de bitti
1 kase yoğurt çorba (aşurelik buğdaylı)
1 tabak yeşil fasülye
keten tohumlu salata
1 gr omega 3
Sıvı: 4 litre su, 350 ml chai tea latte, 3 bardak çay
Bugün ne metabolizma çayımı nede yeşil çayımı içtim.
Spor: 30 dk yürüyüş + 1,5 saat alışveriş merkezinde fotoğraf çekimi için gezmek
Şimdi yanımda çayım geçmişi okuyacağım
Bakalım neler olmuş bugün
zararlı bişe yemediğin için kilo aldırmaz,sadece ara ogun yapmıs oldun,boswer canını sıkma tatlım..Bugun bana biseyler oldu .İkindi vakti aciktim agzima kozlenmis yesil biber attim 2 tane ve 2 kasik kadar oglumun biraktigi bulgur pilavini yedim.
Aksam bulgur pilavi,patlican salatasi ve biraz kabak yemegi yedim.10 dk.sonra falanda 1 tane yesil elma yedim.Umarim tartiya cok yansimaz bu yaptigim.Cok pismanim yaaaaaaaa tutamadim agzimi
menu de bugun ku toplam sporun da süpper..diwam diwam diwam..İyi akşamlar arkadaşlar
kayınvalideme gittim geldim giderken çok fazla ter attım öldüm resmen dönüşte eşim aldı beni
bana kalsa yürürdüm ama neyse....
akşam ki menüm:
sade döner (küçük porsiyon)
zeytinyağlı barbunya(2 kaşık kadar)
bir iki lokma lahmacun
ayran
2 litreden biraz fazla su yeşil çay içemiyorum artık içtikten sonra aşırı bir bulantı oluyor bende nedense
ferritin,tiroid,b12..Kızlar yarın kan vereceğim, baktırmamı önereceğiniz değerler var mı?
Destinacığım çok geçmiş olsun. Egzersizleri ihmal etme. Çok da yorma kendiniAnnenin ameliyatı da iyi geçmiştir umarım
İyiniyetlim 57'lerde görülmüşTebrik ederim canım. Tartıdaki sonuç güzel olunca poğaça kaçmış hemen
Famircim mezuniyetin hayırlı olsun
Emeluludas her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
blendırdan gecirmek yiyeceklerin liflerini mahvettiği için vucutta tutulma surelerini kısaltır,yani Gİ yi yukseltir,bu yontemle Gİ si cok dusuk bi yiyecegi yuksek hale getirebilirsin,oyuzden hocamız tavsiye etmiyo blendırlama işini canım..Merhaba canim.
Ben soyle yapiyorum,
Ornegin kabak corbasi 3 veya 4 kabagi kup kup dogruyorum. 5 dakika kadar onlari zeytin yaginda ceviriyorum,
sonra sevdigim baharatlari ekliyorum. 3 su bardagi sut ve 1 su bardagi su ekliyorum .. kabaklar iyice yumsayincaya kadar dusuk ateste kaynatiyorum. Sonra blendirdan geciriyorum. Sutte kvam verdigi icin ne kremaya ne una gerek kalmiyor. Bir kere boyle dene. Eminim memnun kalacaksin
kendimiz dışında abilerimiz ablalarımıza da canan hoca sayesinde faydamız dokunuyo ne güzelsaadet zinciri gibi olucizz yakında
Benimle beraber de kocam, annem, kardeşim ve 2 arkadaşım başladı. Herkes de kilo veriyor.
Hele bugünlerde kilo verdiğim farkedilmeye başlayınca, daha çok soran oluyor, ne yapıyorsun diye... Ben de herkese uzun uzun anlatıyorum. Herkes kurtulsun bu kilo belasındandi mi ya...
aynen ya bende işi gücü bırakıp buraya bakıyorum bagımlılık yaptı resmen topik ...yazın kaynanamda napcam bilmem ...ne pc var ne internetAmin canım, tüm çocuklara Allah'ım uzun ömür, sağlık ve bol şans versin. İlk başlarda evde olmak çok zordu. Hatta bu kadar kilo almamın bir nedeni de işi bırakmam sanırım. Aktif bir iş hayatından sonra evde olmak zor geldi. Ancak artık alıştım, zaten çocuklar oldukça bir zaman alıyorlar. Onlar büyüdükçe de kendime değişik aktiviteler bulmaya çalıştım. Çeşitli kurslara gidiyorum, kitap okumayı çok severim. Ama bugünlerde en çok zamanımı galibe sizlere ayırıyorum. hepiniz çok seviyorum, yani kısacası burada çok mutluyum.:)
tavsiyeler için saol canım bende not ettim..bizim başvurular daha başlamadı ..benim memlekete istesin diye eşimin gözüne bakıyorum ama oda hiç tınmıyo yaasaol canım iyiyim..son ayım izmirde biraz hüzünlüyüm doğrusu..arkadaşlarımdan ve izmirden ayrılmak çok zor olacak..
CNBC dizilerini ben de bi ara takip ediyordum canım..ama şimdi çok fırsat bulamıyorum..ben de hürrem izliyombaşka birşey yok ki:44:
ben de şimdi yeni kiteba başlıyorum..seri..size de tavsiye ederim..debbie macomber in bitirdiklerim küçük mucizeler dükkanı,bir yumak mutluluk..şimdi de sonuncusuna başlıyacağım bahçemde yeşeren umutlar..arkadaşlarımın söylediğine göre 3. sü en güzeliymiş..ilk 2 kitabı su gibi akarcasına okudum çok zevkli arkadaşlıklar üzerine ..sana ve diğer arkadaşlara da tavsiye ederim canım
aynen ya bende işi gücü bırakıp buraya bakıyorum bagımlılık yaptı resmen topik ...yazın kaynanamda napcam bilmem ...ne pc var ne internet
tavsiyeler için saol canım bende not ettim..bizim başvurular daha başlamadı ..benim memlekete istesin diye eşimin gözüne bakıyorum ama oda hiç tınmıyo yaahayırlısı inşallah
annem ameliyat oldu yanında sadece dünürü varmış telde aglaştık ...gurbette olmaak çok zor yaasonra moralim bozuldu ne bulduysam yedim ..yediklerim midemi bozdu hepsini geri çıkardım
irade irade irade arada banada ugra iradeeee
İnşallah canım.. Sen karataya devam et spor da yap bak nasıl gidecek kilolar
Kardlengp bana yazdım sanırım sağooll hoşgeldinnn
Merhabalar herkese
Ancak vakit bulabildim. Menulerimi bildiriyim:
Sabah: klasik Karatay
Ogle: soguk yogurt corbasi, zeytinyagli bamya ve mevsim salata
Aksam: avuc ici kadar izgara tavuk, karisik yesil salata, kozde patlican ve domates
Yuruyus: 95 dk
Aslinda baya dusunceliyim. Yarin yurt disina is seyahatine gidiyorum. Pazartesiye kadar yokum. Firsat bulursam aksamlari bildirim yapicam insallah. Ve de insallah diyete olmasi gerektigi gibi devam edebilirim. Nolur bana sans dileyin de kacamaklara kapilip kalmiyim yaban ellerde
Desteginizi esirgemeyin benden
Haaa, bu arada bavula cevizleri, findik ve bademleri koydum, uygun bi seyler bulamazsam yerim diye dusunuyorum
Herkese sevgiler ve bol leptinli geceler
Kızlar yarın kan vereceğim, baktırmamı önereceğiniz değerler var mı?
şim dik te dayanamadım 2 çiğ köfte
akşama kadar dayanamadığım için kızıyorum..yoksa yasak diiğil kızlar..ara öğün yapmış oldum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?