eveettt sana yazdım hayatım.Kiloları vermne pek sevindimmmm:)) Birşey sormak istiyorum: omega 3 ün yanında kullandığınız E vitamini hangisi? saf mı olacak? anlamadım.Yahu bu omegalar da çok pahalı ama sağlık için herşy değer , değil mi kıslarrr:))
günaydın çıtır karataycılar
kahvaltım 09:45 de bitti.
kaşarlı omlet
peynir
domates_salatalık
ceviz
2 lokmalık zeytinli poğaça ısırdım:26: (eşim nöbetten gelirken birsürü almış.bu diyetini bozar ve yer diye düşünmüş ama yemedim sadece zeytinli poğacadan çok az aldım)
2 bardak çay
bu arada kızlar bişey fark ettim.şimdi ben az yeyince bütün yemekler,poğacalar,bükmeler artıyor bende onları saklama kabına koyuyorum.sora hepsini masanın üstüne alıp baktım.normalde ben o kalmasın,bu dökülmesin,yeyivereyimde tenceresini yıkıyayım diye çöplük gibi herşeyi yiyormuşumşükür ki artık yemiyorummmm
Merhabalar herkese
Ancak vakit bulabildim. Menulerimi bildiriyim:
Sabah: klasik Karatay
Ogle: soguk yogurt corbasi, zeytinyagli bamya ve mevsim salata
Aksam: avuc ici kadar izgara tavuk, karisik yesil salata, kozde patlican ve domates
Yuruyus: 95 dk
Aslinda baya dusunceliyim. Yarin yurt disina is seyahatine gidiyorum. Pazartesiye kadar yokum. Firsat bulursam aksamlari bildirim yapicam insallah. Ve de insallah diyete olmasi gerektigi gibi devam edebilirim. Nolur bana sans dileyin de kacamaklara kapilip kalmiyim yaban ellerde
Desteginizi esirgemeyin benden
Haaa, bu arada bavula cevizleri, findik ve bademleri koydum, uygun bi seyler bulamazsam yerim diye dusunuyorum
Herkese sevgiler ve bol leptinli geceler
Merhabalar herkese
Ancak vakit bulabildim. Menulerimi bildiriyim:
Sabah: klasik Karatay
Ogle: soguk yogurt corbasi, zeytinyagli bamya ve mevsim salata
Aksam: avuc ici kadar izgara tavuk, karisik yesil salata, kozde patlican ve domates
Yuruyus: 95 dk
Aslinda baya dusunceliyim. Yarin yurt disina is seyahatine gidiyorum. Pazartesiye kadar yokum. Firsat bulursam aksamlari bildirim yapicam insallah. Ve de insallah diyete olmasi gerektigi gibi devam edebilirim. Nolur bana sans dileyin de kacamaklara kapilip kalmiyim yaban ellerde
Desteginizi esirgemeyin benden
Haaa, bu arada bavula cevizleri, findik ve bademleri koydum, uygun bi seyler bulamazsam yerim diye dusunuyorum
Herkese sevgiler ve bol leptinli geceler
Günaydın güzeller çıtırlar
Bugün niyetliyim
1 koca bardak süt
2 günkurusu kayısı
tulum peyniri kaşar peyniri
2 çeri
3 zeytin
1 haşlanmış köy yumurtası
3 erik 1 çilek
su içtim bolmidem şişti tabiisi zor uyudum geri
Hepinizi öptüm
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 kk kadar koyun peyniri
1 üçgen peynir
7 zeytin
2 ceviz
10-15 adet fıstık
3 erik
30 dk yürüyüşümü de yaptım
Gunaydinlar herkese,
Yola cikmadan once kisaca: sabahin korunde kalkip 1 saat yurudum. Karatay kahvaltimi yaptim (ceviz kalmamis, badem de olur di mi?) ve simdi de havaalanina gidiyorum.
Insallah bildirimle devam edebilirim. Sizi ozliycemherkese kolay gelsin
Canım afiyet olsun.. Yürüyüş de yapılmış
mezuniyetin hayırlı olsun Famircim
niyetliymişsin Allah kabul etsin canım ..annemler haftaya buraya geliyolar..kardeşim burdaki ünide okuyo bu yıl son senesi 7 haziranda mezuniyet töreni var ..ben o nedenle gitmedim ..bugün daha iyiyim çok şükür canımcanım çok geçmiş olsun..
Bi ara gitsen yanına yakınlarda :26: ben de gurbetteyim destinam zor canımsağlık versin Rabbim hepimize en kısa zamanda görürsün inş.
teyzen kim şekerim
babana çok sevindim tatlım..Allah herkese acil şifalar versin..kandilde ettiğimiz duaları kabul etmiş Rabbim
evet canım babam için dua eden herkes bir kez daha teşekkür ederim gerçekten kabul oldu çok şükür rabbim sıkıntıda olan herke kolaylıklar acil şifalar nasip etsin amin.
günaydın hanımlarrr
kahvaltım 9:00 bitti
çökelek eritmesi bir sahan..
domates
zeytin
ceviz
çayy....
dün akşam hiçbişi yemedim gece cok acıktımmm eşime çukalata soslu kek verdim kaç dilim hatırlamıyorum okadar çok yedikiiiben bir lokma bile yemedimmm tarçınlı süt içtim sadecee sporumuda yaptım dün yediğim kekler erimiştir heralde..neyse sabah bir korkuyla tartılayım dedim sonuç 63.400 Allahım 500gr daha gitmiş çokk şasırdım cok yemek yiyorum üstüne bide kaçamak yinede kilo veriyorum harika yaaa regl zamanı cok dikkat etmiştim belki o yüzden vermişimdir..hedef kiloma 3kilocuk kaldı...yeni başlayan arkadaşlar sabredin emin olunki kilolar gidiyo ve birde akşam mutlaka erken yiyin cokkk faydasını göreceksiniz...hepinizi öpüyorumm
Gunaydin kislar..1.ogunum:
1 yumurta
1 muz
1.5 ince belli ceviz
1 domates
1 salatalik
keci peyniri ve biyaz peynir
2 omega
12 zeytin
Emeluludas aklima karpuz kabugu getirdin dun ve ben bugn tartildm..sonuc husran tabiki,+700 ........
bde dun cok yurudum kislar,hemen hwmen 2 saate yakin tempolu yurudm..tam olarak 1 saat 45 dakka..vucudum su tutmus olabilirmi sizce??
henüz sınav sonuçlarım açıklanamdı..
inşallah mezun oluyorumdur
kurum servisinden erken inip 30dklık mesafeyi yürüyorum canım..
akşamları pek fırsat bulamıyorumm iş güç yemek çoluk cocuk derken...
ne kadar hareket edebilirsem kar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?